kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
végre körte
Eljött az anime ideje.
ennek biztos nagy fasza van, látszik az arcán...
és ez hol rosszabb a fityiszre nézve
a csaj ül vagy gabi egy sámlin áll?
tenálad mindenkinek nagyobb a fasza
korcs geci, ebből látszik ha befolyásos nersevik vagy, özönlenek a nők
Eljött a fekete bikák ideje.
>nem Ivánkát
szar ízlés
szar dolog 10 centivel létezni hől
sehol mert a szavazótáboruk jelentős részének internetjük sincs
szóltam a teknek
bárcsak én lennék
meg akarod dugni azt a lányt?
igen, nagyfaszú négerként
nem, azt szeretné ha a seggébe élveznének
>amikor meglátok egy normálisat
Pont most toltam ki magamból egy akkora darab szart mint a nigger fasza
fideszdrón vagyok és ennek ellenére láttam a videót
enm látom hol a baj, szóltak neki hogy nem jogosan van bent
a helyes eljárás szerintem az lett volna hogy
1) kicsavarják a kezéből a telefont
2) vagy kikapcsolják vagy széttapossák, a lényeg hogy a felvétel helyrehozthatatlan legyen hiszen olyan helyen filmezett ahol nem szabadott volna
3) megtaserezik vagy telefújják a pofáját mace-szel, ha egyik sincs (ez mondjuk már hiba lenne) addig ütik a gyomorszáját amíg cselekvésképtelen lesz
4) kibasszák az útszélre
5) felhívják a mentőket nehogy ott mondja fel a pohos pondróteste a szolgálatot
EZ!!!
nem jogosan van bent? és ezt hol mondja ki a jogszabály? én nem értek hozzá. vagy ha már jogszabály, akkor mi van a mentelmi jogával. nem sajnálom a dékás geciket de ez kb oroszország már
klerted
elvileg jogosan volt bent mert képviselő közintézménybe bemehet akármikor
azt nem tudom bent mi történt mert annyira nem érdekel hogy megnézzem a videókat
majmot csinált magából a fogyatékos
ilyen ellenzékkel orbán a haláláig fog uralkodni
halott
turáni helyeskét minden békának!
Amikor csavargatták a bokáját azért az durva volt, olyat még az ufcben meg szambónan sem szabad
Nem drukkolok nekik, de sehogyan sem tudom megérteni, hogy miért gondolják, hogy néhány beszéd és skandálás után elszégyelli magát a patás és lemond.
a sztrájk azért egy fokkal hatásosabb, bár azt is meg fogják unni a normik és inkább beletörődnek
na végignéztem újra a Resident Evil összes filmjét
nekem ez kicsit túl sok volt. régen azt gondoltam hogy ez egy nagyon jó film franchise de most meggondoltam magam. minden egyes filmmel csökken a minőség, mindenütt csak halál meg klisék
kicsit megcsömöltem tőle megmondom őszintén
társadalomként kéne működni csak sajnos mi ilyen nihilista, apatikus jobbágyok vagyunk. én is inkább vertem a faszomat egésznap az az igazság. amúgy miért ült rá a biztonsági őr?
nekem az első kettő tetszett a többi rakás fos
ahhoz van joga hogy bemenjen és túrát kérjen és megállapítsa, hogy az intézmény a jogszabályoknak megfelelően működik-e
nem ahhoz hogy besétáljon és ott és akkor műsoridőt követeljen magának
olvasd el a digitális mohácsot, az egyik legnagyobb aggály hogy nemállami szereplők átveszik az állami média fölötti irányítást zavarkeltés céljából
az ilyet akár halálos erővel is meg kell akadályozni
a mentelmi jog azt jelenti hogy utólag megállapíthatják (ha az ogy nem szavazza le), hogy az esetében nem államellenes bűncselekményről van szó. attól még helyben ugyanúgy kell eljárniuk vele szemben mintha user besétált volna hogy adják le a követelését hogy állami helyeskét mindenkinek
>az ilyet akár halálos erővel is meg kell akadályozni
Ha 20 alatt vagy akkor ezt még elnézem neked, de ha felette akkor nagyon buta vagy sajnos.
Megmondta, hpgy Fideszes.
vacillálok megnézzem e még a Priestet ma. már így is gyomoridegem van. de lehet jobb most átesni rajta mint hogy a holnapomat bassza el
>már így is gyomoridegem van
miért?
