kurva anyátok
Kurva anyátok
Na végre. Órák óta várok.
Te is megcsinálhattad volna... Ja várj, a szarmagyarok nem oldanak meg semmit maguk.
Telóról vagyok. Egyszer csináltam telefonról és minden korcs azon berreget, hogy mé nem alma a kép neve.
nyisd a szádat belefosok
korcs
>eljöttem magán kórházba
>annyi itt az ember, mint a vásárba
>még, hogy szegény a magyar
Szarmagyar egészségügy miatt mennek oda, hitelre.
Hogy őrjöngenek a szarmagyarok
szarmagyar
lol de mérges
Micsoda őrjöngés!
t. őrjöngő szarmagyar
>a statisztikák nem valósak mert petit elvitte anyu egy magánkórházba ami nem pang az ürességtől
remélem agyrákod van, de szarok is bele, pusztuljon el ez a kibaszott mocsár a sok önérzetes török erőszakbabával és cigánnyal együtt
>a statusztikhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppppffffffffffffffffffffflblblblblblblblblblb
>szhjarmagyahagtooooorj
mid fáj tesi?
kis szarost most kasztráltatja az anyja mert elege van a hokis gatyákból és úgyse lesz sose bnje de itt okoskodik a telefonjáról, dögöljön meg
Csak nagy labor volt. Tudni akarom, hogy van-e AIDS-em.
Kb 3 postán volt korcsler.
Én már egyedül járok a doktor nénohez.
akkor dögölj meg te nemszűz buzi
user, szűz vagyok.
akkor honnan lennél éces
vagy ilyen sima EKG-tüdőröntgen-hallás-pisi-vérkép generál ellenőrzésre mentél?
Igen olyanra
hát ez egy rakás szar eddig srácok
félsz a haláltól?
Igen és a sötétben is.
cuki
menj el egyszer úgy túrázni hogy sötétedés után érsz ki az erdőből
geci ijesztő lesz de utána simán egyedül lenni a sötétben már nem fog problémát okozni sztem
>54 days untill moving where the hungarian girls are
i've started doing neck training today so I get a nice thick neck because apparently girls like that
A sötéttel már megbirkóztam. Nem mondom, hogy már nem félek, csak már leszarom, hogy mi van ott.
Where do you move?
Babes-Bolyai?
brassóba megy ami egyrészt nem is székelyföld másrészt nincsenek magyarok
index.hu
bázisolt Lukács 50 évesen 20 éves cafrangost újít
dehogynem vannak, sokan mennek oda munkát vállalni Székelyföldről
a lelépők 80%-a a kolozsvár-bukarest-magyarország tengelyen mozog, legfeljebb sepsiszentgyörgy és környéke jár át oda
mondjatok már egy jó magánkórházat pesten tesik, anyunak nagyon fáj már hónapok óta a dereka, de csak őszre kapott beutalót kivizsgálásra, közben meg már járni alig bír :(
pedig mondtam neki hogy vakarja le a gecyt a derekáról mielőtt rászáradna
a dr. rose-t láttam egyszer belülről, az nagyon profi helynek tűnt
mondjuk egy ortopéd műtét nem nagyon áll meg egymillió forint alatt, az nem tom drága-e
hitler vagyok
biztos vagyok benne, hogy malha.hu-ról szedte össze
álmi vagyok
>hazaértem épségben az erdei révről
>aludtam 11 órát
>délután találkozom egy helyeskével
legyen nektek is szép napotok ánonok!
youtube.com
korcs
dögölj meg féreg
DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG MEG MEG MEG MEG MEG MEG MEG MGE MEG DÖGÖÖÖÖÖÖÖÖLJJJJ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
csauseszku vagyok
korcs
aggy enni
patkányfejet csinálj neki a bandinak is olyan van
nem lol
Sziasztok!
Jöttem barátkozni. :3
szia, ide csak alemberek járnak
nem találsz barátot
Fogadok hogy mindenki zabál éppen.
Faszt esztek ilyenkor, Viktor uratok mondta meg hogy jó keresztény délben eszik vagy mi?
t. baráttalan
A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.
Én toltam kollégákkal egy shawarma tálat
t. pavel horváth, 1/4 magyar turbószlovák
Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt
aludni próbáltam de nem sikerült
ez szó szerint egy girosztál család
hogy lehet shawarma tál? olyan mintha hotdog tálként árulnál két virslit ami mellé odabasztál egy kiflit
titeket átvertek, ez bizony egy sima gyrostál, és lefogadom nem is csirkehús az de hogy kecskét sem látott az is biztos.
kéne enni
ez
el akarok menni a börgerbe de túl meleg van D:
leszarom, finom volt, 1790 forintot bőven megért
Mondom én hogy átvertek.
Más helyen ezért a mennyiségért 1200 ft kérnek el max. főfaluban.
Remélem kaptál hátmasszázst is cserébe.
annyiért ettem volna egy jó pizzát
hát nem tudom én a töröknél múltkor 1300ért ettem egy ilyen tálat de az nagyobb volt
hájpacni
szójafiú
a pizza nem jó
t. saját neméhez vonzódó egyén
t. proli szar
itt a magyart valami mással keverik
mondja ezt az aki 1700 forintért gírosztálat zabál amibe abdullah beleverte a szőrös faszát
az nem én vagyok te szarzabáló korcs
dehiszen a hummusbarban csak zsidók meg tetkós metroszexuális szójafiúk dolgoznak
ja igen, az sokkal jobb
Mert most mi a baj a pizzával?
Nekem a kedvencem a pepperonis, jó sok sajttal.
persze csicska
ez szalámis paradicsomos
semmi, csak a dorka rinyál miatta
tele van szénhidráttal, cserébe alig tartalmaz valami fehérjét
ha tohonya pudvás geci akarsz lenni akkor teljesen jó választás, egyébként felejtős
abszolút szója
hát attól függ, milyen pizza
a pepperonissal semmi baj nincs
SONGOKU pizza
ez
minek más
ez gírosz
pénzt adtál a töröknek és még át is baszott
szégyelld magad
a zsidónak adta a pénzt
Semmi baj nincs vele, a kedvencem a bolognais
(Te)
az még hagyján, akkor legalább van esély hogy gyerekeket bombáznak belőle a bal patakparton
de aki a betelepült szaracén kezébe pénzt ad az magának árt
Pizzagate itt magyarföldön nem volt véletlenül?
Úgy elmennék ping-pongozni és sajtos pizzát nyalni...
nem, itt még a degeneráltság is le van maradva a fejlettnyugathoz képest
Gec ez a Kertész már a karikaturisztikusan elborult háborodott őrjöngő buzizsidó mintapéldánya
nepszava.us
rosszlanyok.hu
Már elég régóta vannak fenhető tranyóink de hiszen!
vannak persze, de a népszerűség a lényeg
HELLÓ