kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
twitter.com
pun-szi pun-pu-pun-szi
I want to help shelter the magyaroid population from the outside menace of mass immigration so that they may be able to enjoy a peaceful and prosperous future within the greater pannonio-carpathian basin
I also want to breed a magyar woman with my germanic BWC seed
>mass immigration
>menace
sziasztok
hitler vagyok
M É L Y
Ez krindzsebb mint amiket 10 évesen alkottunk
ez olyan mint a vicc az audi reklámmal
>csend nagy a csend
>kislány átmegy az úton
>vér vér sok vér
>az új audi nagyon halk
szegény Ferkóról manapság elég nehéz elhinni hogy meghatározó politikai személyiség volt
Bwahahahahahahaha!!!!!!!
ravaszolom a ruszkikat
youtube.com
Ááááá a vér hidegen fut!
Gyurcsányt a rák megeheti élve, mert nem adott állampolgárságot. Az erdélyi magyarokat direkt félretették még 9 év után sem kaptál rendes letelepedésit de Fekete Pákó vagy 4 év alatt igen. Mert ugyebár mi többen vagyunk mint az afrikaiak a környéken és elvesszük a munkát tőletek.
Orbán meg leszophat, mert azért adta, hogy csak szavazzak rá. Aztán mostmár a fizu ugyanannyi mint itt kivéve, hogy ti 27% áfát fizettek midenre itt meg 9% az alapcikkek és 19% a szolgáltatás a szja meg 3% a kisvállalkozásoknál.
Süljetek meg a zsírotokban tetves szlovák gamat korcsadványok.
>hungarian w*men
bázisolt
hű de mérges a székely alember
Ütött az óra az idő lejárt.
elmao, szegényt persze azonnal elgáncsolta a fizetett "ellenzék" a támogatásával
>puzsilábú téveszmék
>puzsilábú
he?
azért van egy bázisolt magyar lány
ki a másik?
t. ungár krisztiánka anyuci szeme fénye
a cafrangos kisebbik testvér
a lánytestvérek szoktak egymáson kísérletezni?
kin kísérletezzenek, ha nem egymáson?
bárcsak lány lennék és lenne nővérem
az ki?
sütök egy kis csirkét márványsajtos mártásban ti mit esztek? (bn punikáján kívül)
Amúgy mégis a faszomat jelent az, hogy valami 21. századi? Az iszlám terrorizmus az 21. századi? a köztársaság az 21. század? a szarpostázás az 21. század? De utálom a baloldali frázisokat.
Hogy képzeli a sétáló Budapestet, hogy a körúton belül nem lehet autózni? Mondjuk, hogyha a rakpartból, ilyen kopaszi gátas kiülős cuccot csinálnának az tetszene.
ezt nem nagyon tudom elképzelni
hogyan sütöd meg mártásban?
én gecifáradt vagyok, úgy döntöttem, kettőkör lelépek melóból és vagy pizzát rendelek, vagy csupa olyan kaját veszek amit kibontva egyből meg tudok is enni
ennél nagyobb erőfeszítésre ma nem futja
>hogyan sütöd meg mártásban?
a haladást jelenti konezvaszar tanyasi alember, tudod azt amitől elmásztak az őseid a barlangból hogy te postázhass butaságokat
A haladást? Szóval akkor értelmetlen zagyvaság, aminek az lesz a vége, hogy Puzsi a Dunába löveti az embereket. Akkor szavazok Tarlósra.
nagyon fáradt vagy
>amikor a 444 postás megpróbál elvegyülni
tudod soknejűség, 72 nem, pedofília, bestialitás, fajkeverés stb
puzsér egy címeres kakukk, már unirónikusan hallottam fekete faszról fantáziálni
>juj valaki indul a választáson gyorsan rikárdók kezdjünk el kampányolni ellene
remélem a ruszkik kiirtják a fajtátokat
unironikusan ennek a vanilla nyominak a faszát szopkodni, tényleg ti vagytok a magyar kekisztániak
>cigány fantáziák
puzsér cigány dehiszen
>user linkel egy videót
>Videóban állítások hangoznak el
>user leírja a kérdéseit/véleményét a dologról
>'FIDESS TROLLOK!!!!!1
Szóval miért lesz nekünk jó, hogy gyalogolhatunk a városban?
nem leszel dagadt, nem fogod magad különbnek gondolni mert kocsiban mereszted a nagy feneked te utolsó zsidó szar
mert nem a benzingőzt szagolgatod és parázol hogy valami faszarcú bmws elbasz-e,te lusta dagadt ostoba cigány
szó szerint semmi gond nincs azzal ha csinálnak még pár sétállóutcát ahova ki lehet menni egy szép őszi délután és nem az autók zaját kell hallgatni
BKV-val járok ti kibaszott zsidók.
Mint mondtam a rakparttal nem lenne problémám.
user is szeretné hogy a rostosok ne adózzanak ha kitolnak 3 gyereket csanádnak?
