edycja postępowa
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtu.be
twitter.com
postęp i tolerancja
seks cipa ruchanie
nie poszedłem na zajęcia ponieważ wolałem pospać
opinie?
masz włosy jak STÓG SIANA głupia szczotko
nom to
to zapierdalanie już wkrótce z takim nastawieniem
chciałbym zapierdalać żbsz
a to nie ma jeszcze jakieś przerwy świątecznej?
t. magisterka obroniona w 2012
dziadku...
od piątku mam
jestem studentem i mam egzaminy wspominalem juz ze jestem studentem i studiuje i mam egzaminy? mialem egzamin u promotora w ogole studiuje w poznaniu i mieszkam w akademiku i studiuje bo jestem studentem i nie moge zamknac ryja na temat moich studiow bo jestem studentem to znaczy ze studiuje i mam egzaminy ktore zdaje albo moge nie zdac i mam egzamin u promotora bo jestem na piatym roku i mieszkam w akademiku w poznaniu bo tu studiuje i jestem studentem co mieszka w akademiku tu i studiuje i ma egzaminy bo wiecie jestem studentem i studiuje ale na wyklady nie chodze potem egzaminy i spotkania z promotorem ale sie nie ucze bo sa drugie terminy a melanz w akademiku wazniejszy hehe takie zycie studenta wiec tak jak mowilem studiuje w poznaniu i mam egzaminy i mieszkam w akademiku bo jestem studentem ktory studiuje i mieszka w akademiku w poznaniu i mam egzamin u promotora na ktory sie tylko rano uczylem a poza tym sie nie ucze bo jestem studentem ktory studiuje i wazniejsze jest sie najebac w akademiku ruchac studentki jak prawdziwy student ktory mieszka w akademiku tak jak ja i studiuje ale nie chodzi na wyklady i sie nie uczy na egzaminy bo sa drugie terminy hehe jestem studentem i studiuje w poznaniu ale nie chodze na wyklady bo nie trzeba i mam egzamin ale wcale sie nie uczylem tylko postowalem tu i mam egzamin u promotora na ktory uczylem sie rano bo wczesniej nie moglem bo mieszkam w akademiku i pilem alkohol i ruchalem studentki wiec nie moglem sie nauczyc bo jestem studentem ktory studiuje i mieszka w akademiku takie jest zycie studenta ktory studiuje i mieszka w akademiku i ma egzaminy ale sie nie uczy bo sa drugie terminy wiec nie trzeba sie uczyc i chodzic na wyklady bo tak robia studenci ktorzy studiuja i mieszkaja w akademiku jak ja student ktory studiuje i mieszka w akademiku i ma egzamin jak to studenci ktorzy studiuja tacy jak ja bo studiuje w poznaniu i jestem studentem i nie chodze na wyklady i mieszkam w akademiku i sie nie ucze na egzaminy
było
GOOD DAY
>GOOD DAY FUCK IN POLISH YOU DONT UNDERSTAND?
>GIVE ME WHAT YOU HAVE IN HAND
>GIVE IT TO ME
>LADIES AND GENTLEMENS THIS IS NIGGER
>HEHE LOOK HOW STUPID HE IS xD
>OK LETS GO FURTHER
> O! HERE WE HAVE A WALL. DO YOU LADIES AND GENTLEMENS RECOGNIZE POLISH WALLS? THICK, SOLID, MADE OF BRICK.
> HERE WALL OF SHIT. THEY SHIT INTO A BUCKET, LADIES AND GENTLEMENS, EVERYONE FROM VILLAGE TO ONE BUCKET AND LATER, MOVE YOUR ASS SIR, THEY TAKE IT WITH HANDS, MIX IT WITH STRAW AND, CAREFUL LEVEL, AND THEY MAKE WALLS.
>AND THIS LADIES AND GENTLEMENS HOLDS. IS SOLID, CHEAP IN MAKING AND WHAT'S MOST IMPORTANT SERVES ITS PURPOSE. AND IN POLAND? IN POLAND LIKE IN FOREST.
to już rok ponad
ale ten czas zapierdala
Poznań to smród ale mniejszy niż Warszwa albo tzw. ziemie odzyskane.
a co to ma do rzeczy
że śląsk jest najlepszy
to ale ruchać studentów a nie studentki
bo on studiuje w poznaniu i w akademiku mieszka nie umiesz czytać szczylu
>ktoś to serio napisał
o kurwa xd
śląsk to większe podludzie od kaszubów
śląsk jest lepszy od samych niemiec
>my byli kopalnie wungla i kuuuurwa
piecze goroli jebanych
nowokurwo
Dolny Śląsk za Pana Niemca > długo długo nic > Śląsk Cieszyński > Opolszczyzna > długo długo nic > Górny Śląsk > długo długo nic > Dolny Śląsk obecnie
tak było i jest i nie będzie inaczej
prawie dobre ale opolszczyzna przed śląsk cieszyński i dolny śląsk obecnie przed górny śląsk obecnie
>opolszczyzna przed śląsk cieszyński
może być, kwestia gustu
>dolny śląsk obecnie przed górny śląsk obecnie
no chyba cię popierdoliło
too wyngiel i wodzionka najlepsze potrawy regionalne jebaci shabowe
>jebaci shabowe
to ale nieironicznie
Ale heca zuchy kuzyn sobie przygruchał i sprowadził bez zapowiedzi na święta narzeczoną z Egiptu. Takie małe brązowe z zielonymi oczami i z chustką na głowie, w sumie nawet ładna. Ponoć katoliczka obrządku koptyjskiego więc moga się hajtać bez komplikacji. Cwanie to kuzyn rozgrywa bo jest od niej dziewięć lat starszy - on 32, ona 23. Z drugiej strony ewentualni synowie będąmieć przejebane bo pół brązowi i pewnie manleci bo ona z metr pięćdziesiąt a i kuzyn niewysoki.
