/ex-yu/

ma ja sam bio udat, oženjen... izdanje

Attached: Cugach.jpg (286x296, 12K)

Other urls found in this thread:

xhamster.com/videos/serbian-una-grujic-alexander-having-sex-with-dildo-9922801
youtube.com/watch?v=-DNq82LUhTU
youtube.com/watch?v=kWSB5xw2an0
vimeo.com/23527741
youtube.com/watch?v=LzUqQxNb8qw
dailymotion.com/video/x36d0fc
youtube.com/watch?v=gLS1Le6acig
youtube.com/watch?v=nQ_0t4ckh78
twitter.com/SFWRedditGifs

Ovo sam inače ja

nije nam lako

Ljudi koji rat prizeljkuju ga hoce samo da mogu silovati u kampovima za silovanje.

Imam problem, karao sam jednu milfaru od 40 godina koja je u isto vreme i gilfara jer njen sin od 19 godina vec ima dete. Naravno, preko neta i engleskinja je. Stalno hoce da je karam i kad svrsim ona kaze da hoce jos i meni bude zao, pa nastavim da je jebem online, ali zapravo ne radim nista nego samo pisem poruke (ne drkam sa njom). Blokirao bi je, ali mi je kao sto rekoh zao jer je uvek tu kad se meni online prijebe, a danas je tesko naci redovnu online jebacinu.

ostavi je u kontaktima dbi
ja sam trebao sinoc da izjebem jednu opasnu napaljenu droljicu preko skajpa, ali mi net nije radio i sada je nema online...

krajnje je vreme za gf momki...

Attached: crna.webm (1280x720, 2.75M)

krajnje je vrijeme za brm brrrm

OVO
ajmo
smrdi

fakat je cokoladni andjeo

tko ovdje /koljach crpckog zivlja/?

Attached: 1531772128957.jpg (228x210, 8K)

xhamster.com/videos/serbian-una-grujic-alexander-having-sex-with-dildo-9922801

Konacno

Dobro jutro brzobežeći orci!

Attached: aparatisani ork.gif (582x378, 2.59M)

Attached: Vlada R- Hrvatske on Twitter.png (787x806, 264K)

N O V O

Taman za nedeljnu jutarnju drkicu

Hello my Balkan friends, I am not a tourist and I asure you I'm Slavic just like you. What about that war rihht, and rakija hahaha.

>Protera civile nakon sto mu NATO obezbedi da nece biti vojske da ga spreci
>Nazove pogrom "bitka"
>Najveci dan Hrvatske istorije
Kakva povjest lolara

Attached: 1000years.png (2973x2492, 1.2M)

Jel neko koristi Glook aplikaciju i rudari go-coine? Kaze da treba samo da ukljucis aplikaciju i hodas i tako rudaris pa za te coine kupujes drangulije?!

kazi da nemozes vise jer su vas bombardivali osiromasenim uranijumom

Sretan vam dan Oluje!

Suštinski više njima majnuješ nego sebi i količine koje zarađuješ su minimalne. Isto ti zavisi od telefona i procesora. Vredi pokušati. Možda zaradiš 100 evra za godinu dana.

Vidim da su vam Svabe i humor pozajmile

kek
danas im je i dan branioca. pitam se koga je ta gamad branila buduci da su vrsili agresiju na srpsku zemlju

jao što je dobra, prava kurveštara par excellence

10/10

Attached: 1397249607498.jpg (309x282, 19K)

Vatikanski svećenik baca crvene tablete

možemo kak hoćemo :)

Attached: 1432983974078.jpg (604x442, 40K)

*upali traktor*

>ono kad su svi tvoji prijatelji dio vatikansko-ustasko-reptilijanske zavjere protiv srba, a tebe ne pozovu
zalijepio bih wojaka al sam na mobitelu

ja bi isto htio sacovati smrde a mene ne zovu

Ides gospodaru da ores njivu?
Nece psenica za Becka peciva sama da se pravi

sretan vam dan Oluje momki
ja bio jućer van, bio sam na pizzu i koktel
nisam jebao

mislis kako god vam dopuste nove gazde
btw konjusari jos uvijek rat zovu velikosrpskom agresijom lol iako nikad nisu ni proglasili ratno stanje jer bi im se tad sudilo za ratno profiterstvo

bolje hrvatska psenica za becka piva nego za smrdska usta

Postoji razlika između progonstva i bežanije

Attached: 1533423732060.jpg (640x376, 58K)

