edycja majówkowa
/polska/
pierwszy dla grillowanych skrzydełek z kurczaka
z kim bedziesz grilowal podczas majówki?
z rodziną
szanuje
nudzi mi się na lekcji -.-
a czego lekcja
mamy caly czas kontakt, gramy razem w gierke ale no nie jestesmy razem bo jest z tamtym z innym 17 latkiem ktory mieszka 250km od niego i widzieli sie raz poki co
bylem dzis u niego no ale tylko siedzielismy i gadalismy, powiedzial mi ze teraz nie mozemy sie juz dotykac bo sa oficjalnie razem
no i nie wiem co zrobic, nie chce urywac kontaktu bo zakochalem sie w nim i nie potrafie tego zakonczyc
najgorsze jest to ze w maju na majowke maja sie jeszcze raz spotkac i to jeszcze na jakies 2-3 dni, mam caly czas zludna nadzieje ze sie rozstana do tamtego czasu
ten jego chlopak to zreszta jebany spermiarz
mial konto na fellow na ktorym szukal na seks, pokazalem to temu boyowi no ale on powiedzial ze hehe tamten mu wytlumaczyl ze to stare konto i takie tam
ale ostatnio znalazlem jego stary profil na fotce gdzie mial foty penisa i chcial sie wymieniac z innymi zdjeciami
znalazlem kontakt, jego gg do wymieniania sie
napisalem wczoraj i odpisal mi pokazujac swojego benisa, planuje powymieniac sie z nim zdjeciami i zrobic to tak zeby bylo widac ze to on jest na tych zdjeciach zeby potem ujawnic co robi
szkoda ze przez takiego spermiarza zboczenca ktory pewnie i tak go zostawi tyle ze pewnie zrobi to dopiero wtedy jak wyjada razem do tej warszawki za 3 lata bo teraz to sobie moze go bezkarnie oszukiwac bo i tak sie nie dowie nie mozemy byc razem szczesliwi, mi na nim zalezy, na dodatek mieszkamy blisko siebie i wiem ze mu sie podobam bo mowil naszemu wspolnemu koledze gejowi ze jestem bardzo ladny dla niego
nie wiem co z tego bedzie, fajnie jakby tamten znalazl sobie kogos i go zostawil dla mnie no ale jest nadzieja ze wysle mi jakies kompromitujace fotki i bede mial 100% dowodu na to ze go oszukuje
nie piszcie mi zebym sobie kogos znalazl, probowalem, spotkalem sie z dwoma ale nic do nich nie potrafilem poczuc mimo ze ladni byli ale co z tego jesli zjebani, a tak to nie ma nikogo innego u mnie w miescie
zapomnialem o wisience na torcieon jest bi
ciekawe wincent
>on myśli że ktoś to czyta