és akkor mi a gond?
zsidó
Szerintetek a Petra mennyire domináns az ágyban?
megbasztam anyádat
akkor meg mit nem értesz,nincs olyan ember aki ne lenne szívesebben zöldebb környezetben,csak gyalogosokkal,csak a pökhendi lusta gecik,akik nem képesek 100 métert megtenni autó nélkül,mert nekik ez kurvára jár
úgy belenyom az ágyba hogy mozdulni sem tudsz
nem tudom de belefinghatna a számba
undorító állat a fajtádat dunába kéne lőni
Az nagyon jó lenne :$
A cigányok a jogot és a törvényességet nem tisztelik, mert nem is értik ezeket a szavakat.
A gumibotot és a csont reccsenő hangját ismerik.
chino chan
most miért,te nem örülnél ha belerottyantana a szádba?
beteglelkű állat
Kurva anyád
ne csináld már,gondolj bele abba,ahogy enji félgugolásban odatolja a popóját a nyitott szádhoz,erőlködik kicsit,ki is pirosodik,majd egy nagyot rottyant és elönti a melegség a szádat.Hát neked erre nem áll fel,impotens vagy talán?
még viccnek is szánalmas a fingkorcsokat nyilvánosan kéne kivégezni
de hát most gondolj bele,enji bepucsít,elereszt egy jó kis pukikát,de sajnos kíséri egy kis latyakos toccsanós hang is,és látod ahogy a popsijánál kezd megjelenni egy barnás,sárgás folt,egyre csak terjed,majd így szól hozzád: "user azt hiszem kicsit befostam,megtörlöd a fenekemet kérlek?"
és a mindent áthatoló főtt tojás és és szardínia konzerv aroma hurrikánt ki is felejtettem
nem vicces te elbaszott kretén, a legszarabb mém az egész világon
dögölj meg, gyűlöllek
bármily hihetetlen de nem mindenki irodai back office NJK
nem egy helyben ülve facebookozással töltöm ki a munkaidőmet
ha el is akarok érni valamit, nem érek rá karikázgatni a városban
anont telibefosta valaki az oviban? ez azért vicces mert ilyen sose fog történni egy normális lánnyal
Ma már két rostit láttam félfekete korcs gyerekkel
Mi történik?
tudjuk muszáj eladni azt a fránya kesudiót és hát a vevő nem megy mohamedhez
NAGY
ilyen szépen még senki nem írta le,hogy útépítő segédmunkás
biztos szeret az ágyhoz szögezve lovagolni
meg a jól nevelt puncusába nyomni a fejedet
szeksz után viszont biztos bújós :3
Zaj. Hangos üvöltés. Teli a tér. Rendőrök. Lóháton is rendőrök.
Lezárva. Elkerítve. Szétverve.
Golyó jön. Kemény golyó. Nagyon kemény. Pontos. Nagyon pontos. Eltalál. Szemet. Megvakít.
Barát. Gyurcsány barátja. Megértik egymást. )))(((-k. Magyar meg egy külföldi. Mindegy. Csak a pénz legyen sok.
Zaj. Pofázás. Valaki még mindig nem fél.
t. mártíriusz
Mert nem akarom megbénítani a várost?
bázisolt
>az utak nem erre lettek kitalálva hogy ennyi autó legyen rajtuk
>legyen rajtuk még több autó
a mentális retardáció tipikus esete
Bázisolt és robosztus
Más városok se bénultak meg emiatt
De elmész egy amerikai nagyvárosba és állandóan dugó van pedig annyi út van mint itthon az egész országban
>állandóan dugó van
egyet se láttam
Pucérnak azt, hogy se nem komcsi se nem "középkori tradicionalista"
de jó, hogy mondod
amúgy meg még mindig többre becsülök egy vándorkereskedőt, mint egy bérzsellért
Olyan erősen sose érintett, hől
Csak kicsit vicces pont a kígyóbűvölőt hallani rendőrözni és volt egy kis időm két előadás között
Hát én igen
FÚJ
Na végre, megtisztult a fonál.
mi?
de miért ezt a szar előrecsomagoltat veszed és gazdagítod vele a magyarkat?
a haladást nem a politika csinálja, hanem a stembarátok. Ha azt hiszed, hogy egy forradalom miatt van internet vagy telefon, számítógép, jó orvosi ellátás, akkor egy ostoba barom vagy.
igen
de csak ha ugyanannak a csanádnak mindhármat
neked bizony a jó kurva anyád! miért kellett ravaszolni azt a szerencsétlent? kussoltál volna inkább! ezért nem lehetnek szép dolgaink. :C
Eljött az anime ideje.
ajándék volt
varázsló?
sajnos azt az esélyt már eljátszottam
vagy nem erre gondoltál?
akkor mondd meg annak aki hozta, hogy ne ilyet vegyen.