Japanese Thread / 日本語スレッド

This thread is for the discussion of the language, culture, travel, daily life, etc. of Japan.
Let's tark at randam in Japanese and English. Take it easy!

Previous Thread:Learn Japanese Thread: 過去ログ: desuarchive.org/int/search/subject/日本語スレッド/

次スレを立てる前に必ずスレ立て宣言をして下さい。次スレリンクも忘れずに。
Please declare when making a new thread and post its link.

Attached: nagano samurai.jpg (468x558, 113K)

Other urls found in this thread:

the-rankers.com/posts/russian-half-talent/
youtube.com/watch?v=MmDrDaSQtcc
koushinminzoku.blog117.fc2.com/
twitter.com/SFWRedditImages

Attached: mYjun5L.jpg (4032x3024, 919K)

北海道

When Russia gives up the Kuril Islands, what do you do with the Russians who live there?

I don't know. What do you think we should do?

Attached: kuril ukrain raising sun flag.jpg (493x747, 109K)

>Russians who live there?
maybe they live there without any change

こうやってまたザイコが挑発するわけだw

This Russian minority can become a Trojan horse. At least you should not give them citizenship.

Attached: 1535397148606.gif (500x552, 2.92M)

Russians never give up their lands, but Japan and
Russia need peace treaty because we have to countervail chinese expansionism.

君、新参くん?
俺も来たばかりのときはintのカタログが
気になってしょうがなかった
でもきりがない
ほっとけば数レスで落ちることが多い

ザイコがよく言うセリフを英語で書き込み積極的に日本下げ

>ほっとけば数レスで落ちることが多い
ほっとかずに書き込んで上げ続けるアホがいるんで、こう言うスレが何スレも生き残り続ける
スレたてした本人がbump bump 言って上げ続けることも多いしな

Make ハーフ babies

I'll tell shinzo to ensure that.

Attached: japan moldova georgia ukrain kuril.jpg (989x741, 274K)

どうでもいいけど君何歳?あんまり若くないでしょ

Giovanni no Shima

no.

Attached: half fujita nicole.jpg (254x300, 22K)

however, i dont think J govt. does forcible eviction of the residents

どうでもいいとか言いながら話題そらしかよw

I do not know what is happening, but judging by the Russian social networks, property on the islands is becoming more expensive, many people want to register there. What is the reason?

Attached: maxresdefault (3).jpg (1280x720, 146K)

いや、君に話しかけるのは今日が初めて。その余裕のなさから見るに、あまりネット慣れしてなさそうだなーって

外のこと、いちいちここに持ち込んで泣き言いうな
うざい

Attached: hikikomori 8 years 30s woman.jpg (296x234, 43K)

外で起きてることを広められると困るのか?w

Attached: bba pc.jpg (597x449, 80K)

Did you know that in period between two world wars Russians were the biggest minority group in Japan, and now there are a lot of Japanese people who are a quarter or an eighth Russian

それは俺を揶揄したものなのか笑?それとも彼?

ぶっちゃけ誰もそんなことに興味ないんだよ

お前だよw

女スレまだですか

kanojo

Even if you're not lying, it doesn't matter anymore. The Japanese have a closed, strong society. Even if someone has a drop of Russian blood, he will hide it with all his might.

これはtarkというこのスレに粘着してる女を目の敵にしてるtrollのいつもの仕事

お前が作れw

ああよかった、なんかあの人糖質一歩手前っぽい笑

>Even if someone has a drop of Russian blood, he will hide it with all his might.
russian hafus
the-rankers.com/posts/russian-half-talent/

you seem to know what is the japanese well

女スレを作る権利がないのでできませぬ!!!

Attached: seikatsu hogo woman shigoto tsurai.jpg (707x475, 51K)

hageteru

Attached: 137594370761613113382_274d0c2a-s.jpg (480x360, 37K)

ザイコ本人乙
ザイコが外で反日スレ立てしたり書き込みしてるとかいただけで糖質認定

これは富士額ですか

Attached: how is your job hunting.png (379x410, 24K)

むしろハゲ

ワタシそう言タだけヨ

Attached: anime quality controller neet.jpg (600x428, 101K)

Attached: bokete anime manga parents money emperor time.png (480x613, 107K)

なんでやねん

Attached: always_about_animu.png (804x222, 23K)

多分画像連投でスレ流ししてるのもやつだ

Attached: father beat worthless neet.jpg (480x364, 96K)

tarkでスレ立てすることに命を掛けてる
こんなことに血眼になる人を人生で初めて見た

4ちゃんで”反日”と戦うのもこんな感じ?

