čemu sve ?
/ex-yu/
Nezz
She cute.
she ded
Dobro jutro, eks-ju.
Kaficach
Ovo sam inače ja
Sedmi za gej tovare
repostam svoje pitanje iz pretprošle dretve
Imam još dvije godine faksa. Strahujem od toga da nakon diplomiranja neću znati što da radim sa diplomom, kako da zaposlim i započnem samostalan život, etc. Mogu li se nekako pripremiti za ovo i napraviti neki plan koji mogu provesti kada za to dođe vrijeme? Da tražim posao već prije diplomiranja?
otisao bih do pekare ali napolju pada kisa i hladno je
ako cifre idem
Sneg u Beogradu FOTO/VIDEO
U Beogradu je u nedelju ujutru počeo da pada prvi sneg ove sezone.
opet upala uha
ja imao pre dve nedelje. strasno!
ovseni kosmiči
maslo
marmelada
lahko kot
>kosmiči
kakšna je to beseda
ovo gledam uz jutarnju /ex-yu/(C)(R)(TM) kaficu(C)
to je tisto kar bi vi barbari rekli "pahuljice"
97594341
svrsim ti u kosmice pizdune
umri u mukama fićko
Nedjeljna depresija
jel to dolazi od kose ili
Postavljaj još takvih comfy slika
Legendo!
Danas sam se zajebo kad sam kuho kaficu. stavio sam kavu odma nakon šečera u lonček dok se još nije zagrijalo ali popilo se
to je igra u kojoj je nemoguće pobijediti. da si završio fakultet s 5.0 i još volontirao uz to u struci opet bi ti našli neku zamjerku. rješenje je da te boli kurac
nema budale dok faks ne zavrsi
kako misliš 'našli zamjerku'? ne moraš biti savršen kandidat da se zaposliš, šta ne? samo dovoljno dobar? neću završiti fakultet s 5.0, nema boga, ali imam hrpu osobnih projekata za portfolio i tih volontiranja u struci, recimo. Valjda sve ovisi o tome što želiš / za koju struku tražiš posao..
jel onaj mikri iz prti bee gee-a bio u vezi sa njom?
daj jos odlicne su
ma btk brate, otkud ti možeš znati šta oni žele
ionako uskoro propada kapitalizam
sto posto....
>ionako uskoro propada kapitalizam
eo još 1, ne bi htio zasrat tred s ovim
hvala sacuvao sam sve
Zapamtite Bukobap!
vidi brate......
hehe tekma još malo
za kog navijate eksju?
97595972
umri
Jedva čekam da se prestane koristiti ćirilica u Srbiji. Najodvratnije pismo.
Nemam baš iskustava po tom pitanju ali imam znanje, a to je da uvijek možeš frcnuti par emailova i poziva relevantnim poslodavcima/ljudima i upitati ih to isto, opisati svoju situaciju i tražiti odgovor/savjet. Sretno anone!
Sava čast anone ovo je vrhunski. Mad props ako si sam sve pisao. Mad props! ++++++
Upravo sam se tako nečega sjetio vjv ću upravo to i napraviti, samo manje osobno - više neki profesionalni savjet. Bude sve u redu! sretno i tebi s čime god anonzzzz
Ubij se normančino degenska mamu ti jebem u usta
ko igra
Kažeš mi ubij se hej,
Pa tko si pak ti?
Kažeš mi degenčina, hej
Pa tko si pak ti?
Tvoje riječi mene ne diraju,
Anonimusi samo masturbiraju,
Dok neki tvoju mamu volontiraju,
Hej,
Pa tko si pak ti?
Kažeš ubij se, nema lijeka, nema lijeka,
Govno normansko ubij se, nema lijeka, nema lijeka x2
REF.
Tko si pak ti?
Ubij se govno
Tko si pak ti?
Ubij se govno
Parfemko skrrrt skrrrt
Inaće, bio sam sinoć vanka.
Cijelo vrijeme sam mislio mojim prijateljima s eksjua. Oni su mi puno bolji. Vanka sranje, pitao jednu curu oće mi biti cura - neče. Predstavio se jednoj samo mi je rekla da joj je drago. Trećoj, četvrtoj, petoj i šestoj sam rekao da sam djevac, pitao sam ih dali su one djevice. Peta i šesta su rekle "nismo gladne odjebi".
u dilemi sam ko mi je smesniji i ko je bog humora
zoran kesic ili ekipa dnevnjaka (prvenstveno Cico jer je najjaci :D )
Ako cifre reću mami da mi skuva kaficu.
