kurva anyátok
Kurva anyátok
Hát ezt bizony elbasztad
anime
Basszátok meg olyan borzalmasat álmodtam
Szóval egy sellő voltam és egy randa indián két oldalt lyukat vágott a farkamba majd nekiállt vér átömlesztést csinálni és totál éreztem ahogy süllyed a vérnyomásom és meg fogok halni, de nem tudtam menekülni
Miért kell ezt
rákos kurva anyád te szennyember
Ja most nézem hogy véletlenül körtét csináltam lol
Álmos voltam na
Szia Álmos :DDDDDDDDDDDD
cicik :D
hát tényleg rohadtul oda kell figyelni hogy almát csinálj ne körtét, a gyomirtót is gondolom összekevered a kólával
én meg előd xD
egymás mellett van a két kép
Elkúrtam az állás interjút
Volt egy szituációs feladat ami sztem jól ment, viszont a második, hajajjj.
Adott helyzet: nincs boltban kék festék, te mint boltos
>Jó napot!
>Jó napot miben segíthetek?
>kéne nagyon kék festék
>sajnos azzal nem szolgálunk
>hát nekem sürgős hol tudok kapni
>én:esetleg van egy másik festékes bolt a sarkon
>HR-es:köszönöm ennyi volt
>van valami kérdése a munkával kapcsolatban
>rákérdezek a szünetre, ebédszünetre
>ebédszünet nincs, max az óránkénti 10 perc szünetet össze lehet vonni
>ha más nincs, köszönöm hogy befáradt
Sztem ez volt életem legrövidebb állás interjúja 10 perc kek
mi a faszom ez, tele-sales vagy valami efféle trágárság?
szerepjáték
de mégis mire interjúztatnak így? meg milyen meló az, ahol nincs ebédszünet?
mondom hogy szerepjáték
Telefonos ügyfélszolgálat csak sales-en is van hangsúly
>meg milyen meló az, ahol nincs ebédszünet
Jah ott nekem is elkerekedett a szemem. Remélem nem vágtam annyira látványosan pofákat a HR es előtt
Előző munkahelyen volt óránként 10 perc szüni ami ugye törvényileg elő van írva +fél óra kajaszünet amit NEM kellett ledolgozni
Anime
Értékeljétek a reggelimet
elég érdekes törvényeket olvasol te
ide nem szabad faszt postázni
>nincs kép
>nincs reggeli
nyugger genocídium, legszebb napja az életemnek
azt kellett volna mondani a vevőnek, hogy nincs festék, de hívom a beszállítót, vagy kollégát, hogy szerezzen
de te elküldöd a konkurenciához, hát normális vagy elmaó?
>Telefonos ügyfélszolgálat
úgy már mindjárt más kérlek, az nem munka, hanem bérrabszolgaság értéktelen emberállatoknak, akik semmihez sem értenek és nem becsülik magukat annyira, hogy valami értelmes dolgot csináljanak.
>hogy nincs festék, de hívom a beszállítót
jaja, rögtön a beszállítót, nagyon életszerű. Mindjárt megcsörgetem a logisztikai központot, hogy ütemezzék előre az esedékes következő szállítmányt, mert mari néninek most kell az a kékl fösték.
Barom.
krindzs
bázisolt
ezzel szemben te értékes tagja a társadalomnak nem csinálsz semmit
A cég boltjai között is tudsz árut mozgatni.
Erre mégis mi a faszomat kéne mondani?
>Köszönöm uram, de nekünk kurvára nincs meg az, amit maga keres. Mi lenne, ha ahelyett, hogy egy normális boltot üzemeltetnénk és normális választékunk lenne, akkor inkább meggyőzném, hogy magának nem kell kék festék, hanem sokkal inkább lila sárkány dildo.
Jaja buszon ülve már leesett hogy hülyeséget csináltam. Bár a valo életben valóban igy működik
Bázisolt és pirospirulázott. De mivel nem értek semmihez csak beszélni meg tudok angolul gondoltam bepróbálom
magyarul szándékosan elbasztad te kis genyó hogy aztán magadnak válaszolgathass és anyádon élősködj még évekig
hüüüüüüüüŰŰŰŰŰŰŰűűűűŰŰŰŰŰŰŰ
vüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰvüvüvüVŰVŰ
VŰ VŰ VŰ VŰ VŰ VŰ VŰ VŰ VŰ VŰ VŰ VŰ VŰ
OOOOOOOOOÓÓÓÓÓÓÓÓHHHHHHH
OOOOOOOOOÓÓÓÓÓÓÓÓHHHHHHH VaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAHHHHH AAAAaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH
Mik a lúzer nevek a magyarban? Mint angolban a Melvin
máté, bence, tamás
Zsombor
>nem kesudió
bocs de ez ratyi
Viktor
jó proxy petike
desuarchive.org
peti?
Jó posta
Most, ha, ha, ha, ha, ha
Anti-Krisztus vagyok
Anarchista vagyok
Nem tudom, mit akarok
De tudom, hogy szerezzem meg
El akarom pusztítani a járókelőt
Mert anarchia akarok lenni
Nincs kutya teste
Anarchia az U.K.
Néha és talán jön
Rossz időt adok, megállítom a forgalmat
A jövőbeli álmait biztosan látták
A városban
Hány módja annak, hogy megkapja, amit akar
A legjobbat használom, a többit használom
Az N.M.E.
Anarkiát használok
Ez az egyetlen módja annak, hogy lenni
Ez az MPLA
Vagy ez az UDA
Vagy ez az IRA
Azt hittem, az U.K.
