/ex-yu/

čad edicija

Attached: fgbfgbrgfbgfgg.jpg (480x302, 31K)

Other urls found in this thread:

jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/doznajemo-tko-mladi-manijak-s-krka-koji-je-spustenih-gaca-nocu-zaskao-turistice-u-gluho-doba-noci-ispred-kuce-iskako-bi-iz-grmlja/6469033/
agroklub.com/seoski-turizam/etnolog-milan-drmic-bavi-se-rijetkim-zanatom-obnavlja-i-seli-stare-drvene-kuce/48916/
vojvodjanske.rs/kuce-od-trske-i-slame-za-trecinu-jeftinije-a-energetski-efikasnije/
espreso.rs/kultura/film/355263/bikovic-oslobadja-aerodrom-u-pristini-prica-o-stvarnim-dogadjajima-na-kosovu-1999-godine
b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=02&dd=27&nav_category=16&nav_id=1510882
youtube.com/watch?v=Pmmd4AYFm-Y
youtu.be/jcP6czrnr0U
youtube.com/watch?v=kfgGNtopTIk
twitter.com/NSFWRedditVideo

Attached: fgbdfgfggg.jpg (765x455, 84K)

podsjetnik

Attached: meme.png (755x800, 1.03M)

...

Podsjetnik
jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/doznajemo-tko-mladi-manijak-s-krka-koji-je-spustenih-gaca-nocu-zaskao-turistice-u-gluho-doba-noci-ispred-kuce-iskako-bi-iz-grmlja/6469033/

deste

Attached: 1539288099604.png (498x594, 89K)

Kae nikad kurac niste vidle? No šalu na stranu, ferovce treba vješati po banderama.

nije FER

Attached: pepe-and-wojak-schenanigans_o_4687343.jpg (800x600, 70K)

Attached: orci.png (1279x675, 1.21M)

Spavachi... dejstvujte!

jedi poparu mrale

evo me brate

Attached: dumerko.jpg (240x240, 19K)

ko ovde /JUST/?

Attached: 1F16A63F-F18E-4894-A5CA-48507AFA9C2B.jpg (998x532, 109K)

12. jevrjsko pleme su bili srbi

He я

Attached: 1550947613437.gif (511x512, 106K)

O sudbo kleta

Biće bolje, buraz moj?

ima ko od vas drvenu kucu? ja iam drveniu kotac za svinje koji sam preselio, slikopovezano
agroklub.com/seoski-turizam/etnolog-milan-drmic-bavi-se-rijetkim-zanatom-obnavlja-i-seli-stare-drvene-kuce/48916/

Attached: IMG_20160828_161821.jpg (2560x1920, 1.51M)

Kako je, sirotinjo?

eeeeeeeeeeezzzzzzzz

ovo je dobra prica

Bazza, pročito sam
>ja imam drveni kotac za svinje u koji sam se preselio

isto lolara

Кeкapa иcтo

vojvodjanske.rs/kuce-od-trske-i-slame-za-trecinu-jeftinije-a-energetski-efikasnije/

espreso.rs/kultura/film/355263/bikovic-oslobadja-aerodrom-u-pristini-prica-o-stvarnim-dogadjajima-na-kosovu-1999-godine

sipajte mi casu vode

usro sam se usta ruskim botinama

This is Americanized, but how much of this still applies to Ex-Yu. I'm Croatian background, by the way.

Attached: Screenshot_20190227-003202.jpg (1038x1246, 724K)

that's realistic

100%

naši životi nisu neki trivijalni kurioziteti koji služe tebi za zabavu, mi ovde zapravo patimo.

At least in my case, more or less all apply to me

DUĆ DUĆ DUĆ DUĆ DUĆ

Tako tako samo vi dudlajte strancima

Bilo je pitanje. Autist.

dudlaću kome ja hoću bre mamu vam jebem

bravo bravo bravo bravo

svi smo na baziranoj hepi tv gde gostuju kod mame prof seselj i dzon bosnic

Bukvalno ovo

Bazirani dumer

Nadovezano s ovim gore, da li to što ne umijem razilaziti između pakosti i nehotičnih zlodjela koja su se odigrala slučajem okolnosti i sebi uz mentalnu gimnastiku opravdavam demonizaciju i gnjevnost prema datoj osobi znači da imam autizam?

