kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtu.be
twitter.com
hitler vagyok
gyere vissza
Sargentini vagyok
fáj a fejem gecii
Are Hungarians Asian like Finland?
szia )))Judit(((
No they are germanic
Pamirid phenotype = Reminiscent of ancient hellenics = Reminiscent of scythians = Reminiscent of proto-PIE indo-germanics
Skull face from Metal Gear Solid V speaks Hungarian
he doesn't
He does. Just very english accented
I'm curious how Kojimbo could find out about such a minor event as the Almásfüzitő bombing.
Like, did he come up with the a badly burnt character and then look for an event that suits his backstory, or did he hear about it somewhere first and then made based the character on that?
Probably the former
>right, He looks cool. Now he needs a tragic backstory
>oh neat, bombed civvies during world war 2. That could work
There is a difference between an english accent and complete fucking gibberish. Maybe the creators intended it to be hungarian, but they clearly put zero effort in it to the point where it's literally unrecognizable and you have to be told what language he is trying to speak. At this point it is basically a fantasy language.
It's an English actor reading Hungarian text with a fake Slavic accent.
Probably wasnt even given a pronounciation guide
this made me curious link it please
You're probably right.
With being nuked and everything, Japs are probably a little more focused on Allied bombings on civilian targets than your average Western historian.
Now that I think about it, it wouldn't be all that surprising if it turned out he read about in a high school history textbook. I mean it's perfect for their purposes. It's a pretty good example of how the Allies got away with what constitutes a nasty war crime, and since it wasn't against the Japs themselves, no one could say they only care about it out of butthurt.
nem játszottam de nem nincs valami memevírus a sztorijában ami tönkreteszi az emberek anyanyelvi beszélőkéjét?
a vén valami ilyesmit mondtak
cant even understand it with the subtitles
Jöttök a börgerbe?:D
The main theme of the game is language, and Skull Face has spent his life constantly being forced to speak different languages. He also was unable to speak Hungarian for a decade so forgive him for being a bit rusty
sziasztok
This is not rusty, when you forget a language you forget the vocabulary, not the pronounciation
The only way his hungarian could have degraded to such a level is if he suffered major brain damage. It can't be understood by hungarians and it doesn't even sound like hungarian.
pun-szi, pun-pu-pun-szi
na mi van geci
Nap kérdése:
Ánon melyik deszkát használja a legtöbbet?
/tv/ itt
szó szerint csak ezért a fonálért járok 4tokára hosszú ideje
Buta vagy, ha keveset beszéled az anyanyelvedet és más nyelvközegben élsz, akkor átveszed a közeg hangjait és kiejtését az anyanyelvedben is
>t. vann egy baráti család akik lassan 7 éve dubajban élnek
a nap kérdése: Egs vagy Krúbi?
tábla te mözs, amúgy az Jow Forums, /an/ és a /mu/
nézd meg a nemzet mackóját, endi vajnát, kicsit amerikás de bőven magyar kiejtése van
verem
>suffered major brain damage.
Well he did go through torture which would have killed real life people
ez nem igaz, nem tudom mitől függ de ez így önmagában nem igaz
>keresztapa hosszú ideje kanadában él és pár év után akcentussal kezdett beszélni
>ismerős ausztriában él, korábban más országokban és semmi akcentus
talán attól függ mennyit használod de ebben sem vagyok biztos
Enyém a szégyened, a bánatod.
Nyugodj békében!
nekem azután mondták hogy akcentusom volt hogy egy évet éltem a homokban
mit értett ez alatt?
Jow Forums, /sp/, /vg/ and sometimes /tv/
Nyilván nem lessz olyan durva, mint abban a ratyi játékban, de lehet hallani a különbséget
Jow Forumsen csak ez a fonál, Jow Forums, /sci/
Ha már nagyon nem tudok magammal mit kezdeni megnézem milyen örjöngés megy Jow Forumson, vagy ha megy valami sorozat akkor /tv/
én a wécédeszkát
/tv/, Jow Forums, /trv/, Jow Forums, /mu/, /fa/, meg kéthetente mikor rámjön a matyizhatnék /gif/
Korcs
Patriciánus
Patriciánus angolkorcs
Jow Forumskorcs
bázisolt és pirospirulázott
Patriciánus
>Patriciánus angolkorcs
Bocsi reflexból jött az angol
keksz vagy kex
nagy hájas macskacsöcsök?
