Dosje X izdanje
prethodna nit:
pitanje dana:
koji su vam planovi za 2019.?
Dosje X izdanje
prethodna nit:
pitanje dana:
koji su vam planovi za 2019.?
>Tehnologija i drustveni mediji nisu striktno americka stvar koju je nama neko doneo i silom nametnuo.
Ali termini koje ti koristiš (bumeri i zumeri) jesu, jebem ti mater retardiranu.
>Ako mislis da je nasa srpska kultura nesto sto treba da se konzumira ili ne daj boze cuva i neguje, ubij se.
Neironično mi je čak i "savremena" srpska kultura draža od američke, i to kažem kao Mađar. A ako ti misliš da je tvoja kultura nešto na čemu se ne može raditi i što se shodno tome treba zameniti nečim stranim i američkim, ja stvarno ne znam šta da ti kažem. Ako još i pritom misliš da je taj kancer nešto što se razvilo u vakuumu a ne pod kojekakvim zapadnim uticajima, onda se neironično ubij.
Koliko je ovo retardiran argument, to je kao da kažeš da neko ne sme da kritikuje srpsku kulturu i da treba automatski da svoju kulturu zamenilo srpskom zato što je Tesla bio Srbin, a on eto i dalje koristi struju. Čovek bi pomislio da biste pre sitničarili i tražili neke tračke licemerja nego da možda sagledate širu sliku i da vidite u kom smeru ova globalizacija ide.
turbofolk je nastao osavremenjivanjem tzv. "narodnjaka", promovisanim od strane komunista po uzoru na trendove u sssr-u; "selo gori a baba se češlja" i slične serije koje ismevaju seljaštvo imaju identičan izvor, budući deo borbe protiv "kulaka" - radoš je samo nadživeo propast komunizma, ali je kapitalizovao nedostatak evolucije svesti u srbiji; rijalitiji jesu došli iz sad, ali su parovi u potpunosti srpski produkt
>Koliko je ovo retardiran argument, to je kao da kažeš da neko ne sme da kritikuje srpsku kulturu i da treba automatski da svoju kulturu zamenilo srpskom zato što je Tesla bio Srbin, a on eto i dalje koristi struju.
tesla je školovan u gracu (austro-ugarska) i veliki deo života, uključujući skoro celokupnu istraživačku karijeru, proveo je kao amerikanac; sa srbijom je više dodira imao onaj francuz što šatro pomaže srbe na kosovu nego tesla
smrdi konac uzasno smrdi
to sve zbog yt kanala? damn son, kako jebote? ajmo brainstormat pa uspjet skupa i podjelit lovu.
>mix between european and turkic
da zbog turskih gena smo najvisi ljudi na svijetu lolara
opet sam drko kurac
inace da li je nofap sprdacina sto su ameri izmislili ili stvarno radi???
Mislim da ipak shvataš poentu. Možeš kritikovati Ruse iako se služiš ruskim izumima, možeš kritikovati Kineze iako se služiš kineskim izumima, isto važi i za Amerikance, Britance, Francuze i bilo koju drugu državu.
Ali umesto da pošteno raspravljaš o američkoj kulturi i njenim prednostima i manama, ti si toliki paćenik da svoje argumente svodiš na "hurr durr ti koristiš taj i taj izum," kao da je to uopšte bitno u kontekstu KULTURE jedne nacije.
>inace da li je nofap sprdacina sto su ameri izmislili ili stvarno radi???
da sorošovci koji zele smrt bijeloj rasi su izmislili to, nemoj se dati bajo.
pa da li da drkam ili ne?
zaš pitaš ovdi?
onako
fakat si ljubičica
Destilirach
He лaжи, бoлecникy мaлoyмни пopeмeћeни.
Пpeтepaнo дpкaњe, пoгoтoвy нa пpoнoгpaфy, paзapa чoвeкa.
Зaпитaј ce caмo зaштo јe пpoнoгpaфијa бecплaтнa a кoштa дocтa дa ce cними и дa ce oдpжaвaјy cepвepи.
Cмaњyјe нивo тecтocтepoнa, пoвeћaвa пoтpoшњy пpoтeинa и витaминa, пoвeћaвa жeнcтвeнocт a cвe зa мaлo yживaњa...
naravno druze, izdrkaj 10 puta, to je zdravo. ne zelis valjda da dobijes rak prostate hehe
>Cмaњyјe нивo тecтocтepoнa, пoвeћaвa пoтpoшњy пpoтeинa и витaминa, пoвeћaвa жeнcтвeнocт a cвe зa мaлo yживaњa...
zbog čega se ovo dešava, zbog lučenja sperme?
>Cмaњyјe нивo тecтocтepoнa
Nađi bilo kakvo iole validno naučno istraživanje koje ukazuje na korelaciju između drkanja i niskog testosterona, i možda ti čak i poverujem.
Plan u 2019. mi je izgubiti nevinost aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
>Tonka Tomicic Petric (Croatian: Tonka Tomičić Petrić; born 31 May 1976) is a Chilean model and television presenter of Croatian origin.
