C вepoм y Бoгa
Зa кpaљa и oтaџбинy
Cлoбoдa или cмpт
/ex-yu/
пpви
s m I d o
m
i
d
o
me in the bottom right
ajde smido voda vri, deder kafu pristavi
i donesi rakije da nam eksju popije
Hvala Bogu sto sam se i ovog jutra probudio kao Srbin!
Дa ли пocтoји Финaц кoји би мoгao дa дoдиpнe Maдapy Ућихa?
A кaмoли дa гa пoбeди?
И нe гoвopим o нeчиcтoј oвoзeмaљcкoј peинкapнaцији Maдape Ућихa. He гoвopим ни o cпoљaшњoм пyтaњoм- caмcapoм тeхникe нeбecкoг живoтa oживљeнoг Maдapy Ућихa. Дoђaвoлa...
>cпoљaшњoм
kaj ovo znači
види бpaтe мoј
Hиcaм ти јa бpaт.
Paзбoли ce oд paкa пoгaни изpoдe.
Koja je vasa rezervna drzava braco Srbi, da ne kazem Srbijanci? Nasa braca Krajisnici, Bosanci, Kosovari, Crnogorci i ini imaju rezervnu drzavu, a to je Srbija i svi su lepo zbrinuti, lepo zive, rade u drzavnim upravama, primaju po dve-tri plate i imaju kes od prodatih imanja, dok mi moramo negde da idemo da bi ostavili nasu bracu ne-Srbijance na miru.
Dobrodosli u drzavu Cikago brate
...
Ma ne mogu ni tamo, ima puno onih ruskih siptara aka poljaka i litvanaca. Bolje neki Milvoki dbi!
picka izdajnicka
kak netko moze rec da bosanski narod ne postoji, pa ja svaki put znam kad je netko bosanac, tocno im se vidi po faci
Da Austrijanci nisu bili totalni cuckovi Bosanchuge bi sad bile u Turskoj zajedno sa ostalim poturicama
dobar primjer?
Dobro jutro exju
Ko ovdje /JedvaCekaDaDijasporaOdjebeUNjemacku/?
jebote popio kokosovo mlijeko i sad mi muka
pozz
pa imate Republiku Srpsku, vi kao nasa braca srbijanci ste uvijek dobrodosli ovdje
>Kosovari
*Kosovci
Hrvati otisli u inostranstvu, ostali vama slavoniju i obalu za zaradu.
sa je ovo
baza
bas sam jucer zamalo uzeo pola listica al sam odustao jer sam jeo pa bi slabije lovilo
sta je ovo sa strane?
Baci jednu sličku ovamo hehe
Nisam narkoman sta je to
Vi ste mili već odavno u paklu
elesdi
0.5g change (DMT)
uskoro ce pedofilija bit legalna
sta mislite o tome
Zar nije DMT beličast?
Ovo je changa, mix 35% DMT, 15% harmala, 50% suho bilje, moze se pusit normalno bez vaporizera i takvih pizdarija
meni je bitnije da se legalizuje incest
je bolji od lsda? nisam nikad imao priliku probati a nazalost vise se bas i ne krecem u tim vodama
Što je upeklo danas
stavio sam cca 50mg sad u pljugu za dvoje da isprobamo (inace je 70-100mg po osobi za breakthrough) pa javim
ovo jebote
Sodoma i Gomora...
a jesam se nagledo u ratu sranja
>pljugu za dvoje da isprobamo
Postaj njenu sliku.
>pije srpski proizvod
to je dukatovo mlijeko
jedva cekam da se Krist vrati i posalje sav ovaj degenerizam u oganj za vjekove
Amen
COCКAAAAAAAAAAAAAA
upravo tako, jer su svi hrvati srbi moj prijatelju
dje si klosaru
ludnica buraaazzzzzz
cemu kupovat skupe zidovska sredstvaza pranje kad sa sodom bikarbonom perem
>ruke
>zube
>sobu
>odjecu
>sudje
>cmar
Za koga?
Srpski kralj je peder
>Кинeзи гo кyпијa „Гopeњe“
e janezi...
