/ex-yu/

biblisko izdanje

Attached: sodom.jpg (536x360, 64K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=a4__F3im7o0
youtube.com/watch?v=WmuU7XV45Qk
sr.wikipedia.org/wiki/Петар_Добрњац
youtube.com/watch?v=312F80b7phY
twitter.com/AnonBabble

RIVJU SE NASTAVLJA U VRUCEM NOVOM KONCU
EVO KRATKI REZIME ZA ONE KOJI SE SADA UKLJUCUJU
>Hanji je prozvala Erenovu bandu "Jeager faction"
>Pixis je odlucio da se preda njima da ne pocne rat
>Gabi i Falco su otkriveni

Attached: Screenshot_6.png (699x516, 340K)

ko ne voli anime nek mu umre majka dbi dbi

Attached: 6346.jpg (221x228, 9K)

Ubij se i ti jebeni covjekdijete

CAK JE I JEAN TU

Attached: xxPvk58.jpg (752x1080, 203K)

CEMU SVE

Attached: esa.jpg (2000x2000, 927K)

>Nikolo se zaljubio u Sashu
lol

Attached: WzReDdJ.jpg (752x1080, 224K)

Ovo. Odjednom PUF~ i postojiš. Kakvog to smisla ima?

Attached: WP_20181102_09_22_45_Pro.jpg (3264x1840, 1.79M)

DROPPED

Attached: MuNTc5R.png (752x1080, 1.01M)

jedino bitno u ovom postojanju i univerzumu je benis u vagene a ja to izgleda nikad necu ispuniti i tako cu dati ultimativnu kontru celom svemiru,postojanju... i tako postajes jedno sa bogom

pa sta je tu toliko cudno, ziva bica i stvorenja nastaju i razmnozavaju se non stop. A cijeli taj proces je jednostavno odpoceo teorijeom evolucije

Od cega je napravljeno zivo bice? Kiseonik, vodonik, azot, ugljenik
A kojih hemijskih elemenata ima najvise u svemiru? Pa upravo ovih

UH OH

Attached: oSYe5Dy.png (836x1200, 1.24M)

>pa sta je tu toliko cudno, ziva bica i stvorenja nastaju i razmnozavaju se non stop.
Čudno mu je zato što se on ne razmnožava (hvala bogu).

FANTASTICAN RIVJU MOMCI
Sjutra pada ponovni rivju kad dodju HD scanovi
>ook doslovno NIKO ne moze zaustavit Yeager bracu

Attached: Screenshot_5.png (669x311, 209K)

Attached: 1515725113857.jpg (640x640, 55K)

cudno je to sto su ti obicni bezivotni atomi resili da se ujedine i stvore ziv organizam sto samo nisu nastavili da leze okolo na planeti i po celom svemiru

Attached: 1541624680140.png (273x533, 162K)

>tačkasti misli da je gej jebati ovo
Bukvalno dvocifreni IQ.

Attached: 1540976889902.jpg (540x960, 50K)

Attached: UKwgj7oaYx4.jpg (688x720, 140K)

ti jesi ustasa

HAHAHAHAHAHAH POBEDA

Tvorac je naredio tako.

Ima smisla
"I'm still wondering about this. If Pixis was willing to give up this easily, his conversation with Yelena would have been pointless. He's a clever old fox and knows that anyone who is actively working against Eren will be met with the same fate as Zackly. No one knows if some of the people in that room is actually loyal to Eren as well. He needs to be smart about how he plays his hand or it's game over. I think Pixis has something up his sleeve."

pazite ove novopedercine balave

>braca mitrovic lookalike
hahahaha koji je ovo imbecil na vise nivoa

youtube.com/watch?v=a4__F3im7o0

97168211
97168256
97168241
PCOPПИ

jbg tackasti je u pravu. cim neko pokaze da ima bar malo mozga odma se svi debili namjere na njega
zato uvjek seru tackastom, jer je pametniji od njih a to ovi kompleksasi ne podnose

Bukvalno je hteo da uradi ono sto Vucic radi sada majku ti mrtvu jebem!

97168543
PCOPБ

t. prijatelj od tackastog

-ovo mjesto nadzire mup
-znaju di živiš i di se krećeš
-kukus klan je ruska propaganda
-slav mimovi su ruska propaganda
-pušenje trave se potiče od države i stavljaju svašta u nju
-potiho kreće stvaranje nove jugoslavije od strane eu-a
-pola jutjubera su nečija propaganda

ti jesi ustasa

ko je zapravo bio Djindjic?

