bolna edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
i.imgur.com
youtube.com
youtube.com
informer.rs
en.wikipedia.org
nspm.rs
index.hr
youtube.com
youtube.com
sport.blic.rs
twitter.com
vaistinu bolna
želim vjerovati da je ovo istina
A ja želim vjerovat da je sto sam napiso da ipak nije istina
Jebem ti analne bolove i jebene bakterije koje su okupirale moje analne prostore
Taman popapo jos jedan oxy
jadna majko mili boze
Radije bi da se roknem nego da citam to
slika ili se nije dogodilo
i.imgur.com
Dosta nsfw slika
hvala.
Nis, samo nemaj drkat na to, rade na kolindicu il pupovca
strašan guzobol....
>ook cale sredi vizu prijatelju da dodje sa nekim folklorcima a ne sredi svom rodjenom sinu
razboleo se od raka dabogda
zasto su hrvati uvek najguzobolniji od sviju ovde lolara
Al je ovo /kino/
Mentalitet, vecina misli da smo razvijeni zapad i da smo samo zrtve u svim sranjima zadnjih tisucu godina. Sranja se ignoriraju, a postignuca uzdigivaju do nebesa. Iskreno, ko i u drugim državama exyu-a, ali to je bas kod nas prisutno. I ljudi ozbiljno misle da smo božji narod. Samo kaj vjerovatno takvi ljudi neznaju kompjuter upalit, a kamo da znaju sto je Jow Forums. I do odgoja, uci se odma bez diskriminacije da je srbin los, a hrvat dobar. No to je samo moje mišljenje.
Nego kako je u norveškoj?
>Mentalitet, vecina misli da smo razvijeni zapad i da smo samo zrtve u svim sranjima zadnjih tisucu godina. Sranja se ignoriraju, a postignuca uzdigivaju do nebesa. Iskreno, ko i u drugim državama exyu-a, ali to je bas kod nas prisutno. I ljudi ozbiljno misle da smo božji narod. Samo kaj vjerovatno takvi ljudi neznaju kompjuter upalit, a kamo da znaju sto je Jow Forums. I do odgoja, uci se odma bez diskriminacije da je srbin los, a hrvat dobar. No to je samo moje mišljenje.
>Nego kako je u norveškoj?
kino je kad ti jebem kevu staru kurvu
dobro tebra evo celo vece sam prevlacio na tinderu pichke u okolini od kilometar, bukvalno ih je bilo jebenih stotinu i jos uvek da ne matcham sa nekom, zalosno
Nacionalizam je tema do 300 eura prihoda mjesečno. Njima se servira ta priča. Kad plaća prijeđe 500 eura, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kad prijeđe tisuću, onda je top tema zdrava hrana, ljetovanja i zimovanja, a kad se popne na više od tri tisuće, onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubav
Objasni i reci da ista sto sam reko nije istina
Bude bilo nešto, kakve su norvežanke?
>Bude bilo nešto, kakve su norvežanke?
dobre su bome, iako su cesto kockoglavi incestoidi sto mi nije nikakva nova pojava
>I ljudi ozbiljno misle da smo božji narod.
ja mislim da je to kod nas još izraženije, sve više i više ljudi čujem kako priča o tome, kao svi su nas redom uvek napadali kao i Jevreje, to znači da smo mi bratski i nebeski narodi, kao i ono kako je Vatikan oduvek želeo da uništi Srbiju, i da smo mi ustvari najstariji narod na svetu nego to kriju od nas naši neprijatelji itd itd... ljudi počinju neironično da veruju Deretiću i ostalim likovima
uf koje uzivanje na ovom hotelskom duseku, kao da sam potonuo u raj
greota da se ne testiraju njegove granice izdrzljivosti na pravi nacin
>Deretić
Jebeno mi je kak govori da je Isus po majci bio Srbin i ljudi to neironično misle da je istina
mimara utekla u britaniju lolara
imam jednog komšiju koji mi je uvek delovao kao potpuno normalan i pametan lik, i istoriju zna dobro ali je u poslednje dve godine počeo da sluša Deretića i bukvalno mu veruje sve, ili skoro sve. Još bolje je to što kaže planira da se učlani u Pokret Obnove Kraljevine Srbije zato što "zna tog glavnog čoveka i on je sposoban lik"
Cpпcкa paca јe јeдинcтвeнa и тaквe нeмa нa cвeтy.
