Edycja Dnia Kobiet
/polska/
ale smród
mi tego nie mów
Pamietamy
Dalej nie wiem co kupić femko z pracy a zaraz będę w zakładzie smrodu
Nic. Niech spierdalają
nic to jedyna odpowiedź
jeśli się nie składaliście to ja bym nic nie kupował bo wyjdzie chujowo jak dla każdej femki będziesz sam coś musiał dać
Nic nie wiem o jakimkolwiek skladaniu
to nic nie kupuj bo będzie niezręcznie. albo zapytaj jakiegoś współzapierdalacza czy coś kupuje
co kupicie mamie na dzień kobiet?
kwiaty jakieś
but I would walk 500 miles and I would walk 500 more
wczoraj to zapostowałem
dobra nuta
nom
anom wstawaj
bardzo smutna nuta :(
youtube.com
mnie tam nie smuci
poznać buldupiących incelów których żadna by nie chciała, po prostu jebie fedorą na kilometr
ja swojej z rana zaśpiewałem elvisa i popłakała mi się w ramionach
Ktoś z Polsatu wymyślił, że na Dzień Kobiet będą puszczać Seksmisję. Podziwiam poczucie humoru.
>obudz sie jak kazdego innego dnia
>gdyby nie /polska/ nawet bys nie wiedzial ze jest jakis dzien waginy
>Dzień Kobiet – coroczne święto obchodzone 8 marca od 1910 roku. Pierwszy dzień kobiet obchodzony był 28 lutego 1909, ustanowiony przez Socjalistyczną Partię Ameryki po zamieszkach i strajkach w Nowym Jorku.
>W 1910 roku Międzynarodówka Socjalistyczna w Kopenhadze ustanowiła obchodzony na całym świecie Dzień Kobiet, który służyć miał krzewieniu idei praw kobiet oraz budowaniu społecznego wsparcia dla powszechnych praw wyborczych dla kobiet.
Mam nadzieję, że nie obchodzicie tego komunistycznego święta.
co to za zwyczaj kupować kobietom z pracy?
przecież już mają swoich mężów, chłopaków
normiku nic nie kupuje sie kurwa jak masz swoja kobiete to jej skladasz zyczenia i tyle ewentualnie mamie chociaz tez mam do tego watpliwosci czy tak sie powinno robic
Zastanawiam sie nad kupnem jakiegos zwierzecia. Myslalem nad Szynszyla, jaszczurka ew jakims innym gadem/gryzoniem.
W skali od 1 do 10 jak bardzo jest to chujowy pomysl?
kup se p*laczka
nie kupuj memicznych zwierzat. Nie bez powodu to memy. Kup se chomiczka
tarantule
ruchałbym grubą
kup normalnego kota psa a nie wydziwiasz
gady i gryzonie będą ci służyły wyłącznie jako mebel a nie jak istota chć trochę ludzka
bede grau
to ona by cie zruchała
>król
baza
rdc i giant swing na klawio bede napierdalal
jakie macie zwierzęta w domu?
matka mnie trzyma z jakiegoś powodu
trochę krowy trochę świni i kilka ryb
dwa koty i zółwia
psa i kota
poka
Smutno mi
czo sie stalo wiezienny
Witam, jak poprawnie nazywa się ta odznakę które noszą ty dzieci?
I jak i jeszcze atrybuty patriotyczny wiedziałeś kiedyś w Polsce oczywiście z wyjątkiem koszulek i szalików?
Żeby mówić szczera też chce coś podobnego kupić i nosić.
marcel czy ty to widzisz
>tug odpychasz od siebie jedyna osobe ktora jest dla ciebie mila i probuje nawiazac z toba blizszy kontakt
Kurwa, nie ma juz dla mnie nadziei.
pewnie nie widzi bo rucha chlopaka
o kogo chodzi?
jest nadzieja
przestan byc kurwa zjebany bez powodu
Kolezanka z pracy (w sumie to jedyna koleznaka).
Staram sie ale zawsze musze cos spierdolic.
trudno areczku
załóż maskę
gdzie pracujesz anonku
Jaką neutralną cechę (jak odznakę) można kupić i nosić na kurtce każdego dnia? Ale cokolwiek to denerwuje, to co ludzie natychmiast zobaczą: "Jestem za Polską!". Zamierzam kupić i spojrzeć na reakcję ludzi.
Czy masz sklepy z dostawą na Białoruś? Czy masz sklepy który handluje podobnymi rzeczami z dostawą w Białoruś?
Koszulki z ebay nie chcę kupić, bo nie jestem idiotą i dobrze rozumiem co podobna "Superprodukcja" denerwuje ludzie. Ale odznaka moim zdaniem to spoko. Czy ty kiedyś nosili coś podobnego powiedz mi proszę?
