kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
24.hu
youtu.be
youtube.com
m.origo.hu
index.hu
strawpoll.me
strawpoll.me
youtube.com
twitter.com
Kezd hideg lenni kiadás
>ánon szerint megérdemelte?
24.hu
istenem az bárcsak én lettem volna
Halott kiadás
hitler vagyok
Befingtam az irodába, és munkatárs bármelyik percben visszajöhet. Remélem, gyorsan kiszellőzik.
a munkatárs? xddd
SZARZSÁK
>sosem fogod megenni dorka szarát
nem, a fingszag
de kiszellőzött időben, szerencsére
>14. életévét be nem töltött
Igen
Eljött az anime ideje.
ádám dögölj meg
>>ánon szerint megérdemelte?
>nincs kép a tanárnőről
így nem lehet objektív döntést hozni
Nem, te.
kurva anyád kertészgeci
Nem, te.
bázisolt és pirospirulázott
Nyugodj békében Tódor
ütés vagy kisasszony?
gondolom ők soha kisasszony
huh?
van egy barátod, fogadok sose csókol
cupp
napi emlékeztető hogy ez a valódi formája
Bárcsak a seggébe élvezhetnék
Toroczkai mikor indít már saját hírportált? Elég gáz hogy a pestisrácoktól osztogat cikkeket
korcsok
bázisolt
>sosem lesz nagy csöcsű miniszterelnök bn
megmentem a fonalat
mert csak egy zsidesz báb párt
erre maszturbálni fogok
B Ö G Y S Z E K S Z
Ö
G
Y
S
Z
E
K
S
Z
elég bögyös?
KAKA MAKA
FOSTOS KORMOS
SZARCSÍK BABFING
PETTYEZIK PÉNISZEM
TŐTŐL CSÚCSIG
a szex a világ legtúlértékeltebb dolga
ha túl lesztek rajta, majd meg fogtok érteni
dögölj meg féreg
kár ilyesmivel hitegetni a békákat, a legjobb dolog a világon a szeksz
szűzkorcs bemérve
Túl vagyok rajta. Nagyon függ attól kivel csinálod, ezerszer jobb olyannal akit szeretsz is és nem csak az aznap esti buliban szedted össze.
Mondjuk hiába írom ezt, még sosem volt részem olyannal szexezni akit igazán szerettem is volna.
értjük hogy kicsi a faszod
dögölj meg féreg
egyébként ja. épp emiatt nem is a szexuális tapasztalatlanságom zavar hanem hogy egyedül fogok megdögleni úgy hogy sose volt bn. A legrosszabb dolog amúgy régi vágásúnak lenni. Mindig is hosszú távra terveztem, meg tartós kapcsolatban gondolkodtam, nem akartam annyira sose össze vissza kúrogatni. Érdekes hogy pont azt amire vágyik az ember leginkább tagadja meg tőle mindig az élet. Hát, rák.
Imádlak ravaszolni, Bandi. Ez a fonál és a 4csong 99%-a nagyon szar, és nem tartalmaz olyan információt, beszélgetést, vitát vagy bármi értékelhetőt, amit máshol nem találnék meg gyorsabban, jobb minőségben, érdekesebben tálalva. Te vagy az 1%. Pontosan olyat, mint te nem találok máshol. Miattad térek vissza mindig ebbe a fonálba. Már legalább tízszer megfogadtam, hogy nem jövök vissza ide, de mindig rávisz a lélek hogy mégis keressem az almát, és valahogy írjak valami olyat, ami felbasz téged. A szerencsétlen, együgyű hozzáállásod a világ dolgaihoz, amikor csak odahányod hogy "dögölj meg féreg" amikor újfent szembesülsz azzal, hogy milyen is lehetnél és miket tehetnél (főleg hogy miket tehetnél és kikkel) hacsak kicsit is tennél érte - ez mind erővel tölt fel. Lehetek bármilyen letört, depressziós, magányos, a sötétség legnagyobb mélységéből is kiránt az a gondolat, hogy "legalább nem vagyok olyan, mint a Bandi". Nem tartom magam kreatív embernek, de néha engem is meglep, hogy milyen újabbnál újabb módszerekkel tudom érzékeltetni veled, hogy mekkora emberi fekália vagy. Legalább 20-szor próbáltam/próbáltunk rajtad segíteni a fonálban, hogy legalább egy részeg 40-es dagadt tumblrínát meg tudj fektetni, nem hagyod, mert te jobban tudsz mindenkinél mindent. Köszönöm, hogy létezel. Csak amióta megtaláltalak, lett egy új munkahelyem elég jó fizuval, lassan lediplomázok, megszereztem a jogsimat, megnéztem rengeteg évad japán rajzfilmet, 4-szer voltam külföldön (azelőtt egyáltalán nem) és fogytam majdnem 20 kilót. Nélküled ez nem sikerülhetett volna. Köszönöm, és kérlek sohase változz meg, hadd érjek el még nagyobb sikereket az életemben. Emelem a poharam az olyanokra mint te.
hát te a bandinál is alantasabb lény vagy azt meg kell hagyni
t. bandi
örülök neki hogy 3 szót elég leírnom ahhoz hogy ilyen boldoggá tegyelek
tejcsárdák
>ezerszer jobb olyannal akit szeretsz
faszság. tini punci vagy mellszobor!
