/tr/ - Gece baskısı

bir operasyon var bu gece

Attached: gece.png (3840x2160, 3.06M)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=oGm7hvZTgMg
youtube.com/watch?v=H2hGrsExuyc
youtube.com/watch?v=1A7Qw88As64
youtube.com/watch?v=8gMCxCI9IBw
youtube.com/watch?v=WOz4Da60hiE
youtube.com/watch?v=Cuca2GyQyWs
youtube.com/watch?v=BjjXL_S4Ovw
youtube.com/watch?v=RQ-zQrUXUio
twitter.com/SFWRedditImages

Zort

Pirt

>3mb
senin ta ananı avradını sikim

açma resmi öleyse yarrakbaşı

...

kendin hariç herkese pis, aptal demek yerinde sadece sevmediklerimize desek, mesela k*rtler gibi ? anti-milliyetçiler neden milliyetçilerin kendi milleti hariç herkesten nefret ettiğini düşünüyor, ekşide çok böyle tip var mesela

Attached: DoxhHvUUYAEpsej.png (1000x2050, 412K)

herşey materyalizm değil, milletleri açıklamak istiyorsan ortak kültür, dil, tarih gibi şeyleri kullanarak başla, sonra komünistliğini yap

bre salak, Jow Forums'de yabancıların türkiye hakkindeki görüşlerine bizzat tanık oluyorsun, ve hala milliyetçiliğe karşı mı çıkıyorsun? ironi felan mı yapıyorsun yoksa türk değil misin?

youtube.com/watch?v=oGm7hvZTgMg

Attached: 1524473987606.jpg (480x480, 33K)

nefretin bir ırka, siyasi bir düşünceye, bir partiye yönelik -geneli kapsadığı- olduğu sürece bu dediğin anti-milliyetçiliği haklı kılar bence.

Ortak kültürden girersen sana katılırım user. Fakat kafatasçı bir milliyetçiliğe tamamıyla karşıyım.
Yurtdışındaki türk imajı iyi yönde ilerlemiyor haklısın ama bunun sebebini onlara atıp kendine hiç bakmadan ozelestiri yapmazsan da bi yere varamayız. Ayrıca ne zamandan beri Jow Forums kitlesi geneli yansıtır oldu?

cabartaş dangalağına laf anlatmakla vakit kaybetme desu.

Alibaba Alibaba

Kanacke

ich stehe auf der Straße
und hab meine Augen auf
Ich warte aufn Alamancın, denn dem hau ich eine Drauf
Und wenn ich einmal drann bin, dann tret ich auch mal rein
Ist ja nur ein Alamancı
Ein altes kümmel schwein

Alamancı Alamancı, Was hast du getan?
Alamancı Alamancı, warum machen du mich an?

Sie fressen stänig Knoblauch
und stinken wie ne sau
Sie kommen hier nach Deustchland
und nehmen ihr Verlau
Sie bauen ihre scheiße und machen hier nur Dreck
Man muss sie einfach töten
Alles andere hat kein Zewck

Alibaba Alibaba

Steckt sie in den Kerker
oder schickt sie ins KZ
Von mir aus in die muse, aber schickt sie endlich weg
Tötet ihre Kinder
Schändet ihre Frauen
Vernichtet ihre Rasse und
lernt ihr das grauen

Hast du ne große Eiche
in deinem garten stehen
Dann will ich einen Alamancı daran hängen sehen

Hast du in deinem Keller ne große Vollterbank
dann schnap dir einen Alamancın und mach ihn wieder schlank

Attached: hqdefault.jpg (480x360, 12K)

youtube.com/watch?v=H2hGrsExuyc

bu nefretin sebebi milli tarih ve çıkarlar meselesi, kimse kimseden boş yere nefret etmiyor herkes geleceğini düşünüyor eğer gavat değilsen, buna avrupada artan ırkçılık da dahil

>milli tarih ve çıkarlar meselesi
milli tarih soslu çıkarlar meselesi

şu anda avrupada milliyetçi v4 bloğu seri bir yükselişte iken sözde sosyalizmin cennet beşiği olan fransa almanya ve isveç, türkiyeyi aratmayan sahneler yaşıyor.
milliyetçi, objektif ve pozitivist olan ülkeler daima kazanır.

youtube.com/watch?v=1A7Qw88As64

>milliyetçi
biraz daha aç

bundan sonrasını dinlemedim.