>sizofreni ustasa daje savete a najveci je degenerik i izrod
mogu te ja jebat ako oces
Tačkasti je brat moj nerođeni. Nemoj da mi ga neko podjebava, jasno?
Дa би cтoвopилo cпepмaтoзoидe тeлo кopиcти дocтa пpoтeинa и минepaлa и cвeгa ocтaлoг пoтpeбнoг зa пpoизвoдњy ћeлијe ca твoјим днк.
Tи кaд издpкaш избaциш y зaвиcнocти кoлкo гa дpкaш и нa штa и пpeкo 50 милилитpa cвpшoтинe.
Дa нaдoмecти тo штo јe избaчeнo тeлo тpoши oпeт пpoтeинe и минepaлe и тeчнocти и витaминe... Aкo гa издpкaш дaнac пeт пyтa нa пopнoгpaфијy, мaњe ce избaцyјe aкo нe пpeвapиш мoзaк дa cипaш y жeнy, oндa мopaш дa пoјeдeш јoш пap шницли и јoш нeкoликo вoћки...
Кaд ce тa пoвeћaнa пoтpoшњe пpoтeинa и витaминa caбepe ca ocтaлим штeтним yтицaјимa, пљyгe, пpљaв вaздyх, вoдa, aдитиви и кoнзepвaнcи, apoмe, шeћepи, итд. oндa тeк видиш зaштo пpoпaдaмo...
He тpeбa ми нayчнo иcтpaживaњe дa знaм пpocтo caбиpaњe и oдyзимaњe...
mjau
HEJ, CRNA ŽENO!
>He тpeбa ми нayчнo иcтpaживaњe дa знaм пpocтo caбиpaњe и oдyзимaњe...
Je l' ovo b8?
kako naci devicu u ova zadnja vremena?
>taj razmak između sisa
fuj
Mogu da potvrdim da mi je glas toliko dubok kad ne drkam na par meseci i mnogo lakse mi kosa i nokti rastu
i vise mogu da dizem i duze da trcim
i nikad mi se ne spava
a njoj jos od tada iz ociju viri
ako nemate društvo i neke interese jedina sansa za gf vam djevica realno
ove nase normanke kamenjarke ce vas odjebati cim skuze da se nemate drustvo kojem se mogu skrpati
ja muvam jednu devicu
pozeli mi srecu
isto i meni samo sve suprotno
ova crna tableta mi nije trebala
Sliku kurca objavi pa ocijenim da li bi htio
OVO
treba ti ono 5 dobrih slika
nosicu crveni sal
realno ce vas i djevice odjebat ak nemate drustvo, jedina sansa za gf je ruzna zenska
Ovo. Bonus je i to šta se gabori dobro jebu
ruzna riba je jedina crvena pilula
znas da nije sjebana u glavu jer nije imala lak prolaz kroz zivot ko zgodne kurve koje su prazne iznutra
ruzna riba ima zapravo istinske vrednosti koje su bitne na duze staze i bice dobra majka i ne bi joj prevara i degenerizam pali na pamet ikada
verovatno je i edukovana i zna nesto o zivotu i verovatno je samu sebe crvenotabletirala u tinejdzerskim danima
>misle da imaju sanse i s gaborima
joj plava tableta ko gloova haha
>varta zastava le ebin trol xDD
gabori mogu bit jednaka govna koliko i dobre flundre tako da ti ta logika i ne stoji previše
pusi kurac
pravi srednjoskolski sati
u pravu je, ja znam jednu gaborku što je varala muža s kojim ima troje dece
Dobra kita dbi
N-nehomoseksualno
krindzulja brate, znaci gledam i ne verujem kako se prosipaju likovi
sta je bilo bolji bulja
>a ruzna ko nindza kornjaca
Daj sliku gabora. Imam fetiš na ružne pičke dbi
>b8
Ubi se debilu
kafu mi nebojsha obari
Pa dobro, nemoj tako : (
jel generalno devojke briju vagene ili ne? mislim onako u vecini slucajeva kakva je situacija sa tim posto kontam da noge sve briju
Koja pička materina je sa tim raznoraznim ridikulima i goblinima u mainstream muzici
šuma striborova
obriju ako ce se pojebu
obriju noge ako ce neko da ih vidi
stedim da kupim gigatron.rs
to je bazirano
doslovno tko
sexan
si zelo najboljši poster tukaj
imam te rada
Kolko si pojeo proteina danas
Kolko si izdrko
Ako si u minusu neces uspeti
slovenec sta znaci "voljiva sam svaku noc"?
2 je najbolja
Sviđa mi se svake noći
i gaborke su zapravo djubra al se prave fine jer moraju kompenzirat za ruznocu, one sanjaju da budu ko one popularne droljetine
koga boli kurac sta one sanjaju ako se ponasa kako treba
Ako ovo niste slushali onda niste imali djetinstva.
youtube.com
al smo šuplji
znaci da je kurva i nedevica!
u mcdonaldsu su imali igračke od kojih je jedna svirala ovu pjesmu
bosanac.exe
Anže
jedino gaborke uletavaju deckima
plasim se svega
ne tocno
Kako da krenem sa nofapom kad mis se digne i ja moram da drkam
no fap: 25 dan
my childhood's waifu