ja desno domari lijevo
/ex-yu/
Janny will delete that one and get your ass a serious spank too
haha domar na aparate
ma jebem ja tebi mater
JEBI JEBI JEBI DOMARA
zaljubio sam se dvaput zadnji put prije cetiri godine
"Rat je, braćo, rat, junaci, Pušku hvataj, sablju paši, Sedlaj konjče, hajd, pješaci, Slava budi gdi su naši!"
bosanac to je idol okani se praznovjerja i laznih idola
MARICU ZNAM DA SI TO TI CUJEM TI GLAS, MARICUUU!
Kako je sirotinjo? Šta to gledate na tvu?
Marbelja unistio Zoricu cec ladno se jebala sa Medom Brundom heh
Vidim da su domari brzo reagovali na moju prijavu, sad cu i ovaj
usro sam ti se usta siptare
kazu da nece on da bude sa njom ja tipujem da je gej ko sto rece nas drug kroasanko
dodju ovi sati kad svi polude i psuju
a sad jedna kafica
došlo vreme umiranja
Kupujem mopsa (puga)
ako 0 nazvacu ga haralampije
ako 1 nazvacu ga sizofrenije
ako 2 nazvacu ga sevastopoljko
ako 3 nazvacu ga abubakar cimbalic II
ako 4 nazvacu ga djocko harizmatovic
ako 5 nazvacu ga kroasanko
ako 6 nazvacu ga dominique magnifique
ako 7 nazvacu ga ...!CMPT96zAPo
ako 8 nazvacu ga shomi
ako 9 nazvacu ga hehara
ako duplici sve ostalo se brise i nazvacu ga mili
...
Mili, predivno ime za umiljatog kerica mopsa, hvala ciframa.
nazovi ga abu-bakr al-bagdadi
„Vi Turci što ste dovedeni, da vodite računa o našim ženama, da budete fini i ljubazni prema njima! Jeste li me čuli Turci? Da vodite računa! To su divne, dobre žene, porodične, koje žele da vredno rade kako bi napravile budućnost za sebe i svoje porodice“, kazao je predsednik.
pish po turcima dbi
e ovo je zemlja slobode
>formula zivota
heh klinjo pogresno si napisao formula propasti
Why are yugoslavian clothing sizes so complicated? Also why does it seem like you guys never produced any uniforms in approx EU size 46?
Zanimljivo
>isteraj mu zube jer je makedonac
>ti si previse dobar za mene anone
Meni je Deda pokojni pricao da su nas grobari na prvom derbiju posle rata tako nazvali.
Tada su svi "vazni i bitni" ljudi beograda navijali za partizan (bsk). Znaci partizanski veterani, svi koji su bili u partiji, oficiri Vojske, panduri itd.
Tada su bila teska vremena i kao sto je neko vec pomenuo beogradom su vladali crni kaputici, i uniforme. (tako su ih svi zvali tada).
Scena je bila sledeca:
na prvom derbiju su svi ti kaputici itd. bili sa jedne strane a opsta beogradska manguparija na drugoj i mora da su njihovim skandiranjem i zajebavanjem doveli ove kaputice toliko do beza da su ovi totalno isfrustrirani poceli da skandiraju "Cigani , Cigani" na sta su "zvezdasi" odgovorili aplauzom.
na sledecem derbiju se medju "zvezdasima" pojavio transpartent na kojem je pisalo "Cigani pozdravljaju svoje ljubimce" ili tako nesto nisam vise skroz siguran.
Sada kolko tu istine ima neznam jer je i moj pokojni deda rekao da su tako njemu preneli kada je dosao u beograd 1961.
A na pianje zasto se tome divimo je jednostavan odgovor.
INAT
"Sta mi smo Cigani? e sada ce da vam pokazemo sta ce Cigani da urade!!!!" tako nesto u tom fazonu.
poz
Da, to je tako bilo Taki, bukvalno tako.
lol is this your version of big brother
>tfw imam Srba v službi
>se pogovarjava v angleščini
right in the feels
Even better
youtube.com
koja ti je sluzba?
taki je grobar nubaro
Marketing v nekem IT inkubatorju. Comfy služba a neznam srbsko. Puno enakih besed a je dost cringy ako hočem kaj povedati po balkansko
>pogovarjava
šo
žalosno!
U petak sam imao slobodno od 11h do 15h pa sam isao da citam arhivu udbe tj. prijave i cinkarenja. Smejao sam se do suza.
