/ex-yu/
prvi za
>dize sipke gore dole
koja poenta brt
pa da prebijes nekog bolida
gej seks
najbolji kanal na youtube posle Dr.Ante Pavlović
navodno se zenama to svidja
pa onda bas ne treba to raditi
da osjetis velicinu, koju mozes postici, i ne samo fizicku, vec i duhovnu i mentalnu.
Nije da sam ja toliko nabildan, niti mi je stalo da budem Petar Celik, koliko sam ja ustvari prisutniji duhom zahvaljujuci ne samo tegovima vec i generalnim principima u zivotu.
Meni od prvog daha ujutro do zadnjeg, tjelo prepuno energije i euforije. Tesko da mogu opisati to.
Neki novi nivo postojanja, mislim
A ima i ovoga;
Jos po vrh svega, mizerno je ponizavati nekoga ko je bio Ti, ali se uzdigao iznad sebe i promjenio stanje.
Ljudi cisto preziru samu pomisao da se neko usudjuje izaci iz zone komfora, nedaj ti boze da neko i od njih to ocekuje
nema gorih postera od bosanchuga
Braćo ovaj čovjek je definicija komfi kina
youtube.com
ma ko mu jebe mater buljavu
Šta su ustvari Bošnjaci?
Ma jebem ja tebi mater u šupak govnjivi pa joj ga stavim u usta da ga počisti
prd
bosancuge =/= bosnjaci
Ja sam ponosan na ovo prvo, ovo drugo me ne interesuje.
poslala mi online picka duks za rodjendan
Jel je jebes preko neta
>fizicki ili bilo kakvi konflikti
opet pitam, koja poenta?
samo preko neta jebem
zivot je konflikt naspram ne postojanja, sve je konflikt i spregnutost suprotnosti.
ko to odbija, odbija sam zivot. a posto je on sam zivot, odbija sebe, znaci njegovo misljenje je beznacajno, kao sto je i on.
opet; poenta je prisutnost, i zivot punih usta
pa bukvalno nema poente brate, teretandzije su teshke bolidchine
Najbolja jebacina
Ni Ne isprljas se
ovo
Ahimsa is the highest virtue, Ahimsa is the highest self-control,
Ahimsa is the greatest gift, Ahimsa is the best suffering,
Ahimsa is the highest sacrifice, Ahimsa is the finest strength,
Ahimsa is the greatest friend, Ahimsa is the greatest happiness,
Ahimsa is the highest truth, and Ahimsa is the greatest teaching.
ustvari si dozivio nesto jako lijepo. zensko koje je sposobno posvetiti tako paznje da kupi poklon, je jako utemeljeno. pogotovo odjecu, to pokazuje da iskreno brine
ne znam u kakvim ste odnosima, ali sam cin je do jaja
a vi ste bukvalna definicija srednje zalosti
mislim gotivim vas, ali vaistinu kenjate
>zivot je konflikt
...sa samim sobom i nikom drugim
>odbijati konflikte (tj sebe), znaci biti nebitan svijetu
da i? nemoj misliti da prebijanjem buzdovana na ulici menjas svet ili sebe na bolje
Ocajan thread
Bosanchuga i ovaj slovenac uništitše sve
jedva cekam parovesti
youtube.com
toliko je dimenzija sportu i takvih aktivnosti da cak i meni lijeno toliko pisati.
Ali razmisli o ovome;
Dovoljno je glupost drzala silu za sebe, dok se duhovonst drzala po strani, sta kad se duh sjati na zemlju nogama cvrsto uprjetim od tlo?
ma brt samo da dozivim AI singularitet da me prikache na matrix i da pikam neki rpg vechno samo to me zanima kakvi ovozemaljski konflikti picke materine
jel vam otvara ovaj link? meni u norveskoj ne radi a koliko vidim radi kod nas lol
ova bosanchuga je teshki pacijent
nestvarno kako se dechko pocepa na 10 razlichitih lichnosti i skicofrenishe u nedogled
a sto ne bi bilo da si vec u nekakvom RPG, samo sto si odvec ocajan igrac
samo /zala kralj/ eksencijalna eksju kjutara
youtube.com
zove me eksjutred tako u nedogled
osjecanka je fina
zagrepcanka je fina
>toliko je dimenzija sportu i takvih aktivnosti
navezana aktivnost i neutemeljena agresija je uzrok svemu losem u svetu
>sta kad se duh sjati na zemlju nogama cvrsto uprjetim od tlo
onda ga moze zemljotres da zadesi, medjutim ako duh ostaje u potrazi za nezemaljskim i nenavezan je na ovaj svet, e samo su tako ispunjeni uslovi za prosvetlenost i unistenje zemaljskih problema
ocel neko da mi odgovori na ovo usta vas jebem
samo da se ne reinkarniram kao padzit ili chamuga jebes mi sve
Nikoga ne zanimas crve dijasporski
haha zajebo si me :D
da, sama pomisao da sam vam mozda onemogucio ustaljeno govnopostanje, me do svrsavanja dovodi
