kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
444.hu
youtube.com
youtube.com
hirado.hu
youtube.com
youtu.be
youtube.com
twitter.com
ÉBRESZTŐ FEL HÉTALVÓ LUSTASÁGOK KI AZ ÁGYBÓL!
A nap kérdése:
Ánon mit szólna egy közös /ka/ szilveszteri (IRL) bulikához?
v*déki vérengzést rendeznék
ezvinném a bicskám
havazik
ma is lesz tünti?
Eljött az anime ideje.
magyar=cygan
ma meghógolyózzuk a rendőröket és megfürdetjük a rendőr néniket
Ez történik ha egy belpesti csíra szabadbölcsész konfrontálódik a vidékről felrendelt alfahímekkel
444.hu
>félszemű mártiriusz bekúszik a képbe
Nem értem
ugyanígy vagy még rosszabbul jártak 2006ban a v*déki szarok, a rendőrök mindig rendőrök maradnak
Jó de 2006ban ott volt előzménynek a székház ostroma ahol az ultrák súlyosan megalázták a rendőröket. 23-án revansot kellett venniük hogy ismét legyen tekintélyük. De most nem volt semmi, csak le akartak csicskítani egy pesti szójafiút.
>v*déki képzelgések
amikor anyádat teherbe baszta rikárdó gondolom az is nagy győzelem volt
egész sok hó esett
kezd kellemetlen lenni mert lassan le kéne takarítani a bejáratot
youtube.com
>aéa nincs magyarul beszélő lengyel helyeske bn
szörnyű, nem helyeske és rosszabbul beszél mint egy géphang
ánonnak hogy sikerült feldolgoznia annak tragédiáját, hogy a lány, akinek az arca mindennap megjelenik a gondolataiban, és akitől legszívesebben csak a halálos ágyán válna el, nem hogy nem szereti őt, de valószínűleg még csak eszébe se jut neki, és hogy hiába reméli, hogy egyszer majd véletlenül összefutnak valahol, mert ennél még arra is nagyobb esély van, hogy hazaviszi az ötöslottó főnyereményét?
nem történt még ilyen velem
á nem vagyok már 14
Dj user, tudsz még jó kis industrial technóst gesaffelsteinon kívűl?
kurva anyád
ELÉG VOLT SZARBÁN ÉS A SZABDKŐMŰVES ZSIDÓ ELLENZÉK ÁMOKFUTÁSÁBÓL!!! HUNGARIZMUST MOST!!!
youtube.com
mék a mekibe. Mit vegyek
két dupla sajtburgert meg egy csibeburgert, az alsó bucikat vedd ki, emelj tornyot belőlük, és élvezd az olcsó proteinbombát
meg a koleszterinbombát
lol
>implikálni hogy a koleszerinnek bármi köze lenne a szívmegbetegedésekhez
ha nem vagy genetikai selejt szó szerint semmi bajod nem lesz egy koleszterindús étrend követésétől
én idén kivételesen haverokkal leszek Erdélyben
a szilveszter amúgy se a legjobb idő, nem lehet csak úgy beülni valahova, éjfél után nehéz hazamenni, házibulit meg gondolom egyikőtök se akar szervezni
a nagycsöcsű trafikoslánnyal álmodtam, arra ébredtem hogy két húzásra vagyok attól hogy a takarómba élvezzek
nem is emlékszem hogy utoljára mikor lapátoltam decemberben havat
jáccik ezzel valaki?
kurva jó hől
Bázisolt pucér kirobbatotta az ellenzéket
youtube.com
jövő kedden szétbaszok mindenkit a kurva anyjukba
miért pont jövő kedden?
hát mikor máskor? Kedden mindig ráérek
lehetne hamarabb, holnap pl?
