/tr/

Nostalji edisyonu

Attached: 1553037166061.png (1310x746, 210K)

4d chess

Tuzaklar kadın vücudunun ve erkek beyninin birleşmesidir. Tuzaklar kırmızı hapdır.

K*dın memesine düşmeyin kardeşlerim

Attached: 1445780251528.jpg (736x529, 122K)

/tere/ benbenlerini gûgıl dırayva yükleyin Rİİİİİİİİ

ankara'yi bizansa cek moruk anadolu zombisinden kurtulsun bizimkiler

Bursa'ya laf atma lan, marmara kardeşlerim.
Kıyı kesimi çok iyi insanlar

Hocam Bursa ibneleri ve travestilerinden başka neyiyle meşur ki?

Attached: 1434959454339.png (517x601, 748K)

Is Erdogan the new Kemal Ataturk?

Bursa mı :dD:SDS:d
Bursalılar musluk, ördek, vs sikiyolarmış doru mu

>inb4 ANANI DA SİKİYOLAR

bilenler bilir
gelecek BATIDAN doğar

Attached: WESTERNTURKINIUMS.png (2500x1142, 742K)

türkiyedeki en iyi güzel sanatlar liselerinden biri bursada iirc.
Öğrencilerinin hepsi mimar sinan'ı kapıyor her yıl
balık felan var birde o kadar.

>türk travesti

Attached: 1510431376044.png (250x202, 8K)

Ιτς βαίς βερσά

angara saka maka akademisyen kalesi, en azindan iltica ettiklerinde almamak yazik olur

this is greek clay

ankara istanbul gibi ama biraz daha extrem versiyonu, sokaktan sokağa göre akademi oranı dağ gibi yükselip yerelere çöküyor

sure whatever ioannis

300 aykü gönderi des
Ben kendimi bir tuzaksever olarak tanımlıyorum...

aynen. sincan -> cayyolu karachi-new york gecisi gibi mk

Kardeşim sen özgürsün

Attached: 1552398539550.jpg (960x754, 33K)

>tfw doğulu
B-beni batı türkiyeye alır mısınız anonlar?

Attached: 1510404523105.jpg (400x387, 98K)

beyler bu otomobilin adı neydi yav unuttum :D

Attached: 1462471809403.jpg (640x478, 63K)

taksimde atolyede çalıştığım günlerde yeterince ''''tuzak''''' gördüm
neredeyse hepsi sokağın öbür ucunda görsen kusma isteği getirecek mahlukatlar

burada çok adanalı felan var, doğu zihniyetinden kaçan refugee olarak görüyoruz onları

Türbanlılardan müslolardan en nefret eden insanlar benim tanıdığım buraya kaçmış doğulular.
''LAN BURADA AÇIN BARİ BAŞINIZI AMINA GODUMUN TÜRBANLILARI'' diye bağıran urfalı kadın gördüm

Onlar sadece sikini kestirmiş mahlukatlar. Çocukluktan beri hormon, puberty blocker vs alan tuzaklar çok çekici ve kadınsı oluyor

why are you using a proxy? does you isp block Jow Forums or something?

Pek tuzak değilmiş onlar user, tahmin ettiğinden daha fazla geçer trap var.

yok be onlarıda bolca gördüm kendi gözünün önünde görünce belli oluyor erkek oldukları boylarından ellerinden bacaklarından felan

Siktiret batılıları kardeşim doğulular adamdır. Keşke İzm*rin her tarafı doğulularla kaynasaydı.

Yes

arnavutlu olduğun hakkında artık dalga geçmeyeceğim

>Siktiret batılıları kardeşim doğulular adamdır. Keşke İzm*rin her tarafı doğulularla kaynasaydı.
keşke diyorsunda harbiden öyle
en azından iş olan batı şehirlerinde, suriyeliler gibi sokak ayırıp yerleşiyor adamlar

Hocam onlar ya makyaj yapan adamlar ya da 25'inde sonra hormon almaya başlayan travestiler. 25'inden sonra tuzak olmak pek akıllı bir seçim değil, büyük bir ihtimalle mahlukata benzeyeceksin.

Urfalılar burada da açıyor başlarını üniversitede, babalarından uzaklaşınca demek ki

>Bugün_Kürt_olduğumu_öğrendim.jpg

Ulan benden fazla sakal traşı yapan "kadın"lar gördüm onlar ne oluyor?

kürt

Koca şehirde Çankaya dışında yaşanabilir semt yok amk ne akademisyeni.

