Pravi nitarski sati edicija
/ex-yu/
dodjem
nahranim vas govnima
odem
pa dobro nemoj tako
NIJE MONOTONIJAAAAAAAAAA
STO ME NOCAS UBIJAAAAAAAA
STO MI SRCE RAZBIJAAAAAAAA
NA SITNE KOMADEEEEEEEEEEE
nedostaje mi 2011, 2012 i 2013
znam
nema nade
znam
idu zime
samo nocas da sam tvoja
pa zauvek ostavi me
ja hocu zivot, bolji zivot...
kako sam samo mator ruzan i debeo gahahahaha moj zivot je kompletno sranje
nude mi pice i cigarete
malo im fali da polete
meni su mrsave ruke ko u devojcice
ma bez frke matori bar imas nas jel da
samo se salim svi bi trebalo da se samoubijemo
skakavac iz torte
pa dobro sad nemoj tako
PUSTITE ME DA GA VIDIM
dosta vise sa cecom picka vam materina, dal ste realni?
necu da budem ko masina
slucajno sam zaspao u 6 popodne i malo pre sam ustao
sta sad
Treba Franza produzit sve do krova
prosto ne znam sta je od ova dva tuznije, ceca mi ne smeta
nituj u eksju lokalu
bolje biti mrsav nego debeo
I meni brate, i to veoma
Imao sam drustvo, prijatelje, izlaske, devojke, droge, srecu...sad vise nemam nista od toga, svi su osli, ostarili, pomrli ili osnovali obitelj i postali matori
Ali rodjeni, ne treba da se zali, samo napred i koga boli kurac, sta je bilo bilo je brt, bilo je lepo i dobro ali proslo je i nisi vise u tom mindsetu
Vreme je da jebes boga brate
nisam bas siguran
bolje biti debeo nego mrsav
Lakersi i Lebrom Đejms u pola 5
lazes sotono
nisam taj user ali iskreno kad se setim sva ta prijateljstva i izlasci i sranja su bila toliko fejk i prazna da mi bas i ne nedostaju toliko, necu da kenjam kako mi je sad bolje i to ali da je tad bilo sve bajno bas i nije, nego sam ja bio mlad i glup i kako vec sve to ide
barem mozes da trcis i da se kreces normalno
ako si zadrigla debela gmazina to ide malo teze
>kosaraka
Slazem se, kad malo bolje pogledas ljude zapravo boli kurac za tebe a i tebe za njih
Samo bi hteo da jebem i to je to, neironicno sam sizoid i puca mi kurac za nekakve prijatelje i drustva, nemam vise potrebu za socijalizacijom bukvalno kao neki balavac kenjavi
>srbin
>ne voli kosarku
Meni nikad nije bilo dobro, samo što sam bio manje samosvjestan pa mi nije smetalo
>nemam vise potrebu za socijalizacijom bukvalno kao neki balavac kenjavi
isto, samo ne znam da li je to zbog toga sto sam ukapirao neke stvari ili zato sto mi je pun kurac ljudi ili zato sto sam jednostavno autist
Ponajviše mi nedostaje doba prije masovne migracije kada ljudi nisu toliko silno marili za politikom ili opstankom svoje respektivne rase, nisam patio od kompleksa niže vrijednosti što sam Bošnjak niti mi je iko sudio prema tome
Definitivno ti je pun kurac ljudi, tako i meni
Jednostavno smore jednoteiste price, bukvalno kad gledam u proslost dosta ljudi je bilo NPC mema, strava brt
mene smorilo vise da pratim nba, cirkus liga
generalno sam izgubio interesovanje za sport i ne mogu vise neironicno da se lozim i pratim utakmice
mmmm jedemo kulen a bogami i kackavalj
ima smisla i slazem se za te jedne te iste price, jebote blizi mi se 30 a drug iz srednje mi i dalje prica kako se napio za vikend, pa jebem mu mater dokle vise
WOW kakva slika, lajk share subscribe
top meme jeseni 2018
ti si ustasa!
Iskreno pomalo mi je smiješno što me ljudi kada mi čuju ime prvo povežu s islamom, na jedan ili drugi način vide direktnu prijetnju u meni i u potpunosti me dehumanizuju u karikaturu kojoj se egzistencija svodi na vjersku pripadnost, sam sebe nikad nisam doživljavao kao musliman, nikad se nisam osjećao tako, a moj cijeli život mi se svodi na taj neki bijedni identitet kao da sam ga lično izabrao, uvijek sam volio Srbe više i uvijek sam se družio više sa Srbima, da bih na kraju postao predmet ismijavanja onoga što nikad nisam bio a oni sami to znaju
muhamede?
Puši kurac
teska prica bato. znam jos par takvih kao sto si ti. sta da vam kazem jebiga, to je vas krst da ga nosite...
e bas mi je sinoc fikson pokazao taj komentar na jutjjubu izneverovali smo
Komentar?
