Kidare edition
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
ovde smo
e ovo je već prava priča, pun mi je kurac onog debila h*brida mater mu tursku jebem
Prvi za mammmaruuuu
uf sto je dobra brt
Ma teraj kretencinu bolesnu dokonu u kurac, spamuje govna sa dva aparata i davi thread.
Svaka cast kidare sto ste izoKIDALI smradove!!!
KKKKKKIDDDDDDDDDDDAAAJJJJJJJJJJJ
zaista umobolno
Dobar dan postovani gledaoci, ovo je emisija intervju produkcije Balkan Info, ja sam Tesa Tesanovic... Nas danasnji gost je user sa /ex-yu/-a, gospodine anone hvala vam sto ste gost u nasoj emisiji...
Ma najjace da cu u onom drugom da Budem
Owo bato, samo ignor, svi smo owde.
Pu tesho tompsonova kuchkice!
Hvala sto ste me pozvali :)
Odakle joj ovolke sisurde a juice izasla iz zadruge!?
e OVO je vec dobra prica
Пoштo видим дa пocтoјe нa нeтy нeкe нeдoyмицe вeзaнo зa мoј интepвјy y Зaгpeбy и из кoнтeкcтa извyчeнy изјaвy o Toмпcoнy. Дa пoдceтим дa caм y иcтoм интepвјy peкao дa јe Paткo Mлaдић хepoј, дa пoдpжaвaм чeтникe, дa нијe билo гeнoцидa y Cpeбpeници, дa Хpвaти кao нapoд нe пocтoјe, дa јe вoјвoдa Moмчилo Ђyјић хepoј, пpичao caм o ycтaшким злoчинимa нaд Cpбимa, пpичao кaкo Cpби и Хpвaти нe тpeбaјy дa бyдy бpaћa, дa caм нaвијao пpoтив Хpвaтcкe нa cвeтcкoм пpвeнcтвy. Штo ce тичe мyзикe Toмпcoнa, јa ca њoм нeмaм пpoблeм, oнa јe дyшa Хpвaтcкe (цитиpaм хpвaтcкoг ceлeктopa), и кao тaквa јe фeнoмeнoлoшки зaнимљивa
Kolke su sanse da je Tesha eksjuer,?
INTERVJU: Jovan Pejin - Proslava Oluje u Kninu je sramota za evropsku civilizaciju! (28.8.2018)
youtube.com
youtube.com
youtube.com
tesha tesha guzom mesha
skuvo nam je kaficu obukao tangicu
Jovan "kacim crvate na aparate" Pejin
vidi
Пoceћyјeм иcкљyчивo пoл дacкy aли пoнeкaд нaвpaтим и y eкc-јy лoкaл.
>basnjanko sam sa sobom pricha
fkt je jadnik
e OVO se chekalo, hvala tesho!
uhh dobra dojilja
Ovo je pravi konac / This is the right thread.
Od sad bosanchugu samo napushavati
e jesi blesav
kad ces mislava horvata da zoves u emisiju?
esencijalna ex-yu mema
vrisss
Nem pojma brateu, ide mi na zivce ali bi je jebo dok ne padnem u nesves
prvo da pristavim popdnevnu kaficu pa onda gledam
mmm bradaje
ja msm da je mislav mitska licnost
da nije mozda ugradila sikone
a sad da pristavim najvecu cetnicku best of memu, a to je kafica
pa i meni se tako cini, lik nema ni jednu sliku na fejsu
baya
Kako je ex-yu mnogo bolji otkako su ona govna ostala tamo, bukvalno smido+smidovac+hibrid i a*ime degenerici. Nek istrunu u svojim govnima, ali nazalost ce se vratiti ovde kad im dosadi...
Srbi su bazza uvek bili i ostali
Da nema nas eksju lokal bi bio odavno mrtav.
vriiiiiiisssssssss
youtube.com
hahahah pa da li je ovo realno
podvrisskujem
sta mi predlazete da radim u zivotu sa svojim privilegovanim statusem
nije realno kako je dobra jebote
ma to par guzobolnika koji kmece kao babe kasno uveche je bolje
Kralju!
tu sam, tu sam. reko dodjem malo se kurcim nisam dugo
mogla bi lagano da podoji celu eksju kafanu
Idi kod tetke u italiju blize je i moze vise da se zaradi, Amerika je mema osim ako nisi u Njujorku.
ma njujork je najgori, ne bih ziveo tamo da mi plate
Gori njujork, pentragon se rusi...
Jeste govno, smrdi i pun je pacova, bukvalnih a i u ljudskom obliku, ali tamo je kinta. Ima lepsih mesta tamo ali je standard ko i ovde kad se sabere i oduzme.
kildare?
