/ex-yu/

najjači smo edicija

Attached: ec3c697452d6e46beaa47405efbae6aeeed719a7b258ee0773c5af67a91ca48a.jpg (720x617, 114K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=gi2QNLQFYgw
m.youtube.com/watch?v=-qxa91EwFco
youtube.com/watch?v=y93URySqii8
youtube.com/watch?v=GGVrkBt9v6c
youtube.com/watch?v=mpVr2wRY1O4
youtube.com/watch?v=NGcx6Up95uI
youtube.com/watch?v=AHFT71Z6ZiQ
youtube.com/watch?v=GPph8NUIAnk
p.Jow
youtube.com/watch?v=6Q33k5Kj_MQ
youtu.be/-ay5Hl5DlfQ
youtube.com/watch?v=kiHazqlmWC0
youtube.com/watch?v=LsNt_zSrsgE
youtube.com/watch?v=kRc_BU2PEC8
twitter.com/SFWRedditGifs

crno grozdje edamer i brie

Uzeo sam ga ko ga jebe ionako nemam ribu

Attached: 0F155BF6-4E1F-4552-B9B4-EF12E76009EF.jpg (3264x2448, 2.03M)

youtube.com/watch?v=gi2QNLQFYgw

Shoutout za Slo Down-a, lika iz St. Lunatics-a koji je imao masku i nije repovao ni pisao tekstove ali je bio član grupe jer je imao masku i posle su ga izbacili jer su shvatili da je imati hajpmena kome je jedina stvar to što ima masku prilično beskorisno pa čak i nepotrebno jer daje imidžu još usiljeniji gimicky feel i na kraju je morao da tuži Nelija jer je smatrao da mu je Nelly dužan još para jer je nosio prokletu masku

Attached: nelly st lunatics.jpg (612x399, 45K)

Lolara bato

Dosao mi je s novcem u ruci, ponudio mi novac, nisam ja pitao njega.
Nisam kucao na necija vrata, stavise bjezao sam od toga.

Kad sam izasao iz tog, jer bio sam u tom i zavrsio s tim, jer sam iao to;
imao sam studio. Otisao sam u studio. Otisao sam u Fox studio, imao sam sve pogledao dobro i rekao
"Ovaj je veci zatvor nego ovaj iz kojeg sam izasao."

Ne zelim trositi vrijeme iduci na posao.
Imam motor i vrecu za spavanje.
I deset petnaestak cura, zasto bih htio ici na posao?

Imam sav novac na svijetu.

Ja sam kralj covjece.
Ja vodim podzemlje prijatelju.
Ja odlucujem ko sta radi i gdje.

Sta cu, letati okolo ponasati se ko balavac ngdje, za tudji novac?
Ja stvaram novac, covjece. Ja kotrljam kovanice.

Igra je moja, ja dijelim karte.

when will you fags start another war with each other again

Odjebi

A vi kakote?

usro sam ti se usta

m.youtube.com/watch?v=-qxa91EwFco
Kakoto dobrota stvarota

Tako tako, samo dudlajte strancima

that's the spirit! now say that to each other instead!

Inače sam Bošnjak i selefija i potajno želim da se upostavi Evropski Kalifat u Banja Luci i da Bošnjaci vladaju nad smrdima i crvatima gvozdenom šakom

Neironicno ovo

jebem ti mrtvu majku

Vidi brate

Bošnjaci vladati ičim osim mješalicom
Kek
Najgora država u europi po svim parametrima zato jer su vam ameri dali vlast. Šiptari su vas civilizacijski klimaks koji nikad nećete dosegnuti

>Šiptari su vas civilizacijski klimaks koji nikad nećete dosegnuti
pa dobro nemoj tako
niko nije gori od siptara

BABY I-I-I-...

>Haha I bet you feel pretty dumb right now

Attached: 1510026912606.jpg (474x565, 41K)

A od tebe ću napraviti slatkog plavog evnuha srpčića i preprodati te garavim Arapima kao roblje

I ja sam boušššnjak i ime mi je Omer Spahič.
Moj babo je za vreme opsade nožem zaklao tri smrdska tenka dok ga četvrti nije iza ledja genocidisao

>Mjesalicom
Hehara bato hvala nasmijao mi se

Vaša ljutnja je uzrokovana mesojedstvom. Odrstanite iz prehrane hormone koje prouzrokuje frustraciju, anksioznost, depresiju i nesanicu i vidjeti ćete kako se vaš metabolizam samonagrađuje endorfinima.
Veganizam je jedini i pravi put.