Ez is megöregedett.
jöhetnek
melóban vagyok sajna de néha majd belökök egyet
Egy zászlókorcs már megint krindzseskedik
Micsoda meglepetés
Eljött az anime ideje.
25 még csak dehiszen
nem
De.
annál rosszabb
tőcs le új képeket ádi
Ugyanaz a fonál, ugyanazokat a képeket kapja.
hogy lenne ugyanaz a fonál?
Ugyanaz a fonál, ugyanazok a beszélgetések minden nap. Ugyanazokat a képeket fogja kapni.
are hungarians really hung?
No, gay
Hungarian = hung + Aryan
the true master race
cringe
i am yea
>akasztott árja
Bázisolt
ELŐRE A LENINI ÚTON!
short dick: identified
yes I am
it's so big I literally can't fit it into qtpies
I wish I was a small dicked beta loser like the others in this general
nem megy a proxy tesa
újbuzi
Folytatódik a Vona saga
>Volner a frakciótagok előtt vonta felelősségre Vonát, azt tudakolva, hogy milyen alapon tart nekik eligazítást, hiszen hónapokkal korábban bejelentette: kivonul a közéletből és a pártpolitikából is. Vona annyira rossz néven vette a kérdést, hogy kiabálva kelt ki Volner ellen, aki szerinte a kormánypárt beépített ügynöke, és az a megbízatása, hogy újabb pártszakadást idézzen elő a Jobbikban. A vitából olyan heves veszekedés alakult ki, hogy Vona végül még aznap délután - az előre leszervezett programtól eltérően - visszautazott Budapestre, és így nem vett részt a frakció esti borospince-látogatásán, illetve a késő éjszakába nyúló bulin sem.
még mindig cuki az a lényeg
>már most kezd beállni a szmog az árpád hídnál
Legalább decemberig várhatott volna, htőlvcs
faszkalap munkatársaim rendeltek pizzát maguknak, pedig megbeszéltük tegnap hogy ma kint eszünk valami jó helyen
kurva anyjukat, így számítson bárkire is az ember. mehetek egyedül gyrosozni megint, a picsába már
hát ez elég bunkó dolog gecc
haha jól megszívatták a kis béta alembert, menjél nyamogjál a törökgecis döghúson te rohadt kis tetű
keksz
büntetett zázrivecz abszolút őrültemberré lett, hónapok kérdése hogy molnár f. árpád szinten kutassa a zsideszes zsidó háttérösszeesküvéseket
ja mondjuk az is igaz
aki mehmet gecijét szürcsöli foszforos hússal keverve az nem érdemel jobb bánásmódot
ez hől
ez
krindzs
de pont ez a lényeg, hogy kibaszottul nem gyrost akartam enni ebédre, hanem beülni egy normális étteremszerű helyre, egyedül viszont nem lenne túl szórakoztató végigülni egy egyórás étkezést - így pedig vagy gyrost vagy kínait eszem, mert a környéken ezek a gyorskaja jellegű dolgok vannak, az itteni kínait viszont maximum a legnagyobb ellenségeimnek kívánnám, úgyhogy marad a gyros
ha a girosz bármilyen alternatívaként felmerül akkor megérdemled a sorsod korcs
menj el a börgerbe
Faszért nem rendeltél te is pizzát korcs
Én a börgerbe eszem csoporttársakkal :D
éhes lettem
RÁKK
dögölj meg féreg
Én is ott ettem csak én egyedül, a csoporttársak meg együtt egy másik asztalnál :D
Akarsz talizni a váci utcában?
ánon kúrná?
áhh, ilyen lúzerekkel nem közösködöm bocs tesó :D
nem tudnám kezelni sajnos
BÖRG
Nembaj azért odamegyek :D
Még negyed óra, ne menj el :D