Kaficach izdanje
/ex-yu/
popila sam kahvicu i sad odoh srat
jebote opet sam se zapišala
Dobar jutar! Tko /online/?
nova zvezda exyu lokala
youtube.com
Goedemorgen
VAZNO OBAVESTENJE ZA SVE SRBE I ONE KOJI SE TAKO OSECAJU!
OVOG JUTRA U 10:00 NA RTV PINK GOSTUJE PREDSEDNIK SRBIJE, GOSPODIN ALEKSANDAR VUCIC, I GOVORICE O RESAVANJU KOSOVSKOG PROBLEMA, O IZDAJNICKOJ SOROSEVSKOJ OPOZICIJI I O SVETLOJ BUDUCNOSTI REPUBLIKE SRBIJE!
KO NE BUDE GLEDAO - NIJE SRBIN! SAMO PRAVI SRBI, CETNICI, DELIJE CE BITI UZ MALE EKRANE BAZIRANE RTV PINK!
ma boli me kurac bolan
Jesi ti ona qt emo kćerka od vučića da ga tolko spamaš ovdje
>qt
Jebobite nebitrepno
Da li je razdoblje srbije unutar jugoslovenske socijalisticke federacije bio povijesni vrhunac srpskog naroda?
Da.
Ne
ne, nego kad smo bili pod bugarima
On je u srpskom raju sa dražom mihajlovićem
Rašani
Ja sam anarhista inače
I ja
Ja sam komunista (maoista).
Etrurci su sebe nazivali RASENI, odnosno Rašani (Ras je drevni srbski grad, a Rasina i Raška su reke koje protiču tim krajem). U biti, drugo etničko ime za naše Srbe i jeste Rasen (Rašan), što znači “čovek sa reke Raške”, dok je ime Srbin sinonim za “sarabotnika”, “rođaka”, “saborca”, odnosno, izvorno “srkača majčinog mleka”, kako kažu neki ruski slavisti, što je inače pravo i najstarije naše etničko ime.
živa istina
Pokrajina u Italiji gde su nekada živeli Raseni danas se zove Toskana (pleme Toske su danas većinom Albanci, i svi su potomci Srba, a uz samu reku Rasinu žive i dan danas Srbi koji se prezivaju Toskići). Istočno od Toskane nalazi se predeo nazvan Arezzo gde i danas postoji gradić koji se zove Rassina, isto kao i naša reka. Samo 40 km istočnije može se pronaći gradić koji se zove Sorbano. Niti jedno, niti drugo ime naselja ništa ne znači u italijanskom jeziku. Sve zajedno odlično se slaže sa “Dalimilovom hronikom” i “Srbima do Rima”, a zaista 70 km istočno od Rima se takođe nalazi gradić po imenu Sorbo.
Gde god se nalaze etnonimi koji u sebi poseduju osnovu “Ras”, pojavljuje se i “Sorb”. Primer: čak 30-tak naselja u Švedskoj i danas nosi ime “Sorby”, a uz njih i dva sa imenom “Rasa”. Poznato je da su Sloveni naseljavali te predele pre Germana, a na ostrvu Rigen (Rujan) postojao je grad Arkona, u kojem je bio Svetovidov hram. Naime, dok su Rimljani potukli svoje učitelje Rasene, velika masa njih je krenula ka severu Evrope, gde su osnovali nova naselja. Ostrvo Rujan upravo su opustošili Danci o čemu piše Saks Gramatik. Rimljani su sve preostale Rasene koji nisu pobegli, porobili i od tada je ime Serb kod njih sinonim za roba (serbule=opanci, odelo robova), tako da će kasnije često dolaziti do zabune o poreklu našeg imena, koje je najstarije u Evropi.
thread pocinje sa Njegovom fotkom, sad mozemo da postujemo, konacno!
>pogodi tko?
neki covek sumnjivo tamnog tena i telesne tezine?
jebo vam taj izdajnik mater bolesnu skupa s njegovim cetnicima
teshach se usrao lolara
Nemoj tako s milicom, ona je fina dama
Zagreb je postao tako lose mjesto za zivot.
Ekstremna prenapucenost, komunisticka infrastruktura koja to ne moze podnjeti a nova se ne gradi jer nema novaca. Sa autom se ne moze doci nikuda zbog guzvi epskih proporcija a tramvaj je sporiji nego prije 100 godina. Nicu novi kvartovi za sirotinju po kljucu maksimalnog iskoristenja raspolozive povrsine nabijeni jedni na druge koji se samo spajaju na postojece prometnice bez da se izgrade nove. Svi su agresivni od kombinacije novopridoslih gena iz bosanskih gudura, nedostatka zivotnog prostora i siromastva.
Kako i kuda pobjeci iz ovog pakla?
