/polska/

edycja żołnierska

Attached: 1419608023_bd6lxw_600.jpg (600x904, 98K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/saveyourinternet/
twitter.com/SFWRedditVideos

kobiety to kurwy jebane i należy czekać aż będzie vr z animkami

mode napierdalaj

obey your master
come crawling faster d-.-b

kobiety to kurwy bo widziałem kilka obrazków na forczanie na których kobiety robią rzeczy które mi się nie podobają

Dosłownie ja

Attached: Ja.jpg (1504x2048, 501K)

Attached: ruh roh.png (496x459, 25K)

edycje demotowe to dosłownie true neutral
więc w sumie szanuję

Attached: 1520867568900.png (1280x720, 1.44M)

kobeity som najlepsze bo moja ulubiona jutuberka ruzowowłosa jest taka kochaniutka i cudowniutka :3333

>tfw zawsze po praniu znajdujesz w pralce małe kłaczki włosów

Attached: 1490241073378.png (470x612, 231K)

>stwórz tindera z przeciętną laską
>300 powiadomień w 30 minut
a więc powiedzcie mi jeszcze raz... dlaczego mielibyście mieć szansę u kobiety 5/10?

wiem xomig

tak na moment na serio

skad sie biora ci spierdolency co placa kobietom z kamkurstwo

jakbym byl na etapie ze bym sie chociaz zastanawial nad czyms takim to albo bym sie zabral za siebie albo zajebal

tinder to nie prawdziwe życie bo na tinderze zakłądają profile tylko faceci którzy boją się zagadać w realu
kobiety to i tak najgorsze gówno jebane ale tinder nic nie znaczy żbsz

Ja nieironicznie jestem Jow Forums na standardy normików a rucham tylko BBW bo user fetyszysta tutaj.
Za każdym razem kiedy jakaś ładna dziewczyna pyta czy nie chciałbym gdzieś wyjść to mam problemy z odmówieniem bo nie chcę żeby się wydało że za grubaskami szaleję.

animkowe>>>>>>>>skajlajnowe/krajobrazowe/miast z lotu ptaka>wszystkie inne

Attached: 1508370506328.png (505x570, 434K)

>tug musisz co pranie czyscic uszczelke bo babie wlosy

nawet dziekuje kurwa nie powie

opinie o dupie na brodzie?

dziękuję za nią, robisz bożą robotę

jest do srania

nie mów tak brzydko mateusz

>rucham

Attached: 1529600667347.gif (326x326, 255K)

a takiego?

Attached: fWMCuL3.jpg (2448x3264, 589K)

nie ja, ona sama czyści pralkę z włosów

z moim krzywym ryjem, stuleją i wzrostem króla manletow to nawet 3/10 mnie nie chcą

>redditor
to ja podziękuje

znowu leżę na podłodze i znowu suszarka grzeje mi stopy

uff niech mnie popchnie >.

>na tinderze zakłądają profile tylko faceci którzy boją się zagadać w realu
jemu nie mówcie

nigdy nie miałem koleżanek w szkole więc stwierdziłem że po prostu żadna mnie nie chce

Attached: FG1Ej9a.jpg (1960x4032, 420K)

niech tylko wróci do starej fryzury -.-

ale jednak chomik przebywa tutaj ze spierdonami to może są jakieś dziewczyny które by zechciały takiego zamulacza

nie rozumiem ani nie pamiętam dlaczego nie zadawałem się z dziewczynami za czasów podstawówki
wy też?

faceci i kobiety które mogą się poznać w realu nie musza zakładać profili na tinderach ani na innych gównach
taka prawda

na farelke cie nie stac?

ale bym wyciągał takie z pralki

Attached: __kizuna_akari_voiceroid_drawn_by_yodare_3yami8__eeb7b5519dd97eeefcde6a56c92a06fe.jpg (700x1039, 305K)

jest na tyle brzydka że żaden normik się nią nie zaintersuje
przyjdzie jakiś fajny student z nigerii i jej powie ze jest piękna to od razu ściagnie majty
bo tak właśnie kobiety funkcjonują

ja w podstawowce mialem tylko kolezanki bo wszyscy chlopacy sie ze mnie smieli ze wygladam jak baba

Proces myślowy wygląda następująco: jak zapłacę jeszcze trochę to moja waifu na pewno mnie już teraz zauważy, jestem dla niej kimś specjalnym, w końcu ładnie mi podziękowała i nawet z imienia mnie pamięta po tym jak ostatnim razem jej stówę przelałem. To zamknięte koło spierdolenia. Jak w nie wpadniesz to wyjścia brak. Chyba że sznur.

połowa facetów którzy do mnie (fake konto) pisali byli śniadzi i mieli zagraniczne imiona
nie sądze, żeby bali się zagadać bo dobrze większość z nich wyglądała. to jest po prostu aplikacja żeby sobie zaruchać
taka prawda

odkryłeś amerykę

że wyglądasz dobrze jako facet wcale nie znaczy że ruchasz, bo kobiety cenią sobie pewność siebie i dynamiczność
przewiń przez profile loch na facebooku
są tam przez kilkanaście miesięcy i zwykle należą do kobiet, powiedzmy... średnich z wyglądu

chyba wrócił ten ułomek z nocnej co nie potrafi ocenić osoby bez patrzenia na nią przez pryzmat statystyk i stereotypów o których się naczytał tutaj

Bo dziewczyny nie chciały zadawać się ze mną. Byłem tym tak zwanym klasowym śmieciem więc nikt kto chciał zachować pozycję w stadzie nie chciał zadawać się ze mną. Poza tym to uciekałem w escapism grając w gierki i starałem się odkładać problemy na później dopóki już się dłużej nie dalo. Całe życie tak robię.