To јe пaтeтичнa изјaвa ycтaшe из Кoтopa. Aкo јe тo тaкo зaштo ce дeмoнcтpиpa y Фpaнцycкoј, зaштo ce Кaтaлoнијa жeли oтцeпити aкo cy им плaтe пpeкo 1000 eвpa итд.
A jebote. Meni se čini da se velike cenzura provodi kod medija u exyu državama, koje pišu teške gluposti i pogodoju određenim strankama i ljudima. Ovdje nije tolko izraženo, ali čino mi se da Vučićeva stranka ima masni utjecaj na medije u Srbiji i širi gluposti i teorije zavjere. Trebaš uzet u obzir da novinske medije 90% ljudi koristi kao izvor informacija, i onda vjeruju u to.
Znači brate već neko vrijeme mi se zna pojaviti krv kod brisanja guzice i ponekad mi čmar zna biti natečen. Već imam naviku prati guzicu često, ali nakon čitanja tvog posta počinjem ju prati 2 puta dnevno i još ću krenuti stavljati nekih preparata ako treba.
Jebiga budale su navikle da imaju nekog velikog vođu kroz istoriju i mediji funkcionišu upravo onako kako veliki deo naroda želi, ne zaslužujemo ništa bolje. Opozicija tvrdi da bi na "fer i poštenim izborima" pobedili, ali kurac bi oni pobedili. Prosečan Srbin obožava Vučića a ne ove Evrofanatične liberale
Ne znaci ti to nista za ovo kaj ja imam, to ti spontano dode bez razloga, ko tumor. Jel cucnes dok brises sule? Znam da je idiotsko pitanje al to je cesti razlog. Il da slucajno ti prst probi papir pa ti ude u sule. Trebo bi otic doktoru, moze nesto grdo bit. I neboj se, nije nis strasno. Nije doktor derpe, medicina je tu da ti pomogne. I ja sam se usro kad mi je davo jebenu inekciju u sule, al kaj mozes, da nisam na vrijeme otiso pobro bi sepsu i sad ne bi mogo bit na exyu.
ono kad ekspoziture CIA, N1 (cnn) i al dzazira sluze kao izvori informacija petoj koloni u srbiji koja je protiv gospodina Vucica
youtube.com
sramota kako se ponasala ova balijka prema gospodinu Marku Djuricu nije mu dala da zavrsi nijednu misao
Jebes liberale koji se furaju na socijalni marksizam i ostala sranja, ali cenzura nije rjesenje. Kaj je bilo sa onim protestima? Kad je vucic reko ne zanima me vas glas il nes tak.
Ma zna mi krvi malo biti kada dugo brišem guzicu, kada je govno onako katranasto pa nikako da ju pobrišeš kak se spada. Nateknut zna biti kada se iserem kao manijak, pogotovo nakon začinjene hrane. Sve u svemu nije potreban doktor i jebe mi se za potencijalni pederluk doktora, nije mi klimava seksualnost nimalo da bi me zabrinjavao prst u rčma na pregledu.
Živ bio prijatelju, pazi se. Ja da sam na tvom mjestu bio, umro bih sigurno jer izbjegavam doktore kao kugu.
Podseca na Olju Beckovic, onu raspalu kurvetinu koja je stalno prekidala gledaoce i goste ako se nisu slagali protiv nje. Sacuvaj me Boze perioda od 2000-2012, ne ponovio se.
>cenzura
Cenzura je trajala od 2000-2012, kada su dosmanlije drzale sve medije, a od 2008. su uvezeni N1 (CNN) i Al Dzazira koji su takodje bili na njihovoj strani.
Danas postoje ta oba strana medija koji agresivno nastupaju protiv srpskih interesa i na kojoj je srpska opozicija 24/7, tako da nema cenzure, imaju oni prostora i vise nego sto zasluzuju po broju glasaca.
