Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: alma.gif (368x349, 49K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=q36Zon01v5k
nepszava.hu/3030413_42200-panelbol-epitene-gigaszi-napelem-parkot-az-elios-volt-vezetoje-akinek-a-cege-tiborcz-istvannal-lakik
index.hu/belfold/2019/03/27/ralott_egy_autos_a_masikra_az_m5-oson/
twitter.com/SFWRedditImages

hitler vagyok

Apple

NE HAGYJUK, HOGY SOROS NEVESSEN A VÉGÉN!

Attached: maxresdefault.jpg (1280x720, 99K)

sziatok

*brrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaappppppppppfffffffftttttttttt*

Attached: C-EoZ1V7ixJbgZkM1xEq4rjDFpqwr5Ktq8wpB-v5SKs.jpg (512x768, 55K)

>Nincs azon törvény, melynek célját, végét a fortélyos zsidók kijátszani ne tudnák, valamint nincs egy csalás, nincs egy tolvajlás, amely zsidó orgazdára, biztatóra, titkolóra ne találna, s ha e veszedelmes népnek civilisatioját vallása szokásai, természete továbbá is lehetetlenné teszik, ha a jelen való korban még soká fog köztünk fetrengeni, a földmívelő népnek végpusztulását kikerülni lehetetlen lész.
Bázisolt Kossuth

Meghalt, végre.

A soros?

vakargatom a golyóimat

Bárcsak készülne már egy ilyen felvétel enjiről

Attached: 1553611222416.webm (424x544, 510K)

rólad készülne inkább elmeroggyant

>Bázisolt Kossuth

Attached: FB_IMG_15536714630779435.jpg (1072x1393, 932K)

>légy én
>megyek judeapesten busszal
>mindenütt cigányok négerek meg hangyanépek
Ez a nemzet halott

>tömegmédiás memék

>legyél én
>megyek a keletiben
>mindenütt hófehérbőrű rizshelyeskék
>aéa

Attached: 1539339795712.jpg (329x329, 53K)

miért nem erőszakolod meg az egyiket

nem tom, nézz körbe a btkban

kurva anyád

hogyhogy?

hát mert ha nem lennél ilyen vinnyogós ratyi akkor leszarnád

de én nem akarok ártani nekik amúgy sem

The mi a faszról beszélsz? mindegyik sárgásbarna ronda hangya

nem igaz a keleti környékén, erzsébet körút... rendes fehér ázsiaiak vannak

buta cigány

A rendes"fehér ázsiaiak" mind szibériában élnek. Magyarországon meg még közép ázsiaik sincsenek

hogyhogy?

fú ettől a képtől nagyon feláll valahogy

Attached: 1553665822501[1].png (1414x2000, 2.33M)

Attached: 1536063267134.png (625x682, 125K)

mert én ezt akarom csinálni

Attached: cuddle.webm (1920x1080, 1.91M)

de ahhoz előtte rendesen meg kell baszni hogy ezt akarja

>beszélgetek kolléganővel
>hehe ánon tegnap hová mentél nagy táskával?
>e-edzőterembe
>jársz edzeni? nem látszik rajtad hehe bocsi
ELÉG, ELÉG, ELÉG, ELÉG! Mostantól trenbolon meg szusztanon az eledelem a kurva anyját az összes nőnek!!!!

Attached: 1553603745249.jpg (238x238, 44K)

én mindig lőni szoktam és sokkal jobb

rendben feláldozom magam, rendesen megbaszom előtte

>csenevészdagi user
>szerzek ratyi decathlonos fekvenyomópadot
>elkezdek súlyzózni különösebb terv nélkül
>nem szólok róla senkinek mert nem akarom hogy cikizzenek
>haver meglát balcsin félpucéran
>fú user GYÚRSZ? most látom mekkora vállaid lettek
>á-á nem csak híztam egy kicsit hehe
ebből is látszik hogy a férfiak menyivel jobb emberek