Attached: ss.jpg (2560x1440, 891K)

CRINGE

kek

bu aynı şey değil mi, "sovyetler yıkıldığı için tüm sol/com sistemi çökmüş olarak kabul etmek".
devlet politikalarını belirlemek böyle bir şey olmaz. "A sistemi çöktü, o zaman B haklı/doğru" böyle basit bir mantıkla bu denli büyük radikal kararlar almak, bilmiyorum pek doğru değil. -commy değilim-

din sanılanın aksine anti-milliyetçi bir kavram olup ortadan kaldırılmalıdır
islamcı çıkar türk çıkarına ters düşmektedir

bütün sosyalizm rejiminin hakim olduğu ülkeler yıkıldı veya günümüzde ölümle cebelleşiyor
dünyanın en başarılı ülkeleri ise milliyetçi/ulusçu politikayla yönetilmiş/yönetilmektedir
örneklem büyüklüğü çıkarım yapmak için yeterince büyük.

Hıristiyan çıkar da alman veya i̇ngiliz çıkarına ters düşüyor mu yoksa sorun sadece ve sadece islamda mi?

din Türkiyede azınlıkların maşasıdır, Türklüğe ve ulus devlete dindar insanlarımızı düşman etmek için kullanılmaktadır, bu yüzden Türkçülük yahudi icadıdır gibi propaganda yaparlar. Solcu akımlarda kürtlerin maşasıdır, muhalif gözüküp Atatürkçülerin gazetlerini, partilerini ele geçirirler sonra bu günkü chp ortaya çıkar

>milliyetçi/ulusçu
küreselleşmenin/çok uluslu şirketlerin merkezi haline gelmiş devletlerin liberal politikalarını ulusçulukla karıştırıyor olmalısın. asıl ölümle cebelleşenin ulus devlet kavramı olduğu bariz bir şekilde görünüyor.

hayır, orta çağda katolik kilisesi nedeniyle karanlık çağlar yaşandı. bu onların çıkarlarına tersti, ki bunu farkedip reform hareketlerini başlattılar. ardından menfaatleri ile paralel olan protestant ve anglikan gibi diğer mezhepleri çıkardılar. bunu da rönesans, ihtilaller ve sanayi devrimi takip etti. sorun sadece islamda değil, sorun islam menfaat çizgisinin türk menfaat çizgisi ile çakışması.

>Al bakalım dondurmanı
ne yapardın ?

Attached: avaraj anavatanlı piç.jpg (201x300, 16K)

user türkomanya'yı ayak tutan şey hep din oldu ve olacak. bu topraklarda türkçülük yapabilmen için açık ve net şekilde gayet hatrı sayılır derecede büyük bir türk nüfusu olmalı (ya da çok sağlam işlemiş bir asimilasyon politikası ama gel gör ki bunun aksini tarih bize açıkça gösteriyor).

bu tiradın seviyesini artıramazsınız ulan

Attached: recep-ivedik_4698_m.jpg (392x472, 106K)

eleman kapa çeneni

*ağzına osuruyor*
afiyet olsun :)

hey roaches

Sana katılıyorum user. İslam, toplumu çok fazla pasifize ediyor. Kendi milli geleneklerinin bile asimile olduğundan haberdar olmayan bi topluluk çıkıyor nihayetinde. Kötü olan şu ki yakın zamanda küçük çaplı da olsa bir uyanışın, öze dönüşün mümkün olacağını düşünmüyorum.

polonya, macaristan ve slovakya gibi ülkeler günümüzde roket hızıyla yükseliyor. ulus devletlerinin başarısı kanıtlanmıştır. avrupada bunu gördüğünden aşırı sağa yönelmeye başlamıştır.

hatrı sayılır derken kaç mesela ? ki din olmasın demiyorum üstteki kaldırılmalıdır diyen user değilim sadece azınlıkların bunu bizim tarihimize (Atatürk gibi ki Türkçülük yaptığı için daha iki taraf da çok saldırırlar) ve çıkarlarımıza karşı kullanmasının farkında olması lazım milletin

yeni gelen nesil dogmatik düşünceye büyük oranda karşı. bundan 15-20 yıl sonra din çözülmeye başlayacak türk halkı için. ama bu da aşırıcı kesimlerle çakışmaları tetikleyecek. yani mücadelesiz bir kurtuluş yolu yok bu lağım çukurundan.

