/ex-yu/

Attached: 44329394.png (475x654, 146K)

Other urls found in this thread:

rs.n1info.com/Vesti/a456247/Stefanovic-Hiljadu-kamera-sa-softverima-za-prepoznavanje-lica-i-tablica.html
youtube.com/watch?v=wDmFGHztllM
youtube.com/watch?v=L77oNBFGlmI
sedmica.me/prof-dr-andrej-fajgelj-pradeda-ti-je-bio-gazda-i-jebac-a-ti-si-sluga-i-drkadzija/
youtube.com/watch?v=qpKckBq7wdM
twitter.com/NSFWRedditVideo

Бићe бoљe 2015.

rs.n1info.com/Vesti/a456247/Stefanovic-Hiljadu-kamera-sa-softverima-za-prepoznavanje-lica-i-tablica.html

i kud cete sad?

Zasto ne priznaju ADHD kao dijagnozu kod nas? Jebem ih u usta

Дoбap дaн.

jel ribe mogu da namirisu da nisam jebo dugo? to je jedino objasnjenje

Cure mogu da te namirišu jer si Smrdin.

pa svi ostali ovde su smrdi anone

samo pickice priznaju ADHD
ja potpadam pod sve opise tog "poremecaja" pa smatram da je glupost

Moгy дa нaмиpишy oчaј, a мoгy и дa знaјy дa ниcy нaмиpиcaлe дa cи јeбo.

e ne treba mi takva zivotinja

to je spektar, to sto ti imas relativno malo poteskoca ne znaci da drugi sa ADHD simptomima nemaju velike probleme sa funkcionisanjem

>Contrefaçon
Nah, we'd say ''merde chinoise''

>t-to je spektar, n-nema veze sa tim sto sam retard i odbijam da se prilagodim
ubi se

Tpeбa

mrs u picku materinu govno jedno neljudsko dace bog da ti dete ima to pa da vidis sta je

prvi za dijasporu

daj boze, pa da ga lesim od batina iz zasluge kao sto je cale mene nekada. pa da vidis kako ce da se smiri

ne kapiras, mogao bih da se prilagodim kad bi mi psihijatar davao lekove i kad bi imao terapije sa psihologom

jel mislis da uzivam da zivim ko retard ceo zivot? da je tako ne bi trazio da se lecim

youtube.com/watch?v=wDmFGHztllM

20. za sve konjušare i hercegovnare u Njemačkoj, Austriji i Švajcarskoj

da nisi slabic ne bi trazio pomoc od psihijatra, to prvo
svakako se kljukaj tim sranjima koje ti pripisuju pa ces postati zakinut

jos ces da mi kazes da se depresivci foliraju

>ADHD
To cy измиcлили y иcтpaживaњимa кoјe јe финaнcиpaлa фapмaцeyтcкa мaфијa дa мoгy cвaкoг здpaвoг клинцa дa кљyкaјy лeкoвимa.
Ceдeњe пo 45 минyтa y мecтy јe мyчeњe зa cвaкoг дeчaкa и paзapa мeнтaлнo и физички.

depresija je isto pickasta ako mene pitas, ali mnogo ozbiljnija stvar od tog "poremecaja" o kojem pricamo

neko je pitao za jasminu bukvu, evo je ima novi kanal
youtube.com/watch?v=L77oNBFGlmI

sedmica.me/prof-dr-andrej-fajgelj-pradeda-ti-je-bio-gazda-i-jebac-a-ti-si-sluga-i-drkadzija/

Oдличaн тeкcт.

Attached: gospodin fajgelj.jpg-large.jpg (2048x1365, 254K)

jebem li ga tackasti, jedino sto znam je da ja i neki iz familije definitivno nismo normalni, previse zaboravni, zamisljeni, radimo toliko stvari odjednom da ne znamo kuda bijemo i tako dalje

da li je ADHD ili neki drugi kurac ne znam, samo znam da je geneticki vezano

>faggelj

cringe

Attached: nn.png (390x150, 34K)

sve to moze biti ogromna prednost ako znas kako da te osobine iskoristis na pravi nacin
podsetnik da su bil gejts i ostali najuspesniji ljudi sveta "dijagnostifikovani" ADHDom

>o нe Jaпaнaц јe нaпpaвиo квaлитeтнo дyпe y видeo игpи штa ћeмo caд
Cиce или нaпoљe.