Trentől kihullik a hajad, és az ilyen rosti szemében akkor is kicsi maradsz

Attached: 1537258273291.jpg (380x267, 31K)

lól, szánalmas gyurmapatkány

youtube.com/watch?v=q36Zon01v5k

buzizsidók

ez most bázisolt vagy krindzs?

krindzs

micsoda rusnya alemberek

>tömegmédia
Az átlag Jow Forums fonaladat többen látják, mint ezt a képet arcbergen

Uhh gec, most két napig álló fasszal fogok járkálni
Ráadásul pont pénteken megyek metálos haverhoz inni

Sajnos nagyon buta vagy.te kis ziggerbuzi

nepszava.hu/3030413_42200-panelbol-epitene-gigaszi-napelem-parkot-az-elios-volt-vezetoje-akinek-a-cege-tiborcz-istvannal-lakik

Attól még szar

buta vagy te, nézz körbe az erzsébet körút környékén

kurva anyád

poloskák ismét kirobbantva a faszba lól

hogyan távolítsam el a túrót a kukkerről?

mosd meg

keresni kell szép csaptát aki lenyalogatja

krindzs

bázisolt

ratyi

a tviccs tv abszolút állapota

Attached: gfson.jpg (300x107, 14K)

Szó szerint semmi gond nincs azzal ha más kölkét nevelgeted de csak akkor ha csinálsz sajátot is mellé

milyen hülye név már az hogy Enji Night
mit jelent egyáltalán?

Attached: 52947443_326387654890146_2881515794982954643_n[1].jpg (1080x1350, 108K)

hogy sötét mint az éjszaka xD

tipikus retardált szarmagyar angol névválasztás, gondolom suck fuck cashen kívül ezeket a szavakat ismerte még

miért az enji mit jelent angolul?

benji b nélkül

miért hívná magát benzsinek?

de hát nem Benjámin

a műtét előtt úgy hívták

Attached: 44847233_669480196785405_3536146439155868971_n.jpg (640x800, 56K)

de hát ez nyilvánvalóan kislány és nagyon cuki

LMAO

teszt

Attached: 55526898_2348841048668584_2268374015171100672_n.jpg (800x427, 26K)

Hülye Dio

Attached: IMG-20190324-WA0020.jpg (868x658, 35K)

Attached: 108134943-352-k821569[1].jpg (352x550, 30K)

>egyedülálló vagyok
>senkinek nem kellek
>minden arra emlékeztet hogy sose lesz családom
>ha rágondolok összeszorul a szívem és a pánik fojtogat
hogy lehet így élni?

>tesóm végre terhes, lesz unoka
>apámék most azon ugrálnak hogy ki viszi tovább a nevet
faszom ebbe a kibaszott gólvonalmozgatásba, aszittem végre leszállnak rólam

>permaszűz vagyok
>az életem "jó" részét már leéltem, késő a változásra
de legalább itt vannak nekem a videójátékok és az alkohol

milyen lesz az életünk a cenzúrázott interneten?

nem érdemes nektek már élni

korcs

a felsőbbrendű askenázi génekért!

Attached: 03103.png (378x378, 196K)

bázisolt robbantó madmaxet játszott az m5-sön
index.hu/belfold/2019/03/27/ralott_egy_autos_a_masikra_az_m5-oson/

Soha ne félj attól,hogy milyen nagy hullámok jönnek feléd mert az út végén vár a célod.
Egy dolog biztos,hogy a kis hullámok nem fognak szórakoztatni téged.
Minél nagyobb játékot játszol,annál jobban fog sütni rád a nap,és annál jobban fogod élvezni az életet.
Te döntésed,hogy te játszol vagy veled játszanak.