>skicofreni bosnjo se ponovo svadja sam sa sobom

A vi kakote?

Ovo dbi

ja sam bošnjok
vera mi je islom
jezik bosanski

>Bošnjaci vladati ičim osim mješalicom

Attached: 5c2e993448720d286214d5583f3b7bf7f6fba15130e92267f32da5f451710b23.jpg (399x385, 44K)

Koliko je nevegana potrebno da zamijene jednu žarulju?
Nijedan. Oni biraju biti u mraku.

svi ljudi koji zive na teritoriji danasnje bosne i hercegovine su retardirani bez obzira na etnicku pripadnost. rejtujte mi lika budite dbi

Attached: ghost recon.png (1920x1080, 1.14M)

Attached: madcuzbad.png (2000x1000, 684K)

obligatory bosnacore
youtube.com/watch?v=y93URySqii8
youtube.com/watch?v=GGVrkBt9v6c
youtube.com/watch?v=mpVr2wRY1O4

Kao Bošnjak kažem da smo stvarno glup narod.

Ko kurac smo glupi.

Kad nam jebena ekskluziva.ba, naxi radio i ostali kanceri predstavljaju vrhunac humora.

This

Ustvari zamisli da si Sandžaklija hahahahHAHAH PA TO JE GORE OD BOSANCHUGE

Alhamdulillah uvijek može gore bar nisam Kosovar ili Sandžaklija...

Barem imate komentare na Klix.ba, to je dobar izvor bošnjačkog humora

Makar nisam retard

ovo ali neironično

ITT: stereotypical balkan person

>My Name Is Josip, After Based Tito That Saved This Land From Fascists
>My Parents Are A Mix Of All 6 Ethnicities, Slovene, Croat, And Bosniak On My Mom's Side, Serb, Montenegrin, And Macedonian On My Dads Side
>I Live In Belgrade, Selling Heroin And Getting Told By My Stupid Neighbors To Go Get Them Their Medicine Because Based State Economy
>My Parents Argue With Each Other Because They Say That Their Version of History Is Correct And They Cant Pay The Bills Because Government Is Very Greedy And Needs It To Get Rid Of Albanians Because They Took Our Stupid Land
>I Eat Food That Came From Turks And I Tell Myself That I Am Of Pure Slavic Blood, Even Though I Look Like One Of Them Gypsies Outside Of Our 1 Bedroom Apartment
>Sometimes I Don't Get Food At All
>I Hate Americans Because They Dropped Bombs At Us Because We Chose To Rise Against Our Western Enemies, Even Though Our Only Ways Of Living Are Kebab Shops, Shitty Car Factories, And Woodworking With Almost Zero Technological Advancements In The Past 20 Years
>Mom Tells Me That She's Very Religious On Her Muslim Side
>Dad Tells Me To Drink Brandy More Often
>Damn, I Wished I Can Get Out Of Here!

>makar nisam retard
>Sandžaklija
Al dobro budi sretan makar nisi kosovski Bošnjak

youtube.com/watch?v=NGcx6Up95uI

ja sam samo vagabundo ti si mene sanjala

>ištvan i patuljko u najdosadnijem generalu na daski

reci mi ovo, kako mozes biti vegan i toliko mesnatih kita stavljati u usta

BASED shqip leaf dabs on the yugotrash

Attached: 8eQK5DDEdpjrEKzM5gnM-gdO1t5xUPE7tBmfr3mmcek.png (647x562, 116K)

vegansko je ako je kurac opran i ako ne gutaš spermu

youtube.com/watch?v=AHFT71Z6ZiQ

Attached: 1539288099604.png (498x594, 89K)

Makar si ukapirao poentu - Bošnjaci su glupi

Kako mrzim kad mi izlaze ova govna na početnicu, pušite mi svi kurac ''''''''depresivni'''''''' gubidanski besposličari u životu se niste napatili a sami sebe nabjeđujete da jeste da bi vam život na iole ikakvoj vrijednosti zadobio koju nema jer ste ga utrošili ispred računara

oni su depresivni jer nisu vegani i jer nisu otvorili bibliju u životu

E ja rijetko jedem meso jer bolujem od gastropareze

ti samo halal pusis a armine?

