Yünanistani SIKEYIM edisiyonu
/tr/
Other urls found in this thread:
youtube.com
eksisozluk.com
twitter.com
The most basedest edisyon!
probably a turk living in germany
no way, u srs???
Ne yapacagimi bilmiyorum. Türkiyede bir kuzenim var buraya gelmek icin bana kiz ayarla diyor beni büyük bir playboy saniyor, ama asil ben bir otistim bir kere bana bir kiz aşik olmustu beraber bir yere cikalim dondurma yemeye dedi bende yok işim var dedim eve gidip csgo oynadim. Benden ne bekliyor bu gerizekali sanki ben kiz ayarlamayi biliyorum
ben küçük kızlarla daha rahat iletişim kuruyorum belki sendede aynıdır user
sup roachbros?
Kendini öldüre bilirsin mesala
Aahh pedopiç, polis seni daha yakalamadi mi
Kys
now with anime
Gurbete kaçacağım, o lacivert ülkeye
amına kodumun okumuşları
shiiiiiiitbrosssssssssss
>pedopiç
yakışmadı dönerci
*sips Uludağ*
Liseciler sizi SIKEYIM Zoomer picleri sizi...........
Sana tam yakisti asil rus pedojewla arkdas olurusnuz yakinda
69 69 69 69 69
69 69 69 69 69
kek en son 3 yıl önce görmüştüm o pedoşu
Ahahahahah öbür tirada gavurlarin götü nasil yaniyor suan :DDDD
why are t*rks like this?
why does /tr/ literally always look cringy af
HAHAHAHAHAHAHA YOU ALAMAYINCA GÖTÜ YANDI İBNENİN :d
...
Aynen qnq hahahhaha Kafayi yedi suan :DDDD
Manyak lan bu
(OP) (OP) (OP) (OP)
>Ne yapacagimi bilmiyorum. Türkiyede bir kuzenim var buraya gelmek icin bana kiz ayarla diyor beni büyük bir playboy saniyor, ama asil ben bir otistim bir kere bana bir kiz aşik olmustu beraber bir yere cikalim dondurma yemeye dedi bende yok işim var dedim eve gidip csgo oynadim. Benden ne bekliyor bu gerizekali sanki ben kiz ayarlamayi biliyorum
>*sips Uludağ*
>Liseciler sizi SIKEYIM Zoomer picleri sizi...........
>*sips Uludağ*
>*sips Uludağ*
>Aahh pedopiç, polis seni daha yakalamadi mi
>Kys
>Ne yapacagimi bilmiyorum. Türkiyede bir kuzenim var buraya gelmek icin bana kiz
ayarla diyor beni büyük bir playboy saniyor, ama asil ben bir otistim bir kere bana bir kiz aşik olmustu beraber bir yere cikalim
dondurma yemeye dedi bende yok işim var dedim eve gidip csgo oynadim. Benden ne bekliyor bu gerizekali sanki ben kiz ayarlamayi biliyorum
>4 yıldır normie hayatı yaşayan anonu haplayın
>ottoman yaşıyor mu?
>zaza burada mı?
>Fuck this shit. Am I the only sane Armenian? Armenians even hate their own lol. They tell me that I am not a real Armenian because I don't believe in Jewish fairy tales taught to us by St. Bartholomew and St. Jude 2000 years ag
>Armenia literally defines itself with christianity, and even if they became muslim
look at arabs, they are muslims and still hate us and we hate them
>69 69 69 69 69
>69 69 69
>69 69 69 69 69
>kek en son 3 yıl önce görmüştüm o pedoşu
>Ne yapacagimi bilmiyorum. Türkiyede bir kuzenim var buraya gelmek icin bana kiz
ayarla diyor beni büyük bir playboy saniyor, ama asil ben bir otistim bir kere bana bir
kiz aşik olmustu beraber bir yere cikalim dondurma yemeye dedis
buram buram göt yanığı kokuttun
K*mal benzentim bunu bir an yaaaa :d
obes gerizekali yasiyor mu daha aceba
Götyanıklığında nasıl bi seviye bu?
