/ex-yu/

183 khv edicija

Attached: 1487270514735.jpg (1077x2117, 471K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=GoW8Tf7hTGA
rastko.rs/bogoslovlje/delo/10451
youtube.com/watch?v=FjEtIdoX09g
alo.rs/vesti/region/nezapamcen-skandal-u-hrvatskoj-regruti-se-napili-u-autobusu-oficir-uhvacen-sa-kadetkinjom-spustenih-gaca/196860/vest
youtube.com/watch?v=3D67oMk24hQ
youtube.com/watch?v=0VlfItmdxmw
youtube.com/watch?v=s5rJRYv2Vk4
twitter.com/NSFWRedditImage

Why is she raping that desk?

treba mi novi hobi, dosta mi je više ovog balavurdijskog gejmanja i incel kulture

ovo reflektira moju dušu

Attached: moj home screen.png (1080x1920, 7K)

izrada ikona

oces da ti metnem sargarepicu?

Baš ne vredi živeti.

mislio sam 3d dizajn i tak to al bio sam shit u likovnom tak da nznm jel ima smisla trudit se

Ne treba ti neki umetnički talenat za izradu 3D modela, samo strpljenje, malo autizma i relativno dobar kompjuter.

nice

Attached: 1541535413133.jpg (3268x553, 480K)

poserem ti se na ikone i u usta majmuncino

youtube.com/watch?v=GoW8Tf7hTGA

CEMU SVE

ubija me ova misao i shvatanje koliki je univerzum

Attached: esa.jpg (2000x2000, 927K)

>tfw incel koji se pravi volcel

Dve godine od kako sam poslednji put nešto jebao.

dajte neku kopipejstu o hercegovcima

hehe al su se naredali debilcici

Attached: v0dp9sne.png (531x199, 57K)

jel se racuna da niste vise devci ako jebete jedan drugog u cmar? ili ste i dalje devci iako ste pogani sodomiti?hvala

ti si ovde jedini baziran

the desk was dressed to slutty. it was asking for it.

Attached: 1498868764602.jpg (1224x8640, 3.48M)

Japanezi bes srama lol, dje kao neki srs bzns story anime a svi ga znaju samo zbog toga sto ima anime babe u bunny odelu... ima nekog kvaliteta u njemu ili je stvarno samo jos jedan anime za usamljene perverznjake?

Pojebi nesto

>anime babe
Yikes

ajde dajte vise te virtual rialiti setove pa da mogu da budem sa svojom waifu do kraja zivota
zenoidi ce trazit da se sex androidi i VR animu wifu setovi zabrane za par desetljeca skrin sotajte ovo

to je znanstveni izraz, edukuj se co'ece

samo pcela ti

97498820
rastko.rs/bogoslovlje/delo/10451

Haђи дeo o кaзнaмa зa paзнe вeликe гpeхoвe, изpoдe пoгaни бoлecни.

And I thought snake-scanners on /an/ were weird.

zamisli kako bi zivot bio lak da si zensko
u ovom trenutku bi bili kod momka u stanu koji se vrti oko nas i ispunjava nam sve zelje
ma shou

ozbiljno je dobar, fora monogatari ali bolje

SRPSKI ČOVEK je epitem dominacije i muškosti.

Počnimo gledajući njegovo telo. Njegovo telo je veliko. Njegova nametljiva veličina čini njegovo prisustvo znanim čak i bez njegovog isticanja. On je mišićav, što je rezultat visokog nivoa testosterona. To mu daje izgled zrelosti i snage. Njega kao plašt pokriva njegova tamna koža. Ova tamna koža nas podseća na njegovu žilavost, osobinu koja se razvila zbog izlaganja jarkom suncu u Srbiji, načinjena da izdrži tako ekstremno stanje. To takođe ima psihološki uticaj na posmatrača. Tamna koža nas podseća na naše mračne, duboke želje koje proizlaze iz naše primarne podsvesne porive.

Ponašanje SRPSKOG čoveka je tek jedna osobina mužjaštva. On je dominantan, pun pouzdanja i može biti nabusito prek. Njegovo ponašanje upucava strah u sve plašljivce i kukavice (b*li psi).