ovom koncu ocajnicki fali jos ustasa

hrvati su neironicno 80%+ normani

Ustajach

>armine
puši kitu adolfe

tldr bosanchugo rekao bih ti svasta ali bledim

Attached: idontfeelsogood.jpg (1452x848, 120K)

Pa šta fali što sam turčin

smisli, da si vzameva Bosanec
komaj si človek, ampak si tudi vegan in veruješ v boga, takoj boš nečlovek

baza

Izađi na polje incelu život je još stoput okrutniji nego u tvom imaginarijumu, ali začudo i stoput ljepši nego što bi komoditet bezbjednosti četiri zida ispred računara ikad mogao kompenzirati

bazirano
le jebi bosančuge

jebem ti mater

jedino čovještvo je u BOGOČOVJEŠTVU

evo čitam knjigu od Novakovića Istorija srpske književnosti-jasno kaže suvremeni srpski jezik je nastao u Zagrebu

Attached: novaković.jpg (543x210, 32K)

Nema goreg Hrvata od Srbina

to je zaradi tega, ker so takrat le avstrijsanci oz. hrvati imeli tiskarne
spomni se, da so Srbi takrat bili 25% stanovalcev Hrvaške (brez Dalmacije) in veliko so bili v Vojvodinah

podsetnik da je Dubrovnik srpski

Istra je slovenska

Ubi se tačkasta degenčino

...

Dubrovnik je Hrvatski 1.
Dubrovački pjesnici zovu svoj jezik hrvatski i pjevaju o hrvatstvu 1. Vetranić Mavro (1482.-1576.) piše u pastirskim igrama (nikopis u franjevačkoj biblioteci u Dubrovniku, br. 73, 62), nazivajući i smatrajući Dubrovčane dijelom hrvatskog naroda: « po svijetu svak pravi Da ste sve Dalmate natekli u slavi, Ne sarno Dalmate, gospodo predraga, Nego još sve Hrvate, skupivši jednaga.« Vetrenić Mavro pjeva 1569. Hektoroviću i veli, da mu pje¬sme pronose slavu, a navlas kud god hrvatski jezik prohodi. - Hvaleći Klišane i Klis poviše Splita, pjeva im: •Oj slavni Hrvati«... Pjevajući o Đudimu veli: Nema više ni polja ravnoga, ni hrvačke slave! 2. Čubranović Andrija, dubrovački pjesnik 1480.-1453- u »Jedžupci« pjeva, da će neka Gospoda roditi sina Bana, koji će vladati nad svima nama. Dinko Zlatarić, dubrovački pjesnik spominje toga bana na Dunaju Zrinjskoga(Hrvata). 3. Nikola Nalješković, dubrovački pjesnik (1510.-1586.) piše u poslanici Ivanu Vidalu, vlastelinu i pjesniku korčulanskom god. 1556.: •Tim narod Hrvata vapije i viče Da si kruna od zlata, kojom svi se diče.« Narod Hrvata tumači ovako: »A lijep Dubrovnik na svu Te moć slavi Slave je Tvoje Hvar novi pun i Stari (Starigrad) Tijem ravni grad Zadar, iz glasa upije. (Zatijem): Da imaš Božji dar, ki drugim dan nije, Šibenik još i Spljet s Kotorom svi drugi. Scijene Te kao cvijet zrid zime na rosi.« A Viđali odgovara dneva 4. XII. 1564. Nalješkoviću u Du¬brovnik: »Časti izabrana Niko i hvalo velika, Hrvatskog diko i slavo jezika.« Dubrovnik grad svitli i slavni zadosti Svake Bog nadili obilno milosti, Svuda ga je puna slava, svud on slove, Hrvatskih kruna gradov se svih zove« Nalješković zove svoj narod u Dubrovniku hrvatski narod g. 1556., a Viđali zove dubrovačkog pjesnika Nalješkovića di¬kom i slavom hrvatskoga jezika