Nastavljaju se protesti, sad su na oko 50 gradova u zemlji. Vlast nije briga jer su mirni protesti, jedina razlika je što su u početku ignorisali a kasnije nisu mogli više da ignorišu jer su se dosta raširili. Čini mi se da su počeli da ubacuju i provokatore da sabotiraju proteste i stvore opštu zbunjenost u medijima, da se ne zna ni šta se dešava tačno više ni ko šta hoće ni koji su zahtevi. Stara vlast (demokrate) sada koriste te građanske proteste za svoju promociju i napisali su neki sranje sporazum koji bi kao trebalo da ispune kada dođu na vlast, ali znamo da od toga nema ništa (najsmešnija mi je tačka gde obećavaju lustraciju isti likovi koji su već bili na vlasti lol) i tako. Vučić ne silazi skoro, lik je majstor kriminala, korupcije, manipulacije i propagande, nema mu ravnog. Vlasnik je SVIH medija u zemlji a oni koji se suprotstavljaju jedva preživljavaju zbog napada i pritisaka. Dosta njih je već skinuto sa TV-a i novina, jedino sa interneta ne mogu da skinu (za sad)
Nije dobro izbjegavat doktore, jbg medicina ti sam oce dobro. Dost ljudi imaju takav stav i misle krvari im nes nis strasno i na kraju ostave. Sve gore i gore im bude, sad sam seru krv, dodu kod doktora i imaju rak debelog crijeva, a mogli su to preventirat da su ranije otisli kod prvih simptoma. Znam iz prve ruke jer mi se deda tak spasio. Počeo bit bez daha, odmah otišao u bolnicu. Dijagnoziran mu rak pluća, hvala kurcu bila rana faza jer je rano otišo. Maknuli su mu neki dio pluća, al još je živ, sad ce 83 imat. Tak da ti toplo preporučam da odeš jebenom doktoru. Al ovo kaj govoriš to je normalno, nemaš razloge za brigu. Drugo je kad imaš recimo krvi u stolici, to je malo grde. Il kad te boli kad sjediš il hodaš, ko ja. Eto vidiš, da nisam ošo doktoru zbog toga, pojela bi me sepsa.
Okej, ovo je epski.
>vucic bad
>vucicu nadji mi posao ili idem iz zemlje reee
To je realno
moras se vratiti nazad
...
102036080
jedini provokatori su organizatori protesta placeni od americke ambasade
Gospodin Vucic nece da nasedne ko pokojni Slobo pa da izvodi policiju pa da ih demonstranti napadnu namerno da bi izazvali reakciju pa da bi kmecali zapadu i to je fenomenalan potez.
Nekome smeta napredak Srbije cim stranci organizuju potencijalne nerede u glavnom gradu.
Nikad vise 5. oktobar mamu vam jebem izdajnicku!
evo i tebi jedan you, nemam više, izvini
Neznam, kad god vidim neki naslov iz kurira il blica umirem
To je dost grdo, skoro ko u jebenoj sjevernoj koreji. Mi imamo nekoliko takvih sranja al nis ozbiljno, ljudi nemaju problema ak kazu nes kaj misle. Imas gluposti npr debata na hrt-u di dva vjeroucitelja i jedan pop raspravljaju treba li maknuti il ostaviti vjeronauk u skolama. Imas i Živi zid u Hrvatskoj, jest da su debili al seru po vladi i to jebeno seru, čak i imaju nekih 15% glasača i to sve više raste. I niš im nije.
102036332
Imas ti (You)ova bezbroj za Hrvata jer te lozi da njega veselis nekim netacnim crnim informacijama odavde.
Hiljadu puta OVO!
>jedini provokatori su organizatori protesta placeni od americke ambasade
Zasto bi ameri htjeli infiltrirati državu koja nije relativna na globalnoj skali? To nije isplativo i ništa im ne donosi
>Nekome smeta napredak Srbije cim stranci organizuju potencijalne nerede u glavnom gradu.
Koji stranci? Daj izvore. I kakav napredak, cijeli balkan stagnira il propada, osim slavenskih alpskih židova
Zasto onda ne odjebu od Srbije ako nismo relevantni? Ako smo toliko slabi i siromasni zasto non stop pritisak na nas?
