Edycja smutku
/polska/
Other urls found in this thread:
anime GOWNO
jestem niebieska
czemu smutasz pytajniaczku
Wypierdalaj z tym.
Ty zły?
>wróć z mycia
>od razu się spoć
umu
Znam ten obrazek anonku, dziękuję. Czasami po prostu mój mózg nieironicznie chce się zabić, to dołujące. Nie pomaga też myśl, że jestem uzależniony od antydepresantów i bez nich jestem nikim
dempski smierdzisz
ta nielegalna prosze przejść
wypierdalaj
też bym się smucił gdybym mieszkał tak głęboko pod powierzchnią ziemi że 4szambo nie rozpoznaje gdzie ty kurwa jesteś
proszę aktywować protokół "wypierdalaj"
suchy chleb na kolacje
dobra jebac zasady, zrobcie nastepnym razem 5 roznych jak brit
Wiesz co mówią user, słuchaj głosu serca.
no ale przecież było mówione, że recyklować będziemy
>bycie polakiem
>przestrzeganie zasad
Wybierz jedno.
jem loda zapp na patyczku
jest bardzo smaczny
proszę nie myśl o tym jak o uzależnieniu, to są leki których potrzebujesz, nie jest to jakbyś wyniszczał sobie organizm dla chwili euforii
>potrzebuje
potrzebuje kopa w dupę od życia w dupę, żeby się ogarnął
nie miałem dzisiaj myśli sambójczych bo się nażarłem i pije czwarte piwo
>kopa w dupę od życia w dupę
świetny arguement nie powiem
Szatniarz pedał.
w dupie to byłeś i gówno widziałeś, spierdalaj z tym memem 'depresja nie istnieje' bo jest kurwa szkodliwy
pare godzin temu sąsiad grubas jebany ponad 200kg przyjebał się do starego, że ten kosi trawe i mu hałas przeszkadza
cwel jebany, myśli, że jak ma mase małej czarnej dziury to się go wszyscy boją
kurwa szkoda, że mnie tam nie było to bym tylko kurwa kosiarke na maksymalne obroty zapodał pod oknem śmieć jebany pierdolony cewl kurwa krętacz jebany polaczek
by sie tylko zbliżył to bym go kurwa tą żyłką pociął, user patus here
ale się wkurwiłem anonki
głupi żabiarz
matke ci jebal xdddd
AHAHAHAHAHAHA
dobrze ci tak ty nowokurwo jebana
>muh zasady n-nielegalna
poland GOWNO
anime GOWNO
communism DOBRZE
jebie mnie to
>24:30 Szedłem koło roli próżniaka i koło winnicy głupca:
>24:31 A oto wszystko porosło chwastem, powierzchnię jej pokryły pokrzywy, a kamienne ogrodzenie było rozwalone.
>24:32 Gdy na to spojrzałem, zwróciło to moją uwagę; ujrzałem to i wyciągnąłem stąd naukę:
>24:33 Trochę się prześpisz, trochę podrzemiesz, trochę założysz ręce, aby odpocząć,
>24:34 A wtem zaskoczy cię ubóstwo jak włóczęga i niedostatek jak zbrojny mąż.
>łe łe łe :(((((
jaka kosiarka
Powiedziałbym że wszystko ja, ale widzę że nawet nie.
Masz jeszcze pierwszą część, sobie poszukaj.
taki wygląd polaków, a potem dziwota że ten kraj to jebane gówno
świetny czarny humor przyjacielu haha strzałka w gure
dom czy mieszkanie na parterze
Ano, dlatego chciałbym mieć tę butlę helu i maskę. Tylko z butlą może być problem, bo zaczęli dodawać do nich powietrze i jeśli źle wybierzesz to nie umrzesz w spokoju, a zmienisz się w warzywo. Więc trzeba zrobić dobry research
Wiem, ale od lat nic diametralnie się nie zmieniło, cały czas jest lepiej i gorzej, lepiej i gorzej, lepiej i gorzej i tak kurwa w kółko. Zaczynam coraz bardziej nienawidzić siebie, nie wiem jaki to ma sens
Dostałem ich już stanowczo za dużo
dobrze wiesz co robisz więc wykurwiaj
no pisze przecież, że żyłkowa, można ręcznie obrotami sterować to bym tam śmieciowi pod oknem zapodał 10k RPM to by sie zesrał
dzięki, ale raczej od razu wyfiltruję
a bo przestalem czytac po pierwszym zdaniu
dom, cwel jebany tylko się z przekrętów utrzymuje
wygarnąć do niego z gana to jest moje marzenie
Kup se azot po prostu, tańszy, a działa tak samo.
to dobrze, bo tam jest tylko jedno zdanie w postaci strumienia świadomości
ale słucham nuty o kurwa
mmmmmm
zesrałem sieeeee
co rozumiesz przez bycie nikim
Ale goronco
poka
dzieje się coś konkretnego w twoim życiu ze jest ci źle? czy raczej tak z natury jesteś pesymista? jakie jest źródło twojego bólu? skąd się ono bierze? da się go jakoś zniwelować?