>danas
youtube.com
e treba mi devojka koja slusa vake pesme xDD
ubio bih takvu jednu
youtube.com
Ako neko trazi smisao pesme u bukvalnom citanju reci, verovatno nista nece pronaci. Devojka je na odlican nacin objasnila kako danasnje drustvo i pogotovu devojke funkcionisu. Kupujemo ovo, ono, treba nam nesto sto nam ustvari i ne treba, i sve to koristimo kako bi nadoknadili individualne osecaje i osecanja koja sve vise izostaju u poslednje vreme. Kupovinom zelimo da zadovoljimo nasu potrebu za socijalizacijom koja se sve teze postize i zbog toga kada kupi sve to sto je ,,htela,, da kupi ona shvati da je ustvari malo sama, malo tuzna, malo glupa... Razmislite u tom pravcu i ne pljujte po devojci zbog ,,glupog,, teksta, pogotovu sto nije glup za razliku od nekih neprezaljenih ljubavi, prevara,alkoholisanja i slicnih tragikomedija koje nam danasnje numere nude...
zamisli hercegovac si , ozenis ne djevicu i rodi ti kcerke
ozenis te kcerke i one ti rode kcerke
barem je ozenio device kcerke
doslovno presto citati nakon "zena objasnila"
razlog zasto pizdurine mogu da trose toliko na nepotrebne gluposti i zasto su nezasitne rupe, je zato sto su bioloski izprogramirane da idu ka resursima koji bi teoretski trebali obezbjediti buducnost njezinoj djeci, tj muskarac koji je u stanju da ima te resurse je dobar muskarac, razlog zasto trose tako lako je jer neznaju osjecaj kako je iskreno se truditi i stvoriti nesto (cast izuztcima zena poduzetnica) i jer znaju da samo trebaju rasitit noge i mogu imati jos
neironicno 99% stvari sto zene napisu, otpjevaju, teoriziraju ili smisle je doslovno kancerogeno smece prepuno rupa u logici, nemoj slusati zene u vezi nicega doslovno
zamisli da si crvat i da ozenis djecicu ali te prevari sa prosjecnnom camugom na ljetovanju i rodi ti kcerke koje ti mislis da su tvoje koje odrastu i izjebu ih siptari koji rade u lokalnoj pekari
>jebati svoje kcerke > imati svoje kcerke izjebane od strane nekih napaljenih klinaca
ubij se sojko
ali ta Jow Forums i Jow Forums teorija da zene idu za muskarcem koji ima resurse pada u vodu cim izadjes iz podruma u svet i vidis da se samo sirotinja koti
djevicu*
>sta su kondomi
brainlet
>prevari sa prosjecnnom camugom na ljetovanju i rodi ti kcerke koje ti mislis da su tvoje koje odrastu i izjebu ih siptari koji rade u lokalnoj pekari
kak ti je bas to palo napamet
u svakom slucaju zanimljive projekcije
>ozenis devicu koja ti rodi posle crne andjele koje cak nisu tvoje pa mozes slobodno da ih jebes od sedme godine
sta je ovde lose bakero, san snova
>siromasan si
>imas nizak iq
>nisi u stanju dobro planirati svoju buducnost ili upravljati resursima
jebeni sok
takodjer
>impliciras da bioloski okidaci neizbjezno znace dolazak do zakljucka iz kojeg su pokrenuti prvobitno
ili drugacije receno, mislis da kad zenturaca vidi nabildanog lika i njeni bioloski impulsi se aktiviraju i navlazi se da ce to rezlutirati u tome da ce imati djecu sa njim?
isti razlog zasto se muskarci napale kad vide neku sa sirokim bedrima i sisiama
>sise= mljeko
>snazna bedra=plodna moze da ima puno djece
ali dali imas djecu sa njom il je samo izjebes par puta i ostavis?
mozda da predjes preko tog prvostupanjskog nacina razmisljanja nebi bio tako retartidarn, ajde vrati se na ateistisrbijetockakom
tl;dr degenko odjebi na Jow Forums i budi tamo pickica koja teoretise o zenama a ne sme uzivo da ih pogleda
>kak ti je bas to palo napamet
>kak bas to
top kek
kroejsa blak mens diznilend
>il je samo izjebes par puta i ostavis?
ak zenska ima velika bedra i sise ti nes nju ostavit vec ce ona tebe
t.sojahr
dobar koup debilko
herc pricaj nam opet kako si ljut na zenski rod jer ti je devojku izjebo milogorac
Dobrodošli nevernici i vernici, svi vi Homo sapiens sapiensi! Ovo je sajt otvoren za sve dobre ljude!