10/10

Attached: 1476035104844.png (217x190, 55K)

yok hocam hayır ciddiyim hormon alan translardan bahsediyorum, yaşlarıda genç hani ben 18-19 yaşımdaydım onlar 21-22 felandır. O kadar diğerleri kadar kusturacak kadar kötü değiller ama beni yinede pek etkilemedi.
Zaten taksim ülkenin lgbt kapitali amk her türlü mahlukatı görüyorsun orada.
Senin sikini kaldırıyorsa ne diyim, papazların yanında o tipleri görmek bana çok komik geliyordu.

kürt

batikent
incek
gölbasi
bilkent

Ankarada olduğum zaman bu yaratıklardan çok gördüm

oran
araban varsa eryaman temiz (yok ve sürünüyorum)

ankara ile ilgili hatırladığım iki şey erkeklerin acayip kısa oluşu birde yemekleri güzel

Peki buralar Ankara'nın yüzde kaçına tekabül ediyor?

saka maka cankaya'da daire tutup cok rahat yasayabilirim. turkiye'de orta-ust tabaka hayati gercekten rahat guzel bi semtte isen

katılıyorum hocam
ankara en yaşanabilitesi olan şehir bu sikik ülkede, özellikle paran varsa
t. angara bebesi

Ulusta yurtta kaldım her yer pavyondu, yurt kapısının önünde orospular bekliyordu

Attached: 1528089295976.jpg (641x773, 34K)

Yahu abartmayın o kadar, dikmen diye bir gerçek var.

R A H A T

Attached: Erzincan..._-_panoramio.jpg (1024x768, 595K)

Burda kırmızı olmayan her yer yarrak gibidir boşuna kavga etmeyin.

Attached: 123.png (580x422, 17K)

...hasta olana kadar

ekş*ye geri dön

>ankara en yaşanabilitesi olan şehir

Attached: 1471367352419.jpg (720x480, 158K)

>erzincan
H-hemşehri?

Attached: 1519675407712.jpg (882x731, 113K)

t. amed merkez

hala kafam karisiyor, bizimkiler artik cok rahat, geldigimde danimarka'da hayatimda goremeyecegim, yapamayabilecegim seyleri memlekette yapip goruyorum. millet turist sehir goygoyunda ama buyuk sehir luksu baska gezegen moruk. bir de cidden milyoner cocuklari var, her yere ferrari, lamboyla gidiyo orcolar. inanilmaz farkli hayatlar yasaniyo sehirde

Tamam knk sen Kırıkkale'de yaşa.

>tfw orta-üst tabaka nezih bir bölgede villada kalıyorum
>evim allahın unuttuğu dağın başında
>şehire gitmek en az 2-3 saatimi alıyor
AX

ankara çok sıkıcı yapıcak bir sikim yok

t.istanbvll

aynen bizim atolyede öyleydi.
Zaten otobüs durağından inince başlardı tarlabaşındaki kürtler romalılar fahişeler ve sonra gelen araplar. Apartmanların önleri ya çöplerle yada yerlerde uyuyan evsizlerle doluydu, %20 olasılıkla yolun üzerinde bir kürdün gelip sana bıçak çekme olasılığı vardı felan.

Yinede çok değişikti ama, taksim alice harikalar diyarında gibi bir yer, yerlerde uyuyan evsizler, istanbulda başka yerde göremeyeceğin dönmeler, elbise kıyafetli amca orospuları, ortodox papazlar, sokak ortasında çocuğunu döven suriyeliler, lemmings gibi dolaşan arap turist aileleri ve 4'lü 6'lı çarşaflı karıları, fırınlarında uhu çeken romalılar, avrupalı ne olduğundan habersiz turistler felan, hepsi aynı yerde.

Yoo Ankara'da yaşıyorum.

ankara'da begenmedigim sey gece klublerin boktan olmasi. bar olayi saglam yalniz

>Yinede çok değişikti ama, taksim alice harikalar diyarında gibi bir yer, yerlerde uyuyan evsizler, istanbulda başka yerde göremeyeceğin dönmeler, elbise kıyafetli amca orospuları, ortodox papazlar, sokak ortasında çocuğunu döven suriyeliler, lemmings gibi dolaşan arap turist aileleri ve 4'lü 6'lı çarşaflı karıları, fırınlarında uhu çeken romalılar, avrupalı ne olduğundan habersiz turistler felan, hepsi aynı yerde.
lel, efsane dogru tespit
yuksek lisansta bogazicinde erasmus yapmayi dusunuyom konstantiniyye'nin havasini yasamak icin, bi denenmeli

>ankara çok sıkıcı yapıcak bir sikim yok

Dedi gece üçte Jow Forums'da shitpost eylerken.