kad podele hrvatsku srbi i slovenci

youtube.com/watch?v=GPph8NUIAnk

2.
Nikada ni jedan dubrovački pjesnik ne zove svoj jezik niti svoj narod drukčije, nego imenom hrvatskim, ili slovinskim, što im bijaše sinonim. Nalješković piše pjesniku Hektoroviću na Hvar g. 1557. kad ga je kap udarila: »Molim te togaj rad, nemoj svi Hrvati Da na Te plaču sad.«, a tu poslanicu pošalje mu preko hvarskoga vlastelina Bartučevića Hortensija, pak mu veli: »Hortense pošteni, slavo svih Hrvata, Pravo Ti zlameni (znači) ime trak od zlata!« 4. Zlatarić Dinko, pjesnik dubrovački 1597. piše, da je »iz tuđih jezika u hrvatski jezik izložio »Elektru«, Ljubomira, itd. Opet 1621. izloži Elektru u hrvatski jezik i posveti je Juriju Zrinjskome, veleći, da je učinio Hrvačku Grkinju Elektru. 5. Gazarovič Marin, dubrovački pjesnik piše god. 1631.: Prikazanje života sv. Ciprijana i Justine veleći: »Justina s prozora sliša vandelje hrvatski«. 6. Menčetić Vladislav, dubrovački pjesnik g. 1665. pjeva hrvatskom banu Petm Zrinjskome: »Od ropstva bi davno u valih Potonula Italija O hrvatskijeh da se žalih More otomansko ne razbija

3.
.« Menčetić zove naše žale hrvatskim, jer to i jesu i jer su ih tako vazda zvali. Menčetić Vladislav pjeva Petru Zrinjskome, vapijući Boga, da zavlada svim Hrvatima. »Čuj Hrvatska pokrajino Pače vas svijet neka sliša. Vidim smrtnom u bljedilu Turski mjesec gdi zapada, Zrinjsko sunce njega tjera U istoku da pogine Ban će čestiti stolovati Ban imenom, a kralj dilom Podložni će puk vladati! A ti nastoj, slavni bane Tva svijes znana Tebe uzvisi Vrh svijeh časti svijeta ovoga Narod puka hrvatskoga.« 7. Palmotić Gjomo u »Danici« veli, opisujući bosanskoga kralja Ostoju, koji misli kome će dati kćer Danicu za ženu: a) »Od Hrvata ban Hrvoje ovu sreću naglo prosi Nu ljubljene kćerce moje, drugi miso zvu zanosi!« Jerina proklinje bana Hrvoju, koji je ostavlja: »Ovo li je čas i slava, ku mi hotje obećati Da s tobom banovati hrvastskijeh ću sred država.« Kralj govori Matijasu zetu: »Sad pakoli puna hvala, Hrvatska je zemlja i strana S Hrvojine smrti ostala. Bez vlastita svoga bana Svijetlim banom hrvatskijem. Ja te činim s mojom vlasti Da od Kralja stećeš ime, prem dostojno Tvojoj časti.« b) Bisernica: »Ka mladosti množ kriposne S Matijašom banom izhodi Iz hrvatske zemlje i Bosne On i svekar gdi gospodi.« c) Opisuje hrvatskog kralja Krešimira ovako: »Kralj Dobroslav vječne vijence S Krešimirom Slavnijem steče Čim tre jedan, drugi sječe Hitre Grke, bojne Nijemce. Svi bi oni svijetli dosti Nas sunčanim zrakom sjali, Da su u doba sve imali Tko će hvalit njih kriposti.« 8. Sin pjesnika Gundulića Ivana god. 1670. predlaže francuskom poslaniku Gremovillu, da će poći u dubrovačku republiku i okupiti tu u republici 3000 Hrvata za službu francuskoga kralja. Sin pjesnika Diva Gundulića zove svoj narod u dubro¬vačkoj republici Hrvatima.

kakva baza

Attached: sergej-trifunovic-05.jpg (224x272, 21K)

Bruerović Marko 1774. - 1825. pjesnik dubrovački pjeva: »Bi l' uzrok men po sreći dokazati znao S pivnice jer svako do glasovita Fregata Slavene bi se lako hrvatske odreko starine?« Znači, da svako od pivnice, od proste krčme, prosti narod do Fregata, do vijećnika umoljenih u republici, od najnižeg do najvećeg, da bi se lako odreko starine hrvatske i pita zašto. 10. Pavlović fra Bernard iz Stona pisac dubrovački 1747. piše: »Pripravljanje mise u hrvatski jezik privedeno« i »Potkripljenje umirućih u hrvatski jezik popravljeno za korist naroda hrvatskoga«. 11. U Vatikanu i Mlecima »knjigar« Occhi nazivlje djela Gundulića i druga »hrvatska« u Mlecima na »Rivi od Hrva- tov«. 12. Stulli Dubrovčanin 1801. štampa svoj riječnik latinsko- talijansko-hrvatski, i tumači riječ »ilirski« da znači slovinski. - sam piše - »to jest hrvatski«. Naziv slovinski jezik bio je sino¬ nim za hrvatski jezik. Stulli prevodi »fatto di costumi illirici« sa rječju »pohrvačen«, ne poslovinjen. A to stoga, što izraz »slo¬ vinski« nije narodni naziv za jezik, nego književni. Narod je zvao i zove svoj jezik hrvatskim jezikom