Ma svejedno ću.
Inaće kako je dozvoljeno uopće javno prikazivanje osjećaja, javno plesanje. Sve su one meni sinoć izgledale kao balavice. Plus još se pleše na tu idolsku muziku. Doduše, jedna je izgledala skroz dobro i njoj sam prišao. Zamislite to kao da su žene serveri i morate izvršiti nmap scan da vidite koji su portovi otvoreni. Ako ne izvršite nmap scan (ako ne prisupite) nećete nikada dobiti odgovor. Naravno da nekada će i portovi biti zatvoreni, ali bitno je da ste pristupili / izvršili scan. Also mad props za bosanca repera.
Mokić molim te drž se survajvla! ;) Teza "mali ali tehničar" nažalost je laž. Žena sam, družim se sa ženama i prenosim ti žensku istinu: Da, veličina JE bitna. Ali nije najbitnija. Najbitnija je međusobna energija ljubavi.
ma samo drzavni posao haha prd
ja prvi put jebo u 27-oj, sad se dopisujem sa milfarom od 40+ godina s velikom vjerojatnošću da će to završit brutalnom jebačinom
nema predaje jazavci, zapamtite to
ispricaj pricu o milfari
Spasibo chto napomnil pro adventure time, nado by proverit' ne vyshla li novaya versia.
uf joj
...
ubij se šiptarčino
Nije me dugo bilo
nije me dugo bilo
Isto mislim da sam prerastao i prijatelje i ekipe. Sada imam kolege sa posla i imam vas, prijatelje sa /ex-yu/.
kada cu imati gf da mogu da i ja benis-u-vagenujem dok joj zene-su-zakonujem
Ako cifre onda nikada
ne dam
neću pričat jer bi morao iznijeti puno konkretnih detalja da ispričam priču onako kako treba
samo sam vam htio reći da sam bio na dnu kad se govori o društvenom životu, ali baš na dnu, nit cure, nit seksa, nit prijatelja
a onda se sve okrenuloa ja ni sam još nisam svjestan kako, samo znam da sam u jednom trenutku odlučio biti najbezobraznija i najiskrenija osoba
>just b urself :)
KANALIZUJEM ENERGIJU AAAAAAAAAAAA
*digne ruke u vis* HNNAAAAAAAAAAAAAAA
to je lijepo anone, drago mi je. valjda će neki trenutak izabrati mene da mi neka dobra cura (opet) ušeta u život i da se mogu na sličan način iskazati.
žestoki krindž
youtube.com
kolko god da ste sjebani setite se da uvek postoji najveci transfer blama ikad emitovan na televiziji
a onda se to desilo i drugi put
youtube.com
od ovoga ne moze gore i uveren sam da ni najgori kv autisti nisu ovoliko sjebani i izblamirani u zivotu
hvala za videje gnjatic je bog ispadanja špageta
nikada nisam pogleda do kraja dbi
nisam mogao jbg
ovo sam ja
samo što nisam zapravo pametan i nisam dobar ni u čemu
pa ti si ja
duplici party
da
ja sam zapravo inkarnacija apu apustaje irl
ladno cu i ovu novu godinu docekati kao kv
hahahaha kakve luzerčine se skupljaju ovdje ma top lel
dajte se priberite više pička vam materina, sramotite nas po internetu ahahahaha
...
ako te tjesi jebo sam prvi put prosle ned
...
ja sam 27kv
ti si barem sigurno poljubio zensko u osnovnoj skoli a moji drugovi imaju decu a ja kv
ja sam 69yo khhv xD
pa to ti je dobra priča
još si čist i nevin
pfffahahaHAHAHAHAHA
.
ooooooOOOOO NEBOJSHAAAAAAAA
kako se zove ova voditeljka?
HOBO
HOBO
frfara shonetov ludi strim prebaci 1.5k pregleda
kakva legendica
zovu se kurva 1 i kurva 2
lolara baza
Na današnji dan prije 27 godine srpski četnici su, nakon tromjesečnih junačkih borbi, oslobodili Vukovar od ustaških paravojnih jedinica. Srpski Vukovar bio je prvi oslobođeni srpski grad, koji je, bez borbe, uz pomoć režima u Beogradu, predat ustaškoj hrvatskoj državi
znas kad citas one ispovesti kad ismevaju devojke koje hoce da se cuvaju za brak i to
i onda mislis kako je to samo internet haha meme haha
e pa kurac je mema
zao mi je svih jugoslavsa koji su docekali da poginu na svom ognjistu od strane razbojnika i satanista