/polska/

edycja ślubu z żonkom

Attached: 1511968697386.jpg (1003x1416, 1.18M)

Attached: file.png (134x171, 29K)

postujcie ulubione cytaty z hentajów
>moja cipka jest robi się na kształt twojego kutasa!

chomik-chan, chomik-chan
ale z niej jest głupi dzban

nk fanfic kamil x mateusz

dajcie czasem w OP obrazek co nie jest z pixiva/pedalstwem/koniem/kosplejerką/czymś do czego się masturbujecie

:(

twój kutas zaraz odbierze mi dziewictwo

Mati te dragon lordy to jednak za mocne są

Attached: file.png (558x509, 432K)

następna będzie zadupiarska

bardzo dobra edycja

Attached: 1519082321220.jpg (1252x1252, 165K)

kurwa podsunęłes mi pomysł, dzisiaj walę do kosplejerek

Attached: i.imgur.com_8JO5gnD.jpg (2048x975, 398K)

Oglądaliście wczoraj film Niepodległość? To film o walce i staraniach o niepodległość, o wojnach granicznych i początkach II RP, można się sporo fajnych rzeczy z niego dowiedzieć. Ja na przykład dowiedziałem się, że flaga Polski jest w takiej formie jaka jest czyli biel na górze, czerwień na dole dopiero od 1918. Jest nawet fragment gdzie hallerczykowie trzymają flagę Polski gdzie kolor czerwony jest na górze, a biały na dole (pic related). Dzisiaj niektórzy mogliby to uznać za świętokradztwo, za flagę Indonezji ale kiedyś to była akceptowalna flaga Polski.

Attached: screencap.png (1919x1050, 3.83M)

małżeństwo to umowa wzajemnego świadczenia sobie usług seksualnych na wyłączność wraz ze zobowiązaniem do ewentualnego urodzenia, wychowania i utrzymania finansowego dzieci

to interesujące mateusz

I love kasen

chciałbym user ale studia jeszcze trzymają a kasy nie dadzo dopóki sam się nie dorobię
>t. biedak i pedał

bazowany proxyposter

zasrany pies mi grę skraszował

>strzałkowanie t. mówiąc o sobie
a do tego nowociota

>warszawa to tylko pedały i lewaki
t. ktoś kto nigdy nie był w warszawie

>biedak i pedał
Już istnieje określenie takiej osoby
Nazywa się atencjokurwa

o ja pierdole nawet zielonostrzałkować nie umieją

zoataw go
ehh trzymaj się user, każdemu w tym okresie życia są dane różne problemy ale zwykle się układa w końcu, powodzenia

trzeba było ruchać jak srał

Marzenie polaka (niewolnika)

Attached: file.png (249x756, 376K)

nawet on wie

Attached: troll.png (1920x1080, 3.41M)

>cośtamstrzałkować
??

Attached: 1538137856225.jpg (600x592, 93K)

Barwy polskie pochodzą od barw regionalnych tj bi ale czerwone, niebieski. Tak jak większość slowian w regionie

koniarz!

naprawdę nie wiedzieliście że polska flaga jest ukradziona czechom?

włoski

Attached: __jeanne_d_arc_and_jeanne_d_arc_fate_grand_order_and_etc_drawn_by_yakihebi__be15d5e5b2ea0f273613aae9 (1764x2508, 506K)

barwy polskie pochodzą od białego orła na czerwonym tle.

bazowany cdpr chyba coś kupie znowu od nich
ja wiedziałem

barwy polski pochodzą od spermy i krwi miesięcznej

daje do myslenia i porusza synapsy mati

większość słowian w regionie skopiowało barwy pansłowiańskie a barwy pansłowiańskie to wymysł rosjan
przestań pierdolić

>jesteś dla nas potężnym wojownikiem

Attached: 1524766392438.png (569x802, 563K)

całuje gf po szyi

Tylko ze w Polsce używali się także niebieskiego

to samo pomyślałem, kek

Attached: 1458382008578.gif (277x300, 863K)