din dogması kalkıyor ekşici h*manist gavatlar geliyor user pek bi iyileşme göremiyorum

YALNIŞLIKLAN ALTIMA POKİMİ YABDUM :d

Attached: 1529303860121.png (604x640, 161K)

gerçekten sığ ve bayağı bir bakış açısına sahip olduğunu düşünüyorum.
milletin bunun bilincinde olabilmesi için gerçekten çok iyi bir asimilasyon politikasına tabii tutulması gerekir. türkiyenin toplasan 5/2'i ancak etnik olarak türk'tür. üstelik te atatürk'ün gerçekten türkçülüğü bir şerbet olarak kullanması ve ülkede yaşayan etnisiteyi tümüyle bu çizgiye entegre edebilmek içinde ortaya attığı bir o o kadar saçma tarih/dil teorileri bunu kanıtlar nitelikle.

bu arada asimilasyon yerine eğitim çok daha uygun olucak.

şu anda da gavatlık var, sadece belli edilmiyor. mikrofonda oraya buraya sallamakla değil aksiyonla olur mücadele.
ekşicilerin bir kısmı gavat olduğu doğru ama içlerinde rasyonalist ve objektivist kişiler de azımsanamayacak kadar fazla. ki ihtiyaç da bu.

Yeni kurulmaya başlanan bir devlette farklı kültürleri bağlayıcı bi görev üstlenen, toplumu fazla ayrıştırmayan uygulamaları ben saçma olarak göremiyorum maalesef. Teoriler, tarihler doğru veya yanlış olabilir fakat o zamanı bugüne bakıp incelemek yanlış olur.

bu konuda sana katılıyorum user. bunun sebebinin de "a kötü/çöktü öyleyse b haklı/doğru" mantığından kaynaklandığını düşünüyorum. bu tip basit bir mantığın önüne geçebilmek içinde açıkçası bir "model" yaratılması gerektiği gerçek.

>Jow Forums entelektüelleri
AMINA KODUMUN GERİZEKALI HAMUR BEYİNLİ T*RKO PİÇLERİİİ
Sizin bu ülkeye verebileceğiniz tek fayda tarlanızı sürüp verginizi ödemektir. Eğer pseüdo entelektüellik yapacaksınız yallah ekş*ye

>toplumu fazla ayrıştırmayan uygulamaları ben saçma olarak göremiyorum
ben tarih/dil teorileri için söylemiştim. ben toplumu bağlayıcı bir görev görmesi için türklükten ziyade islamı/dini daha doğru buluyorum.

Geceleri /tr/ bir başka, fakat her güzel şeyin bir sonu olmalıdır. İyi geceler herkese.

Attached: Karım Tsumugi.jpg (1000x1227, 224K)

>pseüdo
Araya karıştırayım ki bi şey bildiğimi sansınlar.

Attached: 1543428533690.jpg (600x418, 27K)

kek be amına koyduğumun beyin özürlüsü, sahipsiz kalmış bir köpek gibi ilgisiz kalınca nasıl da kuduruyorsun.

yallah ekş*ye koçum

erol hoca alfa mıdır geyler

Attached: erol mütercimler.jpg (351x351, 21K)

cringed

islam bizi daha beter batağa çekmez mi user. Bugün yaşadığımız şeylerin, bulunduğumuz noktanın sorumlusu zaten i̇slam değilse nedir ki? Ülkenin üstünde kurulacağı, bizi birleştirecek temel bu olmamalı.

SİKMİŞSİN ORRRRRRRROSPU ÇOCUKLARINI KANKAM BENİM

Elhamdürillah elim ağırdır :DDDDDDDDDDDDDD

islamın ortodoks biçimini değil de protest tarafını baz alabiliriz. yani islamı tarihsel bir gerçeklik olarak değil de manevi bir terbiye biçimi olarak kabul edersek zararı olabileceğini sanmıyorum. bizi birleştirecek temel unsurun da bu çağda ulus merkezli bir politika, devleti "nazi almanyası" konumuna getirebilir.

YAV İSLAMIN ORTODOKS BİÇİMİNİ DEĞİLDE ORUL ORUL OROSPU ANANIN PİSLİK KOKMUŞ LEŞ AMÇIKINI ELE ALSAK ZAMKO? :DDDDDDDDDDddddddddd

>aynıibne

Attached: 8be.jpg (251x242, 14K)

Attached: ananısikenanon.jpg (438x231, 27K)

iki ibne o zaman

Attached: mp,550x550,gloss,ffffff,t.3.jpg (550x545, 34K)

Islamin, bunun yapılmasına izin vereceğini sanmıyorum user.
Muhtemelen

Bunda haklı olabilirsin user çünkü bildiğin üzere bu tip reformlar, devrimler için bir bedel olması gerekiyor. O yüzden ışık hızıyla yapılmış pro-kamal inkilaplarını başarısız oldu.

ağzına pırt yaparım

Attached: beyinsiz orospu çocuğu.png (434x167, 39K)

O zaman sıfırdan kuruluyordu devlet. Şimdi öyle bi derdimiz yok altyapı hazır, rahat rahat yapılır reformlar :]

tabi amına koyayım m*sloların gerçek olarak kabul ettiği şeyleri reform edeceksiniz değil mi amına kodumun beyinsiz sığırları

ananın altyapısıda sikişe 7/24 hazır zamqo

Yine iyisiniz la, sabahki tiradlara göre gelişme var.

anana sorsana, amırcığını sikerken gelişme katetmiş miyim?

beş asır önce ölen anka kuşu küllerinden yeniden doğdu ama hâlâ küçük bir yavru. tüyleri yeni çıkıyor. ama yakında binbir renkli hakikat kanatları gökyüzünü kaplayacak, doğuya da uzanacak, batıya da…

yauv iyi de bu lafı k*rtler için de diyebilirsin ki?

Bizans piçi anca hayal eder :Dddd

zaman gösterecek desu, beklemekten gayri yapılabilecek bir şey yok.

>Jow Forums köşebeylerinin görüşlerini kaale almak

Ax ulan...

Attached: 7999EFBB-D2AF-45FF-B6A4-41DF5C658D68.jpg (385x382, 37K)

youtube.com/watch?v=8gMCxCI9IBw

Pozitivizm öleli yıllar oldu. Hem milliyetçi, hem de objektif olunamaz. Öyle bir dünya yok. Birkaç irrrelevant ülke milliyetçilik taslıyor diye milliyetçilik dünyayı tekrar egemenlik altına alamaz. 1943 sonrası o şans bitti gitti. Uzatmanın anlamı yok. Ulus devletlerin çağı kapandı.

her yer imparatorluk kaynıyor değil mi amk salağı ulus devletleri çağı ölmüş diyor bide, her yıl yeni ulus devlet kurulurken bide. avrupada bir kriz olsun başlarlar yahudiler müslümanlar demeye yeniden

>her yer imparatorluk kaynıyor değil mi

YOU CAN’T MAKE THIS UP

oldu, biz kalkalım

posta cevap versene gerizekalı ne o zaman avrupadaki devletler ulus devlet çağı kapandıysa

youtube.com/watch?v=WOz4Da60hiE

Erich Fromm ne güzel yazmış. Keşke kitabını okusaymışım.

Erich Fromm senin ananı sikdi

öyle user ya, bu yahudi piçini keşke daha önce tanısaymışım; ama o zaman da şu an olduğu gibi yorumlayabilir miydim, bilmem.

youtube.com/watch?v=Cuca2GyQyWs

youtube.com/watch?v=BjjXL_S4Ovw

geceye bi şarkı bırak
youtube.com/watch?v=RQ-zQrUXUio

Attached: lain toothbrush.jpg (800x972, 125K)

Did you guys get unbanned?

ceding deden neslin baban hep kahraman türk milleti, ordularin pekçok zaman

Her an Belçika hükümeti Marakeş Antlaşması krizi yüzünden düşebilir. Malesef bu uyku uyumama engel oluyor. Zira Belçika'nın bir geleneği haline gelen bir olay var, hükümetten çekilerek istifa eden partinin bakanları toplu olarak Kral'ın sarayına mektup postalar. Bu mektubu saraya doğrudan kraliyet muhafızlarının başı ulaştırır. Gece 3-4 sularında gerçekleşen bu olay ile birlikte kral ağlaya ağlaya otuzbir çeker.

Attached: 1473794183574.jpg (636x778, 72K)

ekstazy ekstazy yiyorum bak eglenceeeeeee

ben yatıyorum, iyi geceler user-kunlar.