Baziran

God. 1848. u Dubrovniku je izlazio pred 80 godina »foglio croato scritto in italiano«, hrvatski list u talijanskom jeziku L'avenire, u koji su pisali: Dr. Kaznačić Ivan August, Medo Pucić, Baldo Bizzaro, Matija Ban, svi iz Dubrovnika te iz Banske Hrvatske: Kukuljević i Ostrožinski; Jukić itd. Novina je bila čisto hrvatska. Donijela je raspravicu, u kojoj se dokazuje, da su neki Dubrovčani bili hrvatski banovi. Donijela je članke o »Turskoj Hrvatskoj« od Vrbasa do Une, kojoj je glavni grad Bihać; te veli, da se tako ta zemlja zove. Vidi se dakle kontinuitet hrvatskih osjećaja kod Dubrov¬čana sve do danas. 3- O Hrvatima Boke Kotorske 1. Medin Antun iz Budve, bio je sargente maggiore di battaglia, veliki vojnički čin u Mlecima, i imao je naziv »governatore della nazione Croata«. To znači, da su Mlečići znali, da Hrvati žive u Budvi nedaleko Bara. 2. Dr. Antun Bizanti, plemić kotorski piše o. Filipu Riceputiju, osnivaču Illvricum Sacrum-a, kako su kotorani po-bjedili Turke, pa veli: »Naši Hrvati«, »Nostri Croati«. (Vidi program Kot. Gimn.1885.). 3. Mazarović Krsto iz Perasta zove »knjige hrvatske« u jeziku ilirskom ili slovinskom. 4. P. A. Tolstoj, Rus u XVII. v. putuje Bokom i piše: da su od H.ercegnovog dalje do Perasta naseljeni1 Hrva¬ ti; i da u Boki imade Srba, koji su se naselili iz turskih zemalja. U jednoj crkvenoj knjigi sastavljenoj u Perastu piše: »Paak od Flora Vladaoza Harvazke Kraine« (a Floro Praefecto Illvrici). Pjesama starohrvatskih bugarštica imade u Perastu i Boki.

Balovićev rukopis iz XVII. v. narodnih pjesama iz Perasta o ratovima s Turcima spominje »Mlade Hrvate«, juna¬ ke koji se m tuku s Turcima. (Vidi Dr. B. Bogišić Narodne pje¬ sme iz starijih primorskih zapisa). 6. Fra Andrija Kačić, koji je išao od Zadra do Skadra u »Razgovoru« veli, da je »Boka od Kotora, dika od Hrvata«. 7. Isti Kačić veli, »da su Perašcani junaci, što svidoče kra¬jine hrvatske« (naime u Boki Kotorskoj). Zato ih je posjetio Petar Zrinjski u Perastu i darovao im mač. 8. Narodna pjesma veli: »Dubrovniče, jabuko od zlata O ti, Boko, hrvatska odoro.« 9- Učeni benediktovac Timotej Cisilla u XVI. v. koji je živio u Perastu piše u »Bove d' oro«, da još živi hrvatski os¬jećaj kotorskih plemića, da su Kotorani počeli ostavljati svoje starinsko hrvatsko odijelo; a primati novo tuđe. 10- Trebinjski biskup Jurković, Konavjanin iz Jasenice, u pjesmi Mariji Tereziji pjeva: " Nije brata, što ne rodi majka. Nad Hrvata nije nam junaka."

bio sam 3 god. odustao.
poceo u teretanu ici.
nabio 25 kg misica

jebem mamu i tebi i veganizmu

Attached: 1539620601477.png (1047x1239, 982K)

p.Jow Forums.org/

koji kurac?

youtube.com/watch?v=6Q33k5Kj_MQ
:DDDDD

baza!

kako si smorio brt
>na polje

planovi za veceras momki

vidipa vidipa onda vidi

Crash Bandicoot na PS1 emulatoru

sholju chaja pa u krevet

Ja sem sirota nemam nikega