doslovno ja edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtu.be
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
kurir.rs
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
joj te zene sta nam rade xDD
Kad shvatis i prihvatis da smo svi mi ovdje socijalne nakaze od rodjenja i da za nas nema spasa ni mjesta u drustvu, bice ti puno lakse
Nije sramota neki od najvecih ljudi ikada su bili kao mi, recimo Njutn i Tesla, samo sto su oni jbg bili produktivniji
>samo sto su oni jbg bili produktivniji
>samo su promenili totalno poimanje univerzuma,stvarnosti i zivota
>samo
Pitanje. Znate li one oglase pošalji sms za X kuna da nađeš neku za jednu noć... je to prijevara?
nisu njutn i tesla bili socijalne nakaze, oni su bili samo osobenjaci. pa teslu su zene jurile jer je bio smeker, ali njega je bolelo uvo za to, znao covek sta mu je u zivotu bitno. a ovakvav tip odrodjenih izroda kao u danasnje vreme nikada u ljudskoj istoriji nije postojao, jer nije bilo uslova. danasnji autisti su doslovno najzalosnija i najjadnija stvorenja koje je ova planeta isprdela
najvise me pogadja to sto znam da ste pogani srednjoskolci/studenti
Tesla je bio golubojebac
nema to veze, i ted bandi je silovao i ubijao momke i zakopavao im kosti u svoj podrum pa je bio jako popularan i omiljen u drustvu. to sto neko ima cudne sklonosti ne znaci automatski da nije sposoban da funkcionise u drustvu. ljudi su ranije prosto morali da budu koliko toliko drustveni, danas neki misle da ne moraju, da se mogu potpuno izolovati od sveta i zbog toga ce na kraju platiti cenu
imao sam 14 godina kad sam prvi put dosao na Jow Forums, prije 10 godina, nije nista lose u tome