Jebite se i vi i vasi;
>parovi
>jaukanja
>kvazi filozofiranja bez preispitivanja
I koliko god kenjao doomeru po glavi, on je veca baza od vas milion puta. barem se ne boji izraziti, a ne kao vi koji se krijete iza milion slojeva "ironije"
Pateticna stoka
ozbiljno ti otvara link? meni stalno izbacuje timeout error pa sam mislio da je ceo host pao
>verujte mi ljudi nisam dijaspora ovo je vpn treba mi za posao
>40 evra
dok se god ti bavis sa "ili" a ne sa "i"
definitivno si zelen jos
znaci citam i neverujem brate
onda pocini SADA da promenis zivot na bolje i da zivis po pravilima dharme (prirode), ako ces da se ponovo rodis kao siromah onda je to ucinak karme odnosno samskare koje si svojom aktivnoscu uzrokovao, ako zelis oslobodjenje od ponovog rodjenja bice ti vrlo tesko (po mojoj proceni) da se oslobodis u ovom zivotu, ali to tvrdim i za sebe
Ma teraj ga u kurac
Veći pacijenti su ovi što mu neironično odgovaraju na šizofrena proseravanja
Ljudi penal za united 93 minut VAR
sad sam u norveskoj a 20. se vracam na poziv tvoje mame
jbg ne mogu ranije
l 0 0 d n i c a brt
Rawr x3 rije njuškom kako si nasrne na tebe tako si topao o3o primjeti da imaš izbočinu o: netko je sretan ;) trlja nuškom tvoj vratić matić~ murr~ hehehe trljucka tvoju izbočinicu ispupčinicu tako si velik :oooo trljucka još više tvoju izbočinicu ispupčinicu ona ne prestaje rasti .///. daje pusice i licne tvoj vratić tatici se sviđa (; trljucka mrljucka njuškicom nadam se da se tatici zbilja sviđa $: mrducka guzičicom i migolji se želim vidjeti veliku kobasu od svoga tatice ~ mrducka guzičicom svrbucka me o3o mahne repom možeš me počešati tatice ~ stavi capicu na tvoja prsa nyea ~ ovo je 18 centimetarski svrab protrlja ti prsa možeš mi pomoći mowim te meškolji se mowim te mowim te tužno lice treba me kazniti mazi capama dolje po tvojim prstima i zagrize usnice kao da mi treba dobra kaznica ~ cape su na tvojoj izbočini dok ja ližem usne i postajem žedna. Mogu otići po malo mlijeka otkopča ti hlače kada mi okice zacakle mirišiš tako mošusno :v poliže stapku mmmmm~
dok se go ti bavis materijom a ne onim sto je uzrok toj istoj
definitivno si duhovno zelen jos
jebi peseže mrtvi
camuge razvaljuju
jel vam svima na balkanu otvara ovo pisham vas puno dupe
ne mogu da skinem to remek delo
>materija je nekako drugacija od duha
a ne
>materija je tjelo duha; zdrav um u zdravom tjelu
buraz nemas ti blage veze, preplacujes se na poo giberish kao da si svu pamet svjeta pokupio
Neću ti reći čelavi
>materija je tjelo duha, zdrav um u zdravom tjelu
e pa nije, da li stvarno mislis da se narusavanjem "zdravog tela" bilokako moze da rusi stanje duse odnosno tebe samog, ako je to tako, onda svaki put kad dobijes proliv, ti postanes manje ti nego sto si bio kad si bio zdrav, veoma kontradiktorno -- um se dirat ne moze, a telo mozes da izjebes ko brazilski narkodiler kad sece udove, ali ti nisi manje ti zbog toga
>preplacujes se na poo giberish kao da si svu pamet svjeta pokupio
postoje mnogo pametnijih ljudi od mene a i od tebe, i poo veru sam uzeo zbog osobne privlacnosti no u tome ja ne osporavam dharmu u drugih vera
gde je legendarni paroviposter da sredi situaciju
Sta mislis o alanu wattsu? Preslusao sam sve njegovo al mrzi me da citam vede sutre i tako to
jebem mamu onom vasem sudiji za penal retardirani jesi cuo bre?
jajara
uh uh norveshko pocinje ti serija upravo jel hvatas rts gore
bash ne kontas
ne postoji dualnost sve je samo aspekt iste.
istina je da je jako tesko lijeciti duh materijalnim, ako ne nemoguce. ali duh jaca dominacijom nad materijom.
i reci mi jos kako krhko i bolesno tjelo nije manifestacija krhka i bolsna duha, pricaj mi jos te price Slovenchino
>postoje ljudi puno pametniji od mene i od tebe
pricaj u svoje ime. malo je ljudi na ovom svjetu sa iskrenim iskustvima, debela vecina "pametnijih" ljudi samo prevrce povracalinu iz jednog grla u drugo.
to ukljucuje sve religije
ma nemam, a jel ona rts plateta ima to?
