edicija da li je abortus moralan?
prosli
edicija da li je abortus moralan?
prosli
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
sace da majmuni domari deletuju jer fali postova na proslom
podsjetnik da su reakity degencine najveci kancer koji je ikad zahvatio ovaj general
NATO nije učinio ništa pogrešno. SRBE NA VRBE!
nažalost zagreb je pun purgera ustaša
Nakon sukoba sa Milutina Radosavljevića Mila, Voljenka Ilić dobija podršku od svojih prijatelja na čemu je ona zahvlana.
U vilu "Parova" se uključio i Voljenkin drug, a pre svega drug njenog bivšeg dečka sa Zvezdare Adžima.
-Ostavi Voljenku na miru klošaru jedan. Od mene si "prosio" cigarete a glumiš tu nekog frajera-
Voljenka je rekla da Mili voli da se kiti tuđim perjem i da ga donekle i razume.
-Ne može on da shvati neke stvari, ne razume on ljude koji se bave humanitarnim radom, on samo zna da napada. Napravio mi je pakao-
ubi se brainletu
tako mi je drago da tu maloumnu decu tera pripovedanje o ozbiljnim temama
Dosao je petak, dan kada mrtvi srednjoskolci i studenti dodju da seru o abortusu po 1000 put, kao i uvek petkom,proverite arhive.
moramo se udruziti da razjebemo i oteramo rijaliti degenerike rakpederske
ne nego crni govnari i majmun
vidi
t. Hrvojeva prva godina na studijama u Novom Sadu
nazalost zagreb - negda dragulj prigorja i nas ponosni grad je pun odvratnog hercegovanskog tumora
kud smo isli krajisnike terat a ove izrode zvat to nas Bog dragi kaznjava
Koje vase pripovedanje serete i spamujete jednu misao u krug po 1000 put.
Rijaliti anoni makar donose novosti, OC i kvalitetne postove.
GIRKIJOOO GIRKIJOOO
OJ ATILA ALJOOOOOO
HEJ HEJ HEJ
Ozbiljno pitam koliko vam treba da ogulite narandžu bez noža
Nakon niza uvreda i optužbi koje je Mili Radosavljević uputio večeras na račun Voljenke Ilić, Ivan Marinković je otkrio od čega Voljenka strahuje.
-Meni se Voljenka poverila preksinoć, ja nikada to neću reći. Mili nju maltretira, on svaku ženu maltretira. Mili je ucenjuje za seksi snimak, on je gori od Marka Perovića-
Voljenka Ilić je priznala da se plaši Milija ali i šta joj je najgore što joj se desilo u životu.
-On će mene totalno sahraniti. Sramota me je, odmah po izlasku odlazim zbog njega u Grčku. Ne plašim se snimka koji Mili ima, boli me što su dvojica momaka to posmatrali iz ormara, to mi je nešto najgore u životu-
treba da jos neku ozbiljnu temu poput socijalnih pitanja ili vere da pokrenemo da se balavurdija sva razbezi
ma nema crnih govna odavna to je samo jedan autisticni retard evo ga i povremeno mu se pridruzi jos jedna pedercina pa si skupa dudlaju po citav konac
Moja novogodišnja solucija je da se odreknem cigareta, a vaša?
10 ISTINA KOJE MORATE DA SHVATITE:
1)Postoji BOG, onaj koji je stvorio SVE, onaj koji jeste, onaj koji je istina, alfa i omega, pocetak i kraj, onaj koji je ljubav i znanje, mudrost. Otkrio nam se kroz svete spise ili BIBLIJU, to je rec Njegova.
2)Svet je ravna ploca sa kupolom inzad!
3)Teorija evolucije je LAZ! Biblija do slovce sve objasnjava!