Vučić se pokazao kao "pouzdan partner" Angeli Merkel i EU, zato ih, za razliku od Slobe, boli kurac šta on radi u zemlji i kakvu politiku sprovodi, sve dok sluša njihova naređenja. Bitno je da on "reši kosovski problem" i "sprovede reforme" za ulazak u EU i Srbija je "na dobrom putu". Ironično, s obzirom da većina ljudi koji pdoržavaju njegovu "ideologiju" su nacionalisti koji neće EU, NATO, niti nezavisnost Kosova. Ali pošto su svi ti "ljudi" obična stoka bez trunke dostojanstva, čim on promeni priču, oni će ga pratiti bez obzira na sve. Mi smo jedini narod u istoriji koji sisa kurac izdajniku koji se predstavlja kao nacionalista a kojem je pravi cilj da nas uništi, ne možemo potonuti više od ovoga
>koristi cuck-kvachice
pishes skijavetom, kvachichasto-turskom latinicom degenchino
skijaveto=pismo robova, chestitam ti skijavo
>2013. godina
>vuchic ce da izda kosovo do 2016. godine
>2019. godina
>majke mi izdace kosovo sacekajte jos malo
Otkud odmah zakljucak da daje upute kako protestirati? Mozda razgovaraju o političkom stanju Srbije da možda ne bi bilo civilnog rata. Cijeli članak mi se čini previše subjektivno napisan, puno nelogičnosti i indirektnih zaključaka.
>Mozda razgovaraju o političkom stanju Srbije da možda ne bi bilo civilnog rata.
sledeci put kad trolas potrudi se da bude manje ocigledno
Lakic upravo nazvao Ivana "govnarko mrtvi". Ex-yu meme se transcedentuju u Parove.
Ako prede i ako mjauce onda je macka, nije pas.
To je zvanican susret dva zvanicnika, neuporediv sa onim susretima Sorosa sa Djindjicem i finansiranjem novcem i logistikom iz Budimpeste.
To sto se video sa gospodinom Aleksandrom Sorosem, ne znaci da se slaze sa njegovim stavovima nas predsednik.
Ako bi stvarno davali upute za proteste, možda bi se potrudili da to ne izađe u javnost? Ipak su ovo dosta dobro slike snimljine izbliza, znaci da nisu imali problema da ih se snima. Zasto uopce Amerika želi utjecati na politiku Srbije pa koordinira proteste? Jednostavno im strateški ne odgovara da investiraju u nešto takvo. Pa koji je onda razlog da se Amerika bavi srpskom politikom? Naftna polja? Žrtvena djeca za satanističke rituale?
vecina devojaka su romanticne dobre duse to sto se vama svidjaju kurve koje su manjina pa vas sjebu je vas problem a ne problem zena
>sa kojim je razgovarao o situaciji u regionu, podršci Fondacije za Otvreno društvo evropskim integracijama Srbije i o reformama u oblasti medija i vladavine prava.
HAOS U PAROVIMA
Gleda se paralelno Fila i Sak
>vecina devojaka su romanticne dobre duse to sto se vama svidjaju kurve koje su manjina pa vas sjebu je vas problem a ne problem zena
Ne shvaćam što je s Kosovom, je li nezavisna država ili nije? Kakva je situacija? NATO priznaje nezavisnost Kosova, Srbija i Rusija ne. Ima li Srbija ovlasti nad Kosovom?
>je li nezavisna država ili nije
ne može da bude dok mi ne priznamo
>Kakva je situacija
nemamo nikakvu moć da bilo šta učinimo, 95% populacije Kosova su šiptari
>Ima li Srbija ovlasti nad Kosovom
ne zato što imaju svoju vladu, ustav i sve ostalo
Niko ne zna šta je najbolje rešenje, naši hoće neku razmenu teritorija, kao nama da ostane severni deo a njima ostalo, ali oni to neće, hoće celo. Nabili su 100% tarife na uvozne proizvode iz Srbije i Bosne da bi nas forsirali da priznamo nezavisnost (???) i obećavaju još strožije mere ako ne priznamo. Zamrznuti konflikt je u teoriji dobro rešenje ali nas i ostali pritiskaju da rešimo to što pre tako da ne možemo ni to. Niko ne zna šta će se desiti
Sočan članak sa nesočnog portala
lazni suter 1/6 za 3, 3/12 iz igre
trapovi > zene
auuuu mrale tek sad izvaljujem ovog Ziona iz Djuka, pa ono je zverina i tek ce biti
dobar dan dragi slusaoci
Kaficach
alo pederi
cope
kaficu?
OVO
ko ne gleda anime nek mu umre majka
Smrt svim animepederima i njihovim poganim porodicama koje odgajaju takve degenerike.
oj atila aljo
deste
esencijalni ex-yu telefon
ne volim konjušare
...
jedna lijepa numera iz starih dana
youtube.com
isto
a ni balije
de ste ljudi, ustao sam da drkam, sad jednu kaficu pa nazad u krevet
poceo je rat izmedu indije i pakistana
...