engleski dorucak edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
hr.rbth.com
en.wikipedia.org
youtube.com
youtube.com
novosti.rs
twitter.com
dobre trojke
lolara
lolujem pa malo vriss
fefara
Do you miss Yougoslavia?
No, because Yugoslavia lives here, in this ex-yu reality imaginariyum thread.
Rate my Serbo-Croatian
Odjebi u kanadu, celavi gad. Jebem ti mater i ti sistro.
7/10 you made three mistakes bucko.
Damn. When I said it to my bald croat friend he laughed. Was he laughing at my mistakes though? :(
No, he laughed because od odjebi and jebem ti mater. It makes us proud when we teach foreigners to swear.
Hvala brato
Kafica ovde kafica onde kako da odolim
Atomwaffen divizija, dbi!
Dobro jutro anoni
Imate li neki recept(lep ,lagan za pravljenje,bez nekih zajebanih sastojaka,tipa neki lep omlet i slicno) za dorucak?
Kupi si buhtlu
Hitler se borio za ovo
Zdravo bio Anone
boze prelepa je
wordpress programiranje
Fali mi stara peć na drva pa makar morao čistiti, kupovati drva, itd. Klima jednostavno nije ista.
>on mora kupovati drva
>on nema svoju sumu
sranje
Jutro momki!Kako ste mi?
Picka
puši crni kurac
Vrlo nekulturno od tebe anone
tvoja majaka jede govno
evo kuva se kafica
ovo sam inace ja
umoran i mamuran
u subotu smo klali svinje a jucer pravili cvarke i kobasice
>cvarke i kobasice
Barem ces da ih jedes,nista od toga za mene do nove
Koljach
zasto?
Any Serbian who wants to kill himself here?
hahahaha vidi pickice male balave srednjoskolsko/st*dentske kako su nakrcali 44 postova a nije ni podne, zato posle ponoci nema nikoga jer ste svi ladno balave pizdurine hahah mamu vam malu jebem
ni preko dana nema nikoga zbog reality spamera
ostaje samo krugodrk izmedju njega i njegovog toplog brata
špek obrazina
sir škripavac
lukčina
vugorki
kruhčina
mleko
10kn
Ja necu umreti sam jer sam pravi muskarac ali ti hoces, beta pickopacenicka picketino mala balava koja je cuclala sojino mleko kao beba.
dobices po picki od tog spamera ne znam kako je danju posto danju spavam sto znaci da nije krugodrk izmedju 2 coveka vec smo vecina botino
Jel' ovo patuljko psuje kao kocijas?
to sto si poremecen pa imas vise licnosti u glavi ne znaci da ste vecina niti cete ikad biti. kome bi ti to dao po picki kad si sam pickica? idi pronadji svog toplog brata da si dudlate ponovo.
>mlitava rijaliti pička koja sunce nije vidjela otkad je na ex-yu će nekog da istuče
top frfulja
Spavali smo celo drustvo kod jedne drugarice kuci pravili smo kao neku mini zurku i posle kad su svi legli ja sam otisao do wc-a i svu spermu koju sam mogao sam polio po njenoj cetkici za zube i ujutru zadovoljno gledao kako ona lize moju spermu sa cetkice a i ne zna da to radi
Veoma baziran i ekstremno crvenotabletiran
Bazza
postaj njenu sliku
ma nemam pojma samo sam iskopirao neku nasumicnu ispovest.
najblize tome u mom zivotu je bilo kad sam se jednom preko noci ispisao pijan u hodnik kuce mog prijatelja pa je jedan ujutro stao bosom nogom u to, a bila zima slavili smo novu godinu
i z a s o
j e
en.wikipedia.org
ko ovo ne bude gledao srca i duse nema
comfy anone
slabo je danas u institutu.
Vidi ovog guzobolnog usrashu malo si okinut batice sto ti rijalitigeng malo urnise tu vec od ranije nacetu cmarinu?
