Okojeb edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
google.com
youtube.com
kurir.rs
youtube.com
youtube.com
instagram.com
youtu.be
xhamster.com
twitter.com
upoznajte parove pocinje za 10-ak minuta
What the FUCK is wrong with you?
osjećam se usamljeno
kako brt svi smo u lokalu zajedno a i vila parova je puna ljudi
Jebem ti život i žene. Točno sam znao. Garantiran da je bio neki GoodGuy Adnan u selu koji je ucio programiranje, bio povucen, isao u minaret il di vec idu Balije, no glupača ga je odjebala za ovog "bad boya" kojeg je mislila da moze promjeniti. Eto ti sad kozo reterdirana sad ces 50 godina zivjet u paklu al neces imat muda si okončat život jer ti picka nije zadovoljena. Za to vrijeme Adnan je digao se na srednji sloj u Njemačkoj i oženio neku Arijevku. Jebote uzeo bi glupačama sva prava, kuje.
Does that hurt?
OCEK UBICU SE JAVI MI SE, JA NE VIDIM SMISLA ZIVOTA BEZ TEBE
Odjebi ženski rod
Potrebna mi je kad slusam tuzne pjesme da simuliram gubitak/izdanu ljubav.
Prevarila te?
da, nakon sto smo postali buduci par
Čudna ti je rečenica, šta znaći budući par?
NOVA HITCINA DBI DBI
youtube.com
youtube.com
youtube.com
BUDUCNOST, ORANDZADA SVT & MLADI SKUTER DBI
Sad gledas parove a za 20ak minuta Vucica na RTS.
Kako je to živjeti u Srbiji?
mene su jebali u sve tri očne duplje
opet sam ždero kekse
vse je to prav, dokler oni ne bo začli tebe jesti
sta te zanima
Je l moguce da bosanci gledaju albance kao bracu
Kako cuckovani ljudi
>srpska cetnicka dijaspora druge generacije
instagram.com
Pa izgleda mi ko čista egzotika ovako sa strane. Degenerično ponašanje, nedjevice posvuda, alkohol i droga posvuda, besparica nemoral. Ne vidim svjetlu točku u Srbiji.
bosnjaci*
pa i hrvati to rade
Kod mene je slavljenicka atmosfera.. Pijem Augustinerbräu i slusam Nik Carku-Gjergj Kastrioti Skenderbeu-Çesk Ulaj video
Možda mediji, većina Hrvata, osim u Istri, prezire Šiptare. Pogotovo u Dalmaciji i Zagrebu.
a sta kao nije isto kod vas?
Srbi su uvijek bili opsjednuti nama Arbanasima.. Uvijek su zeljeli da nas asimiliraju i u Srbe pretvore.. Paja Jovanovic je naslikao najljepse slike arbanaskih i arnautskih ratnika.. Procitajte srpsku epsku pjesmu Marko Kraljevic i Musa Kesedzija.. kako su Musu opisali u pjeami.. npr. da ima 3 srca kao simbol velike hrabrosti..
Cestitke nasim dragim prijateljima Albancima,jako vrijedan narod.
Dan zalosti u Smrdiji! Smrdi su dotakli dno!
Kosovo ima svoju politiku koju slijedi ne slusa misljenja susjednih drzava, Kosovo se danas moze oduprijet agresiji, neka jacaju i ulazu u svoju vojsku.
E moji Arbanasi. Vi ginete i borite se da opstanete, a vase dijasporke se udavaju za sve osim za Albance (cast izuzetcima npr. katolik Malisorima iz Michigena i Toskama u Texasu). Radjaju male Crnce, Kineze, Turke.. Svega sam se nagledao i dozivio. U Hrvatskoj svaka se uda za Hrvata, u Bosni za Bosanca, u Italiji za Talijana.
Drkam na Cazima i kako jebe srpske gospodje
Ja kao osoba albanskog porijekla sam imao neizmijerno veci prolaz za druzenje i upoznavanje sa Bosankama, Hrvaticama, pa cak i Srpkinjama nego sa Albankama. Sve bude ok kad god sam upoznao neku Albanku, sve dok ne kazem da sam i ja porijeklom Albanac.
NE SERITE NEGO DAJTE UZIVO PRENOS OD BAZZINOG OBRACANJA SRPSKOJ NACIJI ODMAH SADA!!!
Pa nije toliki nemoral i postoji izlaz. na primjer u nas, ako želiš vodditi zdraviji život, možeš nać moralnije ljude u društvima koja su u okvire Crkve, od planinarskih društva do zborova tako, malonogometnih klubova i tako. Nađe se i tamo nemoralnih, ali i takvi su došli tamo pronać zdraviji život. A u Srbiji ne znam kome bi se obratio i di bi išao da nađem djevicu ili barem ne kurvu. Kod nas npr svaki studentski dom ima crkvenu zajednicu koje su dosta popularne, znači nikakva niša nego baš ide puno ljudi, kad sam pričao sa studentima iz Srbije za njih je to strano totalno, baš mi ih je bilo žao, čak vidiš da traže neki izlaz ali jedino sto ima su folklorne grupe, al to je isto sve orgijane i larpanje pravoslavlja.