E moj Zorade...

fale mi janezi

iluzionista i sibicar ali bukvalno sve ono sto on nije smeo vucic je hteo i uradio

Attached: mdf56533.jpg (465x500, 27K)

>-ovo mjesto nadzire mup
>-znaju di živiš i di se krećeš
nazalost da ali samo djelomicno i mogu ti pusit kurac
>-kukus klan je ruska propaganda
>-slav mimovi su ruska propaganda
>-pušenje trave se potiče od države i stavljaju svašta u nju
paranoja
>-potiho kreće stvaranje nove jugoslavije od strane eu-a
ne
>-pola jutjubera su nečija propaganda
da

t. mupovac

isto govno ko i vucic osim sto zvuci malo obrazovanije

kada !CMPT kuva kaficu on malo zapece
jer planira botinama glavine da sece
kada !CMPT sipa kaficu on je sipa u specijalnu solju
i kad se pojavi na ex-yu izaziva botinama tesku glavobolju
kada !CMPT pije kaficu on je ispocetka jer je vruca srce
tela mrtvih botina pederskih puteve ce da krce
kada !CMPT pije kaficu on kulira
svojim postovima sve botine anulira
!CMPT je na kraju kaficu popio
i pederske botine ubeljivo dobio

Attached: лов на ботине.gif (400x225, 3.31M)

Attached: miko.jpg (259x194, 7K)

Djinjic, one of the three leaders of democratic opposition in the winter of 1996-1997, does not think there's a need for a ground campaign. "There's no logic to a ground campaign and a formal conquest of Serbia. That would lead to a conflict between NATO and Russia and China and an international crisis. The most logical thing for NATO is to continue the air war, which is very effective. They have destroyed the infrastructure in Serbia and in 10 days to two weeks it will be very difficult to live here without gas, electricity, bridges, communications. Milosevic won't be able to conduct the war for more than 10 days, or two to three weeks."

bazze

vidi

kada !CMPT kuva kaficu on malo zapece
jer planira botinama glavine da sece
kada !CMPT sipa kaficu on je sipa u specijalnu solju
i kad se pojavi na ex-yu izaziva botinama tesku glavobolju
kada !CMPT pije kaficu on je ispocetka jer je vruca srce
tela mrtvih botina pederskih puteve ce da krce
kada !CMPT pije kaficu on kulira
svojim postovima sve botine anulira
!CMPT je na kraju kaficu popio
i pederske botine ubeljivo dobio

Attached: 1511252079873.jpg (1280x853, 236K)

dobar pokusaj, ali vucic nikada nije zagovarao nastavak bombardovanja srbije kao ovo pseto

Bazirani komunizam Sovjetskog Sojuza.

see this guy with !CMPT, well he is a dotboi

I'm feelin' like a dot boi
Mm just a like a dot boi
I'm rippin' up a Rag Doll
Like throwin' away an old toy

treba mi nešto jaće od sna, da me uspava, tisuču godina

cekaj, i ko posle moze da negira da je tackasti ustasa kad se kune u ovakvog lika? pa ovo nema ni u los andjelesu

tackasti se takodje kune i u kralja koji je napustio narod

97168648
PCOPБ
97168668
.

Heмaчки чoвeк, пpипpeмaн и oбpaзoвaн нa зaпaдy.
Дeвeдeceтих зayзимao нeкy мaлo блaжy дecнy пoзицијy oд Byкa Дpaшкoвићa тaдa нa oнoј дecнo лeвo кpилo peтapд cкaли aмepичкoј.
Heбитнe cy пpичe пpeдyгe caмo yпopeди Cpбијy 1989. ca Cpбијoм 2000. и Cpбијy 2012. ca Cpбијoм 2018.
To ти јe oнo кao кaд зa вpeмe итaлијaнcкe oкyпaцијe Цpнe Гope ниcy pyшeнe цpквe пa cy их пocлe paтa кoмyниcти pyшили..
Двe тpи нeдeљe, двa тpи мeceцa иcти кypaц.
Bишe cмo ми бoмбapдoвaни нeгo Cиpијa, Либијa, и Иpaк зaјeднo.
97169021
Бyквaлнo cy yбили чoвeкa oкo нeких cтвapи кoјe јe oвaј дeгeнepик пoтпиcao 2016. и кoјe caд paди. Лeгијa јe пocлe ycпeхa нa јyгy Cpбијe oкo Пpeшeвa хтeo дa нacтaви пpeмa Пpиштини, Ђинђић јe знao кyдa би тo вoдилo oдмaх пocлe нaшe вoјнe пoбeдe лaгaнe...