Ankara'da Japon Edebiyatı okumayı düşünüyorum gayrı-ironîken

>geldigimde danimarka'da hayatimda goremeyecegim, yapamayabilecegim seyleri memlekette yapip goruyorum
mesela? danimarka daha rahat değil mi buralardan amk
>milyoner cocuklari
b*lkent yolu her gece doğal seçilimle bunların sayısını azaltıyor
>inanilmaz farkli hayatlar yasaniyo sehirde
katılıyorum
e sorunun ne o zaman hocam?

Erzincanlilar hasta olmaz, bütün hastalıkları sikerler bile
>inb4 ananı sıkmışler mı :Ddd
Can Erzincanim, sabahları erken kalkmak şehir merkezinde dolaşmak ve senin temiz hava koklamak nasıl özledim

Attached: dörtyol.jpg (1024x683, 138K)

izmir çok güzel yerde izmirlilerin amına koyayım bütün batı türkiye imajını tek başlarına sikertmeyi beceriyorlar sürtük orospu evlatları.

Genellikle insanların devlet çalışanı olması, her tarafda sovyet blokları gibi devlet bürokrasi binaları olması felan benim içimi karartmıştı, birde deniz kenarında yaşayan biri olarak kurudum amına koyayım ankarada 2 dakikada bir su içiyordum susuzlukta değil sanki çölün içinde genzim ciğerlerim kuruyor gibiydi.
Antalya'nın sıcağında daha rahat ettim o kadar.

barları güzel harbi, istanbuldakilerden daha iyi
Yemekleri ucuz ve gerçekten iyi yapıyorlar, burada iyi yemek yapan bar için ebenin amına kadar gidiğ sonra böbreklerinden birini satman gerek.

boğaziçini pek bilmiyorum ama mühendislikleri tabanlıymış sanırım, özellikle nükleer eğitimleri felan

Gerçekleri söylüyorum xocam.

grim
esenyurt merkezi anımsatıyor, veya arnavutköy

hangi şehrin yaşanabilitesi var o zaman hocam aydınlatır mısınız beni?

Attached: ksenia cute.png (475x417, 273K)

Gözler hafif çekikse mantıklı tb.h
Koyu tenliysen uğraşma ama. İş bulamazsın.

Esentepe is gone user

Attached: 1515218624989.jpg (500x500, 55K)

Deniz medeniyettir hocam, istanbul ve izmir hariç tabi ki.

krinj
ülkenin dünyaya açılan kapısıyız pis köylüler

şehir kalmadı ki o zaman amk, hepsini eledin
bursa antalya belki mersin kaldı anca

Saçları boyalı yaratıklara hazır ol user

Ankara dışındaki her yer.

neden hocem

t. başka user

Gece üçte şitpostlamak dışında yapacak bir şey mi var?

>Canım memleketim Erzincanı çok özledim ama Hollanda'dan dışarı adımımı atmam :D:D:D

>izmir çok güzel yerde izmirlilerin amına koyayım bütün batı türkiye imajını tek başlarına sikertmeyi beceriyorlar sürtük orospu evlatları.

Bu. Keşke y*nanlılar bunların hepsini kesip atsaydı 1920'lerde, bizde Anadolu insanlarıyla yeniden doldururduk şehri.

beirut'un "it's a city where you can swim in the beach and go skiing in the mountains in the same day" tespiti var duydun mu bilmiyorum

angara'ninki "it's a city where you can drink frappos with philosopher hipster bourgeoisie and go drifting with tatted mahalle kids in the same day"
en azindan ankara'ya her gittigimde bu ucurumu yasiyom. her tabakadan insanla takilabilme avantajindandir olsa gerek
>mesela? danimarka daha rahat değil mi buralardan amk
Rahat tabi guzel bolgede kalirsan. 20+ yasinda gelseydim vucudumda izler, kirik kemikler olmazdi. her sey ortamla alakali bu dunyada moruk, hayat felsefem bu.
>b*lkent yolu her gece doğal seçilimle bunların sayısını azaltıyor
orayi hala yapamadilar mi? lmao. gecen sene ben de az daha geberecektim orada yalan olmasin

o kadar çok varmı
ben burada gsf okuyorum bizde bile göztepe edebiyat okuyanlardan daha az saçı boyalılar var

aman diyeyim user deme bir daha öyle tanrı korusun

>sanki çölün içinde genzim ciğerlerim kuruyor gibiydi.
bu da ilginc. ben fazla rutubetli yerlerde kalince oyle hissediyorum.
>emekleri ucuz ve gerçekten iyi yapıyorlar, burada iyi yemek yapan bar için ebenin amına kadar gidiğ sonra böbreklerinden birini satman gerek.
ankara'nin lokantalari cok mukemmel yav, agzim sulandi gece gece aqq
>aspava
hngnghh

çok var hocam, bizim üni dolu bunlarla
yapmaya çalışıyorlar hocam, canı alan yol değil hades zaten. amcuk zengin bebeleri dorifuto atayım derken yarışayım derken peder beylerin arabaları çöp edip zıbarıyorlar

ben yemek konusunda ankarada sadece meze kültüründen acayip rahatsız olmuştum, restoran sahibi ile kavga çıkarıcaktım neredeyse ''donatmayın amına koyayım masayı'' diye.
Istanbulda masaya meze kondumu anlaki fiyatta senin ebeni sikeceklerdir.