Vrh izražavanja svoje muževnosti na njegovom telu je njegov penis. SRPSKI penis je najveći od svih rasa. Pošto je penis jedan od najbitnijih simbola muškosti, samo bi to bilo dovoljno da SRPSKI čovek bude najmuževniji muškarac. Ovaj veliki penis je sposoban da ispuni želju najnezasitijih žena, jer je u stanju da ispuni svaku rupu u vagini. Njegova dužina osigurava kada se ejakuliše, da snažno SRPSKO seme iz trena preplavi maternicu žene koju SRPSKI čovek oplođuje.

Sveukupno, SRPSKI čovek izražava ovu muževnost na najefikasniji način u krevetu. Kada jebe, on oslobađa svu svoju žudnju i želje na svom partneru bez ikakvog ograničenja.

Sve je ovo razlog zašto SRPSKI čovek oslikava muškost.

secam se kad se jedina devojka u odeljenju oblacila kurvanjski pa ju je bazirani nastavnik merenja sprozivao a ona odma isla kod razredne da se zali kek

pa to je realno

fala na odgovoru. ja sam crni skeptik, al ajde, videcemo..

Pijem bambus i bas mi je fino
malo kole, dve trecine crno vino
ima Boga, ma znala sam da postoji
nikog vise nemam pice da mi broji

Pijem bambus, ispod oka smekam
ko je hrabar, ko ce prvi prici cekam
sto da imam zivce napete k'o strune
kad i ova mala da uziva ume

Necu da sam vecno kriva
zato sto sam ziva
al' to smeta nekom

Zato, sijacu k'o zlato
i za svoju dusu
putovacu svetom

Necu da mi zivot kvari
neko ko je vredan
k'o polovne stvari

Zato, sta je bilo brisem
vreme je da krenem
slobodno da disem

t. kurva relitivizira kurvaluk

Kako doci do i kontaktirat kurvu. Dosta mi je incrlovanja necu naci curu a svom srecom imam dosta para sastrane ocu JEBAT VISE

>imam dosta para sastrane
kako onda ne nalazis nista za jebati?

odakle ti pare

NOVO NOVO NOVO

Jer neizlazim iz stana osim na posao
Trosim na rezije hranu i internet

I necu hodat po gajeboj trazit babe ulicarke ocu neku koja lici na nekaj

>Jer neizlazim iz stana osim na posao
pa ti izadji malo, nece nista da ti skodi a i upoznaces neku sigurno s kesom u rukama

samo je bitno

Attached: aA3YPL2_700b.jpg (484x468, 46K)

Takve sam srece da me ni sponze nece, ocu sam platit pojebat i aj bok

>a i upoznaces neku sigurno s kesom u rukama
Upoznati neku koja je s tobom samo zbog novca NIJE dobra stvar, retarde.

najjaci smo nismo krivi

alo.rs/vesti/region/nezapamcen-skandal-u-hrvatskoj-regruti-se-napili-u-autobusu-oficir-uhvacen-sa-kadetkinjom-spustenih-gaca/196860/vest

Hrvati objasnite

>zene u vojsci
OJ PUTINE PALI RAKETU OVO MORA PRESTATI

Heћe јeбaњe кypвe дa тe ycpeћи.
Улoжи тe пape y ceбe итpaжи нeкy кoјa мoжe дa ce cпacи штo нијe мнoгo oтишлa y кypaц.

tldr z*ne

youtube.com/watch?v=3D67oMk24hQ

vidite

Prevedi

ide zima, hocete li i ovu provesti usamljeni, bez klizanja i tople cokolade

Attached: 1540421247000.png (1000x802, 30K)

Кyд ћeш c клeтвoм пpaђeдoвcкoм...

> 2 0 1 9
ALOOOOOO
DVI TISUCE DEVETNESTA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
OCE BIT BOLJE OVE GODINA A?
AHAHAHHAHA
MA MRS U PICHU MATERINUUUUUUUA AAAAAA VRACAJ MI VRJEME I DJETINSTVO

Kad se setim kad sam bio mali i kad su me roditelji vukli na sankama...
Godinama svi smo otuđenji postali, ni da jedemo rucak zajedno...

