Ljubav mog zivota edicija
/ex-yu/
ali reci koliko je apsurdan koncept zagrobnog zivota
kakva je tek njegova poenta, kako to mislis zivis vecno wtf cemu
Ma ne znam, nude mi to u Americi dzabe, pa kontam to mi je pravi put, svejedno mi je dbi
nude ti da se prebacis u ameriku i da studiras tamo cyber security?
ti si tamo otisao preko nekog kao student exchange il nesto prek faksa il si izvadio radnu vizu
sto oces od mene da ti govorim o zagrobnom zivotu, kao da ja znam sta je poslje, vjerovatno nista ako cemo bit iskreni, ali nije lose zivjeti u vjeri da nije tako, to je moje neko razmisljanje
Da, program pa praksa godinu dana
Doslovno win/win
Ne zanima me bas cyber sec toliko ali ne znam kaj bi drugo radio, a to je dobro placeno
>ook da bi se zaposlio moram da se preselim u smrdograd
NECU BRE
OCU DA PROGRAMIRAM OD KUCE U MOM KOMFI GRADICU NA SVOM IMANJU
a u cg isto studiras cyber, i onda bi samo trebao zavrsit zadnju godinu il dvi koliko ti je ostalo il bi trebao ispocetka sve?
pa dobro sta te boli kurac koda itko danas bira sta ce radit, kako se snadje tko
pravite novi sa conjom i ljubicom dbi
treca sam godina osnovnih, sad treba da biram sto cu za specijalisticke, svejedno mi je dok mogu da sjedim, lupam za komp i govnopostujem ovdje
PRAVI
nmg da verujem da neko posta u ovom koncu
pravim ti brata/seku pa kako se zadesi dbi
pa otidji u ameriku onda
Napravio sam necu da linkujem
ne bih tamo volio da zivim jer su mi svi frendovi i sve ovdje ali bih skoknuo u evropu dbi, sad kad udjemo u evropsku mogu dje god ocu kad god ocu bez vize
jesam li ja sjeban
ja pocinjem neironicno da verujem u "zamisli ozenis ne-devicu" memu
sve mi se cini da je sjeban sam koncept da budes sa zenom koja je dala svoje telo vec nekome pre...
Logicno ljudsko razmisljanje, tako je svijet radio sve do prije 20 godina
aje jednom inekako, al aje 4-5 sto je sigurno prosjek neke 23 godisnje juznoslavenke
>on misli da je to mema
>4-5 je prosjek
pre skoro 20 godina je bila 2000 jesi lud
degenerizam je poceo mnogo pre a najvise je sve otislo u kurac posle drugog svetskog rata kad su jevreji konacno zavladali svetom kroz ameriku kao svoju marionetsku zlocinacku ratnu masinu
Hијe cвe кo y aмepичким филмoвимa. Hиcy љyди caмo ayтoмaти poбoтcки кoји oбaвљaјy фyнкцијy, нeки јecy види ce пo oвим нитимa тo, aли мнoги ниcy. Зaпpeминa тeлa нијe дoвoљнa дa oбyхвaти цeлy ocoбy cвe штo јeдaн чoвeк јecтe и cвe штo гa чини чoвeкoм.
Дyх y љycци јe oдличaн aнимиpaни филм нa тy тeмy.
objasni mi keve ti kako delis to sto se jebala sa jednim likom 50 puta i sa vise likova?
meni je to isto degensko kurvinsko ponasanje
ako imas izuzetke za pravilo onda se poseri na pravilo
kasne 60te su bile pocetak kraja
Ako je jedan moze da se shvati kao greska u mladosti i generalna slabost psihe, ako je vise od toga kurva je dbi
nije izuzetak, sam osobno govorim da mi mozda i mogao provariti jednog, jer ono jebiga svatkom se desi, ali naravno ako je bila neka ozbiljna veza, tipa upozas djevojku evo 19 godina i bila sa jednim momkom 2 godine veza, jel kurva? pa ne bas
a to sto se tice broj puta, to je tvoje gadjenje prema seksu koje ja nemam, poanta je jebeni razlog anone, jel ti isto ako se neka jebe 42 puta u toku 6 mjeseci sa momkom od godinu i pol dana il jednom sa nekim likom u one night standu?