Ale piecze.
>1:0 dla Lecha Poznań
jednak jedziemy do Europy zuszki
CW CWK CWKS LECH!
czemu?
bo się popłacze? a może zamknie w pokoju i przeleży cały dzień
póki żyjesz to ma sens, chcę wierzyć że tak jak każdy może dążyć do zmiany i póki tak jest, to każda próba nadaje właśne ten sens życiu, tylko nie tracić nadziei, sam często wątpię i ledwo się utrzymuję na powierzchni, ale jak się starasz to powinieneś być z siebie dumny a nie nienawidzić siebie bo jeszcze nie osiągnąłeś co chciałeś
>ten cwel którego bykowali w liceum więc teraz na studiach się wyżywa w internecie
>01
kompro
niezły projektorek kochasiu
jesteś dokładnie tym
>n-nie bo ty
ale pluję na takich pasożytów którzy przychodzą tu żeby żółć wylewać
już widzę łzy w twoich oczach pedałku
spodziewałem się czegoś dobrego żbsz
Moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze albo, że nie dobrze. Gdybym miał powiedzieć co cenię w życiu najbardziej powiedziałbym, że ludzi. Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Codzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które pomaga się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, ponieważ je znalazłem i dziękuję życiu, dziękuję mu. Życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo :''ale jak ty to robisz? Skąd czerpiesz tą radość?" A ja odpowiadam, że to proste. To umiłowanie życia - to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład buduję maszyny, a jutro, kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy społecznej i będę ot choćby sądzić... marchew.
nie wyzywaj się od pedałów, bo jeszcze twój bf usłyszy
beka z ciebie kolego
Niby rzeczywiście bezwonny i bez smaku. Butla zabiłaby człowieka? Poczułbyś coś?
Bycie egoistą, który żyje nie dla siebie, a dla innych. Jak pies na łańcuchu
Obecnie rzadko kiedy czynniki zewnętrzne wpływają na to, jak się czuję. Większość dzieje się w środku, bez zasadniczej przyczyny. Prawdopodobnie ja jestem źródłem bólu, za długo to trwa żebym jeszcze wierzył, że problem nie leży we mnie. Życie nie jest dla każdego.
Może czas pogodzić się z przegraną? Położyć się i odpuścić. Porażki nie są tego warte
boli mie plec
bazowany sok z prawiczka poster
ale mnie irytuje użalanie się nad sobą i to kurwa na szambie
pije piwo i gram w Mass Effect 2
to
na pewno nie obwiniaj się że żyjesz dla siebie kiedy jesteś w takim stanie user, też chciałbym być otwartym na ludzi altruistą ale ciężko jest poświęcac się dla kogoś jak nie ogarniasz samego siebie
moj user
rozpierdole was
o to to to to patrzcie jaki kurwa jestem zjebany ablo użalajcie się nade mną
Słucham nuty którą tu jakiś user postował parę dni temu i mi się podoba
zobaczy się mięczaku
>ablu ablu moja fasada pewności siebie i zadowolenia z życia jest taka krucha że boję się czytać o problemach innych
dawaj kurwa
WINCYJ
Nawet nie proboj sie zabijac, predzej przyjade i ci wpierdole niz cos sobie zrobisz, wiem gdzie cie szukac.
najadałem sie gofrów i teraz mi sie chce rzygać
pora na chwile bezczelnego awatarowania, czy ja też się tak żaliłem że życie takie ciężkie?
chyba tylko powiedziałem że chujnia i idę elo co nie?
Nikt nie jest zadowolony z życia, ale żeby non-stop o tym miauczeć to może po jakimś czasie wkurwić.
zajebana nitka
niepatrzyste gram w jrpgi
parzyste oglądam ultramana
Obżarstwo to grzech
Będę romansował Tali
tu masz
Ty nam do teraz nie chcesz powiedzieć o co w ogóle poszło.
jakbyś sie wyzalił to i by ci wyszło, bo tak to na debila wyszłeś