smrt botovima edicija
/ex-yu/
prvi za jebem vam mater i parove
Jebala ti ona svu familiju sto imas dbi.
zašto postaš tu verziju iz 2003e
Šta se čeka, šaljite njena stopala.
Ovaj thread je u potpunosti posvecen pic related. Krecemo!
ne čuvam to na kompu, odi na desuarchive
RAZUMEM!
Zaposlio bi Djocka u mom preduzecu nije njemu mjesto u Srbiji
Koji trip youtube.com
Heкa cвeти Ђoчкo Зaјeчapcки блaгocиљa oвaј eкc-јy дoм и yнece paдocт и cpeћy cвим aнoнимa.
DUC DUC :Đ
bože miłi, kako bi sesal bi ta nos
kakav pasivno-agresivni guzobol izaziva ova LEGENDA sa slike, stvarno je ZAKON
Normalno da izaziva guzobol jer je covek legenda samom svojom pojavom dok se pojedini trude na silu pa posle kmece, guzobolno ignorisu itd. Hvala mu sto je zauvek oterao majmudina iz konca.
Djocko oplodi me
dbi
opet sam sanjao njena stopala
Paзбoли ce oд paкa бoтинo нoвoпeдepcкa.
um jet nos t
...
Prošo i ja sad u arhivi kroz 10 konaca i nema.
>j
rimuf ijek
samo reportaj
umѣtnost*
Potrošio sam 200eur na metal odjeću, sljedeća plata mi je tek za 24 dana
pise se umětnost na latinici glupko
jel ima neka dobra trgovina di mogu kupit kožnu jaknu za zimu
ahoj Čenda, co to pracuješ v Srbijy, ty vole?
Ne snalazim se iskreno, sebi ću kroz sljedeća dva mjeseca naručiti rokericu ukoliko si za to zanimat
Navali care
daj link za taj video
sputnjik tv tebra
nastavljam da igram sejv od pre par meseci sa afc wimbledon, proslu sezonu sam zavrsio na 2. mestu premijer lige
I meni se desi da često sanjam stopala, ustvari je jedini ženski dio tijela koji me pravo privlači
Umrijeću nevin
ja jesam, ima ih ali ne mnogo
na Jow Forumsu jih ni večjih ekscentrikov od Bosancev
razen če je to vse en sam Bosanec, v katerem primeru molim za njegovo nesmrtno dušo
ovisi
zemlju kao takvu ne pljujem
cobane koje ju vode bi najradije zive zakopao u septickoj jami punoj govana i turske sperme
>dvije godine nemam curu
>niti jedna treba nebi pljunula na mene da gorim
>nadjem djevojku
>sad odjednom sve oce nesto ovo ono
zasto je tome tako anoni? zasto zene postanu zainteresirane za nekoga tek kad taj netko postane zauzet?
ker te je redni seks navdal s testosteronom tako da si bolj privlačen ženskam?
Izvini ali zašto se ti random pojaviš ovdje i pljuješ po drugima
zato sto je nebitan i slab rijaliti igrac
moj ćale nitara i ja jedemo čorbast pasulj sa dimljenim rebarcima i pratimo susret 9. kola premjier lige između ekipa evertona i kristal palasa. bodrimo ekipu palasa, čije boje brani naš internacionalac i donedavni reprezentativac, luka milivojević
>postoje pickice koje su toliko guzobolne da reportuju postove koji im se ne svidjaju
e zato je Djocko gospodin i zato smo uz njega
ne pljujem po vseh, nekaterim bi raje sesal nos, npr. dekletu na tej sliki
96443618
Paзбoли ce oд paкa нopмaнчинo нoвoпeдepcкa.
O V O
podsetnik da te debilcine 2 godine i malo jace isto tako prijavljuju ko najvece guzobolne cavulje i seru protiv nas a mi jos jaci i ne nameravamo da stanemo, zamisli koliko opterecen moras biti da 2 godine davis protiv nekoga a taj neko sve jaci i jaci
obo je vrhunska prica ja pratim i navijam za everton jer mrzim liverpul vise od siptara
>da 2 godine davis protiv nekoga a taj neko sve jaci i jaci
od engleskih klubova ja najviše mrzim mančester siti i lids junajted
uh ja najvise liverpul, pa onda pederski pojas burmut, portsmut, sautempton, pa onda njukasl, lids, sve birmingemske klubove
respektujem barnet fc, port vejl zbog baciranog toma poupa, luton i hereford i sve velske klubove koji se takmice pod patronatom fudbalske federacije engleske
96443745
Paзбoли ce oд paкa paкпeдepчинo нopмaнcкa.
Danas vas podsecam:
SKANDALOZNO! CRNI MAČORI BEZ DLAKE NA JEZIKU!
U najnovijoj epizodi Crnih Mačora, Fixon Delenvigne je oštro napao Majmudina Labanaja, poznatijeg kao Majmunko, i tako nastavio višenedeljni sukob koji tinja otkako se Majmunko vratio iz Amerike.
"Ta mala pičketina koja redovno mora da mi pokazuje svoj guzobol i plaši se, on se lik plaši meni da da (You), plaši se lik. Jednostavno neće da klikne na moj post, na brojku mog posta i da uzme da kuca ono što će da kuca, isto govno koje će da kuca, ne, on klikne na Post a New Reply! I onda počne da kuca, i onda počne da jede govna!"
Uz podršku Đočka Harizmatovića koji je potvrđivao izjave svog saborca, Fikson je nastavio i jako opleo po crnogorskom posteru čiji se odnosi sa skoro svim posterima pogoršavaju naglo u 2018. godini.