Bošnjaci*
I da ali više ima veze s dobrim međuodnosom koji se izgrađuje na vjeroispovijesti i što nas već ispočetka ophode prijateljski ili nas bar ne diraju, svi Albanci koje sam upoznao su bili kul i ne znam šta je loše na tome
Uostalom ovako među sobom nemamo visoko mišljenje o njima, smatramo da su previše tribalistički
A i isto to rade Hercegovci i Hrvati
>biti ovoliko plavotabletiran
ajde se ti lepo vrati nazad na plebbit sa tim pricama o crkvenom """moralu""" lol
Yikes
Hercegovci jesu Hrvati
o cemu pricha danas?
ovo i ja trazim, evo vec je pocelo koliko vidim 20:00 je
jesu kurac
Ne govorim da postoji istina iza Crkve, nego da postoje okviri oko nje gdje nać djevicu ili barem tradicionalniju djevojku, ja te pitam kako to uraditi u vas?
Bosanski Srbi i bosanski Hrvati su Bosanci
>t. zetovac
>nego da postoje okviri oko nje gdje nać djevicu ili barem tradicionalniju djevojku
ne postoji takvo nesto danas osim u bas zatucanim sredinama, nego si jos zelen pa ne shvatas
"Muh Trebinje", odi do Mostara, Čapljine, Širokog itd pa popricaj s ljudima hahahha, a nego šta su onda?
Zar to nije ista hrvatska koja vole crnacke kurceve
pa oni misle da su hrvati, kao sto neki misle da su srbi lel
Pogodi odakle znam da ti je ćale iz Hercegovine lele
Botovi
BAZZA NA TV-U!! NA KOLENA PRED BAZZOM!!!
Kod nas to postoji i u gradovima, kao što rekoh, u okviru Crkvenih zajednica, eto vidim da si čak malo ljubomoran na to.
Pa naravno, kurve su svugdje, ali velim kod nas postoji alternativa, kod vas ne, žao mi vas je serbbros.
Znate da želite cure tradicionalnu ortodoksnu srpkinju al na zalost to mozete, kao sto ste sami rekli, u "zatucanim" krajevima. Eto tu leži problem, takve ljude nazivate zatucanima, eto to je neka rezlika zbog koje sve nije tako sivo u nas.
Ma nije, mater je iz BiH :P
prestani srat
>Kod nas to postoji i u gradovima, kao što rekoh, u okviru Crkvenih zajednica, eto vidim da si čak malo ljubomoran na to.
ne mislim na same crkvene organizacije nego na "moral" o kojem pricas koji se navodno praktikuje u okviru njih
ti nisi svestan svoje nesvesti decace
O V O
B
O
UFFF jel musulmanka?
>ne mislim na same crkvene organizacije nego na "moral" o kojem pricas koji se navodno praktikuje u okviru njih
A misliš i ta je to paravan za karanje?
Istina ima i takvih, al to detektiraš i odjebeš.
sto znaci da je isto kao i svugde
>Ima kurvi u Hrvatskoj ali njih 15 sto ne zele da se jebu pre braka one predstavljaju nase zene
o cemu prica o cemu prica o cemu prica
ovo
mrzim žene
ahahahhaha dal je john bosnich realan????
opet sere prenemaze se
Jeste debili, ne kazem da predstavljaju naše žene, nego kažem da na primjer u Zagrebu imas nacina kako nac qt djevicu, pitam te di to imaš u Beogradu, ne kazem da nema nemorala nego da postoji izlaz, kako manipulirate s mojim recenicama. Pitam vas, u zagrebu ima izlaza iz nemorala, di to ima u Beogradu?
Hvala Bogu nije hahaha, odakle ti ta pretpostavka, Bože sačuvaj
>nego kažem da na primjer u Zagrebu imas nacina kako nac qt djevicu
>on zaista veruje u ovo
lolara rokni se
Gospodin Vucic objasnjava trenutno, jebem majku onom ko se ne slaze sa njim, mada tih je jako malo, ispod cenzusa.
narkomancina bolesna lepo ga je skuzio Bazzoljub Petrovic.
Eto, čista ljubomora jer kod nas ima izlaza, čemu to brate? Ako si toliko ogorčen sodomom i gomorom u BG dođi u ZG, izlaz iz nemorala je ovdje moguć-
rekoh prestani srat
ajde ne seri crvatu bre
ob gledanju kulturnega dela poročil me je zadelo: prava rdeča tabletka je, da je tudi dalmatinska muzka v osnovi srbsko-turško sranje
Šta fali bošnjakinjama, najbolje žene dbi
ovo dbi, medju njima vec ima sansi da nadjes punoletnu devicu
vojni rok /exyu/ edition
jedem hladnu picu iz pekare i pijem kolicu
legendo!
krepat ćeš od infarkta
neironicno uzivam u marijinim vlogovima iz NY
Nećeš naći normalnu 'nedevicu', ženski inceli su gori od muških
ovo ti nije trebalo
NEE NIJE ISTINA
pokusavam vjezbati da negiram lose efekte
posro sam ti se u usta
gf otisla doma
ja ostao sam za vikend
tripsi odlucuju sta cu raditi
Zhiwish kao car
recite kaj hoćete al kosovska vojska ima jeben emblem
stavili su albanskog orla
kaj god, brutalno izgleda
realno nemoj zajebavat
da smo imali nekog sposobnog na vlasti, kao tudjmana, bubrek brigada ne bi postojala a bubrekari bi traktorom preko prokletija, kao kninski srbi preko drine
nego smo imali slobu
postaj njenu sliku
xhamster.com
HNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNG
mi smo imali podršku zapada, vi ste se tu sjebali
kak je generalno sad u srbiji, ljude boli kurac zbog vojske jel tak? čitam na b92 da je neki vaš ministar obrane mislim rekao da rade tu vojsku da napadnu srbiju
di taj lik živi?