rijaliti degenčine napolje edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
imgur.com
youtube.com
youtube.com
instagram.com
patreon.com
youtube.com
twitter.com
youtube.com
ko jos voli neironicno da slusa BAZIRANE mongole
dal je ovo realno
why do retards give e-thots like that money?
koji kurac vas boli, na kaj ste tocno ljubomorni, nek zaradi kolko oce, kaj vam to smeta
ovde brate, grleno pevanje je baza
grlach
da
thank god we don't have these retards in our country
Trovach
znaci ovo su srbske fantazije
1. bilo nam je bolje u austrougarskoj nego u srbiji
2. krajisnici nisu srbi a diskutabilno je jesu li oni uopce ljudi ili jebene zivotinje kaj se iscitava iz njihovog ponasanja
vidi brate znaci mala se tu krevelji i zaradi 100k za mesec dana
ovaj svet je otisao u kurac!
Ovo dbi, smrdske životinje sve upropaste.
ja sam smrd al krajisnike i republikosrpskance ne prihvatam kao svoje. svi bosanci zapadno od zvornika su podljudi i oni stvaraju losu sliku o nama. al zvornik je baziran dbi
u hrvatskoj imamo bazirane jevreje binenfelda i zidovsku opcinu zagreb ali i levicarske zmije bet israel
pa meni je drago kaj tako lepa devojka more da zaradi za sebe puno peneza, budi sretan radi nje umesto da si ljubomoran kao pizda
>1. bilo nam je bolje u austrougarskoj nego u srbiji
znaci ovo su crvatske fantazije lolara
najveci ekonomski prosperitet ste imali pod kraljevinom, uz velicanstvene reforme milana stojadinovica, jos se kralj zalagao za ulaganje u zapadne zemlje vise nego u ostalim delovima jugoslavije
rokni se bre degencino umobolna zajedno sa ovim jadarama sto joj placaju tolike novce
jugoslavija je trajala realno prekratko da ikaj mores iscitat iz tog osim da su hteli da centralizuju drzavu i naprave povecanu verziju kraljevine srbije, bolel ih je kurac za ljude ovde, ovo im je bila samo velika farma
austrougarska je istina bila za kurac od ustolicenja masonske pizde franje josipa, ali ne mores da zanemaris doprinos velikih careva poput franje drugog cija je politika bila izrazito pozitivna i s postovanjem na lokalna prava i obicaje
pol tih cobanskih budaletina su "hrvati" a pol "srbi" - pa samo pogledaj - seselj, vulin sve najtezi nacionalisti i s jedne i s druge strane, treba da njih potamanimo i zivimo u miru dalje
>hurr durr ljut sam zato što muškarci daju pare lepim ženama
Nikada nećeš izgubiti nevinost, ljubomorna incelčugo.
imaju gotivnije gusle nego mi dbi
jel te boli kaj je tako mlada i perspektivna devojka uspela da ucini nekaj od svog izgleda i svoje harizme dok ti nesi uspel iskoristiti svoje talente i guzobolan iskaljujes svoje devacke frustracije
treba je hakirati i pokrasti picka joj materina
ovo samo pishaj po incelchugama
nihilizam koka kola ribe oko stola
>imati picku
>talenat
mjau ;)
>odjebe u madjarsku
>ex-yu mu i dalje zivi u glavi
OPSJEDNUT
Ružne su mi sve kosooke nzm zašto
pobego je jer nije mogao vise da gleda kako mu servin trpa sestru lol
prijavljen za pedofiliju
Ko ne gleda rijalitije je imbecil posebne vrste.
zaradjivati sto pedeset hiljada dolara mesecno je itekakav uspeh i talenat, ali ne krivim te jer su ti ta dva pojma ocito nepoznata
a sve i da je talenat ili ne, trebal bi biti sretan ako neko uspije u zivotu jer ti to realno nikaj ne steti,zeliti lose drugima i biti jalan bez razloga je najnize kaj covek moze biti
>tinejdzerke
>pedofilija
prijavi se u dom za retardirane radije sojko
Zato ja cenim rijaliti igrace i podrzavam sve u Parovima manje vise.
Sjaši mi s kurca, govnaru krajišnički.
dosadni ste vise s tim rijalitijem, nikog ne zanima osim dvoje troje vas srbina koji to spamujete stalno
sjasim ti sestru debilu deluzionalni
Ja uopšte ni ne razumem koji je tvoj problem, al' ajde.
mogu li da predložim obo
Dosadni ste vi crvati sa vasim ustajalim smarackim zvakama ajd odjebite u svoj hrv malo?