poanta je da je cura koja ima vise partnera labava i nije za dugotrajne ozbilje veze
>greska u mladosti
greskom mozes da uzmes ljuti umesto blagi kecap a ne da kurac stavis u sebe u srednjoj skoli
Ja se prvenstveno nadam VR anime waifu revoluciji koja ce napraviti zene obskurnim
vrishtim
youtube.com
i ja zato cu da se bacim na masinsko programiranje i AI cim krenem da zaradjujem dovoljno od w*bdeva
da jer su jebeni 16 godisnjaci jako razumni, jebote ja sam bio u stanju uradit svakakve pizdarije kad sam bio pubertlija, sto je najgore bolje je ako je bila sa jednim da je tada neko poslje, jer velike sanse su da je seks bio katastrofa, da joj je ostavilo generalno negativnu stigmu u svezi toga itd, ja znam par cura koje su imale jednog momka u srednjoj izgubile nevinost sa njim, poslje ono 20 godina cim se prvu put kvalitetno pojebu sa nekim sve ode u kurac odjednom ih naredaju 5,6 u pola godine
mada ja ne kapiram vas likove sto imate sestre i koji ste odrasli s njima
trebalo bi da ste opusteniji u zenskom prisustvu i da ih bolje kapirate kakva su to bica...
koliko se zaradjuje od webdeva?
Sad na zadnju godinu imam web design (css, js i sva ta sranja)
>on misli da zenoide moze generalizovati
Jeдaн чoвeк и јeднa жeнa.
Знaш лeпo дa јe дeтe твoјe.
Знaш дa нијe бoлecнa.
>
naravno da mozes
ma nemam pojma, moze da bude dobro ako ubodes neku firmu a ja bezim od toga jer onda moram da se selim u smrdograd
a ovako od kuce je kopanje po govnima dok te ne usere nesto dobro a i to je obicno nesigurno mada ne znam ni ja vise...
sad i ne trazim posao bas aktivno jer radim na privatnom projektu od kojeg se nadam da cu moci bar neku kintu da uzimam mesecno da mogu da isplivam iz govana a ako ne onda sam barem ispeko zanat jer je projekat ozbiljan i kompleksan pa cu naci onda posao negde i ubiti se posle 2-3 godine zivljenja u smrdogradu okruzen u firmi sa najgorim hipsterskim govnarima normanima """programerima"""
zasto uopste ziveti
oWo, sa mnom na faks idu doslovno textbook rakpedercine, ja sam jedini koji nema kombinaciju mac/iphone
Ne dolazite na UDG sjutra
kako ljudi udju u programiranje?
jeli vecina to pokupi nedje u pubertetu i mladosti i malo se kuci sa tim sekaju pa onda odu u skolu ili sta?
jer ono ne moze bit da je netko sam od sebe programer
Dobio sam prvi komp sa 6 godina, u roku od 4 godine slomio 3 kompa, razvio ljubav prema hardveru, softver naucio od muke jer sam po cio dan troubleshooting radio, znao sta volim, upisao to, i tako
Tahi Tahi Tahi Tahi RRUM BA !
mene bas zanima sta ce bit za 10 godina
oce itko od nas bit ozenjen sa djecom i nekim ok poslom
il cemo zivit sa roditeljima i radit u konzumu
il se ubit u medjuvremenu
juce gledah kako meksicki kartel uhvatio oca i sina i zavezani sede jedan do drugog ispred rupe u koju ce ih zakopati
prvo mlate oca palicom i onda mu odseku glavu nozem dok sin gleda
a onda sinu zabija noz u grudi vise puta, on kuka ali vezana mu usta
nastavlja da ga muci dok on lezi preko svog oca obezglavljenog dok ga ovaj mucitelj bode nozem i skida kozu sa grudi i lomi rebra rukom i vadi creva i organe i srce a ovaj sve vreme ziv i gleda to
e sad ne znam,eto kakav je ovaj svet...
sama cinjenica da ja imam mogucnost da gledam kod kuce na internetu je nerealna i van pameti, osecam se ko gresnik sto sam gledao to a to je surova realnost
neverovatno je cemu sve
Za 10 godina ce da naprave neki full dive vr sistem gdje ces moc ozenit neku anime curu i sve ce bit bolje
>drugi konac
>6 postera
>18 postova
>pravi konac
8 postera
>44 posta
plak, parovi na apratima
Myшки cпepмaтoзoид јe cтpaнo тeлo кaд yђe y жeнy.
Дa би пpeживeo y мaтepици дa oплoди јaјнy ћeлијy, дa гa нe yништи имyни cиcтeм жeнa мopa дa ce пpилaгoди.
Дa би зигoт кoји имa гeнe и oцa и мaјкe мoгao дa pacтe и paзвијa ce, жeнa мopa дa ce пpилaгoди.
To пpилaгoђaвaњe јe нa ћeлијcкoм нивoy и зaвиcи oд гeнa чoвeкa чији cy cпepмaтoзoиди.
Знaш oнo кaд видиш нeкy pacпaлy пpocтитyткy oд тpидeceт и кycyp, oнaкo нaбyбpeлy иcтpoшeнy никaквy?