Jel ti umes da citas, danju me nema jer sam baza i spavam a sam si rekao da danju ordinira rijalitigeng sto znaci da nismo samo nas trojica vec jos 5-6 nas sigurno?
Popij lekic jer cu da te karam, a i ostale dusebrizne guzocmaroloznike, u ranim popodnevnim satima za promenu, pa ce da bude bezanija na druge threadove a krisom ispod oka osvezavate ex-yu da vidite da li su macke otisle da bi vi misevi neko jadno malo kolce poveli.
vrlo kiša i nisam jeo doručak
a profesorica nije mi draga
Cuj ja picka cuj ja mlitav, pa mamu vam jebem onu guzopacenicku, sam sam se ovde borio protiv 10 vas i dobijao sam vas, a u stvarnom zivotu bi isto tako bilo jer nisam istopederska jajara kao i vi koja bezi od straha kada se pojavi moja ekipa ovde i postuje samo kada odmaramo ili kada smo zauzeti. Kad god misevi sve bi vas potamanio ali znam da ste pizduljine male klosarske pa nikada ne bi izasli na megdan.
to kralju imas muda imas podrsku
Dođi na tvrđavu botino
sa kime ovaj bolesnik prica
jel to zaboravio popiti lijekove?
Kralj proziva ove kmechave pizde kojima stalno nesto smeta. Unistili su fejsbuk jebena deca, cim im nesto ne ide po volji odmah beze sa threada.
>botina umobolna govori za sebe u trecem licu
top cec
evo su hrvatine koje mleko pa u krevet u 22h hahaha sta je bre sojasi mali jel vam krivo sto Cetnicke Posterine spavaju kad hoceju, postuju sta hoceju i postavljaju pravila na ex-yu kakva hoceju? Ajde ajde ajde namazite cmareve kremom da manje boli.
Shoutout za indijca brata postavljaca pitanja i prijatelja ex-yu threada.
Shitgang na aparatima
Rijalitigeng kidda
decko je prosto teska dijabola. ne izlazi iz kuce, ceo dan se raspada pred kompom, pitaj boga kad je poslednji put recimo oprao zube. i sta ce mucenik, ovaj konac mu je sve u zivotu. a ima neke fiks ideje kako ex-yu treba da izgleda, naravno tu zamisao deli samo njegov topli brat. i onda tako dva bolida zajedno spamuju do besvesti govna koja svi drugi ovde preziru, cim neko napise post koji nije po njihovim nakaznim merilima. teska dijagnoza
Ma nije u redu da ga vrijeđamo, dovoljna mu je kletva da zna kad umre da će ga sve dede u špaliru batinat močugom
cigani su dosli iz indije 100%, to je isti narod
Mamu li ti jebem Nizozemach
U rch
U usta
U pichku
Po stopalima
U kosu
Kurcem
Wlone Wlone pojedesh mi pantalone
youtube.com
uh kako su dobre ove parsi pičke
Nigerijac zalutao i Beograd i postao pravi Smrdin
a sad prva jutarnja kafica mozemo da pocnemo sa predoziranjem
V: Zakaj Srbija ni v Evropski uniji?
O: ZATO KER SRBI NISO EVROPEJCI LMAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
I ostavio nam crnog anđela u nasljedstvo........
Jebem te pichku materinu
Samo djevojke koje spontano pljuju
Ćao volim te
volim mnogo bosnu
hopscotch (hop skoči), igra koju igraju naša deca sa kockicama se tako zove na engleskom, još jedan dokaz da je srpski jezik lingua franca svima na svetu
I ja Poljsku a od svih Poljaka najviše tebe Patuljko vrati nam se :'(
bosna je lepa i prijatna devojka desu ;3
based Yorkshire edition
a srbija je ljuta i vrlo smerdi
>ponedjeljak je
>zadnji put sam se oprao prošli ponedjeljak
zima ima svojih prednosti
baza
zašto ne utrebate diakritični znake?
Momki... držite me
teška żena
Savršena je...