Ez sem így van egészen
"A sérthetetlenség azt jelenti, hogy a képviselőt csak
a) bűncselekmény elkövetésének tettenérésekor lehet őrizetbe venni vagy vele szemben más büntetőeljárás-jogi kényszerintézkedést alkalmazni,
b) szabálysértés elkövetésének tettenérésekor lehet – ha a szabálysértési őrizet elrendelésének törvényben meghatározott feltételei fennállnak – szabálysértési őrizetbe venni vagy vele szemben más szabálysértési kényszerintézkedést alkalmazni. (Ogytv. 74. § (2) bekezdés)"
a live action filmeket nézted? azoknak köze sincs a videojátékhoz
nem mintha azok a filmek jobbak lennének de az egyik alma a másik narancs
még a Horn kormány alatt kísérleteztek a terhes anyjával
de attól még akár bűncselekmény, akár szabálysértés, meg kell akadályoznod benne
nem arról szól, hogy a képviselő nyugodtan húgyozhat a nagykörút közepén, mert az csak szabálysértés
mit v;ded ay orb'nbtM
így van
Azért ne bagatellizáld el a dolgot. Itt most a Belügyminisztérium utasítására vitetnek el fegyveres őrök országgyűlési képviselőket. Mutathatnál nekem demokratikus országokat ahol így járnak el a politikusaikkal
lehangoló volt nagyon órákon keresztül nézni azt a mirhó sok halált, romos városokat, kipusztult természetet, szimpatikus szereplőket hogy mind megölik
arra emlékeztetett hogy mi is mind meg fogunk halni. És hogy a valóságban is elég szar irányba tartanak a dolgok
Igen, Milla Jojovich
jah hogy te a hányós vagy, szerintem írass fel gyógyszert mert nem vagy teljesen normális
Keresd a hibát!
youtu.be
nem az egy másik user, én csak még most kezdtem el idegösszeomlást kapni
akkor még nem késő elmenni orvoshoz
a lányok nem kakilnak, így nem lehet székrekedésük sem
a majom?
>A székrekedés szakértőjeként a Dulcolax tudja hogyan nyújtson számomra precíz segítséget, anélkül hogy bárki észrevenné....
Persze, persze. Biztos sétál fel alá az osztályban, magyaráz, közben hosszan, elnyújtva eszméletlen büdöseket fingik, miközben a diákok körülötte csendben öklendeznek a szagtól és időnként rimánkodnak hogy hadd nyithassák már ki azt a nyamvadt ablakot csak 5 percre
>nő
>mérnök
ánon szereti az intelligens helyeskéket?
szeretném őket, ha léteznének
hogyhogy?
hát jó lenne
de miért nem léteznek?
fasz tudja
mert *sten kegyetlen
ne beszélj így Istenről
korcs dehiszen
vigyázz a szádra ha Istenről beszélsz
Egyet igen, de nem lehetünk együtt :'(
miért?
Túl nagy a távolság
akkor te ilyen normálbuzi vagy?
jah te biztos valami normálszar vagy, dögölj meg féreg
szerintem is inkább meg kéne halnod
jó posták
Iligy szüzek
fordulj fel irritáló normálfos
korcs és te is az vagy
ajj lemaó
de elvihetne a jurtájába
mongoloid ribanc
dögölj meg
dögöljetek meg mindketten a sztyeppen
Te nekem ne normálfosozzál te szaréletű senkiházi. Ugyanolyan béka voltam én is pár évvel ezelőttig mint a legtöbb nyomorult korcs, aki idejár, csak én a vinnyogás helyett változtattam inkább magamon.
Remélem egyedül és keserűen halsz meg, mert igazán megérdemled.
normálfos
t. 7+ csanád
köszi a vinnyogást, most már megdögölhetsz
retkes féreg
>vinnyogás helyett változtattam inkább magamon
Konkrétan mit?
azt hogy csanádként lárpol
belenézett a tükörbe és észrevette hogy 7+-os kinézettel rendelkezik aztán bemesélte magának hogy ezt kemény munkával érte el xd
>le csak változtass magadon
a szar génjeimen mégis hogy a faszomba változtassak te pózerkorcs normálköcsög?
nagyon hiányoltam már a légy önmagad tesó postákat
tesó lól, én is béka voltam csak változtattam magamon lmao
olyan voltam mint ti!!! de aztán változtattam magamon
nagyon kemény munka volt ám!!!
csávó a bal oldalon nem is néz ki olyan jól
kb olyan mint én
vajon mire gondolhatott itt Aya?
>remélem nem fogja egy csomó szűz a képeimre verni a faszát arról fantáziálva hogy a nyakamat szorongatva telesprickolják a puncogómat h-haha
>lól tesó én is béka voltam ám
ennek a csávónak a helyében feltennék két szarvat hogy azt higgyék faun vagyok
hát de tényleg
Sokáig én is olyan öngyűlölő antiszociális béka voltam, mint ti, de aztán az egyik osztálytalálkozós buli után a volt gimis barátnőm rávett, hogy változtassak magamon. Azóta teljes értékű életet élek: van munkám, lakásom, értelmes hobbijaim. Jövőre tervezem megkérni az új bn kezét. Nektek is sikerülni fog tesik, csak higgyetek magatokban!
>a volt gimis barátnőm
jó csali
miben vagy te béka?
173 centi vagy?
kopaszodsz?
kicsit a faszod?
ronda a pofád?
na remélem megdöglesz a retkes kurváddal együtt te kibaszott békapózer féreg, tudd
tudd bazdmeg hogy gyűlöllek te mocskos állat
de user, pont az a lényege a testképzavarnak meg önbizalomhiánynak, hogy nem tudod megállapítani hogy nézel ki valójában. Egy anorexiás is azt hiszi magáról hogy túlsúlyos mikor a tükörbe néz, és senkinek nem fogja elhinni ha szembesítik vele hogy ő beteg, és ez nem így van.