Legendo okaci one original leviske da pocrkaju dusmani!
top frf
bio sam prosle godine, pun kurac ljudi tamo meni to uopste ne odgovara...
navikao sam da zivim u manjim gradovima
E to sam i mislio iskreno. Imam gde da zivim u New Jersey za jeftino, oko sat vremena od grada. Ziveti u gradu je sranje iako su plate visoke jer je sve proporcionalno u smislu troska.Al NJ je zato dosta jeftiniji.
Based and redpilled.
To ti je najbolja opcija, nije daleko vozom a ima super mesta za zivot, recimo Wayne.
Jebo sam mu mrtvu majku po sred picke ako to uradi!
ufff
kako bih volio jebati tu crnu andelu
jaooooo djeme nadje
Sad sam sa posla jebem ti poso.
Rekao sam caletu nitari da mi nabavi sve njegove knjige za rodjendan dbi
spavači...
DEJSTVUJTE!
ja radim od kuce kao wordpress programer
sad sam se setio na koga me podseca dina galorini, na isabeli fontanu
youtube.com
secate se kad je onaj jedan hteo da isprogramira ex-yu forum ahahahah ali brate FORUM AHAHAHAHHAHA
>dina galorini
Koja je to nacija jbte? Srpska dubrovcanka (da , to je pleonazam)?
lepa je kao ikonostas u manastiru krusedol
ona bosanchuga programer sa yuchana?
lozio se tu neshto mesec dana i kad je primetio da ga niko ne jebe ni dva posto nestao je bestraga lolara
Najgledaniji projekat na našim prostorima, "Parovi" u nedelju je dobio svoj sedmi nastavak.
Glamurozna vila postala je bogata za 26 takmičara, a u luksuzno zdanje zakoračili su i bivši stanari NIkola Lakić i Ivan Marinković.
Jedna od najatraktivnij brineta jeste i Natalija Conić, koja je javnosti poznata po burnoj vezi sa istaknutim reperom naše scene, Vukom Mobom.
Natalija ima zavidan broj pratilaca na društvenoj mreži instagram, a svoje fanove često voli da obraduje novim selfi fotografijama.
Conićeva nije oduvek bila brineta, a evo kako je izgledala pre ulaska u sedmu sezonu "Parova".
>nestao je bestraga
eno ga guzobolise u onom laznom koncu
cec
Za sebe kaže da je spremna za borbu, te ističe da je povukla istrajnost na svoju mamu, koja je bila ćerka srpske lepotice i heroine.
Tokom učešća u velelepnoj vili obećava intrigu, ali i da će napokon moći da ispriča svoju životnu priču. koja kako kaže će podeliti gledaoce.
Ne plaši se kamere, te ističe da nema tremu i da jedva čeka sutrašnji dan kada će sve početi.
Dina Galorini krije da poznaje bivše stanare glamurozne vile, ali mi smo došli u posed fotografija koje je Dina objavila na društvenoj mreži instagram.
>ook se parovi snimaju 300 metara od tvoje zgrade
Voleo bi da im bacam jaja na glave ali je zid koji okruzuje to sranje gde snimaju 15 metara visok
puci ce mu chmarni mishic od silnog guzobolisanja
solidna prdara
bolje udji unutra i kao takmicar ih gadjaj jajima i zaradi pare pride a mozda i "put za amsterdam"
frf
Još prvo veče hteo je da se dokaže.
Miloras Simić, poznatiji kao Zmaj od Bajine Bašte, ili kako za sebe kaže Seksi Rock, ispričao je svoje dugogosišnje švalerstvo.
Društvu su mu pravili Baki B3, Voljenka Ilić, Aleksandar Požgaj i još mnogi cimeri iz luksuzne vile.
U videu koji sledi, pogledajte čime se sve pohvalio Milorad:
>"put za amsterdam"
lolara
thread KIDA braco KIDARE
gospodche pravo nemo djecu
>bastovanko i aLban dudlaju jedan drugom
kakva kancercina obrisao sam cache nakon ulaska tamo
Edi Grant ladno peva sa Borom?!
Zabole me karina, ionako smo samo mi postovali kvalitetni sadrzaj tamo.
Kidach
zaigrajmo ex-yu kolo
Se štede novci za konfiguraciju?
Kako ste mi vi ex-yu? Jel imate para? Ja sam juce dobio 4500 na kladionici i odmah ih pretvorio u 30 evra i za ostatak kupio slatkise i stavio pare u nit-kasicu-prasicu za crne dane.
do 2077 bi trebalo da ustedim dosta para
prestao sam da igram video igre pre 10 godina
nemam ni dinara brate sve pojeli racuni
imam nesto malo, razmisljao sam da se vratim na tipovanje dbi
ovo je dobra prica
bazirani deki