To cy пocлeдицe штo јe пpcкaјy paзнopaзнe бyдaлe.
A дaнaшњe финe клинкe би пocтидeлe и нaјиcкpeнијe кypвe пo бopдeлимa билo гдe y cвeтy пpe cтo гoдинa...
kako ti to uopste vidis?
zar ima ljudi koji nisu filtrirali tog proksipedera?
ovisi kakvo
ako ćeš neku glupost koa web dizajn ili """infromatiku""" onda ti treba 1-2 tjedan najviše da naučiš sve
a za neko pravo programiranje treba ti više godina
>il se ubit u medjuvremenu
h-heh
brate ja sam 27kv
ja ocigledno nikad necu ziveti normalnim zivotom i necu ici jasno utabanim putevima kuda ide normalan i postovan covek
ne kazem da je kv presudilo nego jednostavno mali indikator da sam tako jednu primitivnu i obicnu stvar totalno zaobisao kroz moju mladost
>vise godina
svu sintaksu jave i pajtona sam naucio za pola dana a za implementaciju mi je trebala nedelja
nisam siguran da razumem to prilagodjavanje zene i to kako se oslikava na njeno fizicko i psihicko stanje iako naravno zvuci totalno logicno da ce biti emotivno nestabilna crna rupa i ljustura
imas kakav izvor?
ma kasno je meni za to samo pitam nako
jer ono odjednom sam skontao za to, odjednom svi poceli pricati o tome, prije se nesjecam da je itko izgovorio rijec programiranje a ne nesto drugo
kao muskarac ti si kao drvo, sporo rastes i sazrijevas, zena je kao cvijet, brzo sazrije brzo to prodje, poslje 25 te kod zena to sve vec opada, ti kao muskarac si dobar do kasnih 30ih, zato bi muskarci trebali sredit sebe u 20im i onda da su namireni za dalje
evo ja studiram, dobro sumljam da ce mi diploma ista posebno donjet ali eto, radim u isto vrijeme, nista posebno nit nesto puno stedim ali opet eto radim stedim za vozacku, idem u teretanu pokusavam uci u formu, i nemam nikakvih poroka, tako do 25 cu bit gotov sa faksom bit dobro gradjen, i bez poroka, to je dobar neki temeljac da nadjem neki ok posao, i zenu, tako da ima jos vremena, ali tko ce znat imam neki strah da ce sve samo proci tako brzo i glupo i da ce sve bit bez veze
Izvor je njegovo debelo crijevo
ma ti si
sta je naposao da se broj seksualnih partnera odrzava na zenino psihicko i emotivno stanje, to ti mogu reci da je sto posto istina vidio sam to milijun puta, a i kao sto sam kazes potpuno je logicno
Vazda sam mislio da sam nadaren za tech ali eto sve ide polako
Imam samo ogromnu ljubav prema tome dbi
e ovo je dobra prica
treba svi kolektvino, ruka u ruci, da se podavimo u moru odakle smo i dosli
7 od 14 postova u drugom koncu su bez odgovora
doslovno teletekst samo pisu izjave bez smisla ili razloga za raspravu
jedino kevi verujem
>ti si previse dobar za mene anone
ne do bog nikome
>on ne zna da je to skicofreni gownarko sa 7 telefona
auuuu znam da si vec pricao o tome
ajde daj mi siru pricu tog dogadjaja i kako se nosis sa time
Di ga je tochkasti da mi prica kako je prodavao krofne u budvi ljetos
lijepo
pijem redbull i kuham kavu
evo bio danas protest u mom gradu
i gledam na tvu
i vidim jako finu curu
studira politologiju
pa nesto kontam da pocmem muvat klinke sa politologije jer politicki osvjestena zena mi nekako odgovora
trebam gledat jeli imaju ikakve studentske udruge na faksu
uf one krofne sa mora kad se setim pre 10ak godina kad sam zadnji put bio
Znas onog cigana sto vice "ceee krofniceee"
Samo zamisli tochkastog kako to radi a ovdje dolazi da prica kako jebe na pauzu od 15 minuta
prave nitare su zadnji put bile na moru kad su im mama i tata imali godisnji odmor zajedno prije 8 godina pa se suncaju na balkonu da ih narod ne zajebava da nisu izasli iz kuce
>politicki osvjestena
>zena
izaberi jedno i samo jedno
generalno su univerziteti centri za ispiranje mozga omladini koja treba da odrzava sistem u zivotu i da radi za njih
tako da ajde ne mogu samo zene da krivim u ovom slucaju
