/tr/

*bir tehdit olacağı yok

İstanbul'un nüfusu Yunanistanın nüfusunu geçiyor lmao

İstanbul iğrenç olmuş vallah
Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Benim Türkçem Türkiye yerleşmek için çok iyi değil amk proxyipne

Attached: images(7).png (225x225, 7K)

istanbul'un dış kesimleri diyarbakırdan beter tbqh

burada para vermiyoruz biz mezeye, naptın amk
samsun'a hiç gitmedim, birşey diyemeyeceğim.
>Küçük şehirleri seviyorum ben user, baya comfy bir yer.
brugge filan olsa ben de aynı kanaattayım anoncum fakat bu ülkede pek sıcak bakmıyorum küçük şehir yaşantısına.
yemekler kötü mü cidden
ben isveç ve fingolistan yemeği denemek istiyorum çok fena, hiç yedin mi oralardan

Eywah

yav senin dedigin o iki yol yan yana kat kat duran sey degil mi? U cekim derken arabanin amina koyacaktim arka vitese aldim taksici 100kmle icime girecekti. asiri göt oldum terleye terleye bekleyip ciktim. bu arada ankara'nin taksicileri konstantiniyye'dekiler kadar dolandirici olmasa da piskopat seviyeleri daa yuksek gibi

Armenoidlerden kastı Rumlardı yanılmıyorsam...

>para vermiyoruz
fiyattan önce alıyorlardır orospu evlatlar.

Buralarda hayatta olmaz bu tarz şeyler, sen istersin onlar getirir veya kalkar kendin alırsın fiyatını verip. Sadece turistik yerlerde veya keko noktalarında adam soymak için meze koyarlar masaya.
Zaten yemekler yeterince pahalı, diğer şehirlerdeki yemeklerin 2 katı para veriyoruz bir dürüm için, iyice soyulmaktan kırılıcaz

rumlarda iyi , ermenilerin aynı

ben istanbulda rahat 30-40 lira vericeğim yemeğe ankarada 14 lira veriyordum aklım çıkmıştı aq

Ve o kekolarla geçirdiğim vakti Meriçlerle, Pelinsularla geirdiğim vakte bin defa tercih ederim. Kekolar son derecede samimi cana yakın tipler, dostu dost, düşmanı düşmandır, muhabbetide on numaradır. O züppelerin hepsi kendini beğenmiş,sahte hayatlar yaşayan şımarık ibnelerin teki. Seninlen bir gün rakı masasına oturmak isterdim doğrusu, birbirimize anlatacağımız çok şey vardır belki, senin gibi kafa insanlar pek kalmadı bu dünyada.
Evet