>używali się także niebieskiego
rosjaninie...

lubieżny

>W 9 na 10 przypadków dożynki mają błędne tłumaczenie słowa master

jakie

>The Pan-Slavic colors — red, blue and white — were defined by the Prague Slavic Congress, 1848, based on the flag of Russia, which was introduced in the late 17th century. The tricolor flag of Russia was itself inspired by the flag of the Netherlands.[1] Historically, many Slavic nations and states adopted flags and other national symbols that used some combination of those three colors, but rarely all three of them. List of Slavic countries that use or have used the colors include: Russia, Yugoslavia,[2] Czechoslovakia,[3] Czech Republic,[3] Montenegro, Slovakia,[4] Croatia,[4] Serbia[4] and Slovenia.[4] On the other hand, Belarus, Bulgaria, Macedonia, Poland and Ukraine have never adopted the colors. (The Flag of Poland is red and white, but has different roots that pre-date the pan-Slavic colors.)

ty też przestań pierdolić, dziękuję

powinno być
>paniczu

i po plecach

Milk..........

ale nudy

Attached: 1530212132918.png (800x1280, 1.04M)

DOSŁOWNIE JA

Attached: DZIEŃ DOBRY!.png (1214x2437, 2.79M)

>(The Flag of Poland is red and white, but has different roots that pre-date the pan-Slavic colors.)
MY

Attached: e1c20e60f45b97e4ef708d4beb490582cde45dd87e327fdc14686ea4229f170c.jpg (2888x2880, 492K)

takie se

Attached: Dr4l_kaU0AAxVTw.jpg (610x800, 101K)

nom to

Attached: __taihou_azur_lane_drawn_by_zucchini__25d71c0e71f97b15fccfaa7ceb01dd31.jpg (1765x2500, 2.83M)

>The earliest vexilloids (flag-like objects) used in Poland were known as stanice and probably resembled the Roman vexillum, that is a cloth draped vertically from a horizontal crosspiece attached to a wooden pole or spear. They served as both religious and military symbols as early as 10th century. With Poland's conversion to Christianity in 966, the stanice were probably Christianized by replacing pagan symbols with Christian ones. The royal banner of arms dates back to the reign of King Boleslaus the Generous (r. 1076–1079), but it was during the reign of King Vladislaus the Elbow-High (r. 1320–1333) that a red cloth emblazoned with the White Eagle of the arms of Poland was finally established as the Banner of the Kingdom of Poland, a symbol of royal authority used at coronations and in battles.[17]
>In the times of the Polish–Lithuanian Commonwealth (1569–1795), a banner of the Commonwealth was also used, combining the heraldic symbols of Poland and the Grand Duchy of Lithuania. The Commonwealth banner was initially plain white emblazoned with the arms of the Commonwealth which consisted of the heraldic charges of Poland (White Eagle) and Lithuania (Pursuer). Since both Polish and Lithuanian coats of arms consisted of white (Argent) charges in a red (Gules) field, these two colors started to be used for the entire banner. During the 17th century, the banner was usually divided into two, three or four horizontal, often swallow-tailed, stripes of red and white.[17][18]
Ehh no ci jebani Polacy, tym no, Czechom barwy skradli -.- I tych no, regionalnych, słowiańskich koloruf używajo -.-

debilu nie pisałem że dosłownie ukradli tylko że mieli identyczną i między innymi przez polaków musieli dać ten niebieski trójkąt

no faktycznie tego, jebany kłamiący debilu, nie napisałeś

chcę sobie kupić zestaw VR ale nie musiałbym robić przemeblowanie

Attached: 1516083245646.jpg (1280x720, 60K)

to w czym problem

>go stać

>odwal kompro
>nie możesz przestać myśleć
AAaaaaaaaaa

dajcie mi ślub

Attached: comment_9uZi2Ih4vUdw6yWi0m64cwbX39vWhgPL.jpg (850x1319, 729K)

za dużo roboty
nowy Vive (nie pro) kosztuje tylko 2 tysie więc w sumie to grosze

przecież nie ma czegoś takiego jak kradzież flagi więc to chyba oczywiste że to skrót myślowy
ale ty już zdążyłeś się zesrać