Van az emberekbe egy közös dolog,az elmének egy olyan része amit nem ismernek.
Több mint 10évig figyeltem az embereket,néztem a szerepeket amiket játszanak.Megfigyeltem mennyire előre jelezhető a cselekvésük,mennyire tud tudatos lenni valaki.
Minden embernek mást mutattak,de ami mindig érdekes volt benne,-amióta az elméről tanulok azóta értem-hogy ők sose vették észre azt,hogy valaki más szerepét játszák.Teljesen természetes az embereknek úgy,hogy észre sem veszik mi is történik.Ez nagyon érdekes.
Mintha egy gép lenne amin megnyomtak egy gombot és már máshogy viselkedik,de nem tudatosan!
Mindig nagyon érdekelt az elme,érdekes volt megfigyelni,hogy az ember irányítható,sőt valami más magától át tudja venni felette az irányítást.
Ha tapasztaltál hasonlót biztos érted miről beszélek,mintha valami furcsa dolog lenne a másik emberrel ami teljesen nyilvánvaló,de ő nem veszi észre.
Ami érdekes,hogy amikor ilyen állapotba vannak az emberek,akkor látod mire gondolnak mert azok nem az ő gondolatai...

Nagyon fontos megnézned,hogy kitől tanulsz!Olvashatsz könyveket erről-arról,de nézd meg azt,hogy aki írta az tudja is csinálni,vagy csak tanult arról a témáról és egy igazi szakértője lett elméletben.Ez nagyon fontos!Mert ha te olyan ember könyvét olvasod aki nem tudja csinálni,te se leszel más mint annak a szakértője,hogy hogyan ne csináljunk semmit se!Nagyon vizsgáld meg azt,hogy kitől tanulsz,a szakértő nem az aki mindent eltud mondani róla de mégse csinálja!És nem egyszer estél már ebbe a hibába és egyszerűen abba hagytad,mert aki írta a könyvet ő maga se csinálja azt a témát amiről ír.Ha tanulsz valakitől arra leszel képes amire ő,de ha ő csak beszélni tud róla vagy pedig egy évébe telik megcsinálni amit amúgy naponta kéne termelni,akkor ne legyél meglepődve azon,hogy neked se megy.
Nem te nem értetted meg hanem már az ő megnem értését tanulod tovább.Vegyük példának mondjuk aki otthon írt egy könyvet arról hogyan legyél sikeres mert ő teljes mértèkben megértette amiket évek óta tanult erről a témáról.Na ő igazából nem érte még el a dolgot de megértette,ezért megírja.Te nem leszel sikeres ezzel a tudással,képes leszel megérteni és lehet lesz egy gondolatod,hogy jó lenne másnak is tovább adni ezt a "tudást".Érdekes nem?És ha vissza követnénk kiktől tanult rájönnénk,hogy ők se csinálták soha,csak egy idő után annyit beszéltek róla,hogy pénzük lett belőle.És ez az a pont amit ha megértünk látjuk,hogy születnek a motivációs trénerek.Sok ember aki beszél arról amit sose csinált,egy idő után elhitték nekik.Én azt mondom inkább képzett legyél!

Vicces azt mondani,hogy vannak előző életek,nem?
Az élet folytonos,nincs olyan,hogy egy életem ami meghalt,előző testeim haltak meg én még mindig élek,szóval ez kicsit vicces.
Biztosíthatlak benne,hogy nincsenek előző életek.
Szóval nem baj ha nem hittél benne,mert nem is volt mibe.
Egy élet van,de az már nagyon-nagyon régóta.
Ebbe az egy életbe viszont már jóóóó sok minden voltál,tudod ebbe a hosszúba.
Talán túl sokszor haltál hősi halált,hogy mostmár nem akarsz felelősséget válalni.Nem tudom,de egy biztos,hosszú ez az élet és egyszer bizony kell.