Pa nije ni čudo da su se "otuđili" kad si takva gej pederčina.

znate sta me je maloprije pogodilo
iz nekog razloga dok sam setao do prodavnice
obuzela me neka sreca na trenutak
i onda sam malo razmislio kako se normani osjecaju u svezi promjena godisnjih vremena
posto mi je to bilo na pameti
i onda na trenutak dobio osjecaj, kako je bit norman, pazite za nas promjena vremena uvjek donosi bol, iz vise razloga, jeda ond njih je shvacanje da drugi uzivaju u ljetu, zimskom snijegu itd, a da mi nemamo nista da radimo, da nam je isto bilo jesen il zima il ljeto da nam promjena vremena ne donosi nista dobro jer nemamo nikakva desavalja ni drustveni zivot, nit pozitivnih stvari da asociramo uz njih, imamo bol i samocu ljeti sa spustenim roletinama, bol i i samocu zimi sa dekom preko sebe, a normani to asociraju sa izlaskom vani na ljeto, odlazak na more, gledanje filmova uz toplu cokoladu il toplo vino sa gf uz zimu itd, uglavnom na trenutak sam zamislio kakav je to osjecaj kad ti promjena vremena donosi srecu a ne tugu
zamislite to, zamislite da se sad radujemo jer je sve hladnije i vrijeme se mjenja jer imamo tolik otoga cemu da se radujemo, a ne ovako da je sve isto samo pozadina neba vani drugacija
oj mracino progutaj me

neku noc se napijem, userem i upisam u krevetu i razmisljam, zasto se prisjecamo starih vremena kad smo bili djeca?
Shvatih da je to zato sto smo bili pod krilom roditelja i puco nam je kurac za sutra, za sledecu nedjelju mjesec i godinu
svaki dan smo isli raditi nesto da se gotivimo

sto znaci bice bolje ako se dozivi rana penzija
ako je sad prosjek takvih ljudi koji se nadaju tome oko 24 5 godina ili vise, to znaci da za jos toliko ce mozda imati mizernu penziju ako uopste bude postojala mogucnos da se ranije penzionise, sto je nemoguce
znaci 60 i nesto godina
ja necu dozivjeti 60u sigurno, nema sanse da jedem tablete prokelj i infuziju da produzavam sebi agoniju a da propustam slavlja i veselje, muziku i fukarestine koje nazivam prijatelje i drugare a druge nemam
koji ja kurac imam zivjeti duze od 60?
ozbiljno
nema nazad
gotovo je
jedino sta se moze je sad odmah, u moment zivjeti i veseliti se
boli me kurac za buducnost

odlucio sam se osisati na dugi vrat ponovo nakon 7 godina

jebem vam mater obadvojici

hocem da provesti s votkom i kiselim krastavcima

bilo bi smjesno da nije istina

A da ja malo izjebem tebe u cmar da vidis kolika sam pedercina, upisanko!?

spas je u orijentu

zasluzili smo mi sve ovo
i treba jos gore da nam bude

biće gore

>zasluzili smo mi sve ovo
Govori u svoje ime, ja nisam.

votka je za djevojke

Tы чe пpopoк бля

Cлeдeћy дeвoјкy питaм дaл ћe дa јe вoдим нa клизaњe и тoплy чoкoлaдy..

Attached: bp19.jpg (990x559, 520K)

Što nije za djevočice

ptico utjesnico
utjesi me
proleti sa granka svoga
doleti iz zemlje mlade
daj mi grudi svoje
da ti suze natopim na srce
daj mi krila svoja
da odletim od samoce moje

ima jos, smanjis grijanje da joj bude ledeno u kuci da joj se bradavice stvrdnu dok se gleda film i tako to

ne razumijem ovaj jezik

okus kao medicinski alkohol, nema šljive, nema grožđa, nema jabuke, dunje, kajsije, ništa
prazan okus, zato se koristi za koktele i ostala govna što samo žensko pije

pita te sto si peder

Drink wine or beer if you need a taste
We drink vodka to get drunk not get taste

E pazi sad ovaj vic:
Drži Zagorac bombu u ruci i pita je:
>Buš pukla?
A bomba će:
>Buuum !!

kale dominira jebem vam majku

Attached: 3248145668.jpg (519x518, 15K)

youtube.com/watch?v=0VlfItmdxmw

Attached: milinjo.png (436x537, 454K)