Xenofobi.
Tanıdığım biri şu an Japonya'da, çekik olmasa siksen almazlardı onu.

Samsun Atakum, seneye Ankara'ya dönmek zorundayım ama amk ;_;
Küçük şehirleri seviyorum ben user, baya comfy bir yer.

Çok var

Attached: 1510233112656.jpg (641x530, 25K)

Gözler hafif çekik ve koyu tenliysem??

>her tabakadan insanla takilabilme avantajindandir olsa gerek

Ben de lüks villalarda Meriçlerle Pelinsularla havuz partisi yaptıktan sonra kekolarlan beraber sahilde cigara tüttürme kabiliyetine sahibim

Merak etme hocam bu saatten sonra Armenoidlerin Türkiye'ye bir tehdidi olacağı yok.

takanin barbunyasi ohxxxxxxxx
diger bi noktaya degindik, danistan'in yemegi zift, ZIFT
ama saglikli en azindan
benim kafamdan bi insansin moruk ne diyem

ermenileri anadolululara tercih ederim tbqh.
En azından buranın yerlisi olanlar oldukça edepli, sakin ve iyi eğitimli insanlar

ben aman deme bir daha derken izmir'i anadolulularla doldurmadan bahsetmiştim, keza tanrı korusun daha fazla AKoloni'ye ihtiyacımız yok

*bir tehdit olacağı yok

İstanbul'un nüfusu Yunanistanın nüfusunu geçiyor lmao

İstanbul iğrenç olmuş vallah
Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Benim Türkçem Türkiye yerleşmek için çok iyi değil amk proxyipne

Attached: images(7).png (225x225, 7K)

istanbul'un dış kesimleri diyarbakırdan beter tbqh

burada para vermiyoruz biz mezeye, naptın amk
samsun'a hiç gitmedim, birşey diyemeyeceğim.
>Küçük şehirleri seviyorum ben user, baya comfy bir yer.
brugge filan olsa ben de aynı kanaattayım anoncum fakat bu ülkede pek sıcak bakmıyorum küçük şehir yaşantısına.
yemekler kötü mü cidden
ben isveç ve fingolistan yemeği denemek istiyorum çok fena, hiç yedin mi oralardan

Eywah

yav senin dedigin o iki yol yan yana kat kat duran sey degil mi? U cekim derken arabanin amina koyacaktim arka vitese aldim taksici 100kmle icime girecekti. asiri göt oldum terleye terleye bekleyip ciktim. bu arada ankara'nin taksicileri konstantiniyye'dekiler kadar dolandirici olmasa da piskopat seviyeleri daa yuksek gibi

Armenoidlerden kastı Rumlardı yanılmıyorsam...

>para vermiyoruz
fiyattan önce alıyorlardır orospu evlatlar.

Buralarda hayatta olmaz bu tarz şeyler, sen istersin onlar getirir veya kalkar kendin alırsın fiyatını verip. Sadece turistik yerlerde veya keko noktalarında adam soymak için meze koyarlar masaya.
Zaten yemekler yeterince pahalı, diğer şehirlerdeki yemeklerin 2 katı para veriyoruz bir dürüm için, iyice soyulmaktan kırılıcaz

rumlarda iyi , ermenilerin aynı

ben istanbulda rahat 30-40 lira vericeğim yemeğe ankarada 14 lira veriyordum aklım çıkmıştı aq

Ve o kekolarla geçirdiğim vakti Meriçlerle, Pelinsularla geirdiğim vakte bin defa tercih ederim. Kekolar son derecede samimi cana yakın tipler, dostu dost, düşmanı düşmandır, muhabbetide on numaradır. O züppelerin hepsi kendini beğenmiş,sahte hayatlar yaşayan şımarık ibnelerin teki. Seninlen bir gün rakı masasına oturmak isterdim doğrusu, birbirimize anlatacağımız çok şey vardır belki, senin gibi kafa insanlar pek kalmadı bu dünyada.
Evet