/ex-yu/

Attached: OBSSESEd.png (232x226, 154K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/channel/UCv_-yc055n1fxFfTYpdaKBg
youtube.com/watch?v=JnFLiAiOHbg
youtube.com/watch?v=xGweX-hh0g0
youtube.com/watch?v=2X9b1nu5L-g
twitter.com/SFWRedditImages

Smrdi na apartima , mi HRVATI se vracamo

Attached: Screenshot_241.png (312x100, 5K)

Postao bi svoju Bibliju ali je mrak.

Moj demon nije demon, niti je kvaran bog.

Attached: download.jpg (325x155, 7K)

Postach

Attached: 20180818_214130.jpg (1920x2560, 1.6M)

naravno da ne nisam mislio sve zajedno, to su samo principi, a mjesas demokraciju sa apsolutnom demokracijom, nasi preci su imali demokraciju, imas poglavara sela ima neka prepirka, dodju domacini iznesu svoja stajalista i svi imaju pravo reci, zene i te pizdarije nemaju sta tu
a ustoalom krscasntvo je spoj zidovske sa grckom kulturom preuzeto od bjelaca, dakle demokracija ali po principima Biblije
a camuge su robovi stvoreni od Boga da rade fizikaliju, to pise u Bibliji, gdje ih Bog naziva zvjerima sa polja
pic

Attached: CAM00830.jpg (2560x1920, 651K)

Attached: IMAG0398.jpg (2688x1520, 1.64M)

>menora
pa ti si mili moj vec odavno u paklu
bjez sektasu

postajte kuran

#
wesphallaki mir uvodi pojmove suvereniteta i vjerskog pluralizma, a fran. revolucija oslobodjenje od feudalizma i krah dinastijskih vladavinskih poredaka

prije 1789. nisu postojale nacije, a prije 1648. nisu postojale drzave

ahahhahahhahah
ma ovo nije normalno

Ja sam inače subotar

Jel sam ja lud?

Attached: 2018-08-18 21.48.40-1.jpg (1440x1440, 1.23M)

demoni
pa ti si anone doslovno u paklu
molit cu za tebe

JESI LUD JER GLEDAŠ TO PEDOFILSKO I PEDERSKO SMEĆE

...

STA JE SMRDI GDJE SU VAM BIBLIJE AHAHAHAHA
NEMATE IH ZNATE ZASTO?
ZATO STO STE U PAKLU
SAMO RIJALITI I SLAPOVI A BATO?

cale nitara i ja zderemo palacinke sa kremom i pricamo kako je dominik vilkins bio odlican kosarkas

čitaj kalergijev plan i pusti me na miru, pa znaš ti dobro zašto

Zbunjen sam anone. Veoma sam zbunjen sada. Ne reče li sam Gospod, da pred njim nema ni Jevreja ni Grka, jer u Bogu smo sada?
Šta je to "grčka kultura" anone? Ja sam Atenjanin, i ne dijelim istu kulturu sa Spartom ili Macedonom?
Šta je to "demokracija po principima Biblije?" ?

Zapad je znači spoj vjerskog pluralizma, i nepostojanje feudalizma?

dvolicnost i oholost su veliki grijesi, i ti ces u pakao ne brini

Attached: Image0052.jpg (1200x1600, 89K)

a gle stvarno, pa zar srbi ne nasljeđuju biblije? mogu si ju i sami kupiti, ja nagledavam jednu, 220 kuna, korica bijela i kožnata

ja sam stavio svoju u proslom koncu ali evot opet kad si navalio

Attached: lele.png (499x479, 468K)

>bosanac s rječnikom

Ne nego su ta dva dogadjaja ishodiste zapadne civilizacije

Iz toga je krenula i industrijalizacija i nacionalizam i kolonijalizam i imperijalizam i demokracija i tako dalje i tako dalje

ja imam bibliju samo u pdf formatu i citam svaki dan
a baba ima pravoslavnu knjigicu sa molitvama koju je kupila u manastiru tuman, koji je po predanju izgradio milos obilic pre kosovske bitke

...

ee dobra je, a i ti si dobar čovjek

da to je istina, ali to je receno da nema razlike pred Bogom i za one koje slijede njegov zakon, a za nas ima, mislim imas citava poglavlja o tome kako se braca razrjesuju u razlicita plemena, mojsije i lot i tako dalje, dakle pred Bogom, ja i hans smo isti ako ga slijedimo, ali na ovom svijetu naravno da nismo
>sta je grcka kultura
sve sto si naveo, aristotel, platon, demokracija itd
demokracija po principu Biblije je demokracija po Biblijskim okvirima, dakle nema sta da neka razvaljena kamenjarka glasa ili da je netko slusa

youtube.com/channel/UCv_-yc055n1fxFfTYpdaKBg

>nisu spoznali gnosis

hrist je začeće nematerijalnog logosa u materijalnoj mariji preko božijeg vjetra erosa

U početku beše Reč, i Reč beše u Boga, i Bog beše Reč.