Najsmesniji mi je bio penzioner koji je poslao 20 pisama prituzbi na mlade radnike IMR-a koji ga namerno bude galamom dok cekaju radnicki autobus.
pogovarjavam ti mameščinu
kek
najveci problem je bio sto tito nije bio pravi komunista a daleko od diktatora
da je bio ko staljin kurac bi izrodi izdajnicki zbog para razjebali zemlju
tito je sijo zito a ovaj ga je krampala hampala...
i stampala stampala
jebote sta ono bi sinoc izmedju smida i albana
ja i dalje ne mogu da verujem
jesu se oni ladno takmicili ko je bolji programer hahahaha au koji je ono bio krindz
dva retarda glupa ko sto kuraca
ja jos ne verujem da postoje ex-yu e-celebovi
zvuci preautisticno da bi bilo istinito
*eksjurijaliti igraci
pa jebiga kad su pored toga sto su retardi i poremeceni jadnici u isto vreme i zeljni paznje pa stavljaju tripove
jadno kako okrenes
sjebani ljudi, meni ih je zao
*obesi te na terazijama*
ovo je realna prica
zakaj bi iko htel da ga ovde poznaju lol
jedan od najvecih razloga zakaj Jow Forums postoji je da niko nezna ko si
tzv. tackasti je stavio trip jer su ga bolesnici imitirali pa je morao da se zastiti od toga, nije on izabrao da bude popularan nego su bolesnici primorali njega da stavi trip
Oni su toliko autisticni da nemogu da se druze sa normijima, a tolike kurve paznje da nemogu da budu anonimni na Jow Forums-u
Stvarno umobolno
That's Serbia?
>Nogo was a featured speaker at a rally held in support of Ratko Mladić
mladic je vlaska komunjara zakaj bi mu iko drzal podrsku pa bil bi presretan da ga sjebu da sam srbin
tako je od samog pocetka ovog konca. ex-yu staropederi su bili ogromne paznjokurve i veci kancer od mnogih danasnjih postera
pa to ti kazem, zamisli koliko su oni jadni i poremeceni kad paznju traze ovde
tipa "ocu ja da se zna da je ovo MOJ post SAMO JA JA JA"
Yes Serbia is in it's entirety contained in inside that .webm
svako vece kad legnemo da spavamo dobijemo free trial smrti aka san
ahah based
Znaci kad umrem mogu vecno sanjati kako jebem Bojanicu?
ovo
ovo
kad se setim somija i njegovih persona, to je bila skicofrenija a ne ovi amateri
Kad cujem Putinofile da je Rusija svetska sila samo im kazem da je za vreme Breznjeva SSSR imala 1/2 bdp-a Amerike, a danas 1/16. I posle komunizam ne valja, a kapitalizam valja.
nije sizofrenija
sto me nocas ubija
sto mi srce razbija
na sitne komade (made)
to je skicofrenija
nije sizofrenija
bolest koja probija
sve moje blokade
bazza
kad umremo ( a bicemo ko kerine i sami ) nema nicega, kraj, isto onako kako je bilo pre nego sto smo se rodili
deca i bebe umiru svaki dan, ljudi kolju jedni druge pred kamerama i vade organe
mislite da ovako surov univerzum i stvarnost ce da nagrade ljude sa nekim zivotom posle smrti... lolara malo sutra baki
pre nego sto smo zaceti nismo postojali a kada umremo ipak smo postojali pre toga
>pravoslavnu crkvu je briga samo za novac
>koji su srbi primitivci
ovo si ti
ovo prvo je sto posto tacno a ovo drugo nije neki jesu neki nisu
>beba kad umre ona ode u zagrobni zivot jer je postojala a um i licnost nula
lol
>mislite da ovako surov univerzum i stvarnost ce da nagrade ljude sa nekim zivotom posle smrti
odgovori na ovo roki
opet balavko gnoji
ocu reci da si klisej jankovicevog glasaca
sramota
mora da si zaglibio negde u zivotu pa ti mozak samo smislja razloge da opravdas svoju pateticnost
to je sjajno, manja konkurencija
daleko od toga, samo sam redpillovan po pitanju spc-a, sve znam
>meni mozak smislja razloge
>on doslovno misli da ce da zivi vecno kad umre
>redit razmak
k r i n dz
redpiluj i nas
sta znas? imas neki fajl da okacis?
na cijoj su oni strani kod ovog sranja oko ukrajine
>spc-a
bravo znas da institucija moralne regulacije nemoze da obavlja svoj posao kako treba u post modernistickom svetu. ajde prosveti jos neki redpil prenego sto krenes da daje samoizpunjivo prorocanstvo koje preko svog razmisljanja oduzima moralnoj instituciji pravo da zapravo obavlja svoju duznost
Sad će čika da ti kaže pouzdano jednu stvar koja zasigurno čeka svakog muškarca posle smrti, drugo ništa ne znam, takođe za žene ne znam.