スレミュージック
youtube.com/watch?v=MmDrDaSQtcc

俺のイメージがどんどん崩れていく

Attached: tark.jpg (640x512, 87K)

学歴がないと厳しい

Attached: busu baka binbou all about face beauty.png (656x3189, 1000K)

oyasumi

Attached: HfiLezK.jpg (3840x2560, 1.04M)

学位の価値が下がっているとは言え、学位がないとスタートラインにも立てない時代だもんな。

Attached: college degree income.png (438x594, 20K)

奴がtarkスレをいくら立てても構わんが、画像連投による埋め立てやスレ流し、それにスパムスレ乱立は問題だ
レンジBANは食らってないのかIPを変更してすぐに復帰したり、海外串をを利用してBAN回避したりしてる

乙です
これ昔の写真?
それとも映画とかの写真かな?
いや 長野だからw

塩鮭作った
味も肉の食感も結構良かったんだけど、皮が硬くて噛み切れなかった
どうすればもっとサクッとした皮になるのかな

ソテーにすればよかったんじゃない?

こんばんは~^^
テルアビブは摂氏16℃です^^

how do the Japanese feel about foreigners in their country?

暖かいな

Japanese hate foreigners

are you from Kiev?

今日の関東地方もお昼は同じくらいの気温だったよ

やっぱりそうか
オーブンをconventionalにすればよかったかなと思っていたけど、
皮だけフライパンかトーチバーナーで仕上げればいいかもね

一番悪いのはスレを割ろうとする人間がいるとくそみそに貶すこと
つまり自分の命より大切な日本語スレに不利なことをしようとする
人間を口汚く罵り徹底的に妨害する
変わった人です

that's not true
we just hate fat people
many foreigners are fat
that's all

I don't think that's true
americans are fat
but japanese hate american foreigners least

ペスカトーレ?美味しそう
おやすみ
>トーチバーナー
クリームブリュレの上に乗ってるカラメルを作ったり炙り寿司作る時に料理人が使うやつだよね
オージーそれ持ってるんだ…スゲーな

>many foreigners are fat
it's not that all foreigners who come to Japan are fat westerners such as Americans though.

これなんだろう
まだ千島出身の北海道人で千島を故郷だと思ってる人もいるとは思うけど

no, i like this man
do you know him?

Attached: 1546535676941.jpg (280x373, 13K)

I don't

ロシアではアイヌが少数民族として認められてないのだな
知らなかった

日本でも最近消滅説とかわけわからん説があったけど北方領土を自ら手放す愚論だね。
当事者が言うのはいいけど

Attached: 6247279.jpg (800x600, 49K)

no, we just hate BAKA gaijin(stupid foreigner)
like Logan Paul.

most Japanese people don't care about foreigners, but some of us tend to avoid westerners because they look scary.

持っているのは料理専用じゃないけどねw

今の日本って李氏朝鮮末期以下だろ、だれも有効な手段をとらないし、とる必要性を訴える者いない

ぼくかわいいよ
みためこわくないよ
さけないでくださいよ

ロシアではアイヌは既に絶滅したと考えられているみたい

is that mayuyu

後進民族 アイヌ
koushinminzoku.blog117.fc2.com/

すごいブログタイトルだけど中身はちゃんとしたブログだったw

no, he is a swedish actor

南樺太のアイヌは北海道に全員が渡ってないから
その地にいるはずだ
日本にも離散民いるんじゃん
一見どういう方向かわからないサイトだね
必ずしもアイヌを否定してるわけではないんだな

お前李氏の時代がどんなだったか知ってるのか
民衆は一部支配層に搾取され、ぼろをまとい汚い小屋に住み
家の中も道も糞尿だらけ

このブログ書いてるの砂澤陣さんだったわ

でも190cm以上あるんでしょ?
威圧感はんぱないです

普段は何に使用するの?

ああその人か > 砂澤さん
自分叩ききついよね
言いたいことはわかる

さあ
実家の小屋のどっかにおいてあると思うけど
石炭のバーベキューの火付けとか
金属の何かが形がゆがんだときに使うとか
料理に一回しか使ってない
結構昔だが、父は低温溶接していて、同じ道具を使っていたのかな

半分くらい現代日本でわらた

>隣国の情報はよく入ってくるんですか?(ニュースや知人経由で知るのかな?)
兄がスロバキアに住んでますよ
ちなみに、チェコ語とスロバキア語は方言程度の違いで、お互いのTV番組は普通に見れますよ
もちろん吹き替えなしで
数年前になにかのスロバキアのシリーズがチェコでの放送になったとき、
なぜか吹き替えされて、もちろん批判されましたw