>ono kada ti banka uzela kucu, decu ti siluje pop, a zenu ti jebu crnci
>ali ok je zato sto si protero neke civile iz Krajine (koja je sad napustena vukojebina)

Attached: crvatija.jpg (1242x2208, 724K)

>ono kad ti """"drzava"""" bukvalno padne za 3 dana
hahaha zivjela smrdska krajina jelda ahahahahaha

zamisli guzobolises online o ratu koji se desio prije 20+ godina

dobro si počeo ali si onda usro sa svojim pokušajem objašnjavanja međunarodnog prava

3/10, ne mogu ti više dati

Pala je od strane nato pakta, ne vas
Samo umete da kradete tudje uspehe

ma sigurno bi se divno proveli da smo ostali docekati kurvatsko oslobodjenje buduci da nam je gamad ustaska spalila kucu i citavo imanje u 95oj

koja je razlika izmedu situacije srba u hrvatskoj i albanaca na kosovu

Albanci jos uvek nisu proterani

pa cekaj malo

ako je NATO srusio krajinu kako su onda hrvati krivi za tzv etnicko ciscenje smrda iz krajine?

prvo si slozi narativ u glavi pa onda kreni sa shitpostom

to nije medjunarodno nego drzavno pravo retardu
vani nikog nije briga za korupciju u lijepoj vasoj dok god ih uredno oralno opsluzujete

srbi, kolko god ih mi ne voljeli su svejedno homo sapiensi za razliku od zoharoidnih a*banaca

isto kako ste krivi za genocid u drugom svjetskom ratu kog nebi bilo da niste bili njemacke pudlice

zalosno

youtube.com/watch?v=kWSB5xw2an0

Gnjata ponovo u akciji

jer je NATO obezbedio da u Krajina bude bez ikakve zastite
takodje vas i dalje stiti od bilo kakve odmazde

kako nebi kad im se citav nacionalni identitet temelji na tom ratu i mrznji prema srbima
bez toga bi izgubili sav smisao

vidi

saće to tramp rešit

Attached: tramp-poster-1478849360-1032767.jpg (620x910, 137K)

oni ne uce da je krajinu tad branilo oko 30 000 ljudi dok su oni imali oko 200 000
misle da je to herojska pobjeda golorukih branioca nad srbocetnickom JNA lol

WW2 je bio genocid nad Srbima, al od Oluje ste sami pobjegli. Niko vas nije ni tjerao ni cistio, Tudjman je svima dao amnestiju i na koncu su generali (a i citava operacija oluja) oslobodjeni os bilo kakvih optuzbi od strane ICTYa

Vasa krajiska vlada je naredila "evakuaciju" iz Krajine, dijelom da stvori pity u medj. zajednici a dijelom da proba isforsirat milosevica na direktnu intervenciju

Onda kad je plan propo jer svijet zivo zabole za zlocinacke cetnike, a Milosevic nije bio dovoljno glup da riskira intervenciju u Hrv onda je narativ postao 'etnicko ciscenje jadnih srba'

Igrali ste rulet i izgubili i sad 25 godina kasnije kmecite zbog toga

Trovach

Trebalo bi da pises da Index.hr

pa albanci su bili zrtve opresije dok su se zli srbi sami bacali na ustaske nozeve, sad ih braca hrvati srdacno pomazu ipak su i jedni i drugi prosli kroz iste nevolje
>uzimati ista napisano u okupiranoj smrdiji valja kao legitimno misljenje naroda

t. reporter informera

ko će odgovarat za proćerivanje 3 milijona nevinih srba i ubistvo petsto iljada penzionera

nema nishta sladje od sacovanja serbske babe

>oslobodjeni os bilo kakvih optuzbi od strane ICTYa
ahahahahahaha pa nebi valjda gazde optuzile svoje pudlice za kakav zlocin
prvo dobili po 20 godina pa na kraju politickim pritiskom oslobodjeni

ma niko njih nije tjero sami su krivi sto nisu htjeli zivjet u NDH 2.0
sta bi im falilo osim sto bi vjecno bili pljuvani i smatrani gradjanima drugog reda

vama bi pretpostavljam bilo jedino prihvatljivo da srbi vladaju a hrvati da sute i trpe jelda

e pa onda ak vam ne valja u hrvatskoj kmecite i dalje kao vjecne izbjeglice u smrdiji kaj da vam kazen

not enough animal posting itt m8s

Attached: 1533393507440.png (816x644, 57K)

sve dio našeg vatikanskog plana ;)