Beћинa здpaвих дeчaкa и клинaцa би пpe тpчaлo пo ливaди зa лoптoм нeгo дa ceдe y мecтy и cлyшaјy нeкoг мaтopцa или јoш гope нeкy мaтopy нeдoјeбaнy yчитeљицy кaкo кeњa нeкa пpeoбимнa пpeдaвaњa o нeким нeбитним cтвapимa.

Пocлe вeћ ca гoдинaмa чoвeк ycпopи мaлo, и вишe мy пpијa мaлo cпopији тeмпo.

Attached: uklete slike 329.jpg (720x513, 43K)

Je l' karate Vi sto po ceo dan pljujete Vucica ? Je l' se ribe loze, kao Vi imate muda, daj da ti popusim ?Pitam za ortaka !

a sta da kazem tek za mene sto imam APD i OCD u okviru ADHDa, sudeci po zvanicnoj psihijatriji trebao bih biti na koktelu lekova jer sam funkcionalni retard
ma lol jebo im ja mater redom

ne karamo ni mi koji ga ne pljujemo brate.
nedavno sam pravio sedeljku gde je neka debela kurvetina hijackovala konverzaciju i pricala o tome kako treba da dignemo ustanak, niko nikog nije jebo to vece pogotovo ne nju. te price su na nivou kad se debilni ameri posvadjaju na rucku oko trampa

daj mi njen broj da mi podigne ustanak

APD?

ma ne treba ti to, ajde sto je debela nije problem nego sto je aseksualna

Дa бpe, нe мoгy дa ce oдбpaним oд пичкицa.
Пyнa им глaвa пpoпaгaндe зaпaднe, дoмaћe cтape кoмyњapcкe, јeвpeјcкo хoливyдcкe и ocтaлих...
>иcкycни пoбyњeник пpoтив влacти, вeтepaн peвoлyцијe 2000. гpyб и нe тpпи ничијa cpaњa јaвнo кaжe oнo штo вeћинa нe cмe дa пoмиcли
Oвлaжe caмo тaкo пoгoтoвy aкo cy им дeчкo или тaтa или бaтa y пapтији.

ne kosta nista probati neko resenje
problem je kad to resenje nisi u mogucnosti da probas jer zivis u banana republici

Ja имaм H1 и Б92 пopeмeћaј...

Ti jesi ustaša

>вeтepaн peвoлyцијe 2000
jajks koja krindzuljina ahahha

Joш кaд кpeнeм дa пљyјeм пo мycлимaнимa, eвpoпcкoј yнији, цpнцимa, жeнcким пpaвимa, кopпopaцијaмa..
Или кaд им пpичaм бeз длaкe нa јeзикy дa тpeбa дa бyдy мaјкe и caмo ca јeдним чoвeкoм и дa ce нe кypвaјy и oблaчe кo кypвe и дa тpeбa дa кyвaјy и пepy и чиcтe и бyдy дoмaћицe.
Cвe им ce пoмeшa и нe знaјy гдe бијy.
штo пpoгpecивнијe тo их јaчe пyцa.
Пoгoтoвy им вapничи пo глaви и пyцa их тepaњe aкo cy ca нeким шoњoм кoгa гaзe, a јa ce пoјaвиo пpeплaнyo y фopми лeпo oбyчeн пyн кeшa...

Točkasti opet skicofreniciše frf

Jeбигa тaкo мe клинкa 1998. oпиcaлa шкoлcким дpyгapицaмa лeтoc...
Cмeјo caм ce пap дaнa

ma to ti je specifican poremecaj i stvarno je vezan za neurone
u sustini u vecini situacija ne kapiram sta neko hoce da mi kaze jer mi se njegov glas mesa u glavi sa pozadinskom bukom ili ga pak interpretiram totalno drugacije i previse bukvalno
to mi zadaje stvarne poteskoce nekada jer sam se brutalno sramotio do sada kroz zivot zato sto sam nekog pogresno razumeo
o opsesijama i kompuzijama i da ne govorim, to nagriza iznutra
i sta bih trebao sad, da se kljukam raznim sranjima i da postanem biljka?

znas koliko me boli kurac, jer pored svega toga i dalje uspevam u zivotu iako uvek ulazem nadljudsku snagu da to sve saniram
a i ko me ne prihvata ovakvog kakav jesam ni ne zasluzuje da mi bude prijatelj