Attached: 1456448416298.jpg (245x279, 9K)

szukam bf

>2k
>grosze
fajnie miałeś w życiu oski

opowiadaj

>no faktycznie tego, jebany kłamiący debilu, nie napisałeś
tak sobie wyobrażam anona od tego posta jak sra o to że jego ukochaną flagę obraża nawet nie na serio

Na VR istnieją dosłownie 2 gry z czego 1 jest martwa i wymaga niesamowitego autyzmu

a mi chyba dadzą chłopca dla mnie w końcu

hej :3

>pierdol nieprawdę
>yyyy to tylko był skrut myślowy cały czas miałę racjem tylko tak se skruciłem bo ja tak naprawdem jak to napisałem to coś innego myślałę
to, niech szerzy nieprawdy i potem przekręca, nic mu lepiej nie mów bo się zesrasz -.-

przechodziłem przez drogę obok kolesia co wyjeżdżał, a kierunkowskazu nie miał to myślałem, że w drugą stronę będzie jechał to przechodziłem, a jechał tam gdzie ja byłem i na mnie trąbnął ehhhhhh niby głupota a nie daje uciec

jest pavlov, jest beat saber, na pewno znajdzie się coś więcej
nie mówiąc o skyrimie

gdzie poznałeś?

>oni nieironicznie walą do dożynek z polskim tłumaczeniem
o kurwa ale wstyd

no hej, chcesz popisać?

dobrze
tęp debili
>yyyyy to nie tak
>nie rozumiesz ja mam rację
pierdoleni kretyni

ale ty jesteś zjebany
przecież jak się pisze ktoś komuś "kradnie flagę" to chodzi o to że wygląda ona identycznie albo bardzo podobnie, i o nic innego
nie wiem czego ty się tu doszukujesz i sam się usprawiedliwiasz zamiast się przyznać że zjebałeś bo nie skumałeś

Ja ironicznie zwaliłem do jednego i już mi nawet nie staje do polskich tłumaczenie

Attached: file.png (900x493, 273K)

w sumie nie chcę pisać gdzie ale napisze że na pewno nie na żadnym tym gejowym tindrze czy innych stronkach dla spermiarzy
ale poznałem go w internecie widziałem się z nim raz i w maju jadę z nim zamieszka

Attached: 1536164614450.jpg (499x364, 39K)

no to piszemy, co u ciebie?

nudzę się, a ty?

ale chujowy typesetting i czcionka bez filtrowania
niech się od tohu dożinków odpierdolą

przeglądam sobie oferty wolontariatów w muzeach

Ciesze się że jestem polakiem i mogę czytać dożynki po polsku

nie zjebie, jak piszesz że kradniesz flagę to implikujesz że dałeś się inną zainspirować, albo że ją po prostu skopiowałeś, co w tym wypadku jest absolutną nieprawdą
koniec tej dyskusji żałosna kurwo bo i tak dalej będziesz pierdolił

uroczo, poszedłbym z tobą

znowu zwaliłem to tego jednego webma

lepiej nie bo potem byśmy się całowali i by było "e cwele"

>dragonball
wszedłem na wiki i jakaś postać ożywiana jest 4 razy co do kurwy
poka go chyba że pedalski to nie

postuj go

a to nie pokażę w takim razie

>ja wiem lepiej co kto inny miał na myśli niż ten ktoś jak to napisał
przestań się kompromitować
"ukraść komuś flagę" to zwrot o tyle specyficzny i kolokwialny że może znaczyć i to co ty napisałeś ale też to co ja
jebany nacjosebek sra bo ktoś napisał coś co może w jego interpretacji obrażać Ojczyzne

z tym chłopcem co wygląda na 14 lat i dostaje takiego grubego kutacha do buzi?

Do tego?

a całowałeś sie już?

>ojczyzna z dużej

wolałbym o tym nie rozmawiać, a ty?