Drvosječa da sam ja
a ti da si dama
da l' tada bi željela
ljubav među nama
Drvosječa da sam ja
da l' bi bio tvoj
da li tada bi dijelila
sa mnom život svoj
Žuljavim bih rukama
grlio te nježno
da li bi me ti voljela
iskreno i vječno
Kad bih bio mlinar ja
u mlinu starom
Što bih tada predstavljao
u životu tvom
Vidim te gdje odlaziš
gledam te sa tugom
bez tebe bit ću izgubljen
nemoj poći drugom
Pođimo na selo, na selo, pođimo na selo, tamo još ima mira.
Ti si onaj 30ogodišnji bumer a?
Selo ima drugi problem, tamo opet nema para. Sta ces radit na selu, orat sa imt539?
usamljenost
Naravno da ima para, samo moraš uzgajati nešto egzotično za što seljaci još ne znaju a za čim postoji potražnja
A i ne treba ti tolko para kad si samo održiv
nemam ni kuceta ni maceta
Imaš /ex-yu/
Gospodin Baza je rasturio tajkunsko-fasisticki savez u nastajanju.
Svaki dan rasturam pizdu tvoje mamare
Uh oh
ovo su dva gorostasa srpske tespijade
dal ima ista jace nego drkati na instagrame od sestara,rodjaka, drugarica...
Ima, drkati s njima irl
ne drkati uopste
koliko li ima pedofila onde po kvadratnom kilometru
koliko je lepa jebote
legendarno
Da ima ljepše usne i ne farba kosu možda da
napunio bih takvu jednu
cigani jeste li spremni za veceras?
kuda si posla sa tim tamnim ocima? I cije ime ti na usni pociva?
balega napolje
kakav je osecaj kad ste voljeni?
>23khv
Hoce li biti onog rata?
jebo te rat ne nicalo
da
amerika vs iran
Opet Iran pravi nuklearne bombe~~
Nije lose
>25v
Vucic je razvalio opozicione sorosevske debilcine a onima koji su protiv Vucica se najebem mrtve majke i kosti im pobacam kerovima.
youtube.com
youtube.com
Svi da ste gledali ovo, jer ko ne gleda, pisam mu po ocevom grobu i petoparcem istruzem sliku njegovom pokojnom ocu sa spomenika.
hitchina
nakenjam ti puna usta degenčino botarksa
najebem ti se ja majke neboysha
Majku ti jebem!
bog te gleda sta pises
ove kletve i psovke su cisto zlo
PCOPБ
Rolam za Sekstice
kotrljach
jebem vam krvave majke izrazbijane od batina dakle silujem ih jer za bolje nisu kad su rodile gmazove poput vas izroda
ma jebo ti nama svoju majku
onaj osecaj kad ti je juce drugarica dosla i pustila na HDMI tres muziku
i sada tvoj jutub pusta sandru afriku u istoj mesanoj plejlisti sa Spiral architect i OM jer misli da je sve "oriental"
umrecu
Pa brate ako odgledaju taj snimak do kraja nece nista lose da im se desi, ja ne znam cemu kmece. Treba da postuju instituciju predsednika drzave.
Posten posao
duvaj kurac kurvo razjebana i odjebi nazad na ono smece od chata pa tamo dobijaj paznju ovde neces
od cega li ti bolujes sizofrenko jadni
kakvo jadan coveculjak
ook si toliki retard pa ne umijes da kliknes da te ne interesuje sugestija i ispravis algoritam u roku od par pjesama...
>t. Jow Forums ovaploćena
>oni misle da su ljudi na selu samoodrzivi
lolara
svo vreme to radim , ali on svo vreme ubaci nesto , ako nije neki uzas s idj , ispradne neki zoka bosanac ili veci tres
nikad ise joj dati acc necu
OvO samo pish po paznjokurwinskim laznim thotovima
youtube.com
Ovo sam inače ja
100% zdrava i prava Srbenda, ja ne bolujem od vase bolesti gownarizma.
samo mentalno bolestan covek moze da napise onake ogavne satanisticke psovke
najbolje po tebe i okolinu bi bilo da umres negde sam u mraku i da se nadas da ti bog oprosti
jao zamisli koji problem isuse kak ces sad zivjet dalje mislim ono, totalna koma
>first world problems
mrs u picku materinu kurvetino razmazena burzujska pola svjeta gladuje a ti tu seres nesto jebo ti pas mater mrtvu
baza
Samo pravi Srbin ce stajati uz svog predsednika pogotovo u ovim odsudnim trenucima za Srpski narod. Ti ces umreti sam u svojoj povracki jer si malodusni smrdin i picketina u dusi.
>z*noidi
>spiral architect
mimo je 100% musko
To je vec odavno razotkriveno, kao i za laznog poljaka, samo to pojedini kretenoidi ovde ne zele to da prihvate ili su to shillovi koji dolaze sa jednog istog mesta citaj yuchan.
tesha je doslovno retardiran