4)SVI smo rodjeni kao gresnici i svi smo gresnici, otkup za nase grehe je placen inace bi ultimativna kazna bila konacna smrt kao nepostojanje i beskrajno mucenje poznato kao pakao. Postoji precizan, jasan i opsiran opis kako uspostvaiti vezu sa BOGOM zarad sopstvene duse i zivota posle ovozemaljskog
5)Postoje jako mocna duhovna bica koja uticu na nas, kreiraju i kroje istorju svojom snagom, demoni i vodja pobune sotona, tu su bal, jezbel itd...STALNO nas nadgledaju i eksploatisu nase slabosti sa zeljom da nas uniste, shvatite ih kao preinteligentne i premocne uljeze od kojih imate zastitu, morate se edkuovati.
6)Ti si sam ogledalo svoje vere, tvoje telo je tvoj hram, misli su jako mocne i delotvorne a reci jos vise!
7)Postuj druge ljude, roditelje, bliznje i sebe, trudi se da svaki dan budes bolji nego juce i da svakim danom ucinis jednu makar bilo kakvu stvar koja ce pomoci drustvu, nasmej se starijem komsiji i kazi mu da dobro izgleda npr,budi ljubazan, pocisti nesto npr
8)PRESTANI sa toksicnim stvarima: mediji, TV, politika, hronika, moderna/satanisticka muzika, holivud, oslobodi se okova tih, izbrisi drustvene mreze, citaj provodi vreme u prirodi, treniraj, uci, budi produktivan.
9)Moli se svaki dan ISUSU nasem tvorcu, presvetom YAHUSHI/YHWH (nisam siguran oko hebrejskog translate-a), Ocu nasem nebeskom. Trazi pomoc i oprostaj jer si slab, lomljiv i gresan, tvoja dela te ne cine velikim nad svemocnim vec njegova milost prema tvojoj slabosti.
10)Citaj Bibliju i postuj 10zapovesti!
Ako bog postoji, zašto mi ne da jednu devicu pa da prestanem da patim?
Šah-mat, hrišćani!
Aha oce to ali malo sutra, razvaljeni ste ko kurve najgore u proslom tredu, posrani ste i nahranjeni govnima.
Potegni jos neku temu ali uskoro idete na spavanjac balavi studenti srednjoskolci.
ma vi zagorci ste ionako gorski srbi trebali ste i vi ici za njima u srbiju a zagreb prepustiti pravim hrvatima koje voli papa
da krenem opet da pusim i da pijem i da duvam
zivot bez poroka je zestoka depresija
>ustaše su pobile na desetke tisuća hrvata na monstruozne načine
cec
i sta jos ima u hrvatskom matriksu
Moja je da se otcepi Vojvodina
Ovo dbi
Moraš da imaš 18 godina da postuješ ovde reditorko
Ne pratim rijaliti ali si ih lepo opisao
razvaljena ti je mater kurvinska
E cao drugari kako ste evo stigao i ja. Danas sam vidio picku irl i dirao guzicu (nisam jebao tho). Kako ste vi.
ne jedem narandze pa ne znam ali mandarine gulim za manje od 30 sekundi
ovo ovo
vidi ga kako se uplasio hahahah
opet odgovaras sam sebi govnaru bolesni
postaj slike
ja prestao pusit 18. listopada evo prije 8 dana, prije toga nisam pusio godinu i pol ali onda usao u neke probleme pa poceo tamo na proljece opet, nikad vise bato
pitanje:
na cijoj ste vi strani kaj se tice raskola u pravoslavnoj crkvi i zakaj
>ozbiljnu temu
nemate vi kapacitet da razgovarate o ozbiljnim temama nego samo bacate tantrume kao balavi brainleti kakvi jeste
>jedan autisticni retard
fićko
> jos jedna pedercina
djokson
zanimljivo je da mu smisao zivota dodje na isto postojao bog ili ne. opet nikakvih odgovora nema zasto zivimo i zasto sve postoji uopste...
glup si ko trokurac
Sereš ti mnogo mali
alo ljudi pokajte se dok je jos vrijeme
slike cega?
pogledaj popis žrtava u jasenovcu
pa toga sto si video
TEMA ZA DISKUSIJU
Voljenka Ilić pokušava da se odbrani od ssve žešćih uvreda koje dolaze iz pravca Milutina Radosavljevića Milija.
