Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: alma robbantó.gif (380x349, 33K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=PjpE5-3Q8jw
twitter.com/SFWRedditGifs

double nigger

Attached: dreamstime 3 kurva anyatok.png (1600x1066, 2.74M)

Sikerült elérnem valami jót a munkahelyen

Attached: O3Ypdd6pO9hdNJzyfzaExb67CNI6owYS3gutylF9r3I.jpg (640x429, 61K)

gyöngyörű!

Attached: estnpKn.jpg (1080x1350, 197K)

Cukiiiiiii

mit?

Öklendezés nélkül sikerült lemélytorkoznom a főnököt

derék munka

grat

u h h
h
h

csak nekem van olyan érzésem hogy oda van boltolva? olyan természetellenesen mások a fények rajta, a hajánál meg konkrétan látszanak a kontúrok

meg tudod mondani a pixelekből, hogy fotóbolt?

őt kéne már ps-elni, hogy szépen nézzen ki

meg kéne PestiSrácokolni? dehiszen nekik az esztifejű a macájuk

nem lehetne hogy ők megkapják ezt a víjabú kurvát én meg cserébe megtermékenyíthetem az esztifejűt a keresztény konzervatív magjaimmal?

esztifejű = 6/10
anna = 11/10

viheted az orbánkurvát

ízlésed = nincs

hitler vagyok

Anna = vad, kvázi korlátlan szex minden pózban és szituációban ahol felfedezhetjük az érzékiség és a kéj minden dimenzióját, aktívan tesz azért hogy jól érezzük mindketten magunkat, 2-3 alkalom után már tudja hogy mit szeretek, és folyton meg tudjuk lepni egymást újabb és újabb dolgokkal

Esztifejű = csak misszionárius pózban, csak gyereknemzés céljából, csak leoltott lámpa mellett, csak felöltözve, bármilyen hangot kiadni szigorúan tilos, ráadásul tengeri csillag pózban van végig és bánja az egész létezését, ráadásul szerencsés vagy ha félévente megengedi ezt az egészet neked

Szerintem ez nem kérdéses, hacsak nem vagy retardált

csak kifogásokat keresel mert nem tudnád kezelni

lebarnultam a napon

sokkal jobb csávó vagyok mint ennek a csajnak a pasija, nekem mégsincs ilyen bögyös rostás béenem :( EZ KURVÁRA NEM IGAZSÁGOS!

Attached: Untitled.png (516x843, 408K)

Tesik, ti követitek még a Tolvajkergetőket?

Attached: tomcat_1.jpg (633x355, 52K)

>sokkal jobb csávó vagyok mint ennek a csajnak a pasija
...és 50 másik zseniális vicc amiket elmesélhetsz magadnak

persze hogy az vagy lól

Ja, a könyvet is megvettem. Érdekel milyen kaliberű cope-ot hordanak benne össze

>2018
>tamásmacskát néz
t. búzeráns

ilyeneket csak dagadt nyakszakáll picikukik írnak hől

hát de nézzétek már meg a profilját, egy fogyatékos csicska törpe, aki ráadásul full kakukk is, mert hagyja a kurvájának, hogy mindenféle ledér fotókat posztoljon magáról facebookra, amikre aztán özönlenek a kanos kommentek

lóól persze álmodj tovább

bázisolt

Attached: Untitled2.png (992x852, 1.35M)

attól még nem lesz kakukk hogy hagyja hogy csorgassa rá a nyálát a sok béta korcs
te viszont féltékeny nyomoréknak tűnsz ami nem túl alfa

csak iligy vagy mert sose fogsz 10 cm-ről pofánlőni egy bázisolt romát

>reddit sorköz
amúgy nekem a második sokkal jobban tetszik

keksz

bázisolt nyugger osztogatja a rostosokat

>Esztifejű
>nem szopta végig az egész jogi kart

youtube.com/watch?v=PjpE5-3Q8jw
Bázisolt nyirkos gróf

>szűzfantáziák 548. rész

Elhallgass!! Elhallgass!!! Elhallgass!!!! Egy szavadat sem hiszem!!!

Fogd be a pofád, mit képzelsz magadról? Egy ártatlan Magyar Nőt, nem lehet ilyen alantas módon megvádolni! Lakolni fogsz, mihaszna fajankó!

>szűz ugat szűznek

ez bizony fosás lesz sajnos

Remélem, kibírod hazáig! Szorítok neked, ánon!

nem sikerült

Akkora bélást adok, hogy beszakad a pofád!!!

Jogos, de nem értem hogy ez mit változtat mert ettől függetlenül úgy fog viselkedni ahogy leírtam

dehogy fog te bugyuta szűz, az összes "konzervatív" nő hatalmas ribanc, a szájukba szarhatsz ha pénzed van, elmennek szépen a templomba héten egyszer, eljátszák a nagy családanyát meg hogy családi értékek jaj de fontosak aztán megbaszatják magukat az első hatalmas pélóval ami forintot spriccel

anyádnak szartam a szájába és utána szétrúgtam a ronda pofáját, de te leszel a következő, te kis repedtseggű buzeráns, szánalmas beteglelkű korcs, hitvány a fajtád és híg a véred, a rohadt cigány fajodnál nincs értéke a Tisztességnek és Becsületnek, de az Embereknél, ezek mindennél fontosabbak! viszont ti nem értek semmit, nincs semmi értéke az életeteknek, nem bűn megölni közületek akárhányat, sőt IRTANI KELL a fajtádat, mint a szart rágó, ganéba fészkelő alattomos bogarakat!!!!