Znam samo da postoji špalir kroz koji prolazi muškarac, sa leve strane su dede sa majčine strane, sa desne strane su otac i dede sa očeve strane, prolaziš kroz taj špalir i oni te kude za sve loše stvari koje si učinio.
crveni se plamen gasi...
Na strani zastite njihovih poseda na svetoj gori atos, to znaci na strani vaseljenske patrijarsije.
Znam mnogo stvari, fajlove nemam, sta te zanima pitaj.
> post modernistickom svetu
sto je ovo uslov? dovoljno je da znamo da su i oni obicni ljudi , obicno zli i pohlepni, samo je njihova metoda da to postignu kroz crkvu
aha znaci odatle je onaj mim sve dede
nemoj da mislis da ja branim pravoslavnu crkvu jer nemam uopce dobro mislenje o njoj, ali taj tvoj stav svi su zli i samo te oce iskoristit mi je malo blesav
jel spc veruje u boga?
da li su monasi drugaciji od popova koji imaju kuce i automobile i zenu i decu?
da li je patrijarh Pavle bio dobar covek i istinski vernik?
da li treba da postoji spc i na koji nacin bi se mogla ta institucija vratiti na pravi put?
danas su migranti kod ekonomskog u beogradu silovali devojku od 17 godina
zapitajte se koliko brzo bi samo nestali sa lica zemlje da vucic nije sisetina najgora izdajnicka
samo to za veceras
ti projektujes svoj pogled na svet na njih i mislis da svi postupaju u svetu tvojim nacinom razmisljanja
sad mi tvrdis kako su svi popovi zli a onda kad te uvatim na nesto sto ti znaci recices kako tu ima i zlih i dobrih, pa bajo moj tako je i u svakoj crkvi, ali eto posto takvi apathicni pametnjakovici uvek irlaju kada crkva nesto pokusa da uradi onda se popovi predaju i odustanu da pokusavaju da sire glas vrline, a onda pravi pametnjakovici i sociopate kao ti odu i vide lake pare u crkvi pa odu u bogosloviju kako bi lepo ziveli
generalno postoje iskreno dobri ljudi koje taki kao ti unistavaju i oduzimaju im veru i nadu u trud za bolje
to i nije bilo strasno do ovog post modernog sveta
to mogu i ja da ti odgovorim
>da li su monasi drugaciji od popova koji imaju kuce i automobile i zenu i decu?
zivot izvan celibata je neprikladan za zivot clanova klera, tako se oni fokusiraju na svakodnevni zivotu umesto na sluzbu Bogu
>da li je patrijarh Pavle bio dobar covek i istinski vernik?
ne, on je bio namestenik komunisticke partije, kao i svi pravoslavni duznosnici u proslosti, danas su se morti uveti promenili al je mentalitet u kojem se prodaju svetinje za politicku dobit ostal isti
>da li treba da postoji spc i na koji nacin bi se mogla ta institucija vratiti na pravi put?
da, treba da postoji te da se pounijati
>sad mi tvrdis kako su svi popovi zli
gde sam ovo tvrdio?
ceo tvoj zid teksta pada u vodu jer si retard
daj neki link
mada zar se ne skupljaju onde prostituke i tako ta sranja
Razdvoji crkvu od religije i spc od BOGA.
Slikao sam majku svoju u 65toj godini i lepse izgleda nego danasanje devojke.
Stvarno strasno sta je lepota danas to je horor, ja mislim da imam sanse da nadjem lepu devojku za zenu sutra.
-veruje u boga koji se zove novac
-jesu, dva potpuno razlicita sveta
-milosevic i on su stepenica pre vucica i irineja u epizodi rasturanja srbije, ne moze istinski vernik da bude patrijarh postavljen od strane db-a
-posle ovog konacnog kraha pravoslavne crkve na globalnom nivou, postojanje spc-a ce biti svedeno na nivo ostroskog turizma iskljucivo, jedino resenje je zilotizam ali poznavajuci narod i pomodarstvo lako ce se prilagoditi pomodarskom pravoslavlju
glup si, mislio sam da si pametniji i da mozes da udjes u apstrakcije verske institucije a ne samo povrsno da ponavljas NPC linije ali eto.
>obicno zli i pohlepni
Ovo implicira svi, ali i ako nije i ako sam ja pogresno interpretiro neznaci da tvoj manjak uma moze da izbegne ostatak posta.
kakav link?
jel ti stvarno ocekujes da ce tako nesto blic i kurir da objavljuju?