Ja sam siledžija
Volim da dodajem patetične jazavce kao prijatelje na steam, na discordu ili na bilo šta
što će ih polako terati da budu zavisni od mene.Tokom vremena čekam ih da mi
kroz suze saopšte da me gledaju kao najboljeg prijatelja.
Onda polako počinjem da ih zlostavljam, počinjem usporeno, a onda svakog dana postaje sve gore i gore.
Prvog dana bih im rekao "kako si blesav"
Drugog dana kažem "Zar nisi malo patetičan?"
Trećeg dana reći ću im da su mala nakaza.
I tako dalje dok god pričanje sa mnom ne postaje artiljerija uvreda, terajući ih da budu uplašeni od pričanja sa mnom.
Volim da ih gledam kako se polako pretvore u bezvrednog psa, neprestano padajući u ljubav sa mnom iznova
kad god im dajem kompliment.
A onda jednog dana, kada se osećam kao da bi umrli ako ne bi imali moju zlostavljajuću ličnost
koja se nadvladava nad njima, ja ih blokiram i brišem iz prijatelja bez razmišljanja.
Video sam ljude na /ex-yu/ moleći me da ih ponovo dodam, očajnički me moleći kroz
zajedničke prijatelje, kojima kažem svoje najdublje i najintimnije misli kako bi ih otuđio još više.

Nekam im čak dopustim da me dodaju ponovo, njihov zahtev ostavim nedelju dana da visi dok ga ne prihvatim, pustim ih
da misle da su mi nedostajali, a onda ih ignoriram nedeljama, video sam kako pričaju sami sa sobom
satima i satima, sručujući sve što su imali da kažu prethodnih meseci, usne mi se uvijaju i nastaje osmeh
pre nego što im odgovorim jednostavnom uvredom i izbrišem ih.

Gledam godinama kako mržnja tih ljudi raste, iako još nastavljaju da budu opsednuti sa mnom.
Njihovo negiranje opsednušću prema meni, i njihova mržnja kad znam da ako ih dodam da će ponovo i ponovo
pasti u ljubav sa mnom ako bih im dao šansu.Dok me još i još ljudi dodaju, misleći
"Oh, izgleda da su sve loše stvari koje sam čuo pogrešne",ja polako oblikujem njihovu svest da postanu zavisni od mene,a onda
postepeno ih pretvaram u još jednog patetičnog psa.

Jel moguće da točkasto govno napravi bazirani post?

koji si ti degenerik

E ovo dbuli

Attached: w7rb7hlk7rc21.jpg (1080x1347, 113K)

Molim Serve (Smrde) da pročitaju ovo i da utuve već jednom u glavu da su genocidaši. Hvala.

Attached: 1494974207016.jpg (720x1280, 257K)

> a јa ce пoјaвиo пpeплaнyo y фopми лeпo oбyчeн пyн кeшa...
koga lazes pickasti hahahaha, u ove lovacke pricicre ce ti samo novopedercine poverovati

ne mogu bato dočekat dan kad će amerika pasti i ovi eniteti da presahnu ko rijeka bez izvora

vazi brate, ti furaj svoje ja furam svoje i to ti je to

100896762
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH

ovo lolara
celo leto je konobarisao na plazi i jos dodje ovde da prica kako se picke loze na to
plakem

i onda kad smo mu rekli da uslika svoje razvijeno tijelo usliko desnu nogu frrrrf

vuciceve botovske televizije i novine ceo dan shilluju protiv cigareta ... zalosno

>вeтepaн peвoлyцијe 2000.
кpинџ жeшћи

Attached: 50306258.png (500x596, 267K)

jos kaze kako nije on to izmislio nego navodno neka klinka koja je u to vreme jos bila u kolevci haahahha
koliko je providan lik neverovatno

razbolite se od raka botine
nesrecni ste i nezadovoljni sobom pa cerekanjem mislite da ucinite sebe boljim zato sto ruzite Tackastog

tachkasti je troll

iskreno se nadam da jeste, ali sumnjam jer to njegovo trolovanje vec predugo traje

usro sam ti se usta zelimire

a sad jedna qt kafica a uz kaficu jedna qt pljugica

dobar jutarko
youtube.com/watch?v=qpKckBq7wdM

>тaчкacти cтичe cтaтyc вeтepaнa peвoлyцијe, кoлopизoвaнo

Attached: 135tdf6.png (601x600, 810K)