Cale mi pustio ovu pesmu sad na kaseti
lepa pesma, plasi me ova djevojka
Sad sam zavrsio obe Tezine Lanaca i samo jedno cu da kazem, jebem ti nacionalizam, religije i sve prepreke koje su stajale izmedju nas jugoslovenskih naroda. Trebamo spaliti sve dzamije i crkve i sve stranke i obnoviti Jugoslovenstvo, stvoriti Jugoslovensku religiju i ujediniti se jer tako smo jaci!
Ovo ali bez šale, meni pada najlakše jer sam Bošnjak pa stoga nemam ni historiju ni kulturu ni duhovnu tradiciju da držim za nju
rodjeni, jesi li ti zaboravio gde zivis? ovde se to vise nikad ne desi, bukvalno cemo svi da se pobijemo pre nego da se opet ujedinimo
i malagurski voli glavice u svojim ustima ali o tome neki drugi put
ubi se degenko
t. Adis Šaferehadezerović
t. Amir Faljehin
t. debilčina genocidna za čijom mi zemljom puca obrezani kurac a on pati od vječne ljubomore prema Srbima i volio bi da umjesto toga njemu ližem dupe
Kmece ove shatriote kmeeee sovjetski okupatoriii kmeee komunisti pobili neke ljude po gradu pahahaha malo su ih pobili , dal nisu trebali mozda spomenike da dizu govnima koja su pravila predstave, sportske priredbe, dudlala svabama. Svim govnarima koji imaju nesto protiv streljanja beogradskih govnara burzujskih i ostalih smradova kolaboracionistickih treba pljunuti u lice za pocetak, a ako nastave da seru govna iz usta, pod mac bato!
crveni se plamen gasi...
sta, jel sad opet pocinjemo sa nacionalistickim sranjima? ovo bi trebalo da su neetarski sati jebem mu mater
Mislite li da još ima šanse da se sve promijeni momki, da u dalekoj budućnosti retrospektivno gledate nazad na ovaj trenutak i smijete se nad svim tragedijama prošlosti i širokih ruku prihvatate one koje slijede, da još ima nade za sve one oplemenjene stvari koje smo propustili poput ljubavi, časti, prijateljstva i trijumfa
pre ce sunce da se ugasi
Pa dobro sad nemoj tako
ali realno, to mozda kada svi budemo imali po 80-90 godina, u skorije vreme moze sama rata da bude
Ma sranje, s ovakvim tempom neću ni do 60 dogurati
u ovim vremenima nisam siguran da zelim i 40 da dozivim
Mene u ovako gadnoj epohi jedino udržava znatiželja u šta će ovaj velekapitalski genocid rezultirati, volio bih dočekati da se uspješno završi, da se ljudi osjećaju sigurno u svojoj zemlji među svojim narodom
verovatno neka orvelovska veliki brat prica ili neka vrsta krstaskog rata opet
u svakom slucaju budi dobro snabdeven kokicama jer ce show da bude vrhunski
Neka je bar to da mi ovako dosadan namučen život privrši uzbudljivim krajem
hello
we have a show connected to our general
tonight I have the reigns
there is a low levl activity now but if you want to talk to me
feel free to do so
discord.gg
pls...
t. Izet Muđahemedenović
Neet sati
kidare
cercil je pitina
youtube.com
nije mu ga lako
lajk i subskrajb ak gledas bassivity
Burazeru treba malo Balkanu BBC
camuga KSI sletio u zagreb
kako samo volim kad se probudim nedeljom u pola 9 posle 3 sata sna, milina
verovatno cu da nastavim da pijem dok ne zaspim opet
spokoj
Zamisli brate kupuješ flaširanu vodu na veliko
Jutro Anoni
Kuda vas ovaj danasnji dan vodi?
dobro jutro dobri eksju tred rijaliti shou program igrachi
uu jedva chekam nedeljni ruchak
dobro jutro anoni
sinoć se nije izlazilo
sinoć se umedilo i spavalo u toplome baš cwatko samo što mi još fali cura da se grlimo i mazimo u mraku
danas malo sojino mlijeko i wordpress programiranje
a što vi /radite-ovdje/?
kako je slatka ko secer
pozdrav Stevo, nije te dugo bilo
nisam /Stevo/ ja sam /Nebojsha/
tko odvje /Nebojsha/ ?
KO NE GLEDA VELIKI SKOLSKI CAS SADA NA RTS2 U SUMARICAMA GDE SE OBELEZAVA GODISNJICA STRELJANJA DJAKA OD STRANE FASISTICKE SVAPSKE RUKE NIJE SRBIN I DA BOG DA NEMAO NI RODA NI PORODA!
Ja sam team /nebojsha/ i team/žićo/
sad gledam polozio venac nemacki ambasador cec i dosao sa sinom i cerkom cerka je bas bas hot
>dosao sa sinom i cerkom cerka je bas bas hot
NISU TO NJEGOVA DECA, VEC DECA KRAGUJEVACKE GIMNAZIJE ONA NOSE VENCE BUDALESINO JEDNA PRATI NEKI KURAC
ja dolazim ovde da se informisem i zabavim, ovo je po meni najbolji portal
o ne ne ne ide predstava nemacki ambasador na aparatenzi