edycja medyczna
/polska/
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
co krzyczysz
Rumunia to ciekawy kraj
mi się na komisji spytali tylko czy jestem prawiczkiem i dali D
nie daco
Czemu Niedźwiedź z wielkiej?
taka mniejsza polska
mi dali O i kazali robić płukanie dupy
he ugly
No trochę tak ale nie zazdroszczę im ich problemu z cyganami
się śmiej, kiedyś śluzówkę sprawdzali, bo pedałów się do wojska nie bierze, za duże zagrożenie. Jak ty i kolega będziecie mieli otwarte rany to zbyt duże prawdopodobienstwo, że go HIV zarazisz
robię spigot
dlaczego tak mało jest nagrań ze strzelanin szkolnych? podobno w ameryce co dwa tygodnie jest jakaś z ofiarami śmiertelnymi
wcale nie
słowacy mają większy
to
t. ma kolegę słowaka
pewnie po to aby nie zachęcać innych
proszki przestały działać i znowu napierdala
nie wiem ale sam często myslę że jakbym miał łatwy dostep do broni jak w stanach to sam bym takie cos zrobił
do tej pory wiem gdzie mieszka cześć moich oprawców którzy mnie bulingowali w szkole i często wracają mi myśli by się do nich zakraść w nocy i zrobić im coś niemiłego nawet nie zabijać tylko robić wszystko to co oni mi
Pewnei dlatego ze ludzie zamiast nagrywac to spierdalaja anikt oficjalnych (np z monitoringu) nie moze udostepnic.
>to co oni mi
czyli co?
chomik idź do lekarza a jak ci dadzą opio to się podziel
DOOPA DOOPCHYA DOOCA
byłem na łyżwach i teraz bolą mnie stópki
nudne kutasy
czy da się przejść tzw. dojrzewanie emocjonalne kiedy masz wyłącznie negatywne doświadczenia?
upokarzanie znęcanie się bicie przemoc psychiczna
nienawidzę ich i chciał bym widzieć jak zdychają na moich oczach błagając przy tym bym ich uratował
Oczywiście do niczego nie namawiam i sam wystrzegam się przemocy ale broń czarno prochowa jest jak najbardziej legalna i dostępna bez zezwolenia i jakichkolwiek badań. Możesz ją zamówić z Allegro i następnego dnia kurier ci ja pod dom dostarczy.
jak byłeś sam to smutne, jak z kimś to normik i pedał
negatywne doświadczenia przyspieszają dojrzewanie
mnie zastrzel kawiorku
można je przejść wtedy jedynie negatywnie
ale spierdony i cioty bykowane w szkole to wracają na r9k
>bicie
ale, że ktoś ci czasami suta wykręcił, czy normalnie w mordę dał?
>umu uwu pedał cwel ma deluzje wielkości i władzy nad innymi
postujcie najlespze memy /polska/ 2018
oj kusisz kusisz jak tylko będę miał pieniądze to to zrobię myślałem o tym wcześniej
nie zrobił bym ci krzywdy anonku
non too owo uwu szpitalby rup ni loda umu
nie ja ale tak zrb
too kurwa tu siedzą tylko pedałposterzy atencjusze i ci co przychodzą po śmieszne obrazki
..i co wtedy?
no co jak co, ale na /polsce/ to śmiesznych obrazków nie ma
was nawet nie bili? tylko dokuczali?
było bicie w sensie po ryju czy brzuchu
raz mnie taka grupka złapała jak wracałem do domu za ręce i jeden z nich bił mnie po brzuchu
to kiedy ćpanko u ciebie?
nalezalo ci sie cwelu
musiałeś sobie dużo wrogów narobić
dostajesz debuff -5 do charyzmy i permanentne -15 do social skilla i -20 do banter
za pedalstwo?
i co pewnie się spuściłeś w spodnie jebany pedale? taka prawda że jesteś cwelem jebanym na samym dole łańcucha pokarmowego i nawet największa pizda mogłaby ci spuścić wpierdol wiec w sumie nie zostaje ci nic innego niż fetyszyzować sobie bycie poniżanym bo tylko do tego sie nadajesz
>byń słaba jednostka
>wyrośnij na krawędziowca atencjokurwe
garncarstwo
mi nawet nie dokuczali poza jednym oskarkiem ale za to poza szkołą byłem dla nich obcy
>cdprojekt znowu na minusie
G I E Ł D O N N E D
>tug 183 cm i nigdy nie byłeś bykowany
ale mnie oczy pieką od cebuli, aż mi sie łzy toczą
spoko maki
no tak w zasadzie, czasami się zdarzyło jakieś popchnięcie czy coś, ale generalnie to tylko to i to tylko w gimnazjum, coś było wtedy ze mną nie tak i się dawałem po prostu
>musiałeś sobie wrogow narobic
siedząc w klasie w koncie i nie robiąc nikomu nic
miałem tylko paru kolegów wtedy i nikomu nic złego nie robiłem a mimo to zrobiono mi krzywdę psychiczna i fizyczną która nosze do dziś
nie w sumie to nie wiem nawet za co może za to że pochodziłem z biednej rodziny? możne za to że byłem cichym nieśmiałym chłopakiem
nie wiem jakie powody sobie ci troglodyci wymyślili ale nie było to nic związanego z moją orientacją
co ma wzrost do tego?
