Kurva anyátok

Szerintetek túlreagálom?
Lényeg hogy volt egy lány akibe anno nagyon belezúgtam pár éve. Tudja nagyon jól a haverom hogy nem szeretek a dologról beszélni,meg kerülöm az egész témát, mert persze viszonozatlan volt a dolog.
Volt egy kisebb összejövetel tegnap náluk, és ahogy bementem hozzájuk ott virít a lány is. A haverom pedig még nem is szólt egy szót se hogy ott lesz, mert akkor persze a faszom se ment volna a redvás házuk közelébe. De értitek, mintha mindennapos lenne a dolog, amikor állítom most volt az első alkalom hogy ott járt a lány. Totál lefagytam, egy értelmes mondatot nem tudtam kinyögni. Viszonylag sikerült egy segget is csinálnom magamból. Utána el is húztam a gecibe.
Hogy lehet valaki ekkora seggfej hogy nem szól?

Attached: 1534966954285.jpg (591x800, 61K)

>vojákszar
el se olvastam, dögölj meg

>tetszik a lány
>minden lehetséges módon kerülöm
A vajákok abszolút állapota. Tanulj meg improvizálni.

Lhóóól de mérges
bezzeg ázsiai kislányokra verni az nem probléma
szép kettősmérce

Ezt úgy képzelem el, hogy a popipo dallamára énekled?

Attached: __okita_souji_and_okita_souji_fate_grand_order_and_fate_series_drawn_by_miko_92__sample-71512e786052 (850x1425, 134K)

i NEED to breed a magyar qt before western degeneracy spoils them all

Attached: Hosszú Katinka (4).jpg (1024x576, 104K)

I have bad news for you, Jürgen. Our women may be nice and good looking but they are no different to most western women.
Asian qtps are our last hope.

>Not settling for white phenotypes originating from asia such as mtebid, pamirid or irano-nordid

a fajkeverés bűn