Sokan túl sok figyelmet fordítanak arra,hogy mit utálnak,de nem tudsz szeretni dolgokat ha azon van a figyelmed mit utálsz.És ebbe az a vicces,hogy időt és energiát áldoz olyan dologra ami nem is érdekli,és rajta marad a figyelme,követni fogja,foglalkozik vele,másoknak is ezt adja át.Én voltam így régen,és nagyon letudod rombolni magad ha rögzül a figyelmed.Ne ragadj le olyan dolgon amit nem szeretsz,ne áldozz időt olyanokra ami nem előre visz.Az idő a legértékesebb amid csak lehet,ne pazarold olyan emberekre,tevékenységekre amik nem előre visznek.
Ne pazarolj időt arra,hogy panaszkodsz,mert akkor a figyelmed nem jó helyen van!
És nézz meg egy dolgot több nézőpontból,kérdezz meg mást ő hogy látja,észre fogod venni,hogy érdekelni fog a másik nézőpontja,érdekelni fog az a dolog amivel eddig nem tudtál kommunikálni,és ha meglesz a kommunikáció,meglesz a megértés is,mivel ha megértesz valamit nem tudod utálni!
A megértés a kulcs az életben,amivel tudsz kommunikálni azt megtudod érteni.

Soha ne fordíts magadnak hátat,mert csak te vagy képes megoldani a problémákat!
Nem engedheted meg magadnak a panaszkodást,az egyetlen dolog ami kiderül a panaszkodásból,hogy nem válaltál érte felelősséget,növeld a tudásod,kezd el használni és meglátod,hogy egyre több dologért kezdesz felelősséget válalni,és nem lesz panaszkodás.
Ahogy azon kapod magad,hogy panaszkodsz,nézd meg mit tudnál tenni azzal kapcsolatban.
Azt fogod tapasztalni,hogy sokkal több dolgot leszel képes megoldani mint eddig bármikor.Nehogy azt hidd,hogy vannak olyan emberek akiknek nincsenek problémáik.Vannak problémáik,csak ők már magasabb szintű problémákat képesek kezelni mert abba hagyták a panaszkodást!

Mi a kudarc?!
Amit eldöntöttél,hogy nem lehet megcsinálni!
Ha azt gondolod valamiről azt nem lehet megcsinálni biztos,hogy igazad lesz.Kezd el csinálni azokat a dolgokat amiről azt gondolod lehetetlen,kezd el gyüjteni a kudarcokat,kezd el élni az életed!Az élet úgy boldogság ha meg tudod dönteni azokat a dolgokat amiket eddig elértél.
Enélkül marad az unalom és a pótcselekvések.Gyakorlatilag 20évet el élhetsz úgy,hogy ébren sem vagy annyira unatkozol.Csináld a mai napod jobban mint a tegnapit,nem másoknak kell megfelelned hanem magadnak.
Nem hiszem régen erről álmodtál!
Ha azt gondolod idáig is hosszú volt az út,megértelek!De amit szeretnél ahhoz mégegyszer ennyi vár!

Ha nem mersz te a legjobb lenni azzal többet ártasz mint gondolnád.Nem lehetsz szerény,nem adhatod át a sikered,mert akinek átkell adnod az nem érdemelte meg,a legjobbaknak nem kell átadni ők megküzdenek érte,ebbe a társadalomba túl kevés ember maradt erős és át adták a gyengéknek a sikert,nem győzhetnek meg róla,hogy mire vagy képes.Kötelességed a legjobbnak lenni,amivel példát mutatsz az embereknek és ők is a legjobbak akarnak lenni.De ezt csak akkor tudod elérni ha a legjobb vagy,akkor a gyengék kihullanak az életedből és a legjobbak maradnak!

hal

Attached: bagolykeszeg.jpg (533x245, 27K)

Ha egy nem kifejezetten dagadt rostosnak vastagabb a karja mint nekem, az azt jelenti hogy erősebb is nálam?

nem, a rostos gyengébb mint te
hacsak nem 155 centis vagy

ölünk?

A magasság fontosabb mint a vastagság?

ja

És ha ugyanolyan magas a csaj mint én akkor azért még én vagyok a főnök ugye?

ja, az izomzata gyengébb mint a tiéd

Attached: images (1).jpg (188x268, 8K)

Bázisolt. Akkor megerőszakolom holnap.

képet csinálj léccci

írd le de alaposan

helyes

milyen hobbival lehet barátokat szerezni?