Étkezés közben Jézus kenyeret vett a kezébe, megáldotta, megtörte és ezekkel a szavakkal adta tanítványainak: „Vegyétek, egyétek, ez az én testem!”
Dicsőség az Úrnak!
Igazán el koszjátékozhatná a nemestünde íjászt, kb ugyanakkora a cicije
ha rászánom magam akkor csöcstehén prostihoz fogok majd menni
tüzelnek a szomszéd szukák az én kuttyerom meg álló fiúléccel rohangászik a kerítésnél :D
dögölj meg féreg
>és 5 év pedagógusi foglalkozástól eltiltásra ítélte
tehát kijön a dutyiból és egy évvel utána már taníthat is? Mondjuk nőről van szó, tehát öregen biztosan nem áll fent a bűnismétlés.
Engedd át
baszasd seggbe magadat a buzi kutyáddal, a tüzelő anyádnak meg nyomj purhabot a vaginájába, hogy ne bűzölögjön
MAGYAR PINÁBA NÉGER FASZT
>exbéen felrak magáról egy boomerángot facebookra
>rózsaszínre festette a haját
azt hiszem sikeresen kitértem a golyó elől
ánon mit csinálna ha megnyerné a lottót?
nyitnék egy vagy több éttermet
befektetnék néhány részvénybe
vennék egy tengerparti házat montenegróban
anyukámnak kifizetném a derékműtétét
meg a nyakamba szakadt szabadidőt kihasználva írnék néhány könyvet
mennék a börgerbe :D
Elhallgass bumburnyák! Micsoda bugyuta beszéd ez?!
Elmennék megenni egy kurvanagy hambit és közben az éttermi wifin kitalálnám, melyik új építésű lakóparkba költözzek és hogyan rendezzem be. Aztán dabelnék az albikorcsokra.
Cickók.
Vennék egy-két belvárosi lakást, beköltöznék az egyikbe és a többit kiadnám
Aztán bsc után beiratkoznék valami menő egyetemre
Ami maradt és nem ingatlanba fektettem, abból csinálnék egy pofás kis portfóliót
haló, hogy vagy?
jöttök tüntizni?
index.hu
attól függ
ha viszek transzparenst cserébe kapok transzgender helyeskét?
1/4 állam papírba
1/4 svájci bankba
1/4 ingatlan
1/4 meg elbasznám whooperre
Tessék választani.
igen, feminin pénisszel, ha sípot is viszel, akkor kettőt, egy brazil meg egy thai lányfiút
de ha nem LBGTQ-szivárványos ruhában jössz, vagy nem fested lilára vagy egyéb természetellenes színre a hajad, akkor egy nagy fütyis néger transzi kukiketrecbe zár és keményen megfarkal
nem nyitom meg a vírusodat
jah és nem raktál rá kapcsát te idióta, így semmi értelme
Igen user, ezeket a mém kérdőíveket fogják elterelni a ruszkik
Neked ninCs rkytelm3d faszfej fbeleszrok a pofádba ha aennyire komolyan ve!zEd magad
egyébként akik a genderideológia szekerét hajtják nem kellene hogy az intellektuális következetesség jegyében egyúttal felszólaljanak a nemátalakító műtétek ellen is? hiszen ha a férfi-női dichotómia csupán társadalmi konstrukció, és valójában a nemi szerveink nem határoznak meg semmit, akkor nincs is szükség átoperáltatni magunkat (a pénisz megléte ugyanis nem jelenti azt, hogy az illető férfi lenne, pénisz nélkül is lehet valaki férfi, és vica versa), csak elég lenne bejelentenünk a névmásunkat ahhoz, hogy ahhoz a nemnek tartozónak tiszteljenek minket, amelyikkel aznap éppen szimpatizálnk. vagy talán az egészségügyi lobbi van a háttérben, akik a méregdrága, 100.000 euróba kóstáló nemátalakító műtéteken akarják még jobban megszedni magukat?
de igen, ezért lesznek a feministák és a transzaktivisták halálos ellenségek, lásd TERF-ek
SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG SZÜZEN HALOK MEG
ide mikor érkeznek már meg a keverés top helyeskék?
ilyen goblint bármelyik cigánysoron láthatsz
mutasd
Annát már felcsinálta a finn bikája vajon?
ti sem bírtok leállni bázisolt majka papa zenéjével? itt legalább van mondani való is
youtube.com
ilyenkor különösen szégyenlem hogy magyar vagyok hől