Ne mozes da vladas ako nemas moc
Sada ste marioneta jaca sile, isto kao u proslosti, sta ce se desiti kad je ne bude bilo?
Ocete li opet doci kod nas kao sto je vas dragi Pavelic uradio

Vatikan treba razorit

Beograd treba razorit

Attached: vastashki kokot.png (480x800, 486K)

nisi odg na pitanje

pusti sad zapadne sile nego mi reci kaj bi to teoretski hrvati trebali napravit da nebudu ustase?

Tebe bas biju oni umni valovi

Attached: 1515872754971.jpg (705x563, 120K)

to je fake news

svi znaju da udbasi i jugokomunisti koriste umne valove, cetnici nemaju tu tehnologiju

to je prihvatljivo bilo jedino vama zato ste i poceli rat
srbi nisu htjeli imati nista sa vama zato su i htjeli vlastitu drzavu koju ste radije unistili i ostavili pustos za sobom nego da iko zivi tamo
mogli ste priznati krajinu isto ko sto ste priznali kosovo lol
da su srbi htjeli vise zemlje uzeli bi je jos 91 al vi i dalje kmecite o nekoj velikosrpskoj agresiji

mjesećev matriks
reptili
kontroliraju nas s mjeseca
mjesec je građevina
niske frekvencije
ovaj lav više ne spava

>"civili" teroriziraju sve gradove i sela artiljerijom 4 godine
>ne žele potpisati Z4 i dobiti državu u državi
>završe na traktorima

srpski mozak

>Autor: Zdneko Tibold

Cekali ste dok nisu sklonili skoro svu artiljeriju da udaride nazad

>mogli ste priznat krajinu
ti sigurno mislis i da je hitler bio u pravu kad je trazio sudete

jer to ti je ista logika

a da ni ne spominjem 300k hrvata etnicki ociscenih iz tzv RSK 1991-1995 ili granatiranje gradova ili masakre civila itd itd

ma ko vas jebe. trebali smo vas sve pobiti. dobro ste prošli
vimeo.com/23527741

>a da ni ne spominjem 300k hrvata etnicki ociscenih iz tzv RSK 1991-1995 ili granatiranje gradova ili masakre civila
sve sto stze vi radili i to u vecoj mjeri, a hrvate iz krajine niko nije tjerao
zbog svojih zlocina ste na kraju i odustali od herceg-bosne

Attached: Predaja_21.korpusa_SVK_1995.jpg (1024x698, 150K)

Why are there so many darkie towelheads in Bosnia?

Attached: Milošević krajinskim Srbima.png (701x702, 275K)

>hrvate iz krajine niko nije tjero
istina
niste im ni dali da pobjegnu nego ste ih samo poklali
imas mali milion masakara hrvata u krajini 91 godine

al o tome srbi naravno nista me znaju

To sto se javljam odavde, tvista pedeset metava ispod vazine Tevazija, svedoci da je ugvožen ne samo moj fizicki integvitet, nego i vasceli svpski navod!

Govovili su mi da sam kveten, gadali su me joguvtom i sapunom, kao da se ne pevem i da zaudavam...

A ja im povucujem; možete da me nevvivate, možete da me živcivate... Sve je to vezultat belosvetske, amevicko-bevlinsko-vatikasnke uljuduvme koja nastoji da svpski navod uguva pved svvšen cin!

Pvozivali su me i nazivali vaznim pogvdim imenima kao; vojvodo pedevu, pa onda, Cvvena vojvodkinjo, kava te Ðovde, tvoj vektum je naša obecana zemlja, tako su uvlali... Vetvibutno im povucujem da svpski navod ima isovijska pvava na: Belu Palanku (Island), Južnu Palanku (Antavtika), sevevno move (Avtik) i vekovnu pvadedovinu, SAO Paolo koji je glavni gvad Velike Svbije.