DÖGÖLJ MEG TE CIGÁNY!!!!! KIONTOM A BELEDET!!!!!

T. irigy lipsi

bázisolt és pirospirulázott
zsidó

Enzsivel megteheted ugyanezt sok pénz nélkül, de cserébe jól kell kinézni és a szókincsed nem korlátozódhat olyan dolgokra amiket el lehet szívni. Tudom, sokaknak ebben a fonálban ez túl magas követelmény. No meg az is ott van, hogy ha elfogy a zseton, furcsamód rövid időn belül elpárolog az összes ilyen konzervatív leányzó.

Tesik, hogy fordítanátok magyarra azt, hogy virtue signalling?
Virtusszignálás?
Erényjelzés?
Erényfitotlgtatás?

vörcsú szignalling

elmao szarbőrű alemberek ravaszolva

Az erényfitogtatás pontos fordítás szerintem

LÓÓÓL SZÁNALMAS F*RFIAK, NEM CSAK KANOSAK ÉS SZAROK A TAPASZTALATAIK AZ ERŐSEBBIK NEMMEL, DE MÉG ÉN IS LEZÚZNÁM ŐKET :DDDD HAHAHA
NŐPÁÖR FOREVÖR!

Attached: Untitled2.png (497x860, 479K)

és még ez a koca se akar téged, elég szomorú nem?

ugyan mi szükségem lenne egy kétgyerekes, harmincas egyedülálló anyuka társaságára?

kispriccelésre jó

Szexuális kielégülés lehetővé tétele céljából

nem a társaságáról beszéltem te örökszűz hanem hogy végre szekszelnél egyet és nem rohasztanád az agyadat ilyen pirulákkal

lól mekkorát őrjöng a szűz

maradj őrölt, tegnapelőtt szekszeltem a béennel, csak jó nevetgélni az ilyen elhasznált figyelemkurvákon

ÉPP RÓLAD LETT ÍRVA, HOGY SZŰZ VAGY TE SZERENCSÉTLEN, TE VAGY A SZŰZ, TE KORCS!!!!

lmao de mérges a szűz

lóóóóóól de paprikás a szűz LMAO

elég gáz ilyeneket hazudozni, sikít rólad hogy a pici kukidat még egy dagadt nőbe se tudod belemártani

lóóóóóóóóól de mérges a szűz LMAO

Örjönghettek amennyit csak akartok, patkányi eszti egy hírhedt csaj a ájk-n

amíg nem látok róla fotót kukerral a szájában addig hazudsz zsidó

ama vetítés

Attached: 1528866471877.jpg (1702x1095, 113K)

megtaposom a töppedt kis faszodat, te beteg állat!!!

Á-Ágiszáról készült idén bikinis kép?

ánon meg szokta kérdezni a csajaitól, hogy előtte hány pasival voltak?

én az első három csajnál kb. a harmadik-negyedik randi magasságában jutottam el a témához, de akkor még fiatal voltam és tapasztalatlan, úgyhogy titkon nagyon zavart a válaszuk, akkor is ha négy partnerük volt, és akkor is ha csak egy csávóval szexeltek, aztán megtanultam leszarni a témát, és azóta sokkal nagyobb magabiztossággal megyek bele új kapcsolatokba

Erről van szó!!! Itt az IGAZSÁG!!! MIÉRT HAZUDTOk??!!!!!

>reddit sorköz

Nem, csak akkor ha ő is megkérdezi tőlem hogy hány bn volt eddig

Előbb mindig azt kell megtudakolni, hogy lenyeli-e.

nem, úgyhogy nem is kérdeztem

nagyon jól szerepjátszol, esetleg a családban van valami vérfideszes?

Dr. Esztifejű, cigánybűnözési szakértő

Attached: content%3A%2F%2Fmedia%2Fexternal%2Fimages%2Fmedia%2F17618.jpg (720x899, 132K)

>ama lassan 50 éves robbantó aki, jordániai péterfia bejegyzéseket oszt meg fészbukon

>péterfia
>nem petőfi

mit ugatsz korcs szétbaszom a fejed

(szép számok)
azt hiszem megtaláltam a szerelmet

Petőfi Bori?

mit őrjöngsz, te elmeroggyant? letépem a pöcsödet és a torkodba nyomva azzal fullasztalak meg

MIÉRT KÚRNAK EL MINDENT A ZSIDÓK?

mert te is zsidó vagy?

esztifejűnek szebb az arca, Enjinek viszont világelső a csípője

meg neki legalább van melle is, ellenben ezzel a rostos víbbel

>cum laude
nem nagy szám, ilyenem nekem is van

erényfitogtatás a legjobban hangzó, már láttam használva is magyar sajtóban/blogszférában

Realisztikusan nézve az Esztifejűt vagy az Enzsit nehezebb kezelni?

enzsi döglött hal az ágyban ezért neked kell hogy technikád legyen

És az Eszti? Ő leszorít és meglovagolja a faszod?

olyasmi

forró

betonon