-Nisam se udala, nemam dece, nemam fakultet, ja nemam ništa iza sebe. Nezadovoljna sam svojim životom. Zovem se Voljenka a ne volim sebe, to je tužno-
A onda se Voljenka osvrnula na svoj dosadašnji život:
-Nisam se nikada bavila prostitucijomm nisam se nikada drogirala. Mnogi su mi posvetili pesme i knjige a ja sam nesrećna-
ma nema njih tu odavno to samo neki retard larpa 0-24 + jos jedan njegov topli brat
Treba banovati sve religiozne LARPere sa 4chana, posebno ako su Crnogorci.
ovo okida crvate i serve koji im dudlaju
pa ne kužim, tko bi drugi tako bezumno spamao njih svaki dan osim njih dvojice
pa nisam slikao, gledao sam kroz bravu kek
cek cek, ti se ne zajebavas kad tvrdis da su ustase ubijale na desetine hiljade hrvata u jasenovcu? sta je sledece, jasenovac su drzali srbi?
vi zaista zivite u maktriksu
spamujem vam keve spermom i larpujem vaseg caleta
pa ovo su protestanti
doslovno jeretici i satanisti
trebalo ih je sve istrebiti
treba banovati sve pateticne egomane ateiste koji misle da su otkrili tajnu svemira koju svi najveci svetski intelektualci povesti nesu mogli da dokuce i koji misle da ih larpovanje o tome kako nista nema smisla cini kul
daj slike te koju si gledo
i opisi kako si to uspeo i jel se dirala dole
>svi hrvati su bili u ustasama
lol
H V A L A
T I
B Z R N
F X X N
Mamu vam jebem maloljetnu
na ruskoj jer je su carigradski kukovi popustili politickom pritisku natoa u korist umjetne nelegitimne drzave koja je svoju crkvu stvarala kradjom od druge pravoslavne crkve i barbarizmom i to u 20. stoljecu
jasenovac su koristile sve vlasti za sve vrste zatvorenika
ustase koji ubijaju srbe ti jedino znas jer je to medijski istaknuto
Hahah ajde idi na spavanje majke ti, moraš sutra ujutru u crkvu da poraniš
Hahahaha kakav retard, prosto ne verujem
djocko i azgang i kidare najjaci likovi ostali svi pedercuge porucio ziri rijalitija
>kako si uspjeo
ona otisla da se istusira, ja gledao kroz kljuc
inace cimerica mi je to
jesi retardiran? ne kažem da nisu pobile srbe, nego da su pobile i hrvate
PROMENITE SE BRACO! PROMENITE SE!
Ako zelite da vidite obmanu u kojoj zivite i postojanje JEDNOG JEDINOG NASE TVORCA:
1)ravna zemlja
2)laz i nedostatak dokaza evolucionizma, tj postoji samo kreacionizam
3)Biblijska cuda
4)Svici sa Mrtvog mora
5)Mosti koje ne trule od svetaca
6)Torinski pokrov
7)Krv ISUSA i ispitivanja vrsena za istu
8)Dokazi prelazka preko Crvenog mora
9)Dokazi o rusenju Jerihona
10)Dokazi o Vaskrsenju Isusa Hrista
11)Cuda tipa near death expirience na sve strane, milioni svedocenja
12)Kao antitezu ovome pogledajte sve sto podpada pod temu satanizma/okultizma, sve je demonizovano i sjebano, centri moci su srz zla!
Oni sami dokazuju njihovu borbu i protiv cega se bore, protiv koje Svetinje!
IZABERI STRANU, BUDI PAMETAN!!!
Naravno da je retardiran, ipak je on Srbin.