Decko sa drveta na drvo,e pop ne moze sa drveta na drvo.Vezba,vezba pop I sledeceg dana opet on stavi svetu vodicu.Dodje decak I ubaci mu jaje . Pop krene da ga juri I decko kroz prozor,pop kroz prozor.Decko sprint niz livadu,pop sprint niz livadu.Decko na drvo pop na drvo.Decko sa drveta na drvo,pop sa drveta na drvo .DEcko skoci u reku,e pop ne moze u reku. Vezba,vezba pop I sledeceg dana opet on stavi svetu vodicu.Dodje decak I ubaci mu jaje . Pop krene da ga juri I decko kroz prozor,pop kroz prozor.Decko sprint niz livadu,pop sprint niz livadu.Decko na drvo pop na drvo.Decko sa drveta na drvo,pop sa drveta na drvo .DEcko skoci u reku,pop skoci u reku.Decko zaroni,ali pop ne moze da zaroni. Vezba,vezba pop I sledeceg dana opet on stavi svetu vodicu.Dodje decak I ubaci mu jaje . Pop krene da ga juri I decko kroz prozor,pop kroz prozor.Decko sprint niz livadu,pop sprint niz livadu.Decko na drvo pop na drvo.Decko sa drveta na drvo,pop sa drveta na drvo .DEcko skoci u reku,pop skoci u reku.Decko zaroni,pop zaroni .Decko munjevito izadje na povrsinu,ali pop ne moze da izadje munjevito na povrsinu.

Decko izroni munjevito na povrsinu,pop izroni munjevito na povrsinu.Decko se otkotrlja niz brdo,pop se otkotrlja niz brdo.Decko preskoci veliku rupu,pop preskoci veliku rupu.Decko predje preko uzarenog kamenja,ali pop ne moze da predje preko uzarenog kamenja. Vezba,vezba pop I sledeceg dana opet on stavi svetu vodicu.Dodje decak I ubaci mu jaje . Pop krene da ga juri I decko kroz prozor,pop kroz prozor.Decko sprint niz livadu,pop sprint niz livadu.Decko na drvo pop na drvo.Decko sa drveta na drvo,pop sa drveta na drvo .DEcko skoci u reku,pop skoci u reku.Decko zaroni,pop zaroni.

Decko izroni munjevito na povrsinu,pop izroni munjevito na povrsinu.Decko se otkotrlja niz brdo,pop se otkotrlja niz brdo.Decko preskoci veliku rupu,pop preskoci veliku rupu.Decko predje preko uzarenog kamenja,pop predje preko uzarenog kamenja.Decko uskoci u tunnel,ali pop ne moze da uskoci u tunnel. Vezba,vezba pop I sledeceg dana opet on stavi svetu vodicu.Dodje decak I ubaci mu jaje . Pop krene da ga juri I decko kroz prozor,pop kroz prozor.Decko sprint niz livadu,pop sprint niz livadu.Decko na drvo pop na drvo.Decko sa drveta na drvo,pop sa drveta na drvo .DEcko skoci u reku,pop skoci u reku.Decko zaroni,pop zaroni.Decko izroni munjevito na povrsinu,pop izroni munjevito na povrsinu.Decko se otkotrlja niz brdo,pop se otkotrlja niz brdo.Decko preskoci veliku rupu,pop preskoci veliku rupu.Decko predje preko uzarenog kamenja,pop predje preko uzarenog kamenja.Decko uskoci u tunnel,pop uskoci u tunnel.I tu pop uhvati decka.Pocne da vise na njega I pita ga:-Zasto si ubacio jaje u moju svetu vodicu?-
,a decak mu odgovara:-Kazacu ti,ali ti nemoj nikome da kazes-I pop nikome nije rekao.

Upijse

>necu ti reci

Attached: d6d8bd03b3de7eaf5cc0952800df29ae.jpg (422x422, 45K)

Cлaвa хepoјимa!

Attached: 1200px-Flag_of_Hezbollah.svg.png (1200x800, 68K)

what's the painting with the girl called?

Its called "Zamisliqu ozhenishu nedievichu"
By, Aksju Pichopaceniku

why yes, i like to doodle doodle

Onu noc kad si gledao u mjesec sa tugom,
nazivajuci ga drugom,
misleci, dali ce te ikada naci prica ljubavna,
i ona je gledala,
misleci, dali neki jadnik o njoj fantazira,
hvala svemu na zenama.

tko spava nek napusti lokal za vazda

>ovi natpisi
top kek

24kv

22 kv

>ook ti se spava ali ne možeš da prestaneš da razmišljaš o tome koliko ti je život sranje
Baš bezveze.

jeli ima dokazan slucaj da je bilo bolje?

youtube.com/watch?v=s5rJRYv2Vk4