ko rijesi taj je pravi baja
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
jutarnji.hr
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
prvi za nezavisnu vojvodinu
zamisli ozenis ne-devicu
imala abortuse ali ti nikad to ne mozes saznati jer nijedna nece priznati
rodi ti cerke
kupujete zajedno u marketu a ona u drugom redu vidi lika koji joj je uzeo nevinost i jebao zverski i svrsavo u sve rupe dok ga je ona molila za to
zna se
prvo kajmak onda prase
sta kale radi u vili parova? nije me dugo bilo
izdrkaj ga na zgodnu ženu, sjedni u auto, prebaci u prvu brzinu, kupi nešto za jesti.
Incelpiluliran
nek neko objasni dve slike u donjem levom uglu
Da li bi se Kujtim ljutio ako bih gospodja Nadu izveo na veceru?
muka mi je sad
Na današnji dan 1943. godine Zemaljsko antifašističko vijeće narodnog oslobođenja Hrvatske (ZAVNOH) donijelo je povijesnu odluku o priključenju Istre, Rijeke i okupiranih dijelova Dalmacije natrag Hrvatskoj, čime je poništen sramotni ugovor ustaške vlasti i Italije. Hrvatska se u Drugom svjetskom ratu borila te na kraju i izborila za antifašističke vrijednosti na kojima počiva moderna Europa i svijet. Nemojmo nikad zaboraviti istinu o partizanima koji su ustali protiv zla i nemojmo dopustiti da povijesni revizionizam nadjača antifašizam.
Hahaha,čoveče kako si jadan prepručujem ti da izadješ malo iz kuće.
haha jel ovo sa hrvatske vikipedije
lolara sad ispadoste antifasisti ahahhah
upravo poslano na ispovesti
jel se racuna sto sam danas izasao sa drugaricom u setnju i na kafu?
>uzmu zemlju gdje su 2500 godina vladali talijani
andifašizan :DDDDDD
Paзбoли ce oд paкa кoмyњapcкo гoвнo.
Bravoooo....poljubac iz Tuzle
a jos je gore sto su uzeli 2/3 zemlje srbima
tako valjda antifasisti nagradjuju ustase za genocid
youtube.com
>9:08
HAHAHAHAHAHAH
au jebem te diasporo
žalosno
Из Чикaгa мoјииии
Знaш ти дoбpo кoји!
KTO TAKI FIXANKIE???????
>пaгaнизaм
to su fixonke
fixon is a faggot, dont mention him
volio bi ih gledati kako tako potpuno gole čuče i seru
Flex na sirotinju
Paзбoли ce oд paкa пoгaни изpoдe.
ko ti drma kavez?
Ne brini se smidice, i tebi ce tvoj decko aLban da kupi "I Djavoli Mogu da Placu 5"
Nikad ne bih mogao da oženim ne-devicu.
Uvek me prati misao kako je izgledala kad je to činila sa drugima.
Zamislite samo da šećete gradom i sretnete njene bivše momke koji su joj svašta radili, pozdrave se i ona se nasmeši, ne kaže ništa ali ti znaš zašto...
Odvratno!
Paзбoли ce oд paкa бoтинo.
Dostižu me misli turobne
Hahahahaha
jebem mimo i vicem VUKOVAR VUKOVAR
Katarina dobra žena bila
nije VUKOVAR nego BУКOBAP
krindz
baza
Дeмoкpaтe хoћe дa нac пpeвape
Кaжy идy y Eвpoпy, лaжy дeцy Cpбијe
Paзнe лoпoвчинe, cвoјy зeмљy пpoдaлe
Cвe тpeтиpaјy к'o poбy и пpoдaјy зa дoлape
>youtube.com
zavidim ti
vise nije ni bitno kek
PA ME JE KA VILU ODGOJILA
proci ce jednom i ta ustaska okupacija
youtube.com
Proći ćeš ti kroz Bajakovo
Stisko bi Selenu ko kad mi mater udre po kvačilu da vrati u prvu jer će joj zagorit frigane palačinke.
nista cudno, ostalo od drevnih Ilira. Takve stvari se mogu naci po cijeloj bivsoj jugoslaviji
samo jos jedna u nizu dokaza da smo mi starosjedioci i najstarija civilazcija u Evropi. U jednom momentu je cak i vecina ostatka Evrope nosila Ilirske gene
da ali prema zagrebu(ili ko sto se nekad zvao Serbinovo)
jedini baziran
masovno saljem na ispovesti i opet nista
ali neka, urezat ce se adminu taj tekst u glavu za citav zivot
U nedelju stizu posle 21:00 nek se Srbija pripremi za drzavni udar ako Partizan izgubi
prijavljeno biji
prijavljen si pedofilcino
lolara, pa ustaše su i ovu pjesmu ukrale
youtube.com
sta ja pedofil mamu ti bolesnu pogledaj kolko ovih sranja ima na jutjubu i niko nista
AJOJ PEDOFILI I NAJVECI BOLESNICI UPRAVLJAJU SVETOM
pa ovo je spremno za kurac, bato
a ukidanje granice na kosovu? za to nikog ne boli kurac
>urezat ce se adminu taj tekst u glavu za citav zivot
to je sveti posao sta radis
razmisljam da istampam letke i da ih ostavljam nocu na aute itd.
i da pravim grafite takodje
>jaina je raid boss u 8.1
e jebem ti mamuPIČKU BRE
To ako Zvezda udje u ligu evrope onda Grobar svojim teorijama zavere objasnjavaju kako je to ustv direktan posao Vucica da odvuce paznju navijacima crvene zvezde
>razmisljam da istampam letke i da ih ostavljam nocu na aute itd.