Stara się dziewczyna dukać łamaną polszczyzną. Na razie się dowiedziałem, że jej ojciec miał poloneza.
Ciekawe co babcia powie.
>synowie będąmieć przejebane bo pół brązowi i pewnie manleci bo ona z metr pięćdziesiąt a i kuzyn niewysoki.
uff ale bym takiego
jebane pedofile
WUNGIEL CZARNE ZŁOTO KŁUUUURWA MY BYLI NAJBOGATSI POLACY I CHUJ AŁTONOMIA KIEDY
wyobraziłem sobie go jako 18 latka debilu
wrocław>wszystko inne na górnym
jedyna dobra rzecz ze śląska to kobiety
ciekawe ile hajsu ślązaczka trzepie na tych fotach
dp
>przemysł w cywilizowanych krajach jak USA, Niemcy, Japonia
zaawansowana elektronika, samochody, rakiety kosmiczne, sprzęt medyczny i badania farmakologiczne
>przemysł w osranym chlewie jak polska
kopanie dosłownego czarnego gówna z ziemi i jeszcze dopłacanie do tego xD
prawdziwe indianki mają do poziomu oczu to czerwone
>ślązaczka
w sensie coalburner?
>z chustką na głowie
w sensie ubermensch
witamy nowokolegę serdecznie
powiedz jeszcze jak to polacy ukradli flagę czechom i jaki to jest naród kundli
Przypomnienie, że nakrycie głowy podczas mszy było dla kobiet w kościele katolickim obowiązkowe do 1983, a liturgię w językach innych niż łacina wprowadzono w latach 60. Spytajcie babć.
wybacz że mam życie i nie siedzę tu 24/7
fajnie nie nowociota bo nie siedzę 24/7
nie jestem nowy po prostu nie siedze tu 24/7 -.-
no mnie by na taką pralke nie byłoby stać
kto to chomik
chłopcy też owo
Czasami żałuję że politycy ONZu i ZSRR byli zbyt dużymi cipami żeby wywołać otwarty konflikt podczas Zimnej Wojny, który zakończyłby się wymianą arsenału nuklearnego.
Pomyślcie jak by Polska wyglądała po takim falloucie. Żadnych januszy, żadnych grażyn, żadnych sebixów, żadnych karyn. Przetrwaliby tylko najsilniejszi, i na fundamentach takich genów, zasilonych dodatkowo przez nasienie przechodzących przez polskie terytoria żołnierzy NATO/ZSRR powstałoby nowe polskie społeczeństwo, gotowe do odbudowy na warunkach tych samych co inne narody.
Zaś my, gdyby nasi rodzice przetrwali, uczylibyśmy się pożytecznych umiejętności jak polowanie, samoobrona czy przetrwanie w dziczy, zamiast siedzieć przed japońskimi kreskówkami na monitorze i pierdzieć w fotel.
youtube.com
A tak poza tym, anoni, jak znaleźć gf?
>tug siedzę tu 24/7 i znam wszystkie memy
kto to chomik?
nom to
nom to
co to e x
dawajcie nowy mem to zapisywanie miniaturki tego obrazka i postowanie tak żeby tracił na jakości zobaczymy co wyjdzie
to taki gość co siedzi tu 24/7 i zapisuje (chomikuje) wszystkie memy
Obie babcie były w PZPR a jeden z dziadków był dosłownym ZOMOwcem nie wiem czy kiedykolwiek byli w kościele.
uf ale brzuchol
dobra
wirus nie zapisywać
mewujecie?
spoko
zapisywać nic się nie bać
a kto to taki
gomik
nie muszę
no eeeejjjjjjjj
ślązaczka
co homick?
heh
>While premium snapchats are growing in popularity, the IRS is offering internet users a cash reward for reporting snapchat models who make over $10,000 a month with their service. “keep these thots coming” said an IRS representative, “this national debt ain’t gonna pay itself”. Are you thinking about reporting your favorite snap model? you probably should.
>rami_malek
Tak właśnie chrześcijańscy egipcjanie wyglądają btw.
ale język i tak trzymasz na podniebieniu mam nadzieje
Flex i Bison to jednak zajebista sprawa.
youtu.be
>tug widzisz fajnego boja na czanie
HOT
>over $10,000 a month
dobrze tak kurwom
Flex - Generator analizatorów leksykalnych.
Bison - Generator parserów gramatyki
dosłownie nic nie daje, większość snapchatowych dziuń oddaje podatek z działalności a nawet jeżeli nie, to IRS jest zbyt zapracowany żeby sobie tym dupsko zawracać
flex on me
i'll bison you
no thx
zaczął tracić na jakości to powiększyłem żeby naprawić
we will we will homick you
bazowany
what does that even mean
Kto was bykował za gówniaka? Ładna/ładny był?
tacy co było po nich widać na pierwszy rzut oka że są z patologicznych rodzin
moim zdaniem brzydcy, może więziennemu by się podobali
patusy brzydkie
dosłownie klasowe debile. parę lat temu spotkałem jednego na ulicy to był wychudzonym ćpunem i cały się telepał i mnie prosił o hajs i mu nie dałem
Biliśmy się z kolegami i dostawałem często wpierdol by byłem mały.
mi się podoba więzienny a ja jestem ładny ehh
patole zwykłe z mordy troche jak świnie
nie byłem pizdą i nikt mnie nie bykował
wychowawczy mówił że więzienny się zresocjalizował już, to może mu się zmienił gust
wychowek go namówił na frajernie
jem ciastka korzenne