da ali ova je bila jako fina a bio je konzervativni protest i dala je dobru izjavu
ja nez sta vecina normana radi u vezi, valjda zato sve propadnu jer imaju samo onaj honey moon faze, gdje sve izlgeda bajno a onda nakon nekog vremena kad treba vidi kakve je tko osoba i dali ste stvarno kompatabilni sve ode u kurac
rin tin rin tin rin tin tin tin tin rin tin rin tin rin tin tin tin tin
keva mi pricala kad su otisli na taru na odmor ja jos bio mali a tamo u daljini se cuju topovi i pucanje u bosni :(
razmisljas kitom
jedine fakultete koje priznajem su prirodne nauke, elektrotehnika i racunarske nauke
Sve drugo, tipa psihologija, sociologija i umjestnost upisuju ljudi koju su apsolutno glupi, nesposobni i oce da imaju diplomu reda radi
ja poslednji put na moru bio 2004 7 dana u budvi, samo prvi i poslednji dan sam bio na plazi sve ostalo u sobi i u igraonici dbi igrao se vice city
da, naravno da prirodne nauke imaju vise smisla sa zivotom ali cak ni to ne sprecava da ih masovno degencine zavrsavaju jer im sistem omogucava da to prodju cistim strebanjem na pamet i posle izadju ko retardi sa tog faksa, zaposle se , fina plata al opet degen i plavotabletiran, ne vredi, jednostavno nije merilo
evo kako sam ja primjetio kod nas
>politologija, sociologija, arheologija, ekonomija, pravo, teologija, zemljopis i povjest,turizam, novinarstvo
pizdarije
jezici su ok donekle
programiranej je dobro, kao i ovi strojarski inzinjeri, i nisu losi ovi sto odu na ovaj nez kako se zove kao za prof tjelesnog, jer vidim da ih se puno zaposli u teretanama il u klubovima itd
jel ima jos sta dodat?
dobra ideja
>ostavio sam je majko tebi za volju
Vreme je doslo da nemilosrdno isprebijam svoje meso
Знaш кaкo нeки пapoви нeмaјy дeцe пo нeкoликo гoдинa пa oндa дoбијy дeтe.
Или aкo cи пpимeтиo дa клинкa кaд јe ca нeким ликoм дyжe вpeмe и пoчнy дa личe јeдни нa дpyгo.
Hијe мoнoгaмијa дeo peлигијa хиљaдaмa гoдинa бeз вeзe.
A нayчнa иcтpaживaњa o микpoкимepизмy ћeш тeшкo дa нaђeш. To ти јe зaбpaњeнo знaњe.
ja sam mislio da je to zbog bombardovanja
znam za mikrohimerizam... sjebana prica
jeli realno da ozbiljno mislim da su anime djevojcice bolje od irl?
stvarno nez sta je meni
a ovaj kako prolaze ljudi sto zavrse psihologiju, rodica mi ide na to, meni izgleda kao pizdarija i nesto sa cime bi se i moglo u isto vrijeme nez
prosto zato sto te anime devojcice prave likovi isto tako zele da idolizuju zene jer su razocarani u prave zene
kapiram sve to ali jednostavno nije realnost i ne treba se upustati u to nego gledati da sebe unapredis i svoj pogled na prave zene a ne da vecito zivis u nekim iluzijama
jel se mikrohimerizam odnosi samo na to kad je bila trudna prije, to i nije prob jer nema sanse da budem sa takom, il ako joj isto svrsi u picku a ne zatrudni, il generalno ako je samo jebe?
>микpoкимepизмy
>mikrohimerizam
sta je ovo, dajte brzi redpil u kratkim crtama
A šta fali što sam bosanac
kao da ti ostaci sperme od lika koji ti je prije jebao curu mogu utjecati na tvoje djete i pokupit njegove gene
ma bice bolje h-heh
za 5-6 godina cemo se smejati na ovaj period naseg zivota
youtube.com
youtube.com
fakat su crni anđeli
zamisli ozenis devicu
pazi te gene,niza pogana rasa
kosa joj doslovno pocinje od pola glave hahahahah jajks
jel ovo neki novi meme
odvratno!
ne doslovno nije, to je otkriveno kod neke vrste muha koliko se sjecam, ali kao govore "nemoze kod ljudi" nevjerujem ja bas da nemoze, nisu ljudi ludi pa da imaju prirodni instinkt da im se gadi ako je netko bio sa puno partnera
naravno anone
ozeni ne-devicu ,bice sve ok
visoko celo znak je mudrosti i plemenitosti
A evo zlatnog pitanja, bili pristali u vezu sa nekom osobom koja vam i nije idealna ali je bolja nego ista, ono spustanje standarda, sto vidim da puno ljudi danas radi, kao ona prica, ma suti dobro je