Vagy csak egy másik ország
Egy másik tanácsos bérleti szerződés
Anarchia akarok lenni
És én anarchia akarok lenni
(Ó, milyen név)
És én anarchista akarok lenni
(Dühös vagyok, megsemmisítem!)
újbuzi
Jó híreim vannak ánon részére:
24.hu
nekem épp a fordított a problémám, olyan nagy hogy nem fér be a helyeskékbe
bárcsak aprófaszú béta lehetnék mint ti...
De miért basztam volna el szándékosan?? Írtam hogy az első feladat jóra sikerült, csak a másodikkal szívtam meg.
mert mi volt az első feladaton?
Leszopni a főnököt
Ott is az volt hogy eladó vagy, csak ott volt mozgástered,nem volt kikötve semmi. Csak bejött a "vevő" és hogy ajándékozni szeretne a fiának. Aztán ajánlottam dolgokat, ő meg mindig csavart rajta egyet pl: 23 éves lett a fia amikor eleinte úgy suggalmazta mintha kicsi lenne, utána kérdezte mennyi amennyit elmondtam, hát neki nincs annyi pénze, mondom akkor vegyünk ki ezt a dolgot meg azt, nem ő ahhoz ragaszkodik, stb.
Bázisolt eminem hogy helyére tette már a kis twinket
>ratyinem
fúj
mikor lesz a következő?
Kit?
Valaki leszophatna
> A kisebb méretekkel bíró férfiaknak muszáj törekedniük a könnyed beszélgetésekre, a magabiztosságra, a jó humorra, ezekkel együtt biztos, hogy sokkal jobb eséllyel találnak maguknak társat, mint más férfiak.
HAHAHAHAHA, még hogy nem számít, elmao, rááadásul ezt egy nő írta/fordította most nem fogom az eredetit is átnyálazni de ez szánalmas, ez szánt szándékkal megtévesztés
szarnom kell de nincs rajtam alsónadrág tesik, és félek hogy nem tudom majd rendesen tisztára törölni a valagam, aztán meg a kollégák egész nap szagolhatják a gatyámon átáradó száraz szarszagot :/
>t. fura a szakállja
Gépfegyver kelly
mivan
bringával járok dolgozni, ezért mindig alsónadrág nélkül, kerékpáros gatyával jövök be a melóba, amit aztán a mosdóban átcserélek alsónadrággal együtt rendes gatyára, de ma elfelejtettem betenni a boxeremet, és nagyon kell szarnom
még nincs lezsírozva, náluk a labda
Eljött az anime ideje.
a végén nedves zsepivel még töröld ki a segged, és akkor minden jó lesz
ja hét pénztárcának a kisfaszú is jó, kis magkakukkolt férjecskének, amíg a nagyfaszú bikával baszatja magát a nő
nektek miért jár mindig a kakukkolás a fejetekben?
mert búzi és a nő helyébe képzeli magát
Hajoljatok mélyre, szarevő, fűszálakat tépdeső, szemetet söprő csicska közmunkás magyarok. Hajoljatok mélyre mélymagyar disznó földesuraitok gyűlölete előtt, mert annyiba néztek titeket, disznókat a disznók és azt kaptátok tőlük, ami a véretekben van, büdös, mocskos, disznó mélymagyarok. Véreitek adtak el titeket rabszolgáknak, gerinc-kitépett, mocskos közmunkásnak. Mélyre hajoljatok mélymagyar uraitok előtt, gyáva, szar, undorító, disznó mélymagyarok. Ti senkik, ti semmik. Ti rabszolga közmunkára való, büdös, mocskos, disznó mélymagyarok, amiket disznó uraitok ürítettek maguk alá országotokban, amit disznóólnak néztek. Hiszen disznók voltak és disznók maradtatok, országotok pedig csak disznóól. Embernek csak disznóól, de nektek, disznóknak, a haza.
halott
:D:D: kurvára igaz
>Republic, United, Fiesta, Backstreet boys, O-zone, Crystal, Zanzibar, V-tech, Desperado, Groovehouse
Na azok zenék voltak
bázisolt kilencvenes évek
Ez hol volt ?
MÁÍJJÁ HÍÍ
MÁÍJJÁ HÚÚ
MÁÍJJÁ HÁÁ
MÁÍJJÁ HÁ HÁ!
a rostás csabika jobb mint bármelyik
Kelet Európában
az szabika te szerencsétlen korcs
nem baj
>Groovehouse
jó volt
a többi szar
de utáltam mindet, tehetségtelen korcs magyar koppintás mind, FÚJJ
Gondolni se mertem volna
>V-Tech
>szar
kurva anyád
Az állásinterjú egy szó. Már ott elkúrtad, hülyegyerek.
a vtechet vétek hallgatni xD
a cigányok ördögök, ki láttya
aránytalanul nagy animecsöcsök
az szép
én valami elég nyomasztót álmodtam de alig emlékszem belőle valamire
Az még eléggé a határokon belül van.
Én jót álmodtam, találtam egy jó játékot és azt toltam. Aztán amikor felébredtem rájöttem hogy a játék nem is létezik és vissza akartam menni aludni.
bázisolt romák
eddigi legjobb posta
úgy is beszélnek, úgy is viselkednek
belekötnek mindenkibe és segghülyék
>Ama érzés, amikor fidesz oligarcha vagyok, de Gyurcsány megindult és már csak nanoszekundumai vannak az Orbán rezsimnek
Szar érzés ember