Attached: Leontocephaline-Ostia.jpg (144x399, 63K)

moj život je mnogim ljudima noćna mora a meni je baš divno

oni sto su se prodali za fetu kruha njima je djaba 100 Biblija
samo prozivam grijesnike, a to da cu u pakao bi bilo jedino pravedno

lijepo je to, iako je lijepše meni osobno čitati pravu knjigu

ako citas sveto pismo na nesvetom digitalnom mjestu ti si bato u paklu

>mlk odjednom gnostik
prljavi heretici raus iz konca
skoro ste odvratni ko protestanti dbi

slazem se, moracu da nabavim dbi

aj odjebi sektaski bogomil
zasto vam Bog nije pomogao kad vas je bazirani Papa poslao u tri picke materine?
ti si bato vec odavno u paklu

Zapad je onda "industrijalizacija i nacionalizam i kolonijalizam i imperijalizam i demokracija" je li anone?

Nije li Bog u svemu? Ne zna li on koliko ti vlasi imaš na glavi? Kako onda, da mi pred njim nismo u svakom trenu? Kako da nas Sveti Duh sviju ne prožima?
Šta sam ja to anone naveo? Ja nisam ništa naveo.
Ne reče li Hrist "neka onaj bez grijeha baci prvi kamen" ? Ne oprosti li Hrist bludnici Magdaleni? Ko si ti da im sudiš, tako ponizan pod Bogom?

Najradije idem u franjevačku crkvu udaljenu 10km makar mi je moja udaljena pola kilometra

youtube.com/watch?v=JnFLiAiOHbg
amin

>subota navecer
>autisti se i dalje nadrkavaju bogom i biblijama
aj nista odo na cugu a mozda i kakve picke uhvatit

Attached: 1531767078879.jpg (266x190, 5K)

nemozes ti odlucivati ko ide u pakao a ko ne to samo Bog moze (i Papa ako si katolik)

youtube.com/watch?v=xGweX-hh0g0

Attached: Hilandar zove.jpg (470x350, 130K)

Attached: boga net.jpg (372x500, 61K)

How can Bosnia be real if mirrors aren't real?

Rusijo, matero...

>Nije li Bog u svemu?
nije
> Ne zna li on koliko ti vlasi imaš na glavi?
zna
>Kako onda, da mi pred njim nismo u svakom trenu?
nismo jer je ovaj zivot test da dodjes pred njega mentolcino sektaska, znaci ti se Bogu toliko gadis da te mora procistit u vatri da stanes pred njega jer tvoj nakaradni grijeh on nemoze da gleda (naravno jer si mentol pa sve uzimas doslovno naravno da moze ali nece)
>Kako da nas Sveti Duh sviju ne prožima?
zato sto ga odbacujemo
Isus je osudio bludnicu ali je orpostio a uostalom Isus je taj koji nam doslovno treba da prasta jer jedino nam je njegov oprost i bitan
dakle osudjujemo ali prastamo, ali jedino ako se odlucis poc putem Bozim, nije Magdalena nastavila bludnicit nego posla za Kristom, dakle baci se demona podji za Kristom i oprost imas
imas li jos pitanja mentolcino sektaska

kad podele Bosnu Srbi i Hrvati
rat ce stati, rat ce onda stati

jewish physics

jesi tetovirana droljo?

Ovo sam inace ja

Attached: 7282ff139f48390b762834c898b70806.jpg (488x727, 56K)

Boli me stomak od kokte.
Ne pijem ne pušim ne drogiram se ne psujem drag sam Bogu.

gdje sam rekao da odlucujem tko ide

>ne drogiram se
>pije coctu
kofein je stimulans anone
jbg al na drogama se

ako pijes sodu, pazi bato, dakle demonsko pice, stvoreno umjetno u labaratoriju onda si ti bato u paklu, gdje ti je voda iz bunara? gdje ti je mlijeko od domace krave
ti si mili moj duboko u paklu sodijuma
gdje si ostavila djevicnjak?

Jesi li ti, patuljko moj lepi, vidio kakav stvor pjeva tu pjesmu?

Kako da Bog nije u svemu? Je li onda znači da nije sveprisutan? Onda nije Bog, zar ne?

gde madjar gf

glup si kao sto kuraca

video sam

youtube.com/watch?v=2X9b1nu5L-g

zgodan momak

objasni

Bože, daj mi pošalji žene pa da ih jebem.

Attached: r45z3633.jpg (547x639, 34K)

Ja jesam glup anone! Zato želim naučit od vas koji znate!