"Pa čekaj bre Bgdne Lbne, zašto to radiš kad znaš da je ishod isti? Ti i dalje jedeš govna previše! Hurr durr crna govna, ubijte sve smrde, cifre za to i to, kupujem bitcoin da se drogiram...Evo ti cifre malo da ti nabijem u dupe i usta te cifre majke ti ga nabijem! Otkopčam šlic pa ti dam cifre!"
U narednim danima ćemo videti kakve će reakcije dobiti ovaj nezapamćeni skandal na ex-yu threadu.
kolko mezete benchat
Danas te podsecam:
U šokantnoj prvoj epizodi druge sezone emisije Crni Mačori, Đočko Harizmatović je između ostalog izneo i teške optužbe na račun Tačkastog, koje sada prenosimo u celosti:
"Dobro veče pičke, znam da mi dugo niste čuli glas, al evo me jači nego pre, odma da kažem, odma da kažem da sam živ i zdrav, nikad vas nisam napustio, ja sam uvek bio uz vas redovno šitpostam, kao i moj kolega i najbolji drug Fixxon Delevigne (uf brate).
Odmah da pređem na stvar da kod Crnih Mačora postoje samo dvojica to su Fixxon i Đočko, TAČKASTI MOŽE DA MI ZDUDLA KARU NEOBRIJANU, SMRDLJIVU KOJU NISAM PRAO TRI JEBENE NEDELJE. Nikad nećeš biti s nama pičko rutava, umri od kancera, kanceru!"
Kako će se odvijati situacija dalje između ova dva postera, pratite u najčitanijem rijaliti sou programu EX-YU THREAD.
Niko nije očekivao ovakav epilog jer je Đočko pre samo nekoliko dana rekao da nema ništa protiv Tačkastog, ali ne možemo zaboraviti to da Tačkasti pasivno-agresivnim načinom komentarisanja pokazuje odbojnost prema mlađim članovima thread-a i da je to Đočku zasmetalo.
Naravno, ne možemo a da ne zanemarimo spamovanje Tačkastog sa "vidi" i "razboli se od raka" zbog čega je izazvao odijum mase i automatsku netrpeljivost bez ikakvog međusobnog kontakta.
Očekujem da se u narednim sedmicama još neki posteri distanciraju i od jedne i od druge strane i da će se ovaj sukob proširiti ali samo u okvirima dve zaraćene strane.
instant klasici ex-yu threada
pa jel ovo shov il shta
plug dj
ufff mrale
hahaha a lepo je sve rekao, nego otkad je ovaj clanak?
Ima godina dana dbi dbi
He знaм aли зaтo штeмyјeм зидoвe ca двopyчнoм хилти бyшилицoм јeднoм pyкoм.
ponio sam teku i olovku na programersko okupljanje da pitam neku devojku za broj ali necu ja sam jadnik
evo jedno pitanje za zaječarce
kako je to biti najjači u threadu da vam bukvalno niko ne može ništa godinama?
neverovatno!
Kada ste shvatili da ste vuk?
96444533
>threadu
PCOPБ
ja prije tri godine kada sam procitao stepskog vuka
pa ovako brate mogu da ti kazem da je osecaj preeepreedobar to nam je bio cilj kada smo prvi put dosli ovde delovalo je neverovatno ali smo se trudili i trudili i borili svim silama da zasednemo na presto unistimo majmunka i tackastog i zavladamo ovim mestom ljubomorne duse koje nas prijavljjuju pljuju psuju mogu danam puse
ugotovil sem le, da hočem več Mime v svojem življenju
napishamo te puno dupe tackasti
96444731
6444670
PCOPБ
Samo napred braćo, samo jako protiv kancera.
Ovo sam inače ja
Bozo, bitch are you dumb-d-dumb-dumb-dumb-d-dumb-dumb-dumb? (stupid)?????
nashao sam malo mache ispred zgrade i sad imam kucnog ljubimca
kako da ga nauchim da sere i pisha u pijeska?
samo mu pokazi posudu sa peskom, znace ono samo cemu sluzi najverovatnije
>ljubimca
heh, to po naše pomeni lover (kot bi bil jaz Mimi(nem nosu))
cekaj da se upisha negde tu stavi koficu sa peskom i gurni mu njusku u pesak i natrljaj tu ce da pishki i kaki po komandi
Hajpovan sam ja odavde iz Zajecara a mogu misliti kakva je ludnica tamo. Jedva cekam snimke.
probacu to a onda ga uchim da bude prava nitara i da prati parove na strimu
dao si pogresnom (You)
vidi
mnogo dobra pesma pevam je svaki dan
ma pushi bre kurac ciganshturo
dabogda ti uginulo to mace picko jedna bastovanska dam ti kvalitetan savet a ti ovako ma ne mace, dabogda ti uginuo ko kuce smrade jedan
Eto vidiš brate Fiksone sa kim imaš posla. I posle neko kaže nešto protiv vas, pa treba ga zgaziti ko bubašvabu.
pa dobro nemoj tako jebote
jebiga mislim da je ok lik a ono ispadne govno od coveka al nema veze zato nikad ne treba odgovarati picketinama iz bosne i hrvatske samo treba minirati thread i rasterati ih
youtube.com
top zozzle
Nema veze znaš za ubuduće kako sa njima treba. Tu ubrajam i ustašku gnjidu Tačkastog koji im se šlihta dok srpsku decu hrani rakom.
sprzzara
Well guys I am drunk again and I only want to say that I love you all
Especially that cute makedonian
Miniram ti materi pičku spermićima