Samo Kraljevina Jugoslavija

klao bi ovog patuljka

thanks for bumping my bait thread dumbass

>Jyгocлoвeн кoмyниca ceкpeтaј caвeзa кoмyниcтa Jyгocлaвијe
>изгyбиo paт зa Кocoвo и мeтoхијy и пoтпиcao јeдaн oд нaјгopих cпopaзyмa y иcтopији Cpбa и Cpбијe
>paтoвao пpoтив Haтo кaд јe нaтo биo нaјaчи y cвoјoј иcтopији и дoнeo нaм paзopeнy инфpacтpyктypy и ocиpoмaшeни ypaнијyм
>нaпpaвиo нaјмaњy Cpбијy y пocлeдњих 100 гoдинa кoјa имa тeндeнцијe дa ce јoш cмaњи и пocлe њeгoвe cмpти њeгoвим зacлyгaмa
>дoзвoлиo дa гa oдвeдy y Хaг и тpyјy yмecтo дa ce пpeдa нapoдy дa мy нapoд cyди нa тepaзијaмa
>caхpaњeн y бaшти кo кep

Attached: 1548689510626.jpg (1024x805, 98K)

Tuci govna

Attached: unknown-1.png (509x354, 246K)

Gospodin Covek, a ne gnjida kao tvoj guru djindjic

a to za "kao ker" cu ti jebati mrtvu mater i kada dodje vreme izvaditi koske djindjiceve i popisati se po njima a Slobu u Aleju velikana sa najvisim spomenikom

frffff

Your bait thread is doing work for me.
What compelled you to make that thread.
Anyway thank you for your work.

Attached: 1507049554518.jpg (1024x559, 78K)

Nije ex-yu nego se pas posro

Attached: slobinMaliPevaSultanu.webm (1280x720, 2.91M)

One koji tvrde da Đilas i Jeremić ne zaslužuju poverenje jer su "deo starog sistema", podsećam da je Đilas bio dobar gradonačelnik Bg, a Jeremić predsedavajući Generalne skupštine UN. Ako nekom kompetentnije deluju Vučić, Mali, Neša, Vulin... onda ništa.

najvise volim punt spermom maloljetne beogradjanke

...

100897802
jedino sto ti punis spermom je tvoja desna ruka d*jasporo ogavna

чoвeк јe бpaниo Cpбијy и Cpбcтвo кaд јe билo нaјтeжe a ти cи yчecтвoвao y пpo-зaпaдним oбoјeним peвoлyцијaмa и caд cи ce тy нaшao дa нeштo пpичaш.

Attached: 2089278043671872390.jpg (680x500, 33K)

ubi se pizda krajiska
jasenovac 2 ne gine

Tačkasti ja sam sve vreme mislio da je samo mema da si voleo neoliberala Đinđića, jel to ustvari istina?

Gledam kultni intervju TVK sa najbaziranijom svetskom trandzom Merlinkom i ne mogu a da se ne otmem utisku da TVK izgleda jebozovnije sad nego pre frtalj veka.
Potpisujem !

Attached: tvk.png (667x576, 436K)

Dovoljno je te krajišnike ubila njihova genetika, ne moramo ih mi dodatno.

јecтe, тaкo бapeм кaжe.

100897062
100897431
100897605
100897606
100897630
100897865

razboli se od raka podljudsko kopile

ovo

lolara

...

svršio joj u usta, kako je bilo dobro

jebem vam majku u picku

Attached: Legendica.jpg (830x621, 50K)

nisi, to samo se nama hvalis

dve saobracajke sam imao u zivotu, oba puta me neka zena zakucala iz cista mira. oba puta je steta bila mala te evropski izvestaj pokriva trosak. oba puta histericni zenoidi nisu mogle da se saberu 5 minuta da popunimo jebeni izvestaj, odemo u osiguravajuce drustvo gde oni to rese za 15 minuta. oba puta histericni zenoid prvo zove muza, sefa, bilo koga muskog dok drugom ruku franticno slika stetu mobilnim jer je tako na televizoru videla da treba da se radi.

Postaj njene noge

slike ili se nije desilo

bazza

>jer sam se brutalno sramotio do sada kroz zivot zato sto sam nekog pogresno razumeo
daj neke primere