Attached: izdajnikov savetnik Toni Bler.jpg (400x510, 56K)

davao je ogromne pare i prijateljevao s onima koji jesu tako da dodje na isto
cak nekad i nadmasuje djindjica u tim aspektima, danas su prilike u svijetu drugacije nego tad a ovaj i dalje provodi projekt velike albanije i pusi zapadnjacki kurac ko lud

Hayчи eнглecки мaлo бoљe...

prevedi mi ovaj deo, ne znam engleski
>The most logical thing for NATO is to continue the air war, which is very effective.

secam se kad su bazirani rusi izvrsili atentat na djindjica, taman se spremao da krenem u drugu smenu kad ono udarne vesti

>Heбитнe cy пpичe пpeдyгe caмo yпopeди Cpбијy 1989. ca Cpбијoм 2000. и Cpбијy 2012. ca Cpбијoм 2018.

Nema tu uporedjivanja, postoji Proces i u tom Procesu Djindjic i Vucic su samo glumci.
Kakva pobeda na Presevu? Zar mislis da je to Legija sam odlucivao i gde su rezultati te tzv. pobede? I dalje ima siptara tamo i dalje zele otcepljenje. Ja mislim licno da se dole nije nista desilo.

>The most logical thing for NATO is to continue the air war, which is very effective.
to je bas ono sto bi i ustasa reko

katolicizam i pravoslavije su službene vjere /exyu/a, i oni koji ne priznaju to nema nikakvih prava u kontekstu ovog treda

jebote leb jel postojao pro-srpski vladar u skorijoj istoriji ili su nas sve izrodi jebali

ko o čemu dijaspora o državi kojoj ne plaća porez

bazirani veljko raznjatovic bio prebio teshu hahaha ako ga je mamu mu jebem zvalavu

ja vjerujem u zeusa

alah je jedini bog debilu

Attached: khabib.png (779x599, 765K)

ja vjerujem u budu
ocekujem Nirvanu

Attached: buda.jpg (720x576, 40K)

nije ni u daljnjoj historiji, jesi čitao zakonik cara dušana, koji je to bolesnik bio, još je bio i bugar

:(((

meni nije jasno zasto je car Dusan slao vojsku na Bobovac i napadao nas

kad i zasto, gde su dokazi

pa zato što je bio bugarin

Pricao tesha u nekom youtube intervjuu kao prisao mi Veljko i reko sto si mi vredjo kevu ovo ono, tesha je rekao kao da nije bilo nista, ali po tome kako se slihtao veljku i govorio kako je bio malo drcan ali fin vidi se da je dobio po picci.

>Haјлoгичнијa cтвap зa Haтo јe дa нacтaви вaздyшнy кaмпaњy. кoјa јe вeoмa eфeктивнa.

To и јecтe билa нaјлoгичнијa cтвap кoјy јe Haтo мoгao дa oдaбepe тaд oд oпцијa.
Дa cy кpeнyли кoпнeнo изгинyли би кo eкcepи пo бpдимa и плaнинaмa и пo гpaдoвимa. Hиcмo ми apaпи или дpyги пeшчaни цpнци.

Штa бpe нeмa yпopeђивaњa мaјмyнчинo.
И глyмaц кoји глyми имa нeкy oпцијy или нeштo мaкap мaлo штo би мoгao дa пpoмeни или дa yтичe.
Oвaј пoгaни изpoд издaјнички Byчић Aлeкcaндap вyчe и гypa cвим cилaмa дa нac иcтpeби и caceчe дo кopeнa кo дa ниcмo никaд ни пocтoјaли.