mi pametne ljude proglasavamo schizoseronjama
>bosanchuge filozofi
au jebote zar smo na to spali
bosanski """""intelektualci""""""
znaci sad su mi svi potvrdili da im otvara ovaj link a samo meni nece, mora da je zbog toga sto sam otvarao taj link dosta puta u toku danasnjeg dana a ustanovljeno je vec da ima tu sadrzaja zasticenog autorskim pravima pa je jos danas blokirano globalno
lolcina jebena
Pocinjemo
u sustini, ne bih se zalio nad njim mnogo, problem je sto o hinduizmu ne prica kao o univerzalnoj veri nego da je samo za pooinloo raju
>da citam vede sutre
nemoj citat vede osim pojedinacne mantre ako zelis da pevas, indijski teologi procenili su da se sve cetiri vede mogu u potpunosti razumeti u roku od 40 godina konstantnog proucavanja, zato drzi se laksih tekstova poput puranskih i vyasinih tekstova (mahabharate i ramayane)
>ne postoji dualnost sve je samo aspekt iste.
ovo je tacno
>stina je da je jako tesko lijeciti duh materijalnim, ako ne nemoguce.
ovo takodje
>krhko i bolesno tjelo nije manifestacija krhka i bolsna duha
e ovde ti ne kontas, i da je, to uopste nije jebeno bitno
>postoje ljudi puno pametniji od mene i od tebe
>pricaj u svoje ime
evo citiracu te >kao da si svu pamet svjeta pokupio
>debela vecina "pametnijih" ljudi samo prevrce povracalinu iz jednog grla u drugo.
to ukljucuje sve religije
pa ko garantuje da to isto ti ne radis, zbog neke povracaline koje si ti u knjigama procitao il te otac il majka to naucila sada pises to sto pises, procitaj yoge sutre pa ces videti da razlog zasto se te povracaline uzimaju kao istina (hint: priroda se prilagodjava tebi da ti pomaze kod prosvetlenja ali bez bozije pomoci do toga doci ne mozes)
>Ako ga nazovemo imenima, sigurno ce nestati, zar ne?
>mislim ta taktika nema mane, zar ne?
Ocete da se nademo u subotu u zgu ko moze?
Uzmemo cugu odemo u parkic bude nam dobro
Odgovorite ko je za, pa ak nas bude, puknem neko vrijeme, tipa 9, i neko mjesto, tipa glavni
to kralju, sta se novo desilo brate?
Alo debilo ovde
Učesnike sedme sezone rijaliti programa "Parovi" večeras očekuje spektakularno iznenađenje.
Večeras u vilu ulazi otpisani takmičar rijalitija, koji će napraviti opasnu pometnju, te će se mnogi uplašiti za svoj opstanak.
Ovog rijaliti igrača definitino niko ne očekuje, te kada ga učesnici budu ugledali neće im biti dobro.
Ostanite uz RIJALITI EX-YU IMAGINARIJUM i saznajte ko su otpisani!
Parovi poster brate kreni gledati Ljubav je na selu, doslovno 1000000 puta bolji rijaliti
roma na aparatima
vrtis u krug sve, bez da ponudis nesta novo, niti si spreman za nesto novo, jer si preplacen na dogmu
ja znam gdje ja pripadam u ovom svjetu, no ne planiram mjeriti i porediti kitu na mongolskom forumu o motanju sepeta
i znam da ovo sad sto sam napisao se ne moze nazvati argumentom, ali nisi ponudio nista vrjedno argumentacije
vidi brate
>Ovog rijaliti igrača definitino niko ne očekuje, te kada ga učesnici budu ugledali neće im biti dobro.
onda je neko nebitan
vidi ovo brate
>dva bosanska brainleta se nadmecu u mentalnom prolivu
i vi isto pizda vam materina
mladen vuletic
gde je shargarepa odgledo sam celu jebenu epizodu
Znachi chitam i ne vyeruyem
ladno je preselila iz sremske mitrovice u bgd placcem
>toliko prekidaca u meni se upalilo, bukvalno se tresem
ubij se plebaro, imas slobodu ne procitati, ali imam i ja slobodu da ti sestri crijevo debelo razvalim, pa da joj guzicu cjeli ostatak njenog zivota moras licno brisati
>reddit memare o nevalidnosti argumenata
>mongolskom forumu o motanju sepeta
ok gospon reddit, da ti objasnim sta sam hteo da kazem u pic related postu za sto ti kazes da nije argument:
u zivotu uopste nije bitno da li ti je telo zdravo il ne, bitno je da se ne navezes na njega, jer ipak, da pogodio si, tijelo nije dio tog istog aspekta nego je samo umisljena prepreka dusi (po advaitskoj filozofiji) da se ponovno spozna i doslovno prikljuci BOGU, TI NISI MANJE TI ZATO JER TI TELO NE VALJA
e nemoj ni gledati 3 epizodu bukvalno se nista ne desava tesko sranje
Odo da zabodem uz Milana Vidojevica da saznam vise o vatikanskim vladarima iz senke.
ovo dbpi, samo pisaj po mentalnim dalitima
poredak ti analno oskrvnarim
D J O C C
F I X X X
Plebina+retardirani mobilposter+gleda teorije zavere sarlatana