ja byłem najwyższy w klasie a mnie bili regularnie i się znęcali
nwm jeszcze się pomyśli
nie jestem magyar
ci co bili innych to była patologia największego sortu i były to pojedyncze przypadki
tacy to nawet nie powinni iść do normalnej szkoły tylko do jakiejś rehabilitacyjnej dla patusów
Tak kończą frajerzy!
>cichy i nieśmiały
prosiłeś się o bykowanie, user
nie wyganiaj mnie umu
umu uwu spermusia tatusia kutaski jestem pedałem i lubie kutasy ejj czy słyszeliście już że jestem pedałem i lubie zlizywać spermusie tatusia??? animeboj.jpg płaku płaku dlaczego mnie ludzie nie lubiejom :(((
ide se pograc w dote
xaxaaxaxxaxaxa
no elo anonki, jak wam się podoba moja nowa tapeta na telefon
>tug cię pobili tylko raz chyba
ufff udało mi się
Byłem głodny dlatego zjadłem podwójną szamę
no fajna alextrasza
fajnie cymil
>tug w pierwszej klasie był taki jeden niegrzeczny co wszystkim dokuczał a reszta porządna
>co roku tych niegrzecznych przybywało
>co roku się nowi przyłączali do gnojenia i bicia cię
>wśród nich byli też ci co ich miałeś za przyjaciół
czy to to słynne dojrzewanie czy naśladowali siebie nawzajem? o co chodziło?
ne camel
zawsze dokuczają najsłabszemu
>dojrzewanie
tak, hormony i te sprawy
teraz wiem że ludzie to głupie zwierzęta
wtedy tego nie wiedziałem i nie rozumiałem dlaczego mi to robią skoro ja nikomu nic złego nie robiłem
teraz chciał bym by poczuli to co ja a najlepiej zdechli
Byłeś najsłabszą jedenastką w stadzie i każdy widział w tobie łatwy cel aby wybić się naprzód. To jak w Sztumie gdy do celi trafia nowy skazaniec i daje po mordzie największemu Sebkowi na rejonie aby ugruntować swoją pozycję, to w szkole nowi bykują najsłabszego aby przypodobać się reszcie klasy.
t. user nauczyciel
wy też późno dojrzewaliście?
tak, ja jeszcze dojrzewam
w jakiej szkole uczysz
jebane zwierzęta nienawidzę ludzi czekam aż sztuczna inteligencja zrobi porządek z tym bydłem
zbrodniom wszelakich totalitaryzmów było to ze za mało tego ludzkiego ścierwa wymordowano
w podstawówce, kiedyś w przedszkolu robiłem jako jedyny facet w morzu kobiet
głupi jesteś kaworku
>848x1200
co ty masz za złomofona
zbrodnią kurwa, to nie jest mnoga
poka zdjęcia trzecioklasistek
i co robisz jak widzisz krzywdzonego przyszłego anonka?
>nie masturbuj się ani razu aż do 22 roku życia
nie wiem, może
php by pszemo
>tug u mnie najgorzej to było jak ktoś po prostu komuś plecak na koniec sali przesunął
No i oprócz tego wszyscy się wyzywali z byle powodu, ale tak to spokój.
W jakiej patologii wyście się uchowali?
skoro jesteś dobrze wychowany i zdrowy psychicznie to co ty tutaj robisz?
dlaczego?
na pradze
bo się nakręcasz
wiem że masz powody ale nie krzywdź siebie sam przynajmniej
codzienna przypominajka
ale z tym bykowaniem w szkole to wy larpujecie tylko, nie?
na kurwa wsi
>hehe grup prodżekt
>jesteś w grupie z byczkami
>odpierdalasz za wszystkich robotę
>zdrowy psychicznie
>po tym co mnie spotkało w wieku od 18 do teraz
Dobre,
he he.
opowiadaj cognac
dlaczego lurkujesz forum dla pedofili?
co cię spotcało konyash?