KALE GOSPODAR JE U STUDIJU I RASPRAVLJA SA SESELJOM O TEMI DA LI JE MINIMUM ZARADE MINIMALNO DOSTOJANSTVO!

auu pa ovo je najbolja epizoda do sada

>dzon bosnic prica na tarzanskom srpskom i pored njega kale cacka nos i mudro slusa
ovo je megakino

kale je covek oslobodjen ega bog ga blagoslovio

b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=02&dd=27&nav_category=16&nav_id=1510882
u jebem ti zivot

wtf kale je pametan sad ga slusam pokidao je

svaka cast bazzi

Iskusno sto smo pustili 2 puta da predju ovo je sahovska partija Bazze jer se minusi Pristine gomilaju a kada dodje vreme za naplatu imacemo prednost jer smo mi radili sve sto su hteli ali druga strana nije. To je sustina iskusne strpljive diplomatije Gospodina Vucica sto ne razume debilna srpska opoziciona javnost koja je vec, da podsetim, prezalila Kosmet.

ne znam ja sam iz vojvodine, jel imaju siptari amfibije, jel znaju da plivaju?

youtube.com/watch?v=Pmmd4AYFm-Y

ovo jebote. zamisli koliki bi tek minus bio pristini kad bi siptari masakrirali par sprskih sela. jos kad bi razneli neki manastir, ma odma bi im nasi partneri iz eu i nato jebali majku. bazza igra 6d sah

gde mogu da nadjem kosovarku srpkinju gf iz neke enklave da je spasem bede? preko interneta naravno da ne moram zapravo da idem dole

nije kosovarka nego kosovka. kosovari su siptari, srbi su kosovci

>shipusi rejduju srpska sela preko grane
>mi intervenisemo kao upadnemo na sever
>podelimo se i priznamo ostatak
mislim da je ovo endgame unapred isplaniran

For few euroes you can find them everyvwhere

Just came here to take a shit
Fuck slavshits nazad u karpatet

Ko što rekoh, sve do Niša i Kraljeva

cecnuo sam na ovo ali žalosno

intimidiran sam ovom hegemonijom srpskih zastavica

Same for east slavs

youtu.be/jcP6czrnr0U

nek netko posalje kremu za hemeroide ovim pederima u komentarima hahaha

It's the same everywhere because fucking normies are the same everywhere, fuck their dead mothers and shit in their corpses

The home made wine part ruined it desu
Only slav soyboys care about wine, and those kinds usually tend to just integrate immediatelly and become gay. Which pretty much makes them banned from these kinds of gatherings
Not that they would show up in the first place though

a sad malo sansona

youtube.com/watch?v=kfgGNtopTIk

Attached: 1551007988740.gif (403x369, 167K)

Siptari su kosovo osvojili kurcem a srbiju ce pickom

Da smo bili pametni razneli bismo sve manastire dan posto je potpisan kumanovski sporazum
Zato rusi uvek pobede, jer popale sve pred neprijateljima i ostave im pepeo, a glupi grci gledaju aja sofiju sa minaretima na razglednici ispod koje pise "experience turkey"

>ook nemas siptarsku gf da ti ti rodi gomilu ozloglasenih izdajnika srpskog naroda

Ovaj bi srpske svetinje palio boze sacuvaj i sakloni!

tis stvarno budala pa srbi su napravili tursku kulu bukvalno napravljena od srpskih lobanja kao turisticku atrakciju

Attached: cele kula.jpg (1170x521, 229K)

kisla mi je glooova ljudi

>turska

kaj lazes somino

Attached: Knipsel.png (1637x898, 310K)

netacno, turci su napravili tu kulu a mi je cuvamo kao spomenik.

sto su nesrbi guzobolni kad je cele kula i vidovdan u pitanju?

>siptari u egiptu

citam i nevjerujem

aj postajte malo brze poranio sam sa cugom danas

zavide nam jer nemaju svoje svetinje i mesta hodocasca jer su izmisljeni entiteti a mi ih imamo gomilu jer smo pravi narod sa kulturom i istorijom lolara

mrzi me brate, mozda malo kasnije

Kediv Muhamed Ali a?

miroljub propa

fik fot

plip plop

DESTE??

Attached: 1551263687852.jpg (1456x881, 692K)

Jebote kakva je ovo postmoderna rupa doslovce sudar zapadnog degenerizma i korupcije i balijskog barbarzima

desi brate

Attached: 1551128721188.jpg (600x718, 250K)

momci, este dobro?

To je jer ne umeš da voziš motor.

au brt dokle ces vise ove dugacke elokventne recenice bukvalno mi oci nemaju snage toliko u desno da citam

idukurac

>au brt dokle ces
ovde sam presto da citam

Znachi uzhas!

ne diraj mi šizofrenog bosančugu filozofa

Does anyone have that music video of the homeless guy getting hit by lighting and becoming a slavic warrior?

I can't speak your language so I can't find it

Attached: 1524406554761.jpg (1125x1110, 139K)

ajde dudlači, krenite da mu srčete smegmovinu

...

fuck off back to the Jow Forums thread
I'm currently trying to flame war there
leave this place

ycpo caм ти ce ycтa

Here you go