Bvaco, nemojte se obazivati na Opevaciju Oluja, koja je divigivana od stvane amevike i gde je u 74 casa vazjebana SAO Kvajna, nego se okvenite osvajanju vekovnih svpskih svemivskih prostvanstava!

Sledeci pvojekat je Mavs koji pvestavlja vekovni svpski planet na kojem je pvedvidena Mavs-Svbija bez tvaktova Zetova i slicnih Hvvatskih šacovanja. Planivamo kolonizovati i Satuvn ciji pvstenovi govove o istoviji svpskog navoda u svemivu.

Svpski navod je pokvenuo u južnoj amevici i Cpcki kavtel sa kojim pvodajom dvoge želi pomoci Kapetanu Dvaganu kupnjom pilula pvotiv tvudoce jev hvvatska policija planiva valikalno i bvutalno pokušati od njega da napvavi tvudnu ženu.

Attached: ddd.jpg (568x330, 67K)

mislis onih koji su podrzavali ustase naravno
normalni hrvati su mogli zivjet u krajini bez problema pa cak i sluzit u vojsci ali je vasa priroda takva da morate poklat sve sto nije hrvatsko
>kad ti kurvat prica o masakrima
ironija

srpske pičketine

they're rich and theres mosques in bosnia + the weather is much nicer

youtube.com/watch?v=LzUqQxNb8qw

lmao, ovo su srbi pušili u ratu. propaganda na nivou retardirane dagnje iz rijeke Po

dailymotion.com/video/x36d0fc
AAHAHAHAHHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAAAA

Weather is crazy DESU

Attached: IMG_20180805_131030.jpg (3290x2302, 2.43M)

>ustase
kakve crne ustase klali ste starce i bake prestare da pobjegnu na vrijeme

lako ratovat protiv nenaoruzanih civila a cim je vojska dosla pali ste za tri dana

pravi heroji nema sta

youtube.com/watch?v=gLS1Le6acig
"""""MINISTAR""""" za informisanje laže bre

Bosnia is pretty

Attached: IMG_20180805_131349.jpg (2925x3016, 2.08M)

youtube.com/watch?v=nQ_0t4ckh78
AAAHAHAHAHAHAHHAHHAHHAHAHAHHAAAAAA

ne kontam u cemu je problem zbog oluje
moj otac i dan danas ima apartman u rijeci i 2 stana pri obali u crikvenici, od toga ja sam mogu da zivim ko car ovde
imao ih je prije rata a ovaj u rijeci naslijedio
nikad hrvacko drzavljanstvo nije imao niti mu je trebalo da to uknjizi na svoje ime cak 2000te godine
kad umre, onda je vlasnistvo na 4 dijela djeci, nama, nikakav problem ni neugodnost nema oko toga
proveo je svih pet godina u ratu od vukovara do hercegovine, od bihaca do pred kraj rata kad su hrvati zasli gdje nije dogovoreno da zadju, kad ih je mali orao (ili onaj sjebani mig) potamanio u koloni (sto je NATO dopustio) i kad su potopljeni hrvati u amfibiji na nekoj rijeci
lik borac dobija penziju i radi i dan danas sa 60 godina, sve prosao posteno i nikakav problem sa hrvatima nema
ne razumijem kako ovi protjerani ne mogu nazad sa advokatom i pred EU komisiju prvo traziti odstetu (trazis vise od onog sto ti je cilj da cilj lakse dobijes) i zemlju nazad pod vlasnistvo, ili vjerovatno nece
imas 60 nacina da se vratis, dobijes EU drzavljanstvo, posaljes djecu vani i dobijas pare od njih pa obnovis kucu i imanje, pa prodas ili provodis zadnje dane tamo

upravo je ta vasa ustaska vojska ratovala protiv nenaoruzanih civila inace nebi nikad uspjeli u svojem naumu etnicki ciste hrvatske
okanite se mitomanije

>starce i bake prestare
VIDI:
Ćosava goloruka nejač bez kiseonika, šacovana od strane nato-vatikansko-nemačke alijanse bre.

>protiv nenaoruzanih civila