>obchodzenie dnia kobiet
>nie posiadanie wolnego piątku od studiów bo jest się studentem i nie wychodzenie z domu
Fabryka cukierkow.
jaki twói ulubiony cukierki?
Nie wiem czy kupić wino czy czekoladę i kwiatek czy nic bo mi sie nie chce
Galaretki w czekoladzie.
youtube.com
echhhhh kiedyś > było
dobry gust
>on nieironicznie oglada petersona i shapiro
o nie nie nie
A ja nie mam ulubionego. Kocham prawie wszystko. Po prostu nie lubię karmelu.
skisłem
>karate
o nie nie nie nie
mam zimne dłonie i niedobrze mi
hmmm by sie człowiek napił piwerka piwerunia piwka piweczka piwunia piwkunia
odczuwanie przyjemności z seksu jest dla zdegenerowanych zachodziarzy i niehonorowe
Czy są to tylko święta? Lub możesz nosić codziennie? Jak to się nazywa?
dosłownie nikt takiego czegos na oczy nie widział
mozna
Wiedziałeś że by ktoś codziennie nosił irl?
moj stary jak obiera pyry na obiad
I can't focus.
>jedź coś załatwić myśląc że będzie płacz i zgrzytanie zębów
>okazuje się że nic ci się złego nie dzieje
Też tak macie?
ale co ci sie mialo stać ?
Nidaya has a sign of a great curse of gold Yasha + Futomani + Nouma shy turn in the left ventricle, making a nesega of kededo
It has turned into a greenhouse field of golden Yasha's sudden (lifelong dog). 17: 52 2019/3/8
● Koichi brother = Koichi Sato, my son of Tomokazu Sato of my mother's relative living in the north neighbor city!
The address of Toshikazu Sato is Tomita Town, Koriyama-shi, Fukushima pref. 23-1! 2019/3/8 19: 31 ●
● At about 22:46 on 2019/3/8, Queed's niggers & futons will come to me in large quantities.
It comes from Koichi brother, but the big dog's blood line is a sidelobe, this is the only curse of the golden Yasha of great heritage
Well, my older brother 's curse is difficult because it is super strong. Activated when Apoitakara was dead, it was a trap.
The voice I've ever used is Odin 's Kodama generator, and Amoy' s treasure has not arrived yet.
There are no smaller companies, but there are about 852 big companies, currencies up to now have not been light
This time is super strong. I think the big dog is useless. 17: 52 at 3/8/2019 ●
● Nyga of Apoitakara is annihilated but there is a niche of keded. Futomani's curse does not make sense even if it escapes in the distance
. There is no treasure of Xiamen, so there is no choice but to overdo it, but suddenly it is intense and can not be protected.
Well today and tomorrow we can withstand Hong Kong's purification comes around this time on Sunday.
The trap was set up by Mr. Owin, the nephew of His Invinci, Futto no Niga 18: 00 at 3/8 ●
No bałem się że będzie opierdol i każą mi się tłumaczyć że wszystkiego
nie bo ja dosłownie jestem zbyt głupi żeby odczuwać strach
kek poprostu wyjdz z tamtąd albo im zajeb jak czarnuchu zakryj uszy
Właśnie pojebane to jest bo te wydarzenia istniały tylko w mojej głowie i niepotrzebnie się nakręcałem
Jak to się nazywa? Ponieważ bez znajomości poprawnej nazwy trudno jest szukać...
I znaczek z sercem, który mi się podobał. Nie wiesz, nadal produkują, czy jest to rzadkość czasu "Solidarności"? Bardzo dobra odznaka, ma podwójne pozytywne znaczenie.
czy taki jest sekret normików?
chodzi o twoje dziecko?
>uploaded 65GiB
>downloaded 12GiB
わかりません
nie, nie na tym, nie wywyższaj się
Nie, bo na szczęście nigdy nie trzeba mnie leczyć żęby.
W części tak, miałem znajomego normikiem i gadał co mu się na język nawinie, jakby nie odczuwał strachu że ktoś go wyśmieje albo mu najebie
na YT tam opaski mają. Na obrazku to kotylion
pewnie kotwica PW
Dzięki, będę to szukać.
to że ludzie nie odczuwają strachu to nie znaczy że są wszyscy głupsi
Ten facet mówi że nie trzeba nosić do sklepu i tak dalej... Co trzeba nosić tylko na służbą. Jaku masz własną opinię na ten temat?
show cipe
normikiem nie jestem niestety
po prostu głupi ale mam wyjebane na opinie innych