Whats going on in this thread
ΡΑΙΔΕΔ ΒΥ ΓΡΕΕΚΣ
Looks like the Turks angered ikikellybey
send dickpick, you twink
>>>Ne yapacagimi bilmiyorum. Türkiyede bir kuzenim var buraya gelmek icin bana kiz ayarla diyor beni büyük bir playboy saniyor, ama asil ben bir otistim bir kere bana bir kiz aşik olmustu beraber bir yere cikalim dondurma yemeye dedi bende yok işim var dedim eve gidip csgo oynadim. Benden ne bekliyor bu gerizekali sanki ben kiz ayarlamayi biliyorum
>>>*sips Uludağ*
>>>Liseciler sizi SIKEYIM Zoomer picleri sizi...........
>>>*sips Uludağ*
>>>*sips Uludağ*
>>>Aahh pedopiç, polis seni daha yakalamadi mi
>>>Kys
>>>Ne yapacagimi bilmiyorum. Türkiyede bir kuzenim var buraya gelmek icin bana kiz
>> ayarla diyor beni büyük bir playboy saniyor, ama asil ben bir otistim bir kere bana bir kiz aşik olmustu beraber bir yere cikalim
>> dondurma yemeye dedi bende yok işim var dedim eve gidip csgo oynadim. Benden ne bekliyor bu gerizekali sanki ben kiz ayarlamayi biliyorum
>>>ottoman yaşıyor mu?
>>>zaza burada mı?
>>>Fuck this shit. Am I the only sane Armenian? Armenians even hate their own lol. They tell me that I am not a real Armenian because I don't believe in Jewish fairy tales taught to us by St. Bartholomew and St. Jude 2000 years ag
>>>Armenia literally defines itself with christianity, and even if they became muslim
>> look at arabs, they are muslims and still hate us and we hate them
>>>kek en son 3 yıl önce görmüştüm o pedoşu
>>>Ne yapacagimi bilmiyorum. Türkiyede bir kuzenim var buraya gelmek icin bana kiz
>> ayarla diyor beni büyük bir playboy saniyor, ama asil ben bir otistim bir kere bana bir
>> kiz aşik olmustu beraber bir yere cikalim dondurma yemeye dedis.. X
>Z
Kr
absolutely based and redpilled comments
a mentally ill gayreek who has deluded himself into believing that he is a white aryan even though he is a shitskin finally snapping because he didn't get any (you)s after spamming in /tr/ for 3 days straight
>> (OP) (OP) (OP) (OP) (OP) (OP) (OP) (OP) (OP) (OP)
>Ne yapacagimi bilmiyorum. Türkiyede bir kuzenim var buraya gelmek icin bana kiz ayarla diyor beni büyük bir playboy saniyor, ama asil ben bir otistim bir kere bana bir kiz aşik olmustu beraber bir yere cikalim dondurma yemeye dedi bende yok işim var dedim eve gidip csgo oynadim. Benden ne bekliyor bu gerizekali sanki ben kiz ayarlamayi biliyorum
>*sips Uludağ*
>*sips Uludağ*
>*sips Uludağ*
>Aahh pedopiç, polis seni daha yakalamadi mi
>Kys
ayarla diyor beni büyük bir playboy saniyor, ama asil ben bir otistim bir kere bana bir kiz aşik olmustu beraber bir yere cikalim
dondurma yemeye dedi bende yok işim var dedim eve gidip csgo oynadim. Benden ne bekliyor bu gerizekali sanki ben kiz ayarlamayi biliyorum
>4 yıldır normie hayatı yaşayan anonu haplayın
>ottoman yaşıyor mu?
>zaza burada mı?
>Fuck this shit. Am I the only sane Armenian? Armenians even hate their own lol. They tell me that I am not a real Armenian because I don't believe in Jewish fairy tales taught to us by St. Bartholomew and St. Jude 2000 years ag
>Armenia literally defines itself with christianity, and even if they became muslim
look at arabs, they are muslims and still hate us and we hate them
>69 69 69 69 69
>69 69 69
>69 69 69 69 69
>kek en son 3 yıl önce görmüştüm o pedoşu
ayarla diyor beni büyük bir playboy saniyor, ama asil ben bir otistim bir kere bana bir
kiz aşik olmustu beraber bir yere cikalim dondurma yemeye dedis.. X
bu rum PİÇleri izmirde bile bu kadar yanmamıştı moruQ :DDD
Harbiden mk
WINS YOU IZI PIZI IN A DOGFIGHT. WHAT DO?
pic'leri bir ben mi göremiyorum? nasıl düzeltirim bu böceği?
