čad edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
jutarnji.hr
agroklub.com
vojvodjanske.rs
espreso.rs
b92.net
youtube.com
youtu.be
youtube.com
twitter.com
podsjetnik
...
deste
Kae nikad kurac niste vidle? No šalu na stranu, ferovce treba vješati po banderama.
nije FER
Spavachi... dejstvujte!
jedi poparu mrale
evo me brate
ko ovde /JUST/?
12. jevrjsko pleme su bili srbi
He я
O sudbo kleta
Biće bolje, buraz moj?
ima ko od vas drvenu kucu? ja iam drveniu kotac za svinje koji sam preselio, slikopovezano
agroklub.com
Kako je, sirotinjo?
eeeeeeeeeeezzzzzzzz
ovo je dobra prica
Bazza, pročito sam
>ja imam drveni kotac za svinje u koji sam se preselio
isto lolara
Кeкapa иcтo
sipajte mi casu vode
usro sam se usta ruskim botinama
This is Americanized, but how much of this still applies to Ex-Yu. I'm Croatian background, by the way.
that's realistic
100%
naši životi nisu neki trivijalni kurioziteti koji služe tebi za zabavu, mi ovde zapravo patimo.
At least in my case, more or less all apply to me
DUĆ DUĆ DUĆ DUĆ DUĆ
Tako tako samo vi dudlajte strancima
Bilo je pitanje. Autist.
dudlaću kome ja hoću bre mamu vam jebem
bravo bravo bravo bravo
svi smo na baziranoj hepi tv gde gostuju kod mame prof seselj i dzon bosnic
Bukvalno ovo
Bazirani dumer
Nadovezano s ovim gore, da li to što ne umijem razilaziti između pakosti i nehotičnih zlodjela koja su se odigrala slučajem okolnosti i sebi uz mentalnu gimnastiku opravdavam demonizaciju i gnjevnost prema datoj osobi znači da imam autizam?
KALE GOSPODAR JE U STUDIJU I RASPRAVLJA SA SESELJOM O TEMI DA LI JE MINIMUM ZARADE MINIMALNO DOSTOJANSTVO!
auu pa ovo je najbolja epizoda do sada
>dzon bosnic prica na tarzanskom srpskom i pored njega kale cacka nos i mudro slusa
ovo je megakino
kale je covek oslobodjen ega bog ga blagoslovio
wtf kale je pametan sad ga slusam pokidao je
svaka cast bazzi
Iskusno sto smo pustili 2 puta da predju ovo je sahovska partija Bazze jer se minusi Pristine gomilaju a kada dodje vreme za naplatu imacemo prednost jer smo mi radili sve sto su hteli ali druga strana nije. To je sustina iskusne strpljive diplomatije Gospodina Vucica sto ne razume debilna srpska opoziciona javnost koja je vec, da podsetim, prezalila Kosmet.
ne znam ja sam iz vojvodine, jel imaju siptari amfibije, jel znaju da plivaju?
ovo jebote. zamisli koliki bi tek minus bio pristini kad bi siptari masakrirali par sprskih sela. jos kad bi razneli neki manastir, ma odma bi im nasi partneri iz eu i nato jebali majku. bazza igra 6d sah
gde mogu da nadjem kosovarku srpkinju gf iz neke enklave da je spasem bede? preko interneta naravno da ne moram zapravo da idem dole
nije kosovarka nego kosovka. kosovari su siptari, srbi su kosovci
>shipusi rejduju srpska sela preko grane
>mi intervenisemo kao upadnemo na sever
>podelimo se i priznamo ostatak
mislim da je ovo endgame unapred isplaniran
For few euroes you can find them everyvwhere
Just came here to take a shit
Fuck slavshits nazad u karpatet
Ko što rekoh, sve do Niša i Kraljeva
cecnuo sam na ovo ali žalosno
intimidiran sam ovom hegemonijom srpskih zastavica
Same for east slavs
nek netko posalje kremu za hemeroide ovim pederima u komentarima hahaha
It's the same everywhere because fucking normies are the same everywhere, fuck their dead mothers and shit in their corpses
The home made wine part ruined it desu
Only slav soyboys care about wine, and those kinds usually tend to just integrate immediatelly and become gay. Which pretty much makes them banned from these kinds of gatherings
Not that they would show up in the first place though
a sad malo sansona
Siptari su kosovo osvojili kurcem a srbiju ce pickom
Da smo bili pametni razneli bismo sve manastire dan posto je potpisan kumanovski sporazum
Zato rusi uvek pobede, jer popale sve pred neprijateljima i ostave im pepeo, a glupi grci gledaju aja sofiju sa minaretima na razglednici ispod koje pise "experience turkey"
>ook nemas siptarsku gf da ti ti rodi gomilu ozloglasenih izdajnika srpskog naroda
Ovaj bi srpske svetinje palio boze sacuvaj i sakloni!
tis stvarno budala pa srbi su napravili tursku kulu bukvalno napravljena od srpskih lobanja kao turisticku atrakciju
kisla mi je glooova ljudi
>turska
kaj lazes somino
netacno, turci su napravili tu kulu a mi je cuvamo kao spomenik.
sto su nesrbi guzobolni kad je cele kula i vidovdan u pitanju?
>siptari u egiptu
citam i nevjerujem
aj postajte malo brze poranio sam sa cugom danas
zavide nam jer nemaju svoje svetinje i mesta hodocasca jer su izmisljeni entiteti a mi ih imamo gomilu jer smo pravi narod sa kulturom i istorijom lolara
mrzi me brate, mozda malo kasnije
Kediv Muhamed Ali a?
miroljub propa
fik fot
plip plop
DESTE??
Jebote kakva je ovo postmoderna rupa doslovce sudar zapadnog degenerizma i korupcije i balijskog barbarzima
desi brate
momci, este dobro?
To je jer ne umeš da voziš motor.
au brt dokle ces vise ove dugacke elokventne recenice bukvalno mi oci nemaju snage toliko u desno da citam
idukurac
>au brt dokle ces
ovde sam presto da citam
Znachi uzhas!
ne diraj mi šizofrenog bosančugu filozofa
Does anyone have that music video of the homeless guy getting hit by lighting and becoming a slavic warrior?
I can't speak your language so I can't find it
ajde dudlači, krenite da mu srčete smegmovinu
...
fuck off back to the Jow Forums thread
I'm currently trying to flame war there
leave this place
ycpo caм ти ce ycтa
Here you go