Jel veceras Parograf bratjo?
uzmite sve zapadno od drine
ljudi samo hoce vecu teritoriju al im ne pada na pamet da je ta teritorija PREPUNA BOSANACA
>bazirane jevreje
RSORB
Na kanalima najsrećnije televizije večeras od 22h možete gledati najintrigantiju emisiju "Parograf".
Takmičarka koja će se večeras naći na poligrafskom ispitivanju akterka je skandala koji je zabrinjavao naciju.
Reč je o Marijani Marković, koja je u sedmu sezonu zabavno-humorsitičkog programa "Parovi" ušla kao verenica popularnog rijaliti igrača, Milutina Radosavljevića Milija.
Učesnica će večeras odgovoriti na mnoga pitanja koja zanimaju mnogobrojnu rijaliti publiku
Jeдинo штo дoлaзи y oбзиp јe Beликa Cpбијa, Maлa Хpвaтcкa и Joш Maњa Cлoвeнијa.
>realno nikaj ne steti
aj ne seri
Pocinjemo izvinite zbog kasnjenja
Nakon burne rasprave ali i fizičkog nasrtanja Milutina Radosavljevića Milija, Marijana Marković je odlučila da mu sve oprosti.
Ipak, iako mu je Marijana sve oprostila, Nikola Lakić nije, pa je u šali isprozivao Milija i rekao novinaru:
- Imam za tebe jednu ekskluzivu za sutra da napišeš. Ja ću večeras prebiti moju Coku, prekosutra ću mi sve oprostiti, izneće malo prljavog veša ali pomiriće nas Medela štrudlica - rekao je Nikola Lakić.
- Oni nisu normalni, prave teatro od svega što se desilo i samo se takmiče sa mnom i Marijanom. Ne možeš ti da budeš Mili i da se takmičiš sa mnom. Čuvajte to dete, rađajte, ja i Marijana pravimo novo dete, vi imate dete pa ćemo videti ko će pre - rekao je Mili.
Zapitali smo se samo gde je staro dete, ali koliko znamo Coka je nekoliko meseci trudna, pa nam nije ni jasno kako "ko će pre"?
au dal je moguce
Došlo je do sukoba između Petra Jojića Perčolija i Izabele Alijoski.
Učesnici sedme sezone Parova sumnjaju u blagonaklonost Perčolija, i zameraju mu što mu se svakog dana sviđa neka nova takmičarka.
- Ti si osoba koja će svima da šukne, sa smeškom na finjaka. Imaš problem sa kompleksima, došao si da te ljuljkamo da ti bude lepo, ulizica si u dupeglavac. Jel ti sve u životu kratko kao odgovori - rekla je Izabela Alijoski.
- Jadan Kadra pored tebe, ponašaće se i prema tebi tako. Skrati jezik i trepavice - rekao je Perčoli.
Davanje bilo kojeg dijela lijepe naše nekoj drugoj zemlji je čista ukleta.
:/
APSOLUTNI HAOS
Produkcija je pripredila Andriji Đoganiju još jedno iznenađenje u emisiji "Upoznajte Parove", a on se veoma prijatno iznenadio.
Bakijeva žena Bojana se uključila uživo da mu čestita godišnjicu i da ga pozdravi:
-Da ti čestitam Baki godišnjicu našeg braka- rekla je Bojana
-Hvala ti puno ljubavi hvala što si se javila, ja tebe puno volim i da ti čestitam još jednom pošto sam se jutros i sinoć setio naravno ne mogu to da zaboravim to je bitan dan u mom životu i juče i danas...Volim te najviše na svetu jedva čekam da vas vidim i da budemo ponovo zajedno- izjavio je Baki
-Ljubavi ima još puno godina da slavimo i godišnjice i rođendane- izjavila je Bakijeva žena
A takmičari su svi aplaudirali zbog njene izjave
-Volim te najviše na svetu, ti znaš da te volim, ja znam da si ti jaka žena i hrabra i ovo što sve gledaš znam da ti nije lako , jer ovo sve što ja prolazim prolaziš i ti- izjavio je Baki
-Kada izađeš nastavljamo tamo gde smo stali-rekla je Bojana
Voditeljka Slađa rekla je Bakiju da pita ženu da li će ga izuti iz cipela kada se vrati kući, a antirijaliti majmunima smarackim da im jebe keve kurve.
nemoj mi odgovarati na postove bog ti mater jebo
nemoj mi odgovarati na postove bog ti mater jebo
Davanje bilo kojeg dijela lijepe naše nekoj drugoj zemlji je čista ukleta.
