o kadar çok varmı
ben burada gsf okuyorum bizde bile göztepe edebiyat okuyanlardan daha az saçı boyalılar var
aman diyeyim user deme bir daha öyle tanrı korusun
o kadar çok varmı
ben burada gsf okuyorum bizde bile göztepe edebiyat okuyanlardan daha az saçı boyalılar var
aman diyeyim user deme bir daha öyle tanrı korusun
>sanki çölün içinde genzim ciğerlerim kuruyor gibiydi.
bu da ilginc. ben fazla rutubetli yerlerde kalince oyle hissediyorum.
>emekleri ucuz ve gerçekten iyi yapıyorlar, burada iyi yemek yapan bar için ebenin amına kadar gidiğ sonra böbreklerinden birini satman gerek.
ankara'nin lokantalari cok mukemmel yav, agzim sulandi gece gece aqq
>aspava
hngnghh
çok var hocam, bizim üni dolu bunlarla
yapmaya çalışıyorlar hocam, canı alan yol değil hades zaten. amcuk zengin bebeleri dorifuto atayım derken yarışayım derken peder beylerin arabaları çöp edip zıbarıyorlar
ben yemek konusunda ankarada sadece meze kültüründen acayip rahatsız olmuştum, restoran sahibi ile kavga çıkarıcaktım neredeyse ''donatmayın amına koyayım masayı'' diye.
Istanbulda masaya meze kondumu anlaki fiyatta senin ebeni sikeceklerdir.
Xenofobi.
Tanıdığım biri şu an Japonya'da, çekik olmasa siksen almazlardı onu.
Samsun Atakum, seneye Ankara'ya dönmek zorundayım ama amk ;_;
Küçük şehirleri seviyorum ben user, baya comfy bir yer.
Çok var
Gözler hafif çekik ve koyu tenliysem??
>her tabakadan insanla takilabilme avantajindandir olsa gerek
Ben de lüks villalarda Meriçlerle Pelinsularla havuz partisi yaptıktan sonra kekolarlan beraber sahilde cigara tüttürme kabiliyetine sahibim
Merak etme hocam bu saatten sonra Armenoidlerin Türkiye'ye bir tehdidi olacağı yok.
takanin barbunyasi ohxxxxxxxx
diger bi noktaya degindik, danistan'in yemegi zift, ZIFT
ama saglikli en azindan
benim kafamdan bi insansin moruk ne diyem
ermenileri anadolululara tercih ederim tbqh.
En azından buranın yerlisi olanlar oldukça edepli, sakin ve iyi eğitimli insanlar
ben aman deme bir daha derken izmir'i anadolulularla doldurmadan bahsetmiştim, keza tanrı korusun daha fazla AKoloni'ye ihtiyacımız yok