Ovo je sajt udruženja građana „Ateisti Srbije“, ljudi ponosnih na svoje jasno iskazano neversko opredeljenje. Jasno i glasno, kada god smo za to pitani, ističemo to što jesmo i to da nismo vernici nijedne denominacije. Humanizmom, iskrenošću i otvorenošću, suprotstavljamo se nerazumevanju, predrasudama i neznanju, udruženi da bismo bili složniji i snažniji. Otvoreno govorimo o svim primerima okrutnosti, nasilja i nepravde nastalih kao rezultat verskih dogmi, predrasuda i neznanja, zato što mi nismo samo ateisti – mi smo ateisti kojima je iskreno stalo.
Ateisti Srbije pružaju dragocene vesti, resurse i platformu za ateiste da dođu do izražaja na razne načine, uključujući forum, fejsbuk grupu, youtube tribine i tv i drugo.
Bilo bi dobro razjasniti nekoliko najvećih zabluda i predrasuda o ateistima:
ateisti su komunisti
ateizam je sekta
ateisti mrze vernike
jesam te ja posjetio na ovo sa ovik komentarom kek brte
bazirane balkanske fedore
jeste
bazirani hrvatko odjebo debelu pedercinu jer je pedercina
youtube.com
ljudi usro sam se ziv, htedoh da poslusam pesmu i bezveze pogledah u komentare... nista mi nije jasno
za ovo smo se borili
:)
ne kontam kako je uopste doslo do pomena da je ovaj peder? sta kao bilo je "dobar dan ja bi da rezervisem sobu na 7 dana i da, ja sam peder"
>nije mi jasno
ja doslovno prije dvi godine detektirao problem koji je ocigledno vec izmakao kontroli i sada je u fazi potpune epidemije, naime nakon satanizma, komunizma, genocida, pljacke, slugarstva itd
smrdi su odlucili da drustveno truju mladez eksjua sa mori povic tier realiti degenerizmom
naravno drzavno i maskonski financirano vec je uzelo zamaha, bravo smrdi vjerni branioci sotone i engleske krune
spomenuo je da ima supruga, ima na imbexu članak logično
>pederi nisu eksplicitni u tome da naglase da su pdercine i da si trpaju stvari u guzicu 24/7
e moj milorade
>i da, ja sam peder"
pederi vole pricat o svom pederluku kad god imaju priliku
isto kak vegani stalno spominju kak su vegani
steta sto ce vlasnik hotela da popije kaznu
>ti kao privatni vlasnik objekta i krscanin nemas pravo da odbijes ovom pederu da jebe svog momka u tvojem apartmanu
ima pedera koji se ponasaju normalno al ih je jako malo
pa ja se kladim da se svi ovi koji se pale na klopke u ovom koncu ne ponasaju pederski IRL
>ima pedera koji se ponasaju normalno
ponasat se pederski na balkanu bile gdje dalje od centra kulturnijeg grada je molba za batine. evo u zgu kod mocvare osiguranje steralo dva pedera ispred kluba i spasili im zivot
ima li neko link za vucic je ljubav vucic je zivot na yt
kad siptar cuje pederski glas jednostavno znas da ce peder ic na intenzivnu
ja kad vidim nabildanog lika ja ga se bojim
sto? pa nije otporan na metkove
al je otporan na anonov pederluk
zato sto si nesiguran u sebe
vjerovatno glasas za zivi zid
dosta je vise da se medjusobno napadamo i prozivamo
moramo da vidimo kako da benis-u-vagenujemo
prodje leto...
ma nikako, osudjeni smo na propast
>neka normanka koja vodi racuna o sebi, higijeni, zdrava mlada ce da dozvoli meni da je vidim golu, da je pipam po telu i dahcem za vratom