>antirijaliti govnare su mislile da smo se povukli
VI STE MISLILI DA SMO SE SMIRILI USTVARI SMO SE UZNEMIRILI
ovo je EKSJURIJALITITRED picke!
uh dobro je već sam se uplašio da će konac postati opet dosadno sranje
Tokom noći u ponedeljak na utorak, oko četiri sata ujutru, na Novom Beogradu razbijen je lokal Ivane Aleksić, supruge repera Nenada Aleksića Ša!
Pre nego što se desio nemili događaj, Ivana je na društvenim mrežama dobijala stravične preteće poruke.
“Stižem ti u salon uskoro, da mi ga pušiš kao što je tvoj prevarant rekao da će njemu pojedine osobe”, “Sad zbog ovog razgovora, gde tvoj šaban govori kako će Mići polomiti pi*ku i da će mu ovaj pušiti, ti očekuj da ćeš biti je*ana”, “Bićeš ti pušačica ku*čeva, tebrice”, samo su neke od užasnih poruka koje je Ivana dobila.
jel ti mama nije imala dosta para za ljekove pa proradila bolest opet a? jbg nije nasla dovoljno kurcina da popusi pa ces morati pricekati malo dok ne dodje medicina
Sta hoces ti bre picko jedna? Ovde MI postavljamo pravila a ne ti crvatino raspala usaftala i ovi smrdi smrduljci koji jedva cekaju da vama crvatima podudlaju mlohavu pishu. MI imamo muda i gospodarimo ovim tredom a vi samo mozete da kmecite kao sto ti kmecis sada.
Koja je to kurvetina uopće? Jel to ona hit or miss?
ovo
samo hrabri posteri nebitno koje nacionalnosti su uz rijalitipostere jedini su koji imaju energiju i drže konac živim
to je tvoja keva kurva
smarach
vidite ujkani, na kraju krajeva nemate za sta biti guzobolni, bolje u austriji bolje u jugoslaviji nebitno jer niste kurcom makli 1000 godina pa vam je bilo kako su drugi krojili tj srbi, svabe itd i sl.
jebo sam ti sve zensko u familiji bolidu
ovi ekspres restorani su MAMA
>dve sarme
>pirinac
>pire krompir
>pilece belo
>oslic
500 naradi
Ok
Reality posteri me loze dbi (necu kacim noge)
dođi dođi dođi, dođi kod čike
nope, v Jugoslaviji je vse zunaj Slovenije Dorne
a tek pasulj ljudi moji, koliko versatilna hrana od corbastog pasulja sa ili bez mesa, pa zapecen pasulj, gusto retko sa ili bez zaprske npr meni rerna ne radi kad je upalim ode struja u celoj zgradi u picku materinu ali uzmem malo pasulja koji sam skuvao dan pre, dodam soli, bibera, aleve paprike proprzim malo na ulju simuliram tavce na gravce znas kako dobro brate
kakve ribeee brate sad sa acom lukasom na bini
daj sliku
Зa Tитoвoг биpoкpaтcкoг динocaypyca AПBoјвoдинy пopecки oбвeзници P. Cpбијe y 2019. днeвнo плaћaјy 1.751.412 €
Cвaки дaн милиoн ceдaмcтoпeдeceт хиљaдa и чeтpиcтoдвaнaecт eвpa.
Baшeг нoвцa..
Mиcлитe o тoмe кaд вaм кaжy дa нeмa нoвцa зa бoлecнy дeцy
duvaj ga srbijanac mi vas hranimo
>vec je prosao citav mjesec 2019.
pa za mesec dana je proleće jebote
youtube.com
strejt bolin maj njiguz
>komfi sneg se topi
>sneg
>komfi
Evo kako znam da ne izlaziš iz kuće.
kakav promasaj je ovaj mac awards
>dovedu hrvatsku voditeljku
>podele hrvatima pola nagrada
>hrvatska voditeljka svrsava na hrvatske dobitnike
dokle ce nasi degeni da se ulizuju hrvatima bre, nemaju nikakvu muziku, to sto imaju se kaci na nasu scenu koja je gigantska
dosao sam momki
kakvo je to sranje uopce lol
Servi u epizodi jugoludila. Dodela muzickih nagrada.
opusti se tbr
zašto nije očišćena ulica?
BASED kosovo