>ljut je na debelog priglupog popa u svojoj zupi
>pogleda video ričarda davkinsa na internetu
>odjednom prosvetljen
evo, o ovom pričam
kako im se da jebote?
meme godine
bulja gori crvatima i pojedinim servima sto ne mogu da stvore ni da zamisle ovakvu epsku memu
pa velim, taj bolesni retard larpa ko oni vec preko godinu dana, svak ijebeni dan je ovdje ni nema zivot
a ta dvojica ako su bili uopce par mjeseci ovdje pa im dosadilo i otisli, ovaj autista spremio sve njihove slike na komp i samo vrti jedne te iste vec godinu dana. bolest
ne svi, ali vecina jeste i imali su vecinsku podrsku
u partizanima ih je u poredjenju sa srbima bilo tek nekoliko
statistike ne lazu
>sve vlasti za sve vrste zatvorenika
jeste, cak je tokom drugog svetskog rata to bila zapravo ciglana i zatvorenici su se sami ubijali lel
Dobar intervju!
youtube.com
>dodjem na konac
>svi nesto seru
>serem i ja
ubs nebojsa
Alo crvati sta je gori vam cmarina, jel to zato sto vam se blizi vreme za spavanjac jer svaku noc idete rano kao prave srednjoskolske streberske picke LMAO
>ljut je što je devac
>ode na Jow Forums pa se naloži na tradicionalne plave device u žitnim poljima
>počne da LARPuje kao Hrišćanin na internetu jer misli da će tako dobiti trad-thot pičku a i zato što je povodljivi retard
>pobile i hrvate
da, svega nekoliko njih koji su tu slucajno zalutali
"hrvatski partizani i protivnici rezima" do izvesnosti kraha hitlera bukvalno nisu ni postojali
>ne svi, ali vecina jeste
lol
>imali su vecinsku podrsku
vlastita procjene ustaskog pokreta procjenuju potporu max 5-15% hrvata
dobro vam mozak izprala da srbska propaganda 100 godina
ovo dbi
neki dan je user postovao sliku ustase koji je sa tudjmanom umarsirao sa partizanima u beograd 44-e
vecina logora potice iz vremena austro ugarskih tamnica a i nakon srugog svetskog je produzena njihova uporaba
ljudi se ubijaju, to ti je ljudska priroda, svet nije jedna velika urota protiv srba
da , ali crvati nisu ljudi i takvi logori su jedinstveni u svetu po okrutnosti
jedini koji ovde ide na pol si ti i to verovatno da dobijes rage boner
koliki retard moras bit da ne shvatas svet izvan svojih glupih kategorija
a sto su servima cmarovi razvaljeni od Ustasa lolara
skoro sto godina proslo idalje kmece
placcc
>oni neironicno grizu mamac da li su hrvati bili uz ustase ili protiv
cec
>5-15% hrvata
zato su bili onako docekani nacisti u zagrebu i svugde drugde po hrvatskoj
ove vase price ocigledno samo prolaze u hrvatskoj, posto vi bukvalno zivite u svojem matriksu realnosti
jel ovo kao americki ekscepcionalizam samo srpska verzija?
srbi i njihove patnje su posebni mucenici a njihovi neprijatelji zle zveri nemerljive u civilizaranom svetu
daj vise se trgni i probudi u stvarni svet
youtube.com
ateisti su zakon
kako ste jebeno prejadni svi od reda
idem gledat tv, ovo je preglupo
Hrvati su bili Ustaše i zato bih ja voleo da sam Hrvat. Zaista masterrasa Balkana.
odo da gledam zadrugu, smarate dbi dbi zadrugu gledamo svi
Pogle samo šta je obesvešćenje boga načinilo, da li i dalje ne želite vjerovati mamu vam jebem reditorsku fedorsku
docekani u zagrebu isto kao i u bratislavi ili drugim mjestima po ukrajini, baltickim zemljama itd
>zasto
radi pada tiranijske srboslavije
>svoj matriks realnosti
koja ironija
a sto degenerici misle da teorija evolucije znaci da bog ne postoji? mozda je bog pokrenuo sve to
ustase nisu hrvati oni su bili hercegovanski turci i pokatoliceni vlaski cobani iz neretvanskih brda
pored kancerogenih čorvata došao je i kancer nad kancerima herčest
vidi se da je petak
Da nije bilo ateizma ne bismo mogli sada da gledamo Zadrugu.
a hitler je bas izabrao ustase zato sto nisu bili popularni u narodu koji je docekao njegovu vojsku ljubeci im cizme lolara