TÜNTIKEH
nem, csak kedden
Most ülök a wc-n ès büdizgetek. :3
egy undorító korcs féreg vagyol
Nekem is kell már, de még fél óra, mire hazaérek.
seggfájós fityiszest fogok vacsorázni
nemrég megvettem, még nem próbáltam
orbán viktor egy nagy formátumú államférfi
Miért ilyen komfi a tél?
magyar=cygan
Jokó az univerzum csodája
kii?
csináltam karamellás teát.
Csináltam gaiwanos teát
az is finom.
olvass előtte egy leírást mert geci frusztráló ha vakon kezded el
Jól hangzik.
>három napja olyan 1600 és 1900 kalória között ettem mert egyszerűen megzavarodtam az éhségtől
>fogytam
Szerintem pár száz kalóriával magasabb lehet a BMR-em mint korábban feltételeztem.
Bázisolt magyarnépmesék-postázó.
valami mozgást űzöl már tesi?
hát ez elég buzisan hangzik már ne haragudj
tegnap vagy fél órát sétáltam, meg próbáltam pár fekvőtámaszt de meghaltam tőle hamar.
Ha eddig kétséges lett volna hogy ki áll a tüntetések hátterében
aranyos róka
oké reddit.
Pusztuljon Orbán!
ezt a propagandát már csak a nyuggerek veszik be, őket pedig meg lehet venni egy kis kuponnal meg egy csirkefarháttal.
akkor is buzis akármit mondasz
ennyi erővel ihatnál almás-fahéjasat is
oké reddit.
>tényleg akadályozták a törvényhozást
>tényleg erőszakosak voltak a tüntetések
>tényleg előállítottak külföldi aktivistákat
mi van ha igazuk van?
Sajnos ezzel az a baj hogy békés megmozdulásokkal semmire nem mégy, és soha nem is ment senki a történelem során. Ha változást akarsz elérni ott azért tenni kell aktívan.
Hamarosan indulok belpestre találkozni a belpesti ballipsi haverjaimmal.
Hogy reagáljak, amikor felhozzák a tüntizés-témát?
én a jobbos haverjaimhoz megyek hamarosan belpestre
az a baj uzsonnához megittam két sört, jaj de nincs kedvem megmozdulni
irigyellek, hogy vannak jobbos haverjaid, nekem egy sincs
egyszer bemutathatnál nekik
>vannak barátaik
takarodjatok innen mocskos normál férgek
nem élveznéd mert a beszélgetés fele robbantó nosztalgiázás a közös emlékekről
hogy tudsz egyáltalán barátkozni libsikkel?
nálunk egy srác van aki a képzőművészetire ment és többé-kevésbé tipikus buzizsidó lett belőle, ő meg megtanulta hogy ne beszéljen politikáról mert úgyis csak kiröhögik a nyüsszögéseit
őszintén szólva nem zavar hogy kicsit megdobálják a rendőröket, nincs ezzel semmi baj, csak ne akarják már megenni a tortát meg meg is tartani
ha obstruálod a törvényhozást akor ne csinálj már úgy mintha te lennél a rend és a törvényesség őre
abban meg egészen biztos vagyok, hogy bármilyen változást akarnak ezek a koszos vöröszászlós hippik, én azt nem akarom
nekem vannak jobbos meg balos haverjaim is, együtt szoktunk debelni a megosztó korcsokra
bázisolt radikális centrista
te is megosztó vagy csak nem nem az egyik végről vágsz le sok embert hanem mindkét szélről egy kicsit
>obstruálod a törvényhozást akor ne csinálj már úgy mintha te lennél a rend és a törvényesség őre
Ha a törvény igazságtalan, teljes mértékben jogodban áll ellenállni, sőt kötelességed mint tudatos hazafinak. Emlékeztetnélek Deák Ferencre.
>abban meg egészen biztos vagyok, hogy bármilyen változást akarnak ezek a koszos vöröszászlós hippik, én azt nem akarom
Aki a saját népét akarja rabszolga igába hajtani az hazaáruló.
Művelődjetek, gecik!
youtube.com