Бoжићнo издaњe
Хpиcтoc ce poди!
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtu.be
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
ispovesti.com
ispovesti.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
Хpиcтoc вocкpece бpaтья cлaвянe.
C Poждecтвoм, пpaвocлaвныe!
C Пacхoй пepeпyтaл, бaлбec ты.
Я cooбpaзил кoгдa былo yжe cлишкoм пoзднo... Mнe oчeнь cтыднo, нaдeюcь Гocпoдь пpocтит.
вaиcтинy ce poди
Sretan Božić prijatelji preko Drine! Nadam se da ćete ga provesti uz comfy obiteljsko druzenje, dobru hranu i piće!
da Kristus 'vozkrese' pomeni ali to, da je poletni kres originalno bil povezan s prerodom, ali pa, da bi Srbi Kristusa ob vrnitvi zažgali (poskrbeli, da vzkrese ali vzplamti)
>7. januar
>Božić
Izaberi jedno i samo jedno.
bazirani isus poster
Пpивeт, бaлкaниты.
Do Serbs have Christmas on 6th-7th of January, just like Russians? I thought you changed the date to be the same as in the West, didn't you?
We should desu, this old calendar is incorrect and the gap keeps growing
>I thought you changed the date to be the same as in the West, didn't you?
Nope, Serbian Orthodox Church strictly follows Julian calendar.
Ah, I see, thank you.
Yes, and I think we should too. It's retarded. Also Christmas is meant to be a family holiday, like in the West, and New Year must be a feast-like holiday, which you can spend with your friends. Here we have some retarded issues with that now
Think of it this way, it's december 25 today as far as the chuch is concerned, new year is on the 14th, so technically you are celebrating it on december 25
>Also Christmas is meant to be a family holiday
Christmas day is almost exclusively spent with close familiy members here. in the place where you live. New Years Eve is usually spent with friends outside tho.
post sveće
mrzi me dbi
Dobro jutro dragi ex-yueri i sretan bozic onima koji slave.
Kako ste svi ovo predivno jutro i sta se slusa?Taman sam nesto pojeo sad cu malo visit ovdje pa ode na kaficu.
Idemo s jednom feelgood pjesmom
youtu.be
komfi anone
trenutno slusam Dr Velimir Abramović: "Srbin je duhovna odrednica! Ako spojimo Teslu i Vinču, spasićemo ceo svet"!
Stvarno se vidi koliko wejđ kakova ovdje ima
bazirane nitare spavaju do kad god hoce i piju kaficu kad god hoce
ovo
bazirani nit
ovdje smo
Ode popit kaficu jednu sam
solo kafica
solo zivot
Sretan Božić želi vama Orić
volim vas
ti si moj jedini, a ujedno i najbolji prijatelj
Zasto se dinosauri ne pominju u nijednoj vjeri
Bog ih je kaznio zbog svojih pederluka. Jesi vidio kako T-Rex drži ruke? Pravo pederski
Evo i česnice.
Pish pish po jesusu i na bozic
Prd smrd haha
Keknuh dbi
dobra bulja brt
more like made in a piss
hahaha gottem
Ovo ali doslovno
Hvl brt ja sliko
>Putin potpisao dekret, Vučiću orden Aleksandra Nevskog
Jos jedna velika pobeda na ovaj sveti dan! Mir Bozji, Hristos se rodi!
Neka Gospod sa nebesa kupi tebi mercedesa,
a po želji dobrog Hrista neka bude dizel 300,
jer mečka je uvek u modi,
Mir Božji, Hristos se rodi!
...
bazzirani hercegovac UNISTAVA incelaska govna na sajtu
Sinun syntymästäsi, Kristus, meidän Jumalamme, koitti maailmalle tiedon valkeus, sillä siitä tähtien palvelijat tähden kautta oppivat kumartamaan Sinua, vanhurskauden Aurinkoa, ja tuntemaan Sinut, Koiton korkeudesta. Herra, kunnia olkoon Sinulle!
bazzirani finci
кaкo cтe пpoвeли бaдњe вeчe?
youtube.com
Baиcтинy ce poди!
