/polska/

>to nadal mniej niż kilkaset lub kilka tysięcy osób aktywnie przeglądających wszystkie badania
to tobie chodzi w końcu kto to napisał czy kto to przegląda bo już nie rozumiem

...

nie ma, jest tylko jeden artykuł z czyjegoś bloga przytaczany jako źródło w 10 różnych argumentach (konkretnie ten z takimag archive.fo/6Ro60) który nie przytacza ani jednego badania nigdzie no i drugi news o londynie w który jestem skłonny uwierzyć, mówiący że 6% gejów w UK ma HIV, a w londynie 13%
o społeczność pracującą nad daną tezą

>o społeczność pracującą nad daną tezą
no to przecież masz
koleś nie jest losowym facetem z ulicy
do tego inni nad tą książka też mają dobry background

Attached: ronald.png (1013x697, 58K)

kilka osób to nie społeczność
żeby ustanowić daną tezę za prawdę potrzebny jest naukowy konsensus, czyli przejrzenie i replikacja wszelkich badań i argumentów przez całe niezależne środowisko naukowe
a w tym wypadku do konsensusu dalej niż stąd na księżyc

szpitalny chce kutasa

obracam sie w środowiskach patusiarskich

Attached: 1523523337302.jpg (888x768, 51K)

>żeby ustanowić daną tezę za prawdę potrzebny jest naukowy konsensus, czyli przejrzenie i replikacja wszelkich badań i argumentów przez całe niezależne środowisko naukowe
i każde z tych badań jest zrobione, zwłaszcza że ludzie za nie odpowiedzialni to doktorzy
poza tym mam nadzieje że wiesz iż jest to widoczne że starasz rozmieniać się na drobne, schodzić z tematu aby sprawić że te źródła nie są prawdziwe
> konsensus, czyli przejrzenie i replikacja wszelkich badań i argumentów przez całe niezależne środowisko naukowe
gdzie niby twoje były tak robione bo jestem ciekaw kto i gdzie je przejrzał oraz co środowiska naukowe miało na ten temat do powiedzenia

już kurwa lece to wkleić do translatora by ci loda zrobić xoxole pierdolony

a z kim przystajesz takim się stajesz