Modlar temizledi suan, en azindan 1 haftalik ban yemistir oruspu cocugu
:)
EFSO bir tirad hahahhaha
ricalarımı sunarım efendim
Γαμισα τη μανα σου kαι εφιγα ΧΔ
BASED AHAHHAHAHAHHAHAHA
Yoink
>2 dakika içinde modemi resleyip geri gelmeyeceğini imbile ediyor
ax yeniibnem benim
Inshallah öyle yapip yünanlar rangeban yer hahahaha
>hoping we get a rangeban
If kelly keeps spamming you will
He has tried to do so for the past year, and nothing came off it. He can't do anything right.
HE HAS NO STYLE
HE HAS NO GRACE
mporw panta na valw mia sim cosmote pou exw kai na sas steilw adiavastous ;)
H mporeis na synexiseis na mas klaneis ekwfantika ta arxidia ;)
azıcık zort
birazcıkta pırt
se xynw flwre
gamisa th mana su kai efiga
Akşam yemekte bok yemeyi düşünüyorum ne dersiniz, bilinmeyenler? Fakirik fahir fahir!
>beni t*Rrrrrrrrrrrrkolare emaneti edin
>2 ay sonra geberir
bu PİÇ t*Rrrkoşları mı sikmiş bunu yaparak ne demek istemiş :D
küçük kızların bacaklarını okşasam + terlemiş ayaklarını koklasam bişe olurmu
küçük kızların amı nasıl kokuyordur acaba
tüccar LGBTQIAA+ a birde P eklesede rahat rahat küçük çocuk siksek sene 2018 oldu daha netten dnasını aldığımız ufak çocukları klonlayıp çatır çatır sikemiyoruz uLan aLL*H PİÇi yaratacağın dünyayı sikeyim
GÖZLERİNE BAKMAYIN
ahahahahahahahahahahahahahhahahaa
who is this German roachflag, is it Bergay ?
Where is Iki when you need him
Eger cidden aspergerliysem nasil raporla malliğimi beyan ederim boylece askerlik enayiliginden siyrilir ustune neetbux edinirim?
he is your mothers bull
aspergeri bilmiyomda ben şizo olarak rapor alacaktım yatırmadan vermem dedi kadın. ben uyurken gözümü oyarlar diye kaçtım geldim bende eve dahada gitmedim amq psikiyatriste
I have two fathers you feaking clown
Having a mother is literally leftard kike-loving communism
Mothers are nigger-tier subhumans freaking loser LMAO
bir kusur bulun..
>isviçrede doğmak varken sıçmıkistanda doğmak
b*Yaz soykırımı gerçekleşşin istiyorum
ilintili görseldeki kızın sıçtığı boku kaşıklarmıydın
anasını babasını öldürüp bodrumumda saklardım/10
hala gogıla hadise frikik yazıp 31 çekiyorum
Stand back, I'm not afraid to use it.
>Turkey general
>German flags
lol
Also, hell HELLAS, SEGER ELLER DOD
amcık içinde biteviye gidip gelimliyorum
I'm honest kelly
Your jokes are simply trash, I mean there is no creativity in your baits, no good style or some new fashy trend
It's boring and annoying, either you bait in a good sense or I have to remind you to leave this thread
Thanks for reading and now GTFO
ben de göremiyorum
kakam geldi ama 31de çekmek istiyorum ne yapsam ne yapsam
He is responding to your own bait, so don't blame him for being reactionary.
The other German flag is not me, though
Also let's be honest, he is responding to nobody
He is just a fat NEET in his basement, this kind of posters ruin Jow Forums and the board quality
i was itching to empty my bowels after a long session of eating kebab, but the problem was that there was no toilet on sight, thankfully though, i found a dead greek soldier's grave to shit on it. problem solved
>this kind of posters ruin Jow Forums
4chan was always "ruined". It is just some exceptions that made it worthwhile.
Is that in fucking Schisto?
Jow Forums X kurdum ama düzelmedi anno, başka bir çözümü olması gerek desu
goodbyedpi
Sen çıldırmışsın
*bahşişler*
teşekkür ederim annocuğum OwO
Why don't you guys step inside my van for a second, there's something I want to show you.
>Yunan
>Bocek deyilmis
Günlük hatırlatıcı: grek piçlerine sikiş vermeyin.