youtube.com
Uzimam samoubistvo u obzir ako ne uspijem povratiti duhovno zdravlje koje mi je risperidon osakatio
Život u ovoj divljačkoj vukojebini mi je uništio mozak do nepopravljivih mjera da ni provući svo blago svijeta kroz prste mi ne bi popravilo stanje, do dukata mi nikada nije bilo stalo, bio sam suviše zreo za to i u lomljivom dječjem dobu a pretpostavljam da me je takav stav među pohlepnim grabežljivim siromasima dotjerao do ove razine, našao sam se do prelomne tačke gdje god da odem biće mi isto jer mi se samo potvrdilo mišljenje da zlato ne može isplatiti ono što sam izgubio, silom sam hranjen ljekovima da mi bude bolje a oduzeli su mi ono jedino što me je ispunjavalo
Ne govorim iz očaja za pažnjom već i jer se nemam kome drugome izjadati, poslije svega ljudi koji su me začeli se čine neprijateljima što su ovo najprije načinili od mene pa taman i u najboljim namjerama tako da im se više ne povjeravam u vezi svoga zdravlja niti žalim poštedjeti od sopstvene smrti, drugove svakako ovako otupljen i dosadan nemam, sve ovo valjda treba samo da poveća melodramatski efekat i učini stvar crno na bijelo
Ako kroz ovu godinu ne napravim napredak ka ozdravljenju i ciljevima djeteta i osobe koja sam bio prije ljekova držim se za riječ da mi je ovo posljednji pokušaj
Odreći ću se interneta na neko vrijeme pošto vjerujem da sam djelomično i ja svojim lošim navikama odgovoran, ali vas držim u toku
Odbijam se nastaviti liječiti ovdje i imam sljedeći mjesec termin kod psihologa u Zagrebu, on će me valjda preusmjeriti neuropsihijatru kod kojeg ću dobiti koliko-toliko kompenzirajuću terapiju
gg
keva ce da pravi filete dok ja nitarim i gledam sranja po yt i serije
kako je fino biti nitara ovo je nevjerovatno,ne mogu zamislit kako je wejđkakovima
jesi ti onaj od jucer sto je greentexto na r9k?
you know that girl has a benis, right
postao sam profesionalni kaficach i cigaricah
unfortunately she doesn't :(
>Radim za bozić
Haha liče jebeš život
Bože umjesto da sam sa porodicom ja pravim kafe i donosim pive klošarima u kafiću
wejđ kakovi na aparatima dbi
mali jednu kaficu i promijeni mi pepeljaru
i to sa smijeskom ocu da napravis
Kek neki djed se jutros proderao na mene jer nisam mijenjao pepeljare. Danas baš nisam motivisan da radim pa sjedim za šankom i pušim cigare dok sve oko sebe mrko gledam.
bazzirana nitara
reci gdje radis da ti dodem
znam gdje radis bre
U brčkom radim kao konobar u jednoj kladionici. Neću baš reći gdje da se ne bih doksovao.
>brcko
daleko si u kurac
Gdje se nalaziš?
hercegovina
cecnuh dbi
>keva ce da pravi
>ce da pravi
>ce da
>keva
volim pisat srpsko hrvatski,bolje zvuci
pisam ti u usta
nije valjda ta hercegovina istocnije nego sto sam mislio
guzobolni crvati opet na udaru
ja sam bugarin
jebem ti tebi i tvojim gookovima mater
prodao bi svih svojih 20 prijatelja za vjernu gf koja ni ruzna
bazirana braca rusi
youtube.com
apsolutno BAZZIRANA keva mi je napravila piletinu kojom sam se prejeo i sad jedem cokoladice i kraljicapostam na ex-yu
wejđ kakovi na aparatima
>ook talentovani programer
>pocetna plata ce mi bit 4 cifre, cio zivot cu da radim komfi posao u kancelariju uz kaficu
>ook postoje ljudi koji umiru na gradjevini i doslovno serviraju za 300 eura
Placc, lel, jej
>ook blejim u wcu na poslu i pravim se da kenjam da bih mogao da browsam int
samo zelim da bude sretan
>izdajica obje strane
>samo zelim da bude srecan kme kme
>2031. godina
>majmunko i dalje prica kako ce jednog dana postati neko i nesto
>ovo dbi
dijaspora wejdzkak nije toliko lose ako mozes to radit.
dzabe ti cetri cifre kad si i dalje KHV
haha pa bosanac doslovno ides uskoro robovati na island
kod nas bar 50% vremena pijes kavu i pusis na poslu
osim ako si programer onda si doslovno rob/tucac kamena
jebite se hrišćani
>kod nas bar 50% vremena pijes kavu i pusis na poslu
CEC samo se tjesi kaku
I sad jedna kafića pa na spavanje
>podignes terminal na kompu
>pustis neko besmisleno sranje sa puno ispisa da se vrti u nedogled
>pijes kaficu i pusis dok po ekranu pici matrix a ostali misle da radis nesto pametno
cecnuh na ovo dbi
Inace to sam radio u srbiji i realno sam 50% plus vremena svirao kurcu na placenoj praksi (dbi nisam imao pravi posao)
Mada koliko su mi placali dosta sam im i radio
>talentovani programer
>java
fakat je majmun
Oj Putine ispaljuj raketu !
>Kafica pa na spavanje
Zar to nije malo kontraintuitivno lolara
Ja cu bre da ti kazem kako je meni moj parastos Paraplegije: izem ti boraniju bez kackavalja, i kackavalj bez boranije.
Tako i ti, belo crno, seno slama, od ocila do tocila, moras da budes sopstven.
A sad na soda surutku da se ne usuces ko Silja, daleko mu lepa kuca.
meni ti se spava od kave