>i da pravim grafite takodje
postaj slike ako budes radio sta od toga, ruke ti se pozlatile
>пpaвocлaвный джихaд
Бyквaльнo ДHP 2014-2015
Угa-бyгap
haha ubi kurvu ko je jebe kad je izdala mog baju artasa
jedini kompletan karakter u celom warcraftu koji ima smisla i dubinu
vreme je da se sirimo dalje i da crvenotabletiramo narod
za pocetak ce i fejk fejsbuk nalozi i spamovanje na grupe i u komentare biti dovoljni , tu mozemo instant da vidimo kakva ce biti reakcija
Ужac из дyбинe
Anime :DDDD
nada mnom je nebo zatvoreno
voda skupa preskupa
krkane neobrezani da nije imigracije ne bilo ni populacije. natalitet je nizak da sve I jedna evropska nacija nestaje. i vi I srbi ste ocit primjer. 1.2 djeteta po porodici.statisticki ste vec pred dzenazom. zasto velecasni ne blaba o tom problemu. uskoro mu nece imati ko doci na misu.
rik i morti/bojak horsman/futurama maraton u ex-yu lokal
da mi nije stalo sta ce narod rec sad bi se opaso eksplozivom i raznijeo ispred zgrade gradske skupstine
+vutra + league of legends + fortnite
Pa djed ti je veći ustaša od nas bio..Dobro došao si u Široki i malo bolje povijest uči jer evo po ovome se vidi da ste dosta neobrazovani i neobrezani
+wordpress programiranje
ako negde za 20 godina vidim /ex-yu/ ili se setim konca prvo sto ce mi pasti na pamet je "zamisli ozenis ne-devicu"
ako cifre idem da se tusiram
kolko kilometara do najbližeg tuša?
ja cu i tada blejati ovde
Za mene je to grupa:
1.Fnatic
2.Team liquid
3.Geng
4.Gambit
"Što bi bilo kad bi bilo" odgovara na pitanja koja ste si uvijek postavljali, testira potencijalne situacije koje zvuče nemoguće, a u novoj epizodi na testu je bio 17-godišnji Bruno, koji je bio prisiljen otkriti kako je to živjeti cijeli dan s boksačkim rukavicama na rukama, bez mogućnosti da uopće koristi šake. I tek je tada shvatio koliko su mu šake zaista važne u životu!
Bruno je, inače, vrlo popularan na YouTubeu i na svom kanalu ima preko 32 tisuće pratitelja.
S obzirom da se bavi YouTubeom, što uključuje snimanje i montiranje videa te provođenje puno vremena za računalom, Brunu je korištenje ruku itekako važno, a to mu je ovaj izazov učinilo utoliko težim. Osim toga, Bruno u slobodno vrijeme igra igrice i svira gitaru. Kad su mu rekli kakav ga izazov čeka i da će rukavice morati nositi 24 sata, nije mu baš bilo najjasnije...
Prvo je igrao igrice, a onda je morao na WC
mozda za vas novopedere
Zamislite da morate ići na WC s boksačkim rukavicama... Ni Bruni to baš nije dobro sjelo. Već je tu tražio svoju mamu za pomoć i na kraju je uspio, ali ga je mama nadmudrila kad ju je zamolio da mu nazad zakopča hlače.
- Pa nisam sigurna da ti baš želim pomoći - rekla je Brunina mama, ali je onda pala oklada. Ona je njemu pomogla, no on je zauzvrat morao obećati da će pokositi travu. I morao ju je, naravno, kositi također s rukavicama.
Još jedan zadatak koji je Bruni predstavljao skoro pa nemoguć zadatak je spremanje za školu s boksačkim rukavicama. Nije baš bio uspješan u tome i u školu je otišao u čarapama i šlapama, a rukave od majice je skroz rastegnuo rukavicama.
Događaje u ovoj epizodi komentira ortoped dr. Tomislav Cerovečki
- Šaka je posebna ljudima zbog toga što, za razliku od životinja, imamo pokretne prste, posebice pokretni palac koji nam omogućuje fini hvat. Naravno, najveća razlika se vidi u samoj umjetnosti prilikom slikanja, kod kirurga, kod nekih sportaša i tako dalje - objasnio je dr. Cerovečki važnost ruku kod ljudi.
Prolaznici su mu morali pomagati da jede
Kako je dan prolazio, Bruno je ogladnio. Već je bio dovoljno nervozan, a boksačke rukavice samo su otežale cijelu situaciju.
Naime, odlazak na bankomat i u dućan bili su najmanji problem u usporedbi s onime što je slijedilo.
Bruno je morao tražiti slučajne prolaznike za pomoć kako bi pojeo svoj obrok jer nije mogao jesti s boksačkim rukavicama. Iako su svi bili i više nego susretljivi, njemu je bilo užasno neugodno. - Odsad, kad me pitaju koji mi je najveći blam ikad, reći ću da je ovo - priznaje Bruno.
ne pusim
ne pijem kafu
ne duvam
ne izlazim
nemam fejs
nemam instagram
nikad nisam imao smartfon
nikad nisam imao internet na telefonu
ne igram igrice
kv
STO JE BALIJO TI BI NEKOME ODREDJIVAO STO CE GOVORIT PA NIJE BOSNA VISE POD TURCIMA PA DA I ZVONA BRANITE DA ZVONE.
Tы чтo oхyeл
pola metra, postam iz kenjare
Pa sta ti covece radis?
Citas knjige?
goni se u sto picki materni
pijem kafu
imam facebook (retko koristim)
imam smartphone
v
Ужac из дyбинe!
ganu linuks
PANDURA NAS STARTUJU NON STOP