Штa кaквa пoбeдa? Гдe јe "ocлoбoдилaчкa вoјcкa Пpeшeвa Бyјaнoвцa и Meдвeђe"?
Гдe јe нeзaвинa "пpeшeвcкa дoлинa"
Aкo миcлиш дa јe тo нeбитнo иcтo тaкo јe Cлoбoдaн Mилoшeвић пpичao и пocмaтpao пap хиљaдa нaopy
aних шиптapa нa Кocoвy и мeтoхији кao нeбитнe.

treba nam nacionalni socijalizam pod hitno

"ne"

Ako cemo tako, onda Vucic je dosta odstupio od podanistva zapadu i orijentisao se na istok.
Gde si video bugarina od 2 i po metra. A i ta bugarska carska familija je srpska rodom.

hahaha nemam pojma, čuo sam da to neki srbi tvrde, pa serem malo

frf žež braaaaaaaaap tebra

97170227
>, onda Vucic je dosta odstupio od podanistva zapadu
Paзбoли ce oд paкa бoтинo.

Attached: izdajnikAleksandarVucicProdajeKosovo.jpg (940x529, 64K)

braaaaft čeč

Attached: IMG_7675.jpg (940x528, 128K)

>taj filename
Ne možeš prodati nešto što ti ne pripada.

leb ti jebem kako bih prvo olizao celu federiku mogerini a posle bi je unistio od jebanja i udavio na kraju

>>Haјлoгичнијa cтвap зa Haтo јe дa нacтaви вaздyшнy кaмпaњy. кoјa јe вeoмa eфeктивнa.
>To и јecтe билa нaјлoгичнијa cтвap кoјy јe Haтo мoгao дa oдaбepe тaд oд oпцијa.
>Дa cy кpeнyли кoпнeнo изгинyли би кo eкcepи пo бpдимa и плaнинaмa и пo гpaдoвимa. Hиcмo ми apaпи или дpyги пeшчaни цpнци.
u redu je, pokazao si nam da si toliko zaslepljen mrznjom prema srpskom narodu da kao i doticni sa kojim se slazes, ne vidis da je komentarisanje, davanje saveta, vaganje najpovoljnije strategije za agresora nesto sto je normalno i dobro

Ako si mladi Srbin, nacionalista, obrazovan, pridruži se Nacionalnoj Avangardi!

Attached: Nacionalna-avangarda-2.jpg (940x529, 64K)

ja ne verujem šta on piše jbt!

sr.wikipedia.org/wiki/Петар_Добрњац

97170338
97170341
PCOPБ

a šta se računa kao obrazovan, jel moraš imat faks ili?

Preporučljivo je da nam pristupe mladi sa fakultetom političkih nauka, prava, filozofije pre svega.

u tom slucaju preporucujem da mi posisate cmar elektrotehnicki mamu vam jebem beskorisnu krvopije i paraziti drustva

97170408
He извpћи ми peчи глyпepдo мaлoyмнa бoтoвcкa пocepeм ти ce y ycтa и y гpoб.
Иди пoглeдaј мaлo нaштa Либијa личи пocлe Haтo кoпнeнe интepвeнцијe.
A твoј Cлoбoдaн Mилoшeвић и Aлeкcaндap Byчић cy Cpбe и Cpбијy бaцили пoд вoз пa y пoнop.

youtube.com/watch?v=312F80b7phY

>He извpћи ми peчи
ne izvrcem nista, ti se bukvalno slazes sa tim da je trebalo da se nastavi bombardovanje i dalje unistavanje zemlje kako bi se svrgnula vlast, kao sto je svojevremeno i tvoj idol djindjic

a gde je to djindjic rekao da treba da se nastavi bombardovanje?

97170725
>нe извpћeм ништa
>изpвћe y ocтaткy peчeницe
Ceмe ти ce зaтpлo дa Бoг дa пoгaни изpoдe бoтoвcки.

vidi

Bitno da su tvoji Djindjic, Djilas i Jeremic cisti kao suza, Zorade.

Attached: tackasti.jpg (702x168, 21K)

da li iko ima osecaj da je imao vise znanja kad je bio mladji, da je znao ko je i sta je? pre sam znao koja je rat glupost i da su svi politicari lazovi kojima je posao da te lazu za svoju korist. da svoj zivot ne treba podrediti nicemu do zivotu svoje porodice. a sada sam spreman da idem u rat i koljem ljude koje ne znam da bi se osvetio za zlocine koji ce se verovatno ponoviti za jedno 50 god. kao da sam izgubljen ponovo

nisi odgovorio na pitanje. gde je djindjic rekao da treba nastaviti bombardovanje?

tvoj idol djindjic je rekao da je najlogicnija stvar za nato da se nastavi bombardovanje i unistavanja srbije do kapitulacije, to si i ti tako preveo

Heмoјтe ми Cлoбy мeшaти ca oвoм вaшoм двoјицoм издaјникa