Attached: Sócrates.jpeg.jpg (220x271, 23K)

evo sad ce da pocme sa ovim satanskim zapletima logike (koja je sotonisticki izum Bog djeluje u i izvan logike dakle mi to nemozemo pojimovat) i shvacanja svega doslovno
naravno da je Bog svugdje mentolu i da moze da bude svugdje kad oce, ali bira da nebude, dakle kad se ti pucas heroinom u venu i pusis kurac za kokain ti si bato u paklu i Bog nije tu
otvori Bibliju a ne yt nekog kvazi ateisticnog satanskog intelektualca

Ne vjeruj lažnim prorocima, mili moj. Okreni se prema Bogu

ako imas samo jedan dio ti si bato sektas i ides pod mac

jel ima vise turci ili ex-yugasa u austriji

vrati se ti mili moj na programiranje programa, za bolje nisi

svi su isti osim Hrvata

imam i stari, al je u špajzi negdje spremljen

>jahve
sranje

user! Veoma si vatren i posvećen ovome! Onda ćeš mi sigurno moći odgovriti na još jedno pitanje, koje prosto bukti u neukom i grešnom mom umu!

Ako je Bog svugdje, uvijek i stalno, onda on ne može da bira da ne bude? To bi značilo da nije negdje, a to se kosi s načelom sveprisutnosti? Ovo me strašno zbunjuje anone, a volio bih znati!

ako stavis Boga u spajzu sotona ti dodje na dusu

...

Baziran Sarmat! Alijansa između nezavisnog Paštunistana i Poljske je samo pitanje vremena.

...

...

ma puti budale, to su klasicni oni rikenmortijevci reditorski
pre ce da veruju crtanom filmu i youtube dokumentarcima nego da razmisle malo svojim mozgom

Bog djeluje izvan principa vremena i prostora, on kroji zakone i vidi ih na takav nacin koji tvoj mozak nemoze da shvati, ljudski mozak naravno, to je koa da ti mrav sad stoji na ekranu i misli se sta se tu desava, uostalom Bog je bice koje moze da postoji u svim vremenskim periodima u isto vrijeme i ne u isto vrijeme ili oboje zajedno i moze da mjenja po volji, kani se bato tih logickih spletki to te samo dovodi do nihilizma, ovaj svijet je samo simulacija za ono sto tek dolazi

ex-yu sastanak kod jednog od najstarijih hrasteva ako ne i najstarijim u Europi i jedne od najstarijih hrvatskih crkava na otoku Krku kada?

ayy papi

Attached: 90EDC9F21190470AB3E6ABDBBF744A18.jpg (618x921, 211K)

ja hoću je kao zver
sto pjeni dok napaja vid

rogonja mentalitet

alo debilu pazi ovo
***moj nebeski tatica je izvan logike hahaha mi ne možemo da ga razumijemo lol jednostavno prihvati ovo***

btw ja savršeno razumijem volju i morale boga i totalno sam usklađen s njima iako je on transendwntalno ezoteričmo biće

nemoj pustit da ti sotona šapuće u uvo! Bibliju u šake burazzz!

>ohranjajte dobro vero
>spoštujte ogenj in ga venomer kurite
>dobro ravnajte s psi
>govorite resnico in prezirajte laži
>poročajte se s sorodniki
>z recitacijo Jasen hvalite gospoda Mazdo
>spoštujte kraljevo avtoriteto in tudi sami poskušajte imeti avtoriteto v lastnih zadevah

saj ni zapleteno

eksju susret na kosovu za kolektivnu molitvu i post za uspostavljanje svetog juznoslavenskog carstva kad?

>hehe buraz pa ako meni to nema logike onda mora da nije istina

Bog djeluje van vremena i prostora? Ali može i da djeluje ako to hoće?
Kako onda anone da dosegnem do Boga? Ako postoji van vremena i prostora, ako je iznad toga, kako mogu ja da doprem do jednog takvog bića preko vremena i prostora?
Anone! Ja sam ipak samo neuk starac. Kako je moguće da postoji nešto i ovdje i ondje? Ako je ovdje, onda nije ondje, i obranto.
Ako je Bog vanvremen i izvanprostoran, onda nije uvremen i prisutan, pa takav odsutan nema značaja za mene? Ali ako već jeste prisutan i uvremen, onda se ne razlikuje od stvari koje su opipljive?
Nejasno mi je anone, strašno mi je nejasno!

Attached: socrates-a.jpg (594x610, 215K)

ajde lepo nazad na redit pa tamo krindzpostuj majku ti jebem balavu

baš fino kako sva njegova svojstva čine logičko pobijanje njegovog postojanja nemogućim

imate 10 sekundi da objasnite zasto ste u kuci subotom navecer

go

volim ove doning kruger sate

Cви тo знaјy,
aл' нeћe дa видe,
бopилa ce бpaћa
пpoтив Aл Кaидe!

Attached: dan republike.jpg (775x960, 156K)

mama ja sam ateist

zato ker tukaj pri nas načeloma hodimo ven ob petkih

Jer mi je draža istina od kamenjarki anone

Attached: b5d.png (624x434, 134K)

evo upravo idem na beer fest, stvarno sam zakrindzao fedoru na ove postove veceras

pozz

jesam li rekao da se realnost 100% poklapa sa mojim mišljenjima iđe?

samo govorim da mi ne znači ništa bez konkretnih dokaza, sad postoji li neki deistički bog bmk