dobra to wrócę jak spierdoli i tobie radzę to samo chinaski

> There are 14 posters in this thread.
fajna gawędziarnia polacy

przypomniało się mi, jak jakaś laska dziś gadała o takim anonkowym chłopaku z grupy i cisnęła go od zamulaczy i nudziarzy

kobiety to nie ludzie
uśmiechają się do ciebie jak z nimi gadasz i się śmieją
ale gdy cię nie ma to po tobie jadą jak po rozjechanym psie
wiem bo mam dwie kuzynki które cały czas obgadują chłopaków
kurwa kobiety to jebane najgorsze gówno jak ja te kurwy nienawidzę

to tylko że rozszerzyć na pizdy w rurkach i cały ten współczesny oskariat

nom, spoko, dobrze że mi to mówisz

Attached: tumblr_p6mi86sopE1rsjikzo1_400.png (300x300, 117K)

przypomniało mi się jak kiedyś taka klasowa karyna coś tam się do mnie sapała a ja nazwałem ją głupią szmatą i dostała masywnego bólu dupska

Attached: 1531092017388.jpg (623x702, 177K)

>to wina kobiet że nie rucham

A byłeś kiedyś z jakąś że tak tych kurew nienawidzisz czy tylko mądrości z 4chana powtarzasz?

wszyscy są źli poza anonami spędzającymi całe dnie na anonimowym sraniu na innych ludzi

pamiętam jak po rekrutacji na studia napisała do mnie dziewczyna z klasy z liceum zapytać gdzie się dostałem a ja zaparzyłem na nią sagę

bezironicznie byłem u to była niby szara myszka a i tak była najgorszym pierdolonym gównem

>nazywanie 3D waifu
chyba kpisz

Attached: 1540946716593.png (945x1080, 1.2M)

i co dumny z siebie jesteś

nie, ale za czasów szkoły nie rozmawialiśmy wcale więc nie wiem o co chodziło, chociaż miła była ta rozmowa

to opowiadaj co poszło nie tak, stereotypowo z murzynem z Erasmusa cię zdradziła?

I co zrobiłaś zoomeek?

ja kiedyś kazałem jednej spierdalać jak mi sapała i wyjebała mi gonga na morde i uciekła

raz mi matka kazała odrabiać z lekcje to jej powiedziałem niech spierdala ruchać czarnuchów z erazmusa kurwa jebana niech wie gdzie jej miejsce XD

nie, nic takiego, była milutka
tyle że nadawała na "dziwnych" gości z klasy ile się tylko dało, tak jak zresztą moje kuzynki i każda współpracownica z którą miałem do czynienia
>łeeee ale on jest dziwny ale mi się przy nim robi dziwnie ale on jest creepy
żaden kurwa facet którego znam tak nie gada
tylko kobiety są na tyle okrutne żeby nadawać na osobę z ewidentnymi problemami psychicznymi za które nic nie może
zawistne jebane kurwy

uuuuuuuuuuuuu dzieje sie jednak będzie napierdalanka z komisarzami

youtube.com/saveyourinternet/

Attached: 1446822267556.jpg (389x390, 45K)

dla mnie był spoko tylko dosyć nieśmiały bo mieliśmy okazję ze sobą rozmawiać, więc to też się jej powiedziało

Attached: 1543146060468.jpg (903x1034, 135K)

śpię

śpiulaj

obudziłem się

będę
ale śpię smutny
bo kółko myszki poszło się jebać dzisiaj

jak ktoś ma problemy psychiczne to zostawcie go bo to nie jego wina ale pedałów to jebać xd

obudziłeś go

ale mnie moi studenci denerwują nosz kurw

to spróbuj naprawić jutro

Attached: 231414.jpg (225x338, 46K)

ujeb wszystkich xD

zasrywamy nitkę ale jesteśmy na równi z anonami :) uwu owo umu

sory

Attached: rin.jpg (640x640, 55K)

dlaczego siedzisz na generale dla piwnicznych prawiczków

chuj tam, gównomyszka za 50cbl, a i tak 2 i pół roku wytrwała ostrego napierdalania w giereczki, czas na emeryturę

Which keyboard layout is used the most when typing Polish?
I use qwertz that is offered by windows with żś(ńć) and łąó(Łęź) on the side, but it seems very nonpractical

może sam nim jestem i się tak czuję?

jak ja zasrywam nitkę to spoko bo to tylko ironicznie i walczę z wrogiem jesteśmy anonymous my nie wybaczamy oczekujcie nas

bazowy /fitpol/

uwu zapomniałeś, psie

everyone uses qwerty with alt for diacritics

może się uda, ex mojej matki raz się wściekł i rozwalił jednym uderzeniem myszkę na kawałki a potem jakoś wszystko złożył i działało

Attached: aeeLLRp_700b.jpg (384x384, 26K)

jaki agresywny nie podchodzić bo użyje ad hominem

i tak nową już zamówiłem, w piątek będzie

szpitalny używa ad cogutkem :3

>bo użyje ad xhomic

ah, to spoco

Attached: 1543185469139.jpg (535x535, 52K)

nom to lepszy pedalski erp zasrywający nocną

polish (214), alt + o = ó etc. ź is an exception typed with alt + x

>chomik się self insertuje w wszystkie autystyczne ciche animki
żbsz lmao

no, dzięki za posłuchanie mojego narzekania
wykurwiam do wyra znowu spać do 13

Attached: 1445455616384.jpg (604x545, 24K)

kolejny rysunek anonki zrobiłem uwu

Attached: Bez tytułu.png (428x450, 164K)

self insertowałbym sie w chomika żbsz jeśli wiesz co mam na myśli

nom
spoko, dobranoc

>ex mojej matki

Attached: 1538587597467.png (636x612, 514K)