edycja popierdolonego kota
/polska/
Other urls found in this thread:
e cwele
czego cwelu
co odpierdalacie
pedaaauy
świętokrzyski....
jesteście żałośni
niby jaki tok myślenia wami kieruje żeby uważać że moglibyście sie ze mną mierzyć?
powiedz gdzie mieszkasz
ale nie troluj
przyjadę, przysięgam
co tam?
ile w szpitalnego płucach tlenu oooo zero gram d-.-b
co ci tak zależy
a nic, trzeźwieję, co u cb
a ide myć zęby i spac bo jutro musze wstac o 11
zależy mi pokazać tobie kto tu kurwa rządzi, jebana kurwo
dawaj ulicę i numer domu, tylko bez trolu
bo to pedał cwel co go stary nie kochał ani miłościa ani niczym innym więc szuka krawędziowców w internecie żeby się nim zainteresowali
to ja też pójdę wymyć ząbki
to tylko internet, niech się bawi
pjona
Panewnicka 65 Katowice
miałeś nie trollować kolegi
dowód że to ty?
zmuś mnie
>kolegi
chyb cwela
brzmi jak fajny kolega, zaprzyjaźnij się z nim
a ty co go bronisz zjebie
kogo niby bronie?
swojej starej kurwy
nikogo nie bronie, zostaw mnie
siebie też pewnie nie będziesz bronił kurewko bez kręgosłupa
calm it hospital
nie nie nie nie
to wy będziecie mi przynosić dobra materialne wspinając się na MOJĄ górę, taki jest efekt systemu który stworzyliście
tanquam ex ungue leonem
I am really gonna kill hospitaler
what a nudes
yes this
nie moge sie zmusić iść do spania
nom to
gib asylum
nie odpisuj na moje posty szymborski
zmuszę cię do śmierci
t.szpitalny
i tak jestem o krok od śmierci w tym momencie bo mi i dziąsła krwawią i jak sram to też
kiedy moge popatrzeć jak bijesz szpitalnego
a kiedy chcesz
obojętnie
jak ten zjeb bezironicznie powie gdzie mieszka
musisz go zachęcić
daj mu telefon
zapytaj jego ex, pewnie tez chce zebys mu najebal
az mi stanal
ale bym siniaczył go
napisz coś ciekawego szpitalny
umyłem głowe i sie kłade
branoc
eo świętokrzyśku, do jutra
Już ponad 100 lat ma miejsce konspiracja światowej plutokracji przeciwko zwykłym obywatelom.
Nie wierzysz? to wszystko jest w liczbach
Po pierwsze
w 1945 korporacje płaciły 50% federalnych podatkow, teraz płacą około 5%,
Po drugie, w 1900 roku 90 procent amerykanow było samozatrudnionych, teraz jest ich około 2 procent. To jest właśnie konsolidacja, umacnianie się rządu, osłabianie pojedyńczych osobnikow, za pomocą podatkow można to zrobić niezauważenie w ciągu dłuszego czasu.
Cała władza jest wybierana wenętrznie, ostatnich 23 prezydentow USA było członkami Komisja Trojstronnej, Komisja Trojstronna jest finansowana przez Rockefellerow and Rothschildsow
Kiedyś zadawałeś sobie pytanie po co to wszystko? Inwigilacja, Policja, prawo zezwalające na użycie broni palnej? czy to jest wolność?
Kiedyś zastanawiałeś sie dlaczego wielkie koncerny samochodowe płacą 2% z podatku kiedy pracownik przy lini produkcyjnej płaci 40%?
Korporacje rozrosły się do tego stopnia że nawet nie wiesz dla kogo pracujesz. To jest terror.
Terror wbudowany w system.
nie no serio, piszcie coś ciekawego
szpitalny jest zajęty czymś
nom to
Cała uwaga elit skupiona jest na osiągnięciu wniebowstąpienia, życia wiecznego jak i również poznania największych sekretów wszechświata, niektórzy z nich są dobrzy, niektórzy źli a niektórzy neutralni jednak ci dobrzy zazwyczaj nie organizują tego, ci źli starają się to zorganizować ponieważ łakną potęgi. Potężne osobowości nie chcą dominować innych ludzi, chcą ich raczej wzmocnić więc nie dążą do zjednoczenia do prawie samego końca, wtedy nadchodzą wszyscy zjednoczeni i pokonują zło. Ponieważ dobro jest o wiele silniejsze. Żyjemy na tej planecie i zarówno fizyka Maxa Plancka jak i Alberta Einsteina wskazuje na to że istnieje przynajmniej dwanaście wymiarów. Całkiem niedawno wszyscy ci naukowcy wychodzą i mówią że to wszystko jest fałszywym sztucznie stworzonym hologramem. Komputery skanują to i wskazują punkty napięcia gdzie grawitacja jest sztucznie wtłaczana do naszego wszechświata. To jest to co nazywają Ciemną Energią.
A więc jesteśmy niczym jedna myśl albo sen który jest malutką częścią w programie komputerowym, może w umyśle jakiegoś Boga czy coś takiego, to wszystko właśnie wychodzi na jaw.
Istnieje coś takiego jak ukryta przestrzeń tuż pod naszym trzecim wymiarem w której znajdują się największe okropieństwa jakie tylko można sobie wyobrazić, te wszystkie rzeczy nieustanie rozbrzmiewają i ciągle próbują wtargnąć do naszego wymiaru, kieruje nimi pierwotne zachowanie, instynkt polegający na ciągłym pięciu się w górę. Tymczasem najlepsi ludzie z ludzkiego gatunku są już w okolicy szóstego-siódmego wymiaru jednak aktualnie toczy się tam wielka wojna o zniszczenie ludzkości ponieważ ludzkość posiada wolną wole i może podejmować decyzje na jakim etapie chcą się zatrzymać. Posiadamy wolną wole więc zło może się od nas wydostawać i umacniać się, nie tylko dobro.
za długie, głowa mnie boli
nawet tysiąc telefonów nie odkupi waszej winy
chciałem ciekawy post
Elity wierzą że ścigają się, używając ludzkiej technologi używając naszych najlepszych umysłów w celu zbudowania oddzielnej cywilizacji gdzie zamierzają połączyć się z maszynami i wznieść się ponad zwykłych ludzi co według nich jest dobrą rzeczą bo myślą że ludzie są obrzydliwi i źli ale to wszystko elementu testu mającego na celu odnalezienie swojego człowieczeństwa
Wyszukiwarka Google została stworzona 20 lat temu w celu zbudowania ogromnego sztucznego systemu. W Google wierzą że pierwsza sztuczna inteligencja będzie oparta na aktywności neuronów z zbiorowej inteligencji całej ludzkości, z miliardami ludzi podpiętymi do niej w jednym wielkim myślowym internecie więc nasze myśli są używanie w celu zbudowania komputera z prawdziwymi neutronami który działa w czasie rzeczywistym który jest również fizycznie podpięty do nas, organicznych istot więc taki komputer będzie miał możliwość widzenia całej teraźniejszości jak i również przyszłości niczym idealna kryształowa kula jednak największy sekret polega na tym że kiedy masz taką kule i możesz przewidzieć przyszłość to otwiera się przed tobą możliwość stymulowania teraźniejszości i podejmowania decyzji dzięki którym możesz kontrolować również przyszłość, oznacza to koniec wolnej woli jak i również wszelakiej indywidualności którą znamy.
Obecnie właśnie ma miejsce kontratak ludzkości który ma na celu zapobiegnięcie temu zanim wszystko zostanie ostatecznie przygotowane i w zamian zaproponować normalną debatę na temat wyboru drogi którą powinna podążać ludzkość i wyeliminować z niej tych którzy kontrolują sztuczną inteligencje zanim ludzkość zostanie zniszczona.
to mu najeb
po co
Ci ludzie współpracują z Szatanem czy jakkolwiek chcesz go nazwać, Szatan jest między-wymiarową upadłą istotą nie z tego świata który przekazuje im wiedzę i technologię która umożliwi im zbudowanie tych systemów które już były używane na innych gatunkach inteligentnych istot, w skrócie Szatan jest między-wymiarową siłą która chce nas zmanipulować i zmusić do zbudowania czegoś co raczej nas pochłonie i zabije niż zachowa podzieloną wolną wole która pozwoli nam zbudować coś lepszego dla naszego gatunku.
lol plumb
NOOOOOOOOOOO DELETE IT
ale nuty słoocham
jakiej
o takiej
youtube.com
za co ją lubisz?
za to pianinko
to fajnie szpitalny
ne szpitalny
to kto
nikt
nie jesteś nikim
skąd wiesz
bo cię nie znam a znam nikogo
to jestem kimś nikim
nje
tak
kanje znowu ćwierka
ostatni gasi świecę
szpitalny gaś świece
prosto do dziupli
szpitalny poparzył się woskiem
nie chce mi sie spać
Zabić wszystkich żydów
to co robisz
bede siedział aż nie zaczne przysypiać
to połóż się a nie siedź
i mam sie gapić w sufit?
>Wbudowany w program Firefox czytnik kanałów i dynamiczne zakładki zostaną usunięte w grudniu 2018, wraz z publikacją wersji 64 przeglądarki.
Kurwa mać
szpitalny idź spać bo coraz bardziej ci odpierdala
nom to
skoro tak mówicie
to gasze światło bo też chce iść spać
szpitalny